Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-04-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Mencari lilin lebih baik dari merungut bila kegelapan

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tkusalleh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43024

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 2
Ahli: 0
Jumlah: 2




  Yang Masuk Ke Sini
tkusalleh: 3 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 3 hari yang lalu
qayyum_8210: 10 hari yang lalu
SecawanCopy: 15 hari yang lalu
zam_rizal: 16 hari yang lalu
sumaiyyah_mujahidah: 16 hari yang lalu
HummingBird: 24 hari yang lalu
kismis: 27 hari yang lalu
a_zar81: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: ARSENAL FC ☻#1☻


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ARSENAL FC ☻#1☻

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ARSENAL FC ☻#1☻

hyuga_neiji
Warga Rasmi
Menyertai: 05.01.2010
Ahli No: 38940
Posting: 2
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-10 16:38


tapi MU tetap best
apa pun org kita MU tetap memburu kejuaraan ke3 brtrt2
arsenal ada ke
heheheheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For hyuga_neijiProfil   Hantar PM kepada hyuga_neiji   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-10 11:56


.. perlawan antara Arsenal menentang Bolton ditunda.. adoiii kempunan nak tengok Arsenal potong MU.. hehe.. :lol:.. "go go gunners"..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-01-10 14:20


.. dan akhirnya.. :lol:..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-01-10 10:37


.. dan akhirnya juga.. :lol:.. aduh.. kata Profesor nak fokus kepada liga.. apa-apa pun kena tengok game dalam bulan Januari dan Febuari ni.. "tough game" berturut2 ni.. Aston Villa, MU, Kop dan Chelsea.. perghh..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-01-10 22:01


Musim ni bukan MU or Arsenal juara ...CHELSEA yang ambik hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-01-10 13:25


.. adehh.. seri lah pulak.. tercicir lagi mata.. lepas ni mengadap MU pula.. ada harapan kut dapat mata penuh.. :lol:.. ahaks..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 01-02-10 10:38


hahahahaha kena 3-1 di tempat sendiri apa cerrrr kakisamun



hahahahaha arshavin strike pun tak gol2


hahahahaha fabregas pula cara main pun bosan saja


hahahahahaha


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-02-10 10:42


Pada 28-01-10 13:25 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. adehh.. seri lah pulak.. tercicir lagi mata.. lepas ni mengadap MU pula.. ada harapan kut dapat mata penuh.. :lol:.. ahaks..


nampaknya hasrat kakisamun tak kesampaian ..huhu



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-02-10 11:51


rashdin
.. gagal bro.. adoii.. berpuluh2 mesej masuk semalam.. memang Arsenal ni nampak goyang bila bertemu "big four".. harap-harap Profesor akan lakukan sesuatu untuk minggu ni punya "game" pula Chelsea.. MU mantap bro.. siut betul.. :lol:..

cik leha
.. memang tak tercapai hasrat diriku ini.. ahaks..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 01-02-10 12:11


Pada 01-02-10 11:51 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

rashdin
.. gagal bro.. adoii.. berpuluh2 mesej masuk semalam.. memang Arsenal ni nampak goyang bila bertemu "big four".. harap-harap Profesor akan lakukan sesuatu untuk minggu ni punya "game" pula Chelsea.. MU mantap bro.. siut betul.. :lol:..

cik leha
.. memang tak tercapai hasrat diriku ini.. ahaks..



dalam paper bukan main lagi cakap akan lawan man u habis2an tapi kena 3-1 di emirates pula tu


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-02-10 14:15


Kalah menang adat permainan KS...jangan pedulikan kata org...hehhe..

yang penting teruskan sokongan untuk team masing-masing ah...
Teruskan menyokong Gunners, macam Jue teruskan menyokong Kop walaupun balik2 saja kalah tapi Kop tetap d hatiku... ;-)


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

  


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-02-10 17:34


Pada 01-02-10 14:15 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Kalah menang adat permainan KS...jangan pedulikan kata org...hehhe..

yang penting teruskan sokongan untuk team masing-masing ah...
Teruskan menyokong Gunners, macam Jue teruskan menyokong Kop walaupun balik2 saja kalah tapi Kop tetap d hatiku... ;-)



baru-baru ni kop menanga 2-0 lawan Bolton...tapi Chelsea pun Menang juga hehehe..


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-02-10 17:36


Pada 01-02-10 12:11 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-02-10 11:51 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

rashdin
.. gagal bro.. adoii.. berpuluh2 mesej masuk semalam.. memang Arsenal ni nampak goyang bila bertemu "big four".. harap-harap Profesor akan lakukan sesuatu untuk minggu ni punya "game" pula Chelsea.. MU mantap bro.. siut betul.. :lol:..

cik leha
.. memang tak tercapai hasrat diriku ini.. ahaks..



dalam paper bukan main lagi cakap akan lawan man u habis2an tapi kena 3-1 di emirates pula tu




sebenarnya saya harap kedua-duanya team ni seri..jauh sikit chelsea boleh leading heheh..tapi pehalpun semalam memang MU main mantap..


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-02-10 04:33


semua team nak menang...

:berfikir: :berfikir: :berfikir:


-----------------
salamatsabtu.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-02-10 08:39


.. apa-apa pun harap-harap ada "magic" semasa bertemu Chelsea nanti.. hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-02-10 11:18


bad news, ramsey patah kaki walau pun menang 3-1...

memang pngumpul injured player sguh lah arsenal ni...

:-(:-(:-(


-----------------
salamatsabtu.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-05-13 01:12


Ermm.. senyum sorang2 baca.. apa khabar peminat Arsenal (senyum)

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

namikpasha
Warga Rasmi
Menyertai: 12.10.2015
Ahli No: 43011
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-10-15 10:53


Salam. Saya penyokong Arsenal. Harap tahun ni jadi juaralah ye. Dah lama tunggu sejak kegemilangan Invicible suatu ketika dahulu. #COYG

Bookmark and Share

  


  Member Information For namikpashaProfil   Hantar PM kepada namikpasha   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ARSENAL FC ☻#1☻

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11205 saat. Lajunya....