Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-07-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: fishyiyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43092

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 9 hari yang lalu
sadiqah: 10 hari yang lalu
fishyiyi: 19 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab UTM SKUDAI


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab UTM SKUDAI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Kelab UTM SKUDAI

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 18:55



atas pandangan daripada pengurus kelab,Prof_Muslim...forum bagi warga UTM ditukar kepada forum ini..
Insyaallah,MT dari JK lepas yang sudah dilantik akan cuba untuk mengadakan aktiviti bagi komuniti disini..
cadangan atau pendapat dari semua warga komuniti turut diperlukan..
pengenalan diri semula juga dialukan bagi membanci semula bilangan baru komuniti UTM..
sekian harap maklum..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

putrakedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 810
Posting: 68
Dari: kedah

syria  


posticon Posting pada: 07-07-04 21:44


,la...awat tinggal sin chan sorang ni ?mana yg lain.tak semangat pulak rasanya tgk sorang je .Oklah ini ada peogram ke?mana pergi ya siswa macho dan siswi ayu utm ni?

Bookmark and Share

  


  Member Information For putrakedahProfil   Hantar PM kepada putrakedah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 22:21


Alhamdulillah...satu Prof yg ingin saksikan...
tertera nama Kelab yg lebih kemas....Kelab UTM Skudai...namun lebih kemas ....

::: Kelab UTM UKhwah.com :::: just cadangan...jer..
apapun terpulang pada anggota kelab ini...


Saudara Lepat boleh senaraikan nama - nama yg terdahulu yer ? Apapun semoga bersama-sama katifkan dan tubuhkan jawatankuasa di UTM untuk uruskan aktiviti Ukhwah di lain masa.....





Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 08-07-04 10:41


moh ler kite aktifkan ruangan nih...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Ibnu_muaz
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3883
Posting: 349

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-07-04 12:52


w.b.t
Soalan pertama saya yang masih baru dengan UTM. Adakah UTM ini sebuah universiti yang terbesar keluasannya berbanding universiti lain?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Ibnu_muazProfil   Hantar PM kepada Ibnu_muaz   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 12:52



emm ana nak semua cadangan di hulurkan di sini....
insyaAllah kalau bertepatan kita akan laksanakan.....
berusaha bersungguh utk majukan kelab kita insyaAllah

_________________________________________________
nak join business just click here
http://www.kdim.net?penaja=6010

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-21 13:29 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 13:10




Kelab ni hanya utk ahli lama jer ker sbb ana ni student utm , skudai jugak tp ana skrg ni tgh praktikal. so kalo ada sapa2 kwn ana yg praktikal skrg ni hrp success selalu moga kita dpt jumpa next sem yer, insyallah last sem. ana rindu kat anda semua.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 16:27


kelab ni terbuka untuk semua warga utm..takde kaitan dengan yang lama atau yang baru..yang penting UTMians..



-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 16:30


Quote:


Soalan pertama saya yang masih baru dengan UTM. Adakah UTM ini sebuah universiti yang terbesar keluasannya berbanding universiti lain?




rasenye bukan kot...UiTM Shah Alam lagi besar dari UTM..pasal melibatkan beberapa seksyen..saye sendiri dah berapa kali tersesat kat sana
tak tau la kalau ade U lain yang lebih besar..
yang terbaru..ade ura2 mengatakan UiTM akan membina kampus terbesar di Puncak Alam..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 09-07-04 18:07


uih lepat sampai boleh sesat kat UiTM tuh... ish buat malu warga UTM lah... kui kui kui

bile kite nak buat pjumpaan sesama ahli kelab ukhwah UTM nih.... makan makan ker.... erm yummi


Bookmark and Share

  


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

achik252
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8180
Posting: 25
Dari: pahang

bahrain  


posticon Posting pada: 11-07-04 23:11


salam...sem dah mula,banyak tul meting skang nie..he..he..sibuk betul...

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik252Profil   Hantar PM kepada achik252   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 11:55


salam ukhwah....

Ana sebetulnya sudah agak lama menempatkan diri sebagai sahabat uhwah.com ini,namun dulunya berasal dari daerah wakafan permukiman KUSZA darul iman,tanggal 2 julai yang lalu secara rasminya ana menjadi warga utm.Apa yang ana harapkan disini....sahabat-sahabat yang dihormati dapat menerima ana dan seterusya memberi tunjuk ajar kepada insan yang kerdil ini.

wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 12:37


ahlan wasahlan ada_syuhada...memang kehadiran anda dialu-alukan..moga bertambah ramai ahli komuniti kita ini

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 15:23


..
moga2 semua sahabat sahabiah dirahmati Allah swt sentiasa..akhi lepat,bilenye hang nak buat liqo' first lepas cuti untuk komuniti ukhwah UTM ni?buatla..kalau takde makan2 pun..minum2 dahla.. takpun..sebagai cadangan,buat usrah komuniti UTM leh gak-tp bukan jumpe sokmo le..sebulan sekali ke..dua kali ke..tp perjumpaan yg menekankan pengisian agama+pembinaan rohani n jgk bcg pasal mslh semasa(e.g:kedudukan AF,Malaysian Idol n so on)..at least,ada jugakla pengisian untuk ahli yg moga2 kita menjadikan kita lebih faham ttg agama yg kita cintai ni.. insyaAllah
-sekadar cdgn dr ana je-
p/s:kamal,hang bile nak tunaikan hajat hang kat aku?mana hadiah wei... ..
ok..wallahua'lam n wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

Ansarallah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2004
Ahli No: 9060
Posting: 14
Dari: Kedah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 16:06


wbt...
Hmm..ana sokong la apa yang virtualMovement(VM) cakap tu..apa yang ana lihat buat masa ni,ramai siswi tengok rancangan mcm tu..kat arked2 contohnya...betul tak VM?kalau buat perjumpaan pasni,nanti buleh la kita kenal VM ni..hensem orangnya!!(sory VM,ana gurau!!)... insyaAllah,ana harap usaha untuk buat JK Ukhwah kat UTM ni diteruskan untuk masa2 akan datang... moga kita semua dipayungi rahmat Allah dan dikekalkan kita semua dalam nikmat Iman dan nikmat Islam...wallahu'alam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For AnsarallahProfil   Hantar PM kepada Ansarallah   Pergi ke Ansarallah's Website   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 16:58


...
Alhamdulillah dah ada yang cadangan nak tubuhkan kelab.Apa yang paling penting, kumpulkan semua ahli JK lepas dan cuba berbincang mengenainya.kerjasama daripada semua ahli terlalu penting utk jayakan kelab ini.ana sokong dari belakang.apa yang boleh ana tolong, insyaalah ana akan tolong.selamat datang kepada sahabat-sahabiah yang baru menyertai geng ukhuwah kat utm ni....

wassalam.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-07-04 23:15


... boleh tak sapa2 tlg belikan borang uitm?


Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 13-07-04 11:31




zahratul_wardah silap posting nih... kat sini UTM bukan UiTM... ade beza tuh..

Bookmark and Share

  


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

karkuntimur
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4433
Posting: 49

Selangor  


posticon Posting pada: 13-07-04 14:43





ahlan wasahlan wamarhaban.
ana dari utm skudai nie....
sapa2 nak borang maela...

free jer!!!!!
firman Allah 'sesungguhnya aku jadikan manusia itu berpuak-puak dan berkaum-kaum untuk kamu mengenal antara satu sama lain, dan semulia-mulia orang diantara kamu ialah yang paling bertaqwa.'

ok.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For karkuntimurProfil   Hantar PM kepada karkuntimur   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 22:11


ana berharap segala perancangan kita dan perancangan Allah bergerak seiringan....walaupun kita hanya merancang,namun perancangan Allah adalah yang terbaik buat hamba2nya..

wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-07-04 17:15


saja tumpang lalu...pape pun..just nak promote kat bebudak UTM...
Forum Online PMIUTM
jemput beramai-ramai...sekali sekala nak jugak bincang pasal kampus sendiri...
tul tak..akhi Virtual Movement,Dinulhuda1422h(mantan exco)...
wallahua'alam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 09:11


..
ein student baru kat utm nih..minta sgt2 tunjuk ajar dan nasihat..
dah masuk 4 @ 5 minggu kat cni, takut lah..kdg2 rs xleh survive...
eh,nak wat jk utm?ein nak join..

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 15-07-04 10:09



Kaifa halukum?? Hmm.. dah lame tak online kat ukhwah ni.. Rindu kat sahabat2 ukhwah..hehee
Excpecilly CharmSofea..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 15-07-04 10:26


wah pmiutm dah bukak laman forum ek...
thanks for information hatipewira...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 11:05




lamenye tak jenguk ukhwah nie.. especially sahabat² UTM... hmm.. bile nak buat lagi JK... tak kenal sape² pun lagi ni... baru jer kenal rabbit cute selain dari wadah_ummah, dinulhuda1422 yang dah lame ana kenal...

hmm... cadangan name

UC UTM boleh... UC tu stand 4 Uhkwah Club... so pandangan sahabat lain...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

KhilafahIslamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7208
Posting: 104

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 14:08


Assalammualaikum..

Sekadar nak introduce je..pelajar tahun 2, dok kat kolej tn dr ismail..

Kesempatan ni ana nak jemput semua yang ada nih joinlah pmiutm..Banyak kelebihan join pmiutm nih..Jangan lepaskan peluang..

Sekian Wsalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For KhilafahIslamiyahProfil   Hantar PM kepada KhilafahIslamiyah   Pergi ke KhilafahIslamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 20:25


...
nak tanya, nak join pmiutm tu macammana? then, apa aktiviti dier?

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 20:26


so..setakat ni,VM dah memberi sedikit pandangan dan cadangan xtvt semester nih...pasti sahabat2 yang lain turut mempunyai cadangan bernas untuk pengisian....

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 11:56




KhilafahIslamiyah...betul tu... jom ler kita pakat² join PMIUTM jugak... err... bebudak post-graduate bleh join jugak ker...

hmm...tapi apa lagi aktiviti PMIUTM yer... stakat yang ana tahu... kursus perkahwinan yang terdekat nie...hehehe

lepat... bile nak wat JK nie... jangan lame² sangat rancang... kang tak jadi plak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 08:41


ari nie CF... jom kita pakat-pakat pi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 14:07


hmm..ni tengah plan nak wat JK le teman _siber..ni lagi satu ade pengumuman..pmi+hep nak wat kursus pra perkahwinan..so sesape yang berminat,jangan terlepas plak ek
rugi terlepas..murah plak tu..rm60 je

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

KhilafahIslamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7208
Posting: 104

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 16:15


Assalammualaikum wbt sahabat sahabiah sekalian..

Wah kalau nak join pmiutm senang je..Firstly pergi kat SUB ataupun bilik MPMUTM..Lepas tu naik tingkat atas cari bilik yang ada tulis Persatuan Mahasiswa Islam..Jika ada orang dalam bilik tu..Pertama skali bagi salam..Then tanyalah sesiapa yang ada dalam tuh tentang keahlian..InsyaAllah mereka masih lagi membuka pintu sluas2nya untuk menerima keahlian baru..Supportlah pmi kita..Pelbagai program insyaAllah akan dilaksanakan..Just join, wait and see..

Sekian dari ana..Wsalam
p/s join tau..jangan tak join

Bookmark and Share

  


  Member Information For KhilafahIslamiyahProfil   Hantar PM kepada KhilafahIslamiyah   Pergi ke KhilafahIslamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

ashikin
Warga Rasmi
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1283
Posting: 9
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-07-04 16:18


Ana tetap sokong atsa apa jua rancangan baik yang akan dibuat...



utm

Bookmark and Share

  


  Member Information For ashikinProfil   Hantar PM kepada ashikin   Pergi ke ashikin's Website   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-07-04 18:08


dan satu lagi...3 Ogos ni ada forum perdana
"Rahsia Mencari Pasangan"
oleh Datuk Dr Fadhilah Kamsah bersama Puan Wardina Saffiyah..
program ni anjuran excel training..dgn bantuan pmiutm sbg promoter
so..sapa2 yg nak beli tiket..boleh dapatkan daripada wakil2 di kolej masing...nak tahu sapa..tanya la budak2 PMI..kalau KRP tu..jumpa akhi Irfan a.k.a kokokranc di G22-106
tak pun boleh dapatkan di bilik operasi mahasiswa Islam (BOMI a.k.a bilik PMI)..
ataupun
di gerai PMIUTM di SUB..seminggu daripada semalam...
cepat..sebelum habis..
RM10 je..tak banyak pun...



[ Posting ini telah di edit oleh: hatipewira pada 2004-07-20 18:10 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 20:03


trimas atas info hati perwira..
moh le gi reramai..citer menarik tu..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-04 20:40


hehehe... femes jugak kokokranc noo... yang tu tajuk 'rahsia mencari pasangan'... kalu dah ader pasangan nak bagi rahsia apa pulak... heheh gurau jer...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-04 09:18




sy nak bagi pendapat sket...memandangkan ahli kt UTM ni pun ramai..dan selalu gak berinternet..
sy cadangkan kite sume bole gak berhubung melalui yahoo massenger,camne,ok tak..

so,sy start dulu la

ID-lepat20



-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 08:46


ermm...

ok jugak tu... ada teruskan usaha lepat dengan jadi ahli yang kedua : hannan_msh83

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 22:35


susah jugak.. kalu nak YM kene kat PSZ jer... kat FSKSM kan dah kene 'block'... tapi kalu kat umah dah OK laa... apepun.. ID ana: teman_siber

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-04 01:40



ana ahli yg baru jek berjinak2 ngan ukhuwah.com nie sejak ada wireless internet kat bilik ana kt ktc nie. so klu lps nie ader aper2 aktiviti ukhuwah kt utm bleh le inform ana yek.ana student final year FKE. id ym ana; zirkonsofis. selamat berkenalan.

[ Posting ini telah di edit oleh: zirkonsofis pada 2004-07-29 01:51 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-07-04 11:31


o...yer ke??ingatkan kat psz pun tak leh gak..maklumla kalu chat kat sana...kesian la kat student yang nak cari maklumat..biasanya kat cc kolej jer leh masuk YM...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-04 17:35


opp lupe pulak kat psz xble gune..sy slalu gune YM kt institut ibnu sina...tapi sane takle masuk le..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-07-04 20:48


tu la pasal... buat sementara nie.. mmg tak available utk diparaktikkan kat UTm melainkan sape yang dapat 'wireless' ...
uwargh... sedihnye kolej 16 takder teknologi tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 23:41




FORUM “RAHSIA MENCARI PASANGAN”

TARIKH : 3/8/2004
TEMPAT: DEWAN SULTAN ISKANDAR UTM (DSI UTM)
MASA : 9:00 MALAM

AHLI PANEL :1) DATUK DR. MOHD FADHILAH KAMSAH
2)WARDINA SAFIYYAH

PENGERUSI : EN. AZIZ DESA (TV3)

HARGA TIKET : RM 10 SAHAJA

ANJURAN: EXCEL TRAINING & CONSULTANT & PMI UTM

BOLEH DAPATKAN TIKET DI PINTU MASUK DSI PADA MALAM PROG BERLANGSUNG. MARILAH BERSAMA MEMERIAHKANYA


Bookmark and Share

  


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 09:02


tak boleh pegi la...ade test..so,ilmu yang dapat dikutip dalam majlis ilmu tu...boleh lah dikongsi bersama erk..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 19:54


hmm...sy pun takble pegi gak..ade keperluan lain...
jadi..saye menyokong ada_syuhadah

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-04 19:57


kepada sape2 yang pergi..sama-samalah berkongsi ilmu yang diperolehi...

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-04 07:00



weh lepat lama tak contact na...
aper citer skrg.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Naza_riz
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2004
Ahli No: 10484
Posting: 5
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-04 16:20


saya adalah ahli baru.so kalau ada apa-apa yang nak dikongsi bersama mehlah bercerita dgn saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Naza_rizProfil   Hantar PM kepada Naza_riz   Quote dan BalasQuote

Naza_riz
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2004
Ahli No: 10484
Posting: 5
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-04 16:21


saya adalah ahli baru.so kalau ada apa-apa yang nak dikongsi bersama mehlah bercerita dgn saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Naza_rizProfil   Hantar PM kepada Naza_riz   Quote dan BalasQuote

Naza_riz
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2004
Ahli No: 10484
Posting: 5
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-04 16:21


saya adalah ahli baru.so kalau ada apa-apa yang nak dikongsi bersama mehlah bercerita dgn saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Naza_rizProfil   Hantar PM kepada Naza_riz   Quote dan BalasQuote

Naza_riz
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2004
Ahli No: 10484
Posting: 5
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-04 16:21


saya adalah ahli baru.so kalau ada apa-apa yang nak dikongsi bersama mehlah bercerita dgn saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Naza_rizProfil   Hantar PM kepada Naza_riz   Quote dan BalasQuote

Naza_riz
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2004
Ahli No: 10484
Posting: 5
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-04 16:21


saya adalah ahli baru.so kalau ada apa-apa yang nak dikongsi bersama mehlah bercerita dgn saya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Naza_rizProfil   Hantar PM kepada Naza_riz   Quote dan BalasQuote

nurul_aida
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10399
Posting: 10
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-04 16:37



kitepn frm UTM Skudai jugak ni...
tp skang im on practical tranning...
salam ukhuwah fillah

-----------------
~~forget what you have lost, so that you can achieve what still remains~~

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_aidaProfil   Hantar PM kepada nurul_aida   Pergi ke nurul_aida's Website   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-08-04 23:06


...salam ukhwah dari ana...amri...thn 3 kej. awam...bila nak buat program nie???nak gak join...buat ler waktu yg xde test...okies???jumpa nanti...insyaAllah...wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

mawaddah1981
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6412
Posting: 19
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-08-04 09:33



nnti kalau ade program inform yer..slm ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawaddah1981Profil   Hantar PM kepada mawaddah1981   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 11:27


Salam ukhuwwah buat semua 'anak' UTM, 'anak' UIAM tumpang lalu...

Kepada siswa dan siswi UTM, anda dijemput untuk menyertai Forum Mahasiswa Kebangsaan 2004 (NSF '04), program tahunan yang menghimpunkan pimpinan mahasiswa dan juga mahasiswa dari pelbagai peringkat dari seluruh IPT tanah air. Berikut adalah maklumat berkenaan program tersebut:

Tarikh: 21 Ogos 2004
Tempat: Auditorium Utama KAED, Kulliyyah Seni Bina dan Seni Reka Landskap, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia
Bayaran: RM 10 (pelajar UIAM), RM 15 (pelajar dari lain-lain IPT)


Kaunter pendaftaran akan dibuka di kawasan kampus UIAM bermula hingga 16 Ogos hingga 18 Ogos. 2004. Anda digalakkan untuk menempah melalui e-mail atau mendail talian yang disediakan untuk tempahan tempat*. Kaunter pendaftaran juga akan dibuka pada hari program dilaksanakan*.

* Nyatakan nama peserta dan juga IPT anda. Bagi tempahan melalui telefon dan e-mail, bayaran perlulah dilangsaikan pada hari program.
* Tempat adalah terhad.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai atau terdapat sebarang pertanyaan, kami setia menanti panggilan anda. Sila telefon:

013-4017008 (Muhammad Hafiz Badarulzaman)
012-9307522 (Mohd. Dhany Mohamad Sarip)
017-6745123 (Muhamad Adib Mohamed Saat)
016-2652870 (Shahidah Mohamed Makki)
019-4270694 (Mardiana Ishak)

Atau hantarkan e-mail ke alamat:
[email protected]

Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi Forum Mahasiswa Kebangsaan 2004:
http://www.nsf04.cjb.net

----------

Tempahan melalui posting pun boleh. Klik:
Forum Mahasiswa Kebangsaan 2004 (NSF '04)

Kemudian reply, nyatakan:

Nama
IPT
No. K/P
No. telefon

Atau pun, private message saya berkenaan butiran tersebut...

Datang jangan tak datang!

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

sumayyah5053
Warga Rasmi
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9104
Posting: 3
Dari: UTM

Kedah  


posticon Posting pada: 05-08-04 11:46


...
Ana bersetuju sebab ana pelajar utm jugak... ana sentiasa menyokong atas semua usaha sahabat sahabiah sekalian... semoga segala usaha akan diredhoi Allah... ilalliqa'

Bookmark and Share

  


  Member Information For sumayyah5053Profil   Hantar PM kepada sumayyah5053   Pergi ke sumayyah5053's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 13:43


Quote:

On 2004-08-04 16:37, nurul_aida wrote:

kitepn frm UTM Skudai jugak ni...
tp skang im on practical tranning...
salam ukhuwah fillah

-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'



nurul_aida

enti tgh practical tranning ker??
enti ni course apa?
sbb ana pun tgh pratical tranning...
ana sedihlah sbb xdpt nak join forum ari tu..
ana ucapkan thanks pd zirkonsofis sbb inform kat ana
so kalo ada2 apa information bthulah yer...


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 16:30


la...kesiannyer kat ika..awat tak bagitau nak pi...kwn ada ramai yang tak leh pi malam tu...terpaksa burn tiket..kalau la tau ika nak pi leh ada bagi...tak la buang gitu sajer... tak per lah..mungkin lain kali ader rezeki lagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 05-08-04 20:56



dah lama tak masuk ukhwah.com nih..rupa rupanya utm dah tubuh kelab utm...bagus arg macam tu senang sikit..ader ader apa hal bule la nak bincang..hahaha..oklaa cuti mid sem dah dekat so aper program anda semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-08-04 12:15




assalamualaikum... slamat berkonvo utk sape² yang grad kali nie... tahniah pade ...wada_ummah, dinulhuda1422, raudatul_raihan,raudhatuljannah jupe arie senin nie yer...

mm... pade committe kelab UTM...so far kelab dah lame tubuh... mid sem dah start pun... dalam 6 minggu lagi final... pastu cuti... so.. perancangan pogram UC UTM (Ukhwah Club UTM) ader tak utk sem nie...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 02:34




sekadar tuk makluman. mlm nie ada persembahan nasyid dr kump rabbani. n dlm 2 minggu lg akn ada konsert inteam n mestica kt dsi. meh dtg ramai2 sbb inteam baru kluar album bru inteam'04. dptkn di pasaran. hanya yg original tau

Bookmark and Share

  


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 08:13


semua warga UTM skudai...
dalam perancangan ana ader beberapa aktiviti yang akan di rancang....]
antaranya ialah....
a) gathering hujung tahun in i....selepas final [email protected] final
b) majlis jamuan hari raya slps cuti...buka sem depan..
c) majlis jamuan berbuka puasa ..insyaAllah klu sempat
thats about all....
sokongan dr semua di perlukan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 12:26


syukur la kalu cam tu...sekurang-kurangnyer...kita dah ader perancangan..tinggal hanya usaha sahaja.Moga segala perancangan kita dan perancangan Allah akan bergerak selari..InsyaAllah

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 21:26



ermm skrg ni ana perlukan penggerak yang mampu menggerakkan program2 ini...
ana sbg ajk utm...merasakan perlu ader usaha atau sukarela yang mampu membawa program2 ini
insyaAllah

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-08-04 01:25




ana setuju btul dgn sume prog2 yg dicdgkn 2. nmpknye yg plg awal pun prog buka puase la kut sbb minggu terakhir final exam sem nie dh masuk bln ramadhan dh. skdr tuk makluman. 23hb 8 nie ada konsert inteam kt dsi. tiketnye rm5 shj. moh le kite gi ramai2. lgpun inteam bru kluar album bru

Bookmark and Share

  


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

KhilafahIslamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7208
Posting: 104

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 20-08-04 16:16


Assalammualaikum wbt..

Sekali lagi ana nak mempromote sahabat sahabiah sekalian untuk menjadi ahli PMIUTM..InsyaAllah pelbagai aktiviti menarik yang bakal diadakan untuk ahli dan pelajar utm seluruhnya..Jangan segan2 untuk datang bilik PMI..Just ada kat atas bilik MPMUTM..

Wsalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For KhilafahIslamiyahProfil   Hantar PM kepada KhilafahIslamiyah   Pergi ke KhilafahIslamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 20-08-04 16:57


ana nak gi gak konsert intem 04 tuh, kat ne nak cari tiket masuk nyer? program nih stat kul brape?

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-04 17:18


aiiii....
cik ein ni..nak dapatkan tiket???kat depan psz pun org wat promosi, kat blik mpm pun leh beli..ktak pun daptkan jer terus dari jkm kolej masing-masing..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

eimi
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2003
Ahli No: 4629
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 20-08-04 21:40


..
lama tak join ukhwah ni..macam2 ada...
best gak de kelab niii..dapat kenal warga ukhwah di UTM..
koncert inteam nanti jom arr kite ramai2 memeriahkan nyerr..mesti best nyerr...
okiezz..semoga ukhwah yang terjalinkan kekal selamanya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For eimiProfil   Hantar PM kepada eimi   Quote dan BalasQuote

mawaddah1981
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6412
Posting: 19
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-08-04 21:51



kalau ade program terbaru utk jk utm skudai informla kat ana sama
teringin nak kenal dgn ahli2 ukhwah kat sini

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawaddah1981Profil   Hantar PM kepada mawaddah1981   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-08-04 12:33


...

erm...insyaAllah..yang jauh kita dekatkan...yang dekat kita mesrakan...dan yang mesra kita serasikan...kita pakat-pakat inform la..sb manusia ni mudah lupa

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-04 17:44




cadangan jer... maybe dah dibuat atau belum ana tak pasti... tak sempat nak bace satu persatu.... memandangkan tak semua warga ukhwah UTM kerap mengunjungi portal nie... so ape kate atas initiatif semua (tanpa membiarkan ketua kelab semak satu persatu) taipkan alamat emel anda n ketua boleh simpan email address tu utk maklumkan aper² berita terbaru kelab... so ana mulakan dulu...

[email protected]
[email protected]
[email protected]

wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-04 17:45




cadangan jer... maybe dah dibuat atau belum ana tak pasti... tak sempat nak bace satu persatu.... memandangkan tak semua warga ukhwah UTM kerap mengunjungi portal nie... so ape kate atas initiatif semua (tanpa membiarkan ketua kelab semak satu persatu) taipkan alamat emel anda n ketua boleh simpan email address tu utk maklumkan aper² berita terbaru kelab... so ana mulakan dulu...

[email protected]
[email protected]
[email protected]

wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-04 17:45




cadangan jer... maybe dah dibuat atau belum ana tak pasti... tak sempat nak bace satu persatu.... memandangkan tak semua warga ukhwah UTM kerap mengunjungi portal nie... so ape kate atas initiatif semua (tanpa membiarkan ketua kelab semak satu persatu) taipkan alamat emel anda n ketua boleh simpan email address tu utk maklumkan aper² berita terbaru kelab... so ana mulakan dulu...

[email protected]
[email protected]
[email protected]

wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-08-04 21:37



  


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-08-04 21:38



  


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-08-04 00:47



okey, turn ana pula...

[email protected]
[email protected]

ilalliqa'....

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-04 01:06


ermm ni emel ana ....

[email protected]
okies...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 25-08-04 10:18



Sahabat2, Kaifa halukum??? Harap sume ceria & heppi selalu...

Ni emel ana:
[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-08-04 10:41


wokeh setakat nie baru 4 org yang reply...

[email protected] (rabbit_cute)
[email protected] (kamal_82)
[email protected] (hurun_ein)
[email protected] (teman_siber)

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

syaurah
Warga Rasmi
Menyertai: 20.02.2004
Ahli No: 7424
Posting: 16
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-08-04 13:17


Syaurah new stdents kt utm ni..banyak perkara lagi yang tak tahu pasal utm.baguslah kalau ada kelab ukhwah utm ni

kalau baru nak daftar ahli PMI boleh tak? sebab hari yang pendaftaran terbuka dulu, syaurah tak sempat nak daftar.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syaurahProfil   Hantar PM kepada syaurah   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-08-04 13:50




rasenyer leh lagi kot...tapi tak tau lah syaurah..sbb ada pun baru gak kat cni..utk suatu kepastian,silalah berkunjung ke SUB. pegi tanyer terus kat bilik pmi tu.ermmm ni email ada, kalu ader per-per..inform la yer

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-08-04 14:07




cepat laa join bagi sape yang belum join PMI... rasenye dah nak dekat AGM kan... tak lame lagi MPM pun nak dibubarkan... join PMI... rugi kalu tak join...

wokeh.,. updated email from our club members

[email protected] (rabbit_cute)
[email protected] (kamal_82)
[email protected] (hurun_ein)
[email protected] (teman_siber)

[email protected] (ada_syuhada)

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

syaurah
Warga Rasmi
Menyertai: 20.02.2004
Ahli No: 7424
Posting: 16
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-08-04 15:25


ini email [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For syaurahProfil   Hantar PM kepada syaurah   Quote dan BalasQuote

Amrie
Warga Rasmi
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10658
Posting: 3

Kedah  


posticon Posting pada: 26-08-04 19:22


Assamu'alaikum...Kepada semua ahli UTM skudai. Di sini saya ingin memaklumkan kepada ada dan ingin menjemput anda untuk menyertai Kelab Downline Islam Malaysia (KDIM) yang dikendalikan oleh student master UTM Skudai sendiri. Jika anda menjadi ahli kelab ini....anda akan mendapat pelbagai kelebihan selain berforum atau berbincang. Anda mampu untuk menghasilkan pendapatan sampingan yang lumayan dan berkekalan. Ini bukan skim cepat kaya ok...kalau tak...mesti tak dinamakan KDIM. Jadi jangan tunggu lagi, sertai sebagai ahli KDIM di http://www.kdim.net/?penaja=4353...PERCUMA sahaja!!! Ingat bisnes ini hanya untuk umat ISLAM sahaja. Sama-sama lah kita membentuk ukhwah yang cemerlang. InsayaAllah...Kelab Downline Islam Malaysia

Bookmark and Share

  


  Member Information For AmrieProfil   Hantar PM kepada Amrie   Pergi ke Amrie's Website   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-08-04 00:23




btul kate teman_siber 2. mpm dh nk bubar x lama lg. x silap ana awal bulan 9 nie. jd klu ada mne ahli ukhwah.com yg bertanding tuk praya kampus nt jgn lupa bgtau. nt bleh kita tlg kempenkan n undi sape2 yg berkenaan 2.

ni email ana [email protected]



Bookmark and Share

  


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-08-04 02:45


...
maaf ye guna ruangan ini utk umum sst...
ana nak cari sahabat & sahabiah bekas maahad muhammadi lilbanin & lilbanat kota bharu, q-late...ana harap antum dpt PM ana ye, ana sekadar m'bantu sahabat ana m'jejaki sahabat...
syukran jazilan atas kerjasama...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

mawaddah1981
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6412
Posting: 19
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-08-04 09:49



  


  Member Information For mawaddah1981Profil   Hantar PM kepada mawaddah1981   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-04 14:02




terima kasih kepada teman_siber kerana idea bernas pengumpulan email untuk memudahkan urusan..

sy punye email:[email protected]

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-04 14:23


MT bercadang untuk mewujudkan halaqah usrah bagi komuniti kita ni..
jadi diharapkan semua ahli mengambil bahagian.
kepada ahli yang telah menjadi anak usrah kepada mana2 naqib atau naqibah..lebih molek jika meneruskan dengan ape yang sedia ada..
bagi ahli lain yang belum menjadi anak usrah lagi.. sila bagitau agar proses pencarian naqib dan naqibah dapat dilakukan secepat yang mungkin..yang penting ade kemahuan untuk menambah ilmu...
bagi ahli yang telah menjadi naqib atau naqibah..sila bagitau juga agar yang diharapkan menjadi lebih sempurna dan licin..

harap proses penghantaran nama dapat dilakukan secepat yang mungkin

ukhwah fillah

ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku
agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku
dan juga tidak
merosakkan kehidupan orang lain


[ Posting ini telah di edit oleh: lepat pada 2004-08-30 14:26 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-08-04 17:03




bagus jugak cdgn nak wat usrah tu... tapi atas platform aper nak wat usrah nie... erm... kan bagus kalu semua pakat join usrah PMI... (tapi ader ker)... kalu ader ape kate sume join usrah PMI...

erm... kalu pasal KDIM tu... isk ana sendiri no komen laa.. tapi apepun semua kene pertimbangkan dulu la yer... sebab skrg nie pun dah banyak org buat benda² mcm nie atas name Islam... maaf laa kalu mana² pihak tersinggung... apepun tahniah pada KDIM...

updated email till 30/08/04

[email protected] (rabbit_cute)
[email protected] (kamal_82)
[email protected] (hurun_ein)
[email protected] (teman_siber)
[email protected] (ada_syuhada)



[email protected] (lepat)
[email protected] (mawaddah1981)
[email protected] (zirkonsofis)
[email protected] (syaurah)


Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-08-04 01:53




saya menyokong segala cadangan2 yg dikemukakan..
pasal usrah PMI, kalau tak silap bulan September ni akan dilancarkan secara rasmi...Naqib&Naqibah akan diambil daripada para pensyarah Ustaz&Ustazah PPIPS...nantikan maklumat lanjut daripada PMI...insyaAllah saya akan cuba check balik ngan pengerusi Lujnah Pendidikan&Kepimpinan PMI pasal hal ni

apa pun, kalau sekadar nak buat halaqah mingguan, saya rasa tiada masalah...kita buat je di taman tropika ke...atau mana2 yg sesuai...pastu ada sedikit tazkirah..bincang2 pasal isu semasa..then...jamuan ringan...ok la tu..

janji konsisten...

apa kata korang semua???


email saya: [email protected], [email protected]"

mana2 pun boleh, tapi prefer guna yang yahoo tu...

[ Posting ini telah di edit oleh: hatipewira pada 2004-08-31 01:54 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: hatipewira pada 2004-08-31 01:56 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-04 01:59


ana setuju gak ngan cdgn2 tu. tp kne la ada org gerakkan n kne bersungguh. x nk le takat cdgn jek dlm nie, lps tu sume lupa ble dh lama skit...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-08-04 02:00


satu lagi...lupa nak inform..

website PMIUTM dah bertukar...ke
www.pmiutm.com (tapi masih dalam construction la)
forum lak...www.pmiutm.com/forum
sekarang ni, still guna IPBB lagi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-08-04 02:06


hmm...saya sekarang terikat ngan kerja2 bersama PMI..di tambah lagi dengan PSM..so tak dapat nak handle utk benda ni...kalau ada sahabat2 yg dapat uruskan...saya sanggup bantu...
amacam??

Bookmark and Share

  


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-08-04 09:22


...

tahniahlaa atas tanggungjawab kalian semua. nak laa jugak ana tengok ukhwah utm ni bergerak dengan konsisten dan mengikut lunas-lunas serta gerak kerja yang betul...setiap perancangan mesti difikirkan atau dibincangkan dahulu sesama ajk ukhwah sebelum dilaksanakan. satu pesanan, jgn sekadar bincang dan planing sahaja, tapi tak der apa-apa yang berlaku.jgn bazirkan masa anda dengan setiap perancangan yang tidak ada hasil nya baik utk diri sendiri ataupun utk masyarakat kampus ataupun utk ukhwah.com sendiri. sebarang permasalah perlulah dibawak ke meja perbincangan. jgn biarkan ketua sahaja yang memikirkannya.bercakap dan bertindak itulah cara yang terbaik...

Wassalam., terima kasih.




-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

nuruludz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4225
Posting: 148
Dari: pahang darul peace

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-08-04 22:09



ana punya email :[email protected]
:mumtahanahfilislam.com

rajin2lah antar info terkini tentang ape2 jelah.ws

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuruludzProfil   Hantar PM kepada nuruludz   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-04 14:22


hmm...insyaallah program usrah ini akan dijalankan dengan konsisten..kt hanya mampu merancang tetapi kt serah sahaja pada Ilahi..

jadi untuk meringkaskan cerita daripada panjang berjela2 komen pasal program ini..kepada mereka yang berkomitmen,sila PM atau email kepada saya...bagitau nama,no telefon,kolej supaya memudahkan MT untuk memantau urusan..terima kasih...

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

  


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab UTM SKUDAI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.212502 saat. Lajunya....