Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 11 hari yang lalu
aye: 12 hari yang lalu
NisaAdDeen: 36 hari yang lalu
RijaludDeen: 36 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: PeRKeMBaNGaN DiRi aNDa


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» PeRKeMBaNGaN DiRi aNDa

Please Mendaftar To Post


Oleh PeRKeMBaNGaN DiRi aNDa

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-05-13 14:38


Salam.

Lama kita tak berjumpa ya...

Mungkin ada antara kita tak saling kenal mengenali lagi, sedangkan dulu hangat sama2 dalam perbincangan pelbagai topik.

Jika tak keberatan, apakata kita cerita perkembangan terbaru mengenai diri kita. setelah 10 tahun UC ni wujud, tentu2 saja ahli2nya juga da makin berubah. x kira la berubah fizikal ke, penampilan ke, status ke, pendidikan ke, kerjaya ke, fikrah ke atau apa saja yang menunjukkan pekembagan diri.

sebetulnya kalu yang masih berhubung tu tentu2nya fb jadi taliannya kan. sesekali kita cuba jenguk ke sini 8-)

(saya pasti, posting ini tidak akan dbaca dalam tempoh sehari ini...hihi... dan mgkin untuk mengumpil 10 orang yg reply pun harus tunggu seminggu ) :-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

daLL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15609
Posting: 148
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-06-13 12:48


salam..nama syemarly..macam familiar je..huhuhu..
perkembangan diri,,,masa join portal ukhwah ni sy masih pelajar..sekarang dah kerja...dulu duduk di semenanjung..sekarang di tanah borneo..itu je la yg berkembang..yang lain2 tu macam biasa je..:)..malam ni rajin pulak nak reply setiap post...:)


-----------------
>


Bookmark and Share

  


  Member Information For daLLProfil   Hantar PM kepada daLL   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 29-06-13 05:02


Assalamualaikum..
Macam daLL jugak..
waktu join ukhwah sya masih belajar di IPG .. masih bujang..

sekarang dah masuk tahun ke 3 bergelar PENDIDIK..Alhamdulillah
Pun masih Bujang lagi... =)
Apapun semua dalam aturan ALLAH..
yakin+doa+solat+sabar

Alhamdulillah..
sahabat sahabiah boleh add saya di FB..

[email protected] (Nurul Izzah)


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

  


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 02-07-13 12:12


Pada 23-06-13 12:48 , daLL posting:

!!! QUOTE !!!

salam..nama syemarly..macam familiar je..huhuhu..



hehe...ye ke familiar...banyak melalut je kat UC ni...hehe..


Pada 29-06-13 05:02 , Nu_uL posting:

!!! QUOTE !!!



Alhamdulillah..
sahabat sahabiah boleh add saya di FB..





oh..mmg penangan fb betulla...haha..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 236
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-07-13 14:17


assalamualaikum warga UKHWAH.COM

Saya join Web lepas SPM 2004.. sekarang dah 2013..

perkembangan saya sekrg ialah..

saya semakin mengembang hehe

- baru saja hbis KPLI.. sedang tunggu result.. and posting..insyaallah.. doakan


-----------------
ANaMusaFir87


Bookmark and Share

  


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

IbnuKhaldun
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 6277
Posting: 41
Dari: damansara

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-07-13 01:23


dari budak kerja buat batu bata..kepada ..budak membersihkan kawasan ..seterusnya .kepada budak cuci kereta..seterusnya ke budak..jual pai...ke budak budak jual kek lapis ...seterusnya kepada pengawal keselamatan..seterusnya ke budak jual burger...seterusnya ke budak matrik...seterusnya...budak u...seterusnya...eksekutif....seterusnya...eksekutif kanan ...dalam perjalanan tu pulak...kembali...jadi budak...master.....dalam buat master...lulus untuk jadi..A*A**TAN.....dan akhirnya...jadi P***u**.Duit.....dan ayah...serta suami...PEHHH....jauhnya perjalanan hidup...tapi itulah kehidupan dari 1995-2013

Bookmark and Share

  


  Member Information For IbnuKhaldunProfil   Hantar PM kepada IbnuKhaldun   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-07-13 03:37


Dulu kerje kat developer company (private). Sekarang da dapat jadi guru jQAF Pend Khas. Alhamdulillah.... hehehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 13-08-15 22:44


saya dah umur 33 tahun... mula masuk portal ni sejak 15 tahun yang lalu...



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109445 saat. Lajunya....