Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-06-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: lizaizara
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43026

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 2
Ahli: 0
Jumlah: 2




  Yang Masuk Ke Sini
nice_pesan: 2 hari yang lalu
aliya_hudi97: 12 hari yang lalu
mat_chop: 21 hari yang lalu
jutawanmuslimah: 25 hari yang lalu
Daeng_Jati: 30 hari yang lalu
lizaizara: 32 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Kursus Perhubungan Awam sesuai untuk saya???


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Kursus Perhubungan Awam sesuai untuk saya???

Please Mendaftar To Post


Oleh Kursus Perhubungan Awam sesuai untuk saya???

xinken
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2013
Ahli No: 42871
Posting: 2
Dari: Kota Kinabalu

haiti   avatar


posticon Posting pada: 10-06-13 03:48


Ingin nak jadi sebahagian daripada management level dalam syarikat nanti yang boleh menjadi jurucakap mewakili syarikat untuk berhubung dengan kalangan ramai....
Sejak kecil i memang suka berhubung dengan orang ramai serta pandai dalam pembentangan...
Tapi nak mewakili syarikat kena mempunyai pengetahuan yang banyak dan cara yang betul baru boleh membantu syarikat berjaya dalam persaingan yang sengit ni...
Rasanya industri ni mempunyai masa depan yang cerah dan bagus... betul tak??

Bookmark and Share

  


  Member Information For xinkenProfil   Hantar PM kepada xinken   Quote dan BalasQuote

kingstone321
Warga Rasmi
Menyertai: 10.06.2013
Ahli No: 42873
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-06-13 03:44


Masa depan di PR baik2 saja...
Dan banyak uni ade offer kursus ni, jadi korang bolehlah pilih suka hati...
Tapi, nak masuk management level sebagai jurucakap?
Susahlah sikit, kerana perlulah pengalaman yg cukup banyak...
Jadi perlu lah berusaha sikit, haha...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kingstone321Profil   Hantar PM kepada kingstone321   Quote dan BalasQuote

xinken
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2013
Ahli No: 42871
Posting: 2
Dari: Kota Kinabalu

haiti   avatar


posticon Posting pada: 12-06-13 06:42


Pengalaman yang banyak memang perlu...
Tapi dengan belajar, dapatlah lebih ilmu tentang kebolehan interpersonal dan kemahiran di kalangan pentadbir awam
Ini akan dapat berfungsi dengan cekap dan berkesan dalam usaha untuk meningkatkan dengan prestasi yang lebih baik dalam bekerja di sektor awam.
Selain itu dengan memahami pelbagai sistem, pendekatan dan proses pentadbiran dan pengurusan dalam sektor awam dan kerajaan dapat meningkatkan pengetahuan dalam sektor kerajaan juga.

Bookmark and Share

  


  Member Information For xinkenProfil   Hantar PM kepada xinken   Quote dan BalasQuote

teddybaggy
Warga Rasmi
Menyertai: 13.06.2013
Ahli No: 42878
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-06-13 10:09


korang boleh cuba tengok kursus ni
Bachelor of Arts (Government & Public Policy) (Hons)
Kawanku sedang belajar, dan dia cakap bagus kursus ni, dan janji masa depan.
Nampak capai permintaan korang, tengoklah website ni...
http://www.unirazak.edu.my/school-of-government-programme/programme-8

Bookmark and Share

  


  Member Information For teddybaggyProfil   Hantar PM kepada teddybaggy   Quote dan BalasQuote

youmui
Warga Rasmi
Menyertai: 13.06.2013
Ahli No: 42879
Posting: 1

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 14-06-13 03:50


Tak sangka Unirazak ada kursus ni..
Dalam kurus ni boleh belajr banyak ilmu seperti politik, ekonomi, Institusi kerajaan serta pembangunan dan perkembangan dalam sektor kerajaan...
Dan lepas belajar boleh jadi Pentadbir Kerajaan Tempatan,Pengurus Perhubungan Awam dan Pegawai Hal Ehwal Luar

Bookmark and Share

  


  Member Information For youmuiProfil   Hantar PM kepada youmui   Quote dan BalasQuote

teddybaggy
Warga Rasmi
Menyertai: 13.06.2013
Ahli No: 42878
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 15-06-13 15:15


Tak sangka kan? Ada banyak lagi yang kau tak dapat sangka.
Pergilah Open Day Unirazak...
Lebih banyak yang tak sangka kau akan dapat dan menang satu ipad mini!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For teddybaggyProfil   Hantar PM kepada teddybaggy   Quote dan BalasQuote

namikpasha
Warga Rasmi
Menyertai: 12.10.2015
Ahli No: 43011
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-10-15 11:57


Anda boleh jadi jurucakap untuk syarikat anda sendiri. Biar kecil tapi lama-lama boleh menjadi besar. Jika anda betul-betul berminat jangan anda mencari kerja tetapi anda buatlah kerja tersebut dengan mulakan dengan menjual produk untuk syarikat anda sendiri. Tempat anda pilih pasar malam pun boleh :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For namikpashaProfil   Hantar PM kepada namikpasha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092926 saat. Lajunya....