Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau hanya memikirkan "Apa kata orang..." bila pula masa nak mengenengahkan, "Apa kata saya..."

-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 22 hari yang lalu
izdham: 31 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 41 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: salam sayang dari korea...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» salam sayang dari korea...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 12 Of 13

Go To Page: 1 · 2 ... 11 · 12 · 13  
Jump To Page:

Oleh salam sayang dari korea...

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 15:15


salam..

harith..sampaikan salam akak kat durrah jugak..bisikkan kat telinga dia, "sesungguhnya Allah sentiasa bersama orang yang sabar... kuatkan semangat untuk insan-insan yang menyayangi durrah.."

kepada harith dan keluarga pun sama..
kuatkan semangat demi durrah dan jangan lupa banyak-banyak berdoa kepada Pemilik jasad durah dan jasad kita semua (Allah) supaya sentiasa memberi rahmat kepada kita..

dan dipihak akak sendiri, akak doakan durrah akan sihat dan kembali ceria seperti biasa dan semoga harith keluarga sentiasa tabah dengan ujian Allah ni..apa pun yang berlaku jangan lupa Allah sentiasa bersama kita..ok.. wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 15:45


insyaAllah...
tapi sedihlah bila tengok dia bernafas guna alat tu..
rasa macam menderita....

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 15:51


alhamdulillah durrah dah sedar..bagi semangat untuk dia ya..
semoga pbedahan esok berjalan lancar..insyaAllah dia akan slmat dengan sembuh..jangan kita putus asa dengan rahmat Allah..

harap semua dapat bacakan yasin buat durrah..
haris, kalau boleh akak nak detail time operation durrah..
maybe abang-abang dan kakak2 kat sni boleh bacakan yasin time tu, kalau ada kelapangan..
thank u..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 15:54


operation mula pukul 9.30 waktu korea...
kira-kira pukul 8.30 kalau di malaysia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 15:57


pagi ye tu?
insyaAllah semua dapat doakan durrah..bacakan yasin..
moga Allah sembuhkan..kita kena usaha dr segi ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 16:06


Pada 29-11-07 15:51 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah durrah dah sedar..bagi semangat untuk dia ya..
semoga pbedahan esok berjalan lancar..insyaAllah dia akan slmat dengan sembuh..jangan kita putus asa dengan rahmat Allah..

harap semua dapat bacakan yasin buat durrah..
haris, kalau boleh akak nak detail time operation durrah..
maybe abang-abang dan kakak2 kat sni boleh bacakan yasin time tu, kalau ada kelapangan..
thank u..


insyaAllah..kami kan doakan,,
durrah ni umur berapa mama-iman?

sampaikan salam ana juga untuk durrah..walaupun ana baru saja tahu pasal durrah,,,umat Islam sentiasa bersaudara kan,,



Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 16:20


Pada 29-11-07 15:57 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

pagi ye tu?
insyaAllah semua dapat doakan durrah..bacakan yasin..
moga Allah sembuhkan..kita kena usaha dr segi ini..


hmm...pagi...
tolong doakan ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 16:21


cik hanisahani-umur adik durrah 14..

insyaAllah haris, akak akan doakan..
harap-harap kakak2 dan abang-abang, pakcik2, makcik2 kat ukwah ni dapat doakan adik durrah ye..please check out this topic..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

azzahcute
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31445
Posting: 36

syria  


posticon Posting pada: 29-11-07 16:30


moga durrah selamat menjalani pembedahan...
kita di sini hanya boleh berdoa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahcuteProfil   Hantar PM kepada azzahcute   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 16:32


pakcik sentiasa kan doakan bintu ni, teman sayang sangat kat bintu ni...
betul, teman sayang sangat dengan bintu ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 16:38


:cry:

salam

walaupun saya tak pernah posting dan bergurau senda dengan hana, tapi saya selalu tersenyum dengan posting2 dia dalam topik ni.

saya sedih sangat. moga-moga Allah sembuhkan hana segera, Amin



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 16:47


semoga adik haris dan keluarga tabah..
insyaAllah, adik durrah akan kembali sembuh.
Aminn.

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 19:07


tergerak hati nak baca topik ni...
sebab sambutan amat menakjubkan...

namun.. tak sangka ni berita terbaru....

buat adik durrah... cikgu doakan semoga durrah selamat.....
untuk semua ahli keluarga durrah.. semoga tabah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-11-07 19:42


hari ni entah berapa kali akak buka ukhwah.com untuk tau perkembangan durrah. alhamdulillah dah sedar... semoga durrah tabah,kuatkan semangat untuk sembuh.. kirimkan salam akak pada durrah.
semoga semuanya selamat, insyaallah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 08:38


hari ini insyaAllah durrah kena operate..macam yang haris bagitahu semalam..pukul 8.30..semoga sgalanya selamat..Ya Allah..pmudahkanlah ia..amiinn..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 09:00


.. sedang "operation" ini.. mudah-mudahan dipermudahkan segalanya dan berjalan lancar pembedahan si durrah.. Amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-11-07 09:28


Harith... walaupun akak tak pernah posting kat sini, tapi akak selalu baca. tak sangka Durrah sakit, Sampaikan salam akak pada dia ye. kami mendoakan dia moga cepat sembuh.

"Ya Allah, Selamatkanlah Durrah, Kami menyayanginya di sini. Izinkanlah dia mengecapi nikmatMu di dunia yang sementara ini. Perkenankanlah doa kami ya Allah. Bantulah dia, kuatkanlah semangatnya. " :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 09:30


Pada 30-11-07 09:28 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!



"Ya Allah, Selamatkanlah Durrah, Kami menyayanginya di sini. Izinkanlah dia mengecapi nikmatMu di dunia yang sementara ini. Perkenankanlah doa kami ya Allah. Bantulah dia, kuatkanlah semangatnya. " :(


.. Amin..


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 09:53


walaupun jarang posting kat sini tapi rasa sedih baca kisah adik durrah..

semoga pembedahan dia berjalan lancar dan selamat, amin


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 10:50


Pada 30-11-07 09:53 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

walaupun jarang posting kat sini tapi rasa sedih baca kisah adik durrah..

semoga pembedahan dia berjalan lancar dan selamat, amin



amin..


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 12:51


salam...
pembedahan dah selesai...
tapi ada problem sikit
sebab lubang kat jantung hana besar...susah nak tutup..

doktor kata tunggu keputusan selanjutnya...
buat masa sekarang cuma boleh bagi ubat saja... :cry:


saya sekejap saja di sini..sebab saya online kat cc...
nanti ada apa-apa saya baertahu lagi...
salam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 13:00


Pada 30-11-07 12:51 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
pembedahan dah selesai...
tapi ada problem sikit
sebab lubang kat jantung hana besar...susah nak tutup..

doktor kata tunggu keputusan selanjutnya...
buat masa sekarang cuma boleh bagi ubat saja... :cry:


saya sekejap saja di sini..sebab saya online kat cc...
nanti ada apa-apa saya baertahu lagi...
salam...


ya Allah permudahkan urusan hambaMU

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 15:09


thank you princeyoong bagi maklumat. Besarnya ujian ini, Ya Allah bantulah kami



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 15:10


amin....
hana sekarang dah selesai di bedah...
tapi dia tak sedar...
pembedahan tu cuma untuk sementara saja...
cuma terpulang kepada dia dapat bertahan atau tidak...:cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 15:12


Pada 30-11-07 15:10 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

amin....
hana sekarang dah selesai di bedah...
tapi dia tak sedar...
pembedahan tu cuma untuk sementara saja...
cuma terpulang kepada dia dapat bertahan atau tidak...:cry:


thanks harris..sama-sama lah kita berdoa..moga Allah sembuhkan durrah..semuanya tletak pada Allah..beri semangat untuk durrah smbuh..
akak rindukn dia.. :-(
alhamdulillah dah selamat di bedah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-11-07 15:12


iyakah harith? ya Allah, sedihnya, jangan putus-putus berdoa ye harith. moga dia selamat

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 21:46


hana sekarang dalam keadaan tenat...
dia ada dalam ward ICU... :cry:
tolonglah doakan...
please.... :sad:

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 21:58


teman rasa tak sedap hati...
erm, tak apa, teman yakin, teman yakin... (kuatkan tekad diri sendiri)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 22:16


sedih pula dengan apa yang adik durrah tengah lalui...
kena banyakkan bersabar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 01-12-07 07:09


walaupun tak kenal sangat, sedih berdegup2 jantung... macam mimpi saja... baru nak mesra2, dikejutkan pula dengan berita macam ini. peringatan dari ALLAH... semua ada hikmah. jangan putus berdoa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 10:26


haris... akak dah doakan. jangan sedih2 ye. semoga durrah selamat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 13:40


Pada 20-11-07 16:27 , bintufurqan posting:

!!! QUOTE !!!

boringlah...
kak ummusafiah tak ada...
hmmm....nak chat dengan siapa lagi....
kalau lah kak ummu ada...Kan best... :-(



dik... :bunga: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 13:44


Pada 21-11-07 18:06 , bintufurqan posting:

!!! QUOTE !!!

/


- rumah kesayanganku -



rumah kesayanganmu..hehe :bunga:
nak juga p sna :cry:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 13:48


Pada 23-11-07 23:53 , bintufurqan posting:

!!! QUOTE !!!

/

hadiah untuk kakak...



hadiah untuk ku...hehe(prasan lah pula..durrah kan banyak kakk)



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 13:55


Assalamualaikum

hii adikku yang d rindu selalu :-D

lamanya tak masuk sini..da masuk page 12 da ye..huhu

apa kbr?emier macam mana?harap semua 1 famly sihat hendaknya..

study macam nm?ni mesti pergi kelas bahsa melayu o mngaji ni

cepatla on9....rindu..rindu..



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 13:57


ummu, meke sedor ke tak ni?
Bintu sakit tenat kat hospital...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 13:57


Pada 01-12-07 13:55 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

hii adikku yang d rindu selalu :-D

lamanya tak masuk sini..da masuk page 12 da ye..huhu

apa kbr?emier macam mana?harap semua 1 famly sihat hendaknya..

study macam nm?ni mesti pergi kelas bahsa melayu o mngaji ni

cepatla on9....rindu..rindu..



ummu, meke sedor ke tak ni?
Bintu sakit tenat kat hospital...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:00


Pada 28-11-07 07:43 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

mungkin dua tiga hari ni hana tak posting kat sini....
dia sekarang ada di hospital...
esok atau lusa dia akan dibedah...


haaaaaaaaaaaaaaaaah???!!durah sakit ke...

lama kak tingalkan..nak kena bedah pula..

Ya ALLAH..mudah-mudahan semuanya selamat..

AMEEN..insyaALLAH....misss u



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:03


Pada 01-12-07 13:57 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-12-07 13:55 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

hii adikku yang d rindu selalu :-D

lamanya tak masuk sini..da masuk page 12 da ye..huhu

apa kbr?emier macam mana?harap semua 1 famly sihat hendaknya..

study macam nm?ni mesti pergi kelas bahsa melayu o mngaji ni

cepatla on9....rindu..rindu..



ummu, meke sedor ke tak ni?
Bintu sakit tenat kat hospital...




baru terperasan........sedihnya..

seminggu lebih tak on9 dia pula sakit lepas emier..
kesiannya..



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:05


princeyoong07

kimsalam kat dia ye,......

rindu sesangat...

moga durah kuat ye..........

cepat sembuh...lama tak chating macam dulu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:13


dik :-( :-(

rindunya akak..ingatkan dapat chating...

moga cepat sembuh..

np tak bagitahu akak dulu durah sakit...



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:14


Pada 30-11-07 09:30 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-11-07 09:28 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!



"Ya Allah, Selamatkanlah Durrah, Kami menyayanginya di sini. Izinkanlah dia mengecapi nikmatMu di dunia yang sementara ini. Perkenankanlah doa kami ya Allah. Bantulah dia, kuatkanlah semangatnya. " :(


.. Amin..


amin ya rab......

dik sembuh lah



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:16


Pada 30-11-07 15:10 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

amin....
hana sekarang dah selesai di bedah...
tapi dia tak sedar...
pembedahan tu cuma untuk sementara saja...
cuma terpulang kepada dia dapat bertahan atau tidak...:cry:



dik..sampaikan salam akak kat dia..........
sedihnya



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:33


selepas meneliti..kakisamun suka buat hal kat sini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-12-07 14:38


hate kakisamun :tak

miss bintufurqan :-( :-(



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 01-12-07 14:43


er...salam..

tak pernah post kat sini tapi selalu baca dan tersengih seorang-seorang..
sedih dan harap serta doakan bintu sembuh...


er...sedari ummu?? kakisamun bergurau lah..bukan buat kacau... kalau tak ada gurauan tak mesra alam lah nama nya... :)

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 17:36


Pada 01-12-07 14:38 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

hate kakisamun :tak

miss bintufurqan :-( :-(



.. "hate" itu maksudnya rindu ek.. tak sangka ada juga org rindukan aku:lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 17:37


Pada 01-12-07 14:43 , eniliana posting:

!!! QUOTE !!!

er...salam..

tak pernah post kat sini tapi selalu baca dan tersengih seorang-seorang..
sedih dan harap serta doakan bintu sembuh...


er...sedari ummu?? kakisamun bergurau lah..bukan buat kacau... kalau tak ada gurauan tak mesra alam lah nama nya... :)


.. terima kasih kerana memahami penyamun budiman macam saya ini:malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 01-12-07 18:40


adei kakisamun ni... kan ke atuk eni dah konpius tengok cucu dia tersengih2 depan pc...huu..

anyway..apa cerita adik bintu ni? senyap sudah?

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 19:13


teman rasa riso saja selalu ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 19:41


.. itu lah.. kita kena tunggu abang kepada memberi informasi tentang dia.. sama-sama kita berdoa dan mengharapkan agar adik kita itu cepat sembuh dan kembali seperti sedia kala.. insyaALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 20:35


Alhamdulillah...hana sekarang dah melepasi tahap kritikal...
tapi dia masih belum sedarkan diri lagi...
doc kata mungkin esok dia akan sedar...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 20:38


Pada 01-12-07 20:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah...hana sekarang dah melepasi tahap kritikal...
tapi dia masih belum sedarkan diri lagi...
doc kata mungkin esok dia akan sedar...:-)


.. Alhamdulillah.. mudah-mudahan dia akan sembuh cepat.. sampaikan salam kami semua warga ukhwah kat dia ye haris..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 20:49


Pada 01-12-07 20:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah...hana sekarang dah melepasi tahap kritikal...
tapi dia masih belum sedarkan diri lagi...
doc kata mungkin esok dia akan sedar...:-)


Alhamdulillah..


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 21:02


ye ke? alhamdulillah, baru lega hati ni dengornye...
Teman yakin, teman yakin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 21:22


Pada 01-12-07 21:02 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ye ke? alhamdulillah, baru lega hati ni dengornye...
Teman yakin, teman yakin...


alhamdulillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 21:36


:) Alhamdulillah, tak sabar nak tunggu durrah kembali berposting di sini. Tapi yang penting semoga durrah sembuh sepenuhnya segera

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 21:43


kalau lah bintu anak teman, teman nak peluk2 dan cium dia... :cry:


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 22:18


terima aksih...gamsahamnida..
semua sanggup doakan hana...
semuanya ambil berat dekat hana...
rasa terharu lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-07 22:27


Pada 01-12-07 22:18 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

terima aksih...gamsahamnida..
semua sanggup doakan hana...
semuanya ambil berat dekat hana...
rasa terharu lah...


kita kan saudara se islam...
lagi pun kita ni berjauhan, kalau tak, mesti ramai-ramai dah datang tengok durrah....kirim salam pada dia,katakan kami semua rindukan posting dia...miss her :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 01-12-07 23:39


alhamdulillah dah sedar pun bintu... insyaAllah kita sama-sama doakan kesihatan bintufurqan... :)

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 14:35


Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 15:09


Pada 02-12-07 14:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...


.. alhamdulillah.. syukur sangat-sangat.. cakap kat dia yang dia tak pernah susahkan kami kat sini.. memang kewajipan kami sebagai saudara mara seIslam mendoakan kesejahteraan saudara mara kami.. lagipun kita kan semua dah macam keluarga di sini.. :-D


-----------------
" we support anti zionist movement "


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 17:21


Pada 02-12-07 14:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...


alhamdulillah...


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 19:38


ye ke? alhamdulillah. baru senang sikit rasa hati ni. Teman yakin, teman yakin....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 06:46


Pada 02-12-07 15:09 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-12-07 14:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...


.. alhamdulillah.. syukur sangat-sangat.. cakap kat dia yang dia tak pernah susahkan kami kat sini.. memang kewajipan kami sebagai saudara mara seIslam mendoakan kesejahteraan saudara mara kami.. lagipun kita kan semua dah macam keluarga di sini.. :-D



betul kata kaki budiman ni haris, tanggungjawab kami mendoakan... dan kami semua sayang dia.



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 09:23


Pada 02-12-07 14:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...


alhamdulillah..syukur yang tak terhingga buat Allah yang maha penyayang lagi maha menyembuhkan..isk berair mata akak..syukur lah..tak susahkn apa pun..ini tenggungjawab semua..
harap-harap dia cepat sembuh, dan boleh balik rumah semula..boleh on9 kat sni..amiinn.. :-)
rindunyaaa.. :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-12-07 09:25


Alhamdulillah.. dia dah sedar, rindu kat durrah, walaupun tak pernah berborak dengan dia kat dalam ni, tapi bila dia sakit, rasa sedih sangat... moga dia cepat sembuh dan sihat seperti dulu... aminn :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 11:05


Pada 03-12-07 06:46 , muslimah_johor posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-12-07 15:09 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-12-07 14:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...


.. alhamdulillah.. syukur sangat-sangat.. cakap kat dia yang dia tak pernah susahkan kami kat sini.. memang kewajipan kami sebagai saudara mara seIslam mendoakan kesejahteraan saudara mara kami.. lagipun kita kan semua dah macam keluarga di sini.. :-D



betul kata kaki budiman ni haris, tanggungjawab kami mendoakan... dan kami semua sayang dia.



.. alamak.. ada org kata saya betul lah:malu:.. selalu tak betul saja:lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:09


Pada 28-11-07 10:06 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

dia ada sakit jantung sejak kecik lagi...
ada masalah jantung belubang dan ada problem dengan injap jantung dia...(betulkan org malay panggil injap... :berfikir: )


so macam mana sekarang??? perlu pderma jantung ke??
demi durah, abang aye rela.... :-(


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:12


wah iyakah abang aye tu?baiknya hati..
hmm..mana lah harris ni tak on9 lagi..hjung minggu akak tak best saja tigtkan durrah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:14


Pada 03-12-07 12:09 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-11-07 10:06 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

dia ada sakit jantung sejak kecik lagi...
ada masalah jantung belubang dan ada problem dengan injap jantung dia...(betulkan org malay panggil injap... :berfikir: )


so macam mana sekarang??? perlu pderma jantung ke??
demi durah, abang aye rela.... :-(



.. kalau derma jantung kita nak pakai jantung apa:berfikir:.. ke bila aku sudah tiada..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:16


kalau derma jantung kita mati lah..
tapi kalau on da way nak mati tu boleh lah..
sebab jntung tu degup lagi.tapi kita dah mati..
demi nak slmatkan org baik kita bagi saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:20


Pada 03-12-07 12:09 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-11-07 10:06 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

dia ada sakit jantung sejak kecik lagi...
ada masalah jantung belubang dan ada problem dengan injap jantung dia...(betulkan org malay panggil injap... :berfikir: )


so macam mana sekarang??? perlu pderma jantung ke??
demi durah, abang aye rela.... :-(



wah aye, memang baik meke ni, teman yang sayang kat dia pun tak tersampei hati nak derme jantung kat dia...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:25


Pada 03-12-07 12:14 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-12-07 12:09 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-11-07 10:06 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

dia ada sakit jantung sejak kecik lagi...
ada masalah jantung belubang dan ada problem dengan injap jantung dia...(betulkan org malay panggil injap... :berfikir: )


so macam mana sekarang??? perlu pderma jantung ke??
demi durah, abang aye rela.... :-(



.. kalau derma jantung kita nak pakai jantung apa:berfikir:.. ke bila aku sudah tiada..


alah.... bukan derma semua.... sikit saja...untuk tutup lubang.... :-)


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:26


.. tutup lubang ek:lol:.. aku derma kan daging aku saja lah.. sebab dah terlebih2 lemak dan daging kat badan aku ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:30


Pada 02-12-07 14:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...


haris sampaikan salam abang kat adik durah ye.... abang rindu kepada 'keriangan' dia...
abang mohon maaf sebab lama lama tak buka topik ni, so tak tahu dia sakit... last week outstation... :-( :-(
abang akan sentiasa doakan dia...


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:36


Pada 03-12-07 12:16 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

kalau derma jantung kita mati lah..
tapi kalau on da way nak mati tu boleh lah..
sebab jntung tu degup lagi.tapi kita dah mati..
demi nak slmatkan org baik kita bagi saja..



adui.... kena derma semua ke??? kalau begitu tak bolehlah... ana belum bsedia lagi untuk mati.... belum kawin lagi...
kalau boleh sebelum mati nak tinggalkan zuriat soleh dan solehah dulu, mudahan jadi bekalan disana.... :-( :-(


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 12:41


.. Amin.. mudah-mudahan dimakbulkan.. memang itulah harapan setiap insan yang bergelar mukmin dan mukminah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-12-07 13:25


Pada 03-12-07 12:41 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. Amin.. mudah-mudahan dimakbulkan.. memang itulah harapan setiap insan yang bergelar mukmin dan mukminah..


kakisamun ni kadang-kadang ok, kadang-kadang kurang ok... :berfikir: siapakah sebenarnya kakisamun ni? :-P


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 13:31


Pada 03-12-07 13:25 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-12-07 12:41 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. Amin.. mudah-mudahan dimakbulkan.. memang itulah harapan setiap insan yang bergelar mukmin dan mukminah..


kakisamun ni kadang-kadang ok, kadang-kadang kurang ok... :berfikir: siapakah sebenarnya kakisamun ni? :-P



.. macam mana nak jawab ek:lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 13:52


Pada 03-12-07 12:36 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-12-07 12:16 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

kalau derma jantung kita mati lah..
tapi kalau on da way nak mati tu boleh lah..
sebab jntung tu degup lagi.tapi kita dah mati..
demi nak slmatkan org baik kita bagi saja..



adui.... kena derma semua ke??? kalau begitu tak bolehlah... ana belum bsedia lagi untuk mati.... belum kawin lagi...
kalau boleh sebelum mati nak tinggalkan zuriat soleh dan solehah dulu, mudahan jadi bekalan disana.... :-( :-(



tak salah naz tak boleh derma sikit akhi aye..sebab nanti jantung kita lakk berlubang kan..entah naz tak pandai sangat..
tu lah tak dapat nak bantu..kalau boleh bagi macam derma hati sikit-sikit tu boleh juga tolong..naz pun ada abah mama lagi nak kena jaga..abah mama pun nak jaga naz lagi.. :-D 8-)
nak zuriat soleh, solehah macam akhi aye jugakk..kita pun tak tau bila mati kan..hmm :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-12-07 13:55


Pada 03-12-07 13:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-12-07 13:25 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-12-07 12:41 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. Amin.. mudah-mudahan dimakbulkan.. memang itulah harapan setiap insan yang bergelar mukmin dan mukminah..


kakisamun ni kadang-kadang ok, kadang-kadang kurang ok... :berfikir: siapakah sebenarnya kakisamun ni? :-P



.. macam mana nak jawab ek:lol:adehh..


tak payah jwblah kakisamun, :lucu:


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-12-07 13:59


Adik Durrah... cepatlah sembuh, :((

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 15:28


Pada 03-12-07 13:52 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-12-07 12:36 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-12-07 12:16 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

kalau derma jantung kita mati lah..
tapi kalau on da way nak mati tu boleh lah..
sebab jntung tu degup lagi.tapi kita dah mati..
demi nak slmatkan org baik kita bagi saja..



adui.... kena derma semua ke??? kalau begitu tak bolehlah... ana belum bsedia lagi untuk mati.... belum kawin lagi...
kalau boleh sebelum mati nak tinggalkan zuriat soleh dan solehah dulu, mudahan jadi bekalan disana.... :-( :-(



tak salah naz tak boleh derma sikit akhi aye..sebab nanti jantung kita lakk berlubang kan..entah naz tak pandai sangat..
tu lah tak dapat nak bantu..kalau boleh bagi macam derma hati sikit-sikit tu boleh juga tolong..naz pun ada abah mama lagi nak kena jaga..abah mama pun nak jaga naz lagi.. :-D 8-)
nak zuriat soleh, solehah macam akhi aye jugakk..kita pun tak tau bila mati kan..hmm :-(


:-( :-( kita bila2 masa boleh mati kan?? tapi adik durah terlalu awal untuk itu...umur 14thn masih banyak untuk dia mpelajari dunia seperti anak2 normal lain.... :-?

mama iman ada daftar sebagai penderma organ tak??? aye tak tahu lah macam mana nak terangkan kat famili agar mereka setuju untuk aye jadi peserta... :-( :-(


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 15:35


akhi aye..naz pun muda lagi..19 tahun.tapi bila2 pun naz boleh mati..iskk..kalau boleh banyak lagi benda naz nak buat..naz nak share rezeki yang dapat dengan tangan sendiri dengan abah mama..nak belajar lagi banyak pkara..

family akhi tak bagi ke?naz tak pernah cakap kat mama dengan abah..tapi rasanya mama dengan abah bagi agaknya..akhi buka lah topik yang pasal derma organ tu..cuba akhi aye cari balik..sebab kat situ ada cara dia..ada web tu kita boleh daftar..tapi naz tak daftar pun lagi..nanti naz nak tanya mama dulu lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 17:48


Pada 02-12-07 14:35 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...
hana dah sedar sekarang ni...
dia ucapkan terima kasih sebab sudi medoakan dia...
lagi dia minta maaf kalau-kalau dia dah menyusahkan semua orang kat sini
bila dengar berita dia...


alhamdulillah.....
hari ni macam mana pula?
moga cepat-cepat sembuh....amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 17:49


amin...
hari ni tak ada pula berita...
haris sibuk agaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 17:52


Pada 03-12-07 17:49 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

amin...
hari ni tak ada pula berita...
haris sibuk agaknya.


.. mudah-mudahan berita yang lebih baik kita dengar dari Korea mengenai adik kita tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 09:50


tiap-tiap hari... kerap juga saya masuk sini tunggu perkembangan durrah. tapi tak apa... moga-moga adik kita semakin sihat. haris pun ada kerja yang nak buat... dengan baby kecik lagi.... dengan ibu dia dalam pantang lagi dan adik durrah sedang sakit. banyak yang dia perlu uruskan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 04-12-07 09:52


Assalamualaikum

wah..rindunya pada adikku seorang ni..
moga cepat sembuh....
kami semua mendoakanmu..
insyaALLAH..moga dikuatkan ketabahan dan kesabaran


cepat-cepat sembuh ye....:bunga: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 04-12-07 09:54


Pada 01-12-07 17:36 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-12-07 14:38 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

hate kakisamun :tak

miss bintufurqan :-( :-(



.. "hate" itu maksudnya rindu ek.. tak sangka ada juga org rindukan aku:lol:adehh..



huhu..pening aku dengan dia ni



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 10:08


hmm..dah dua hari tak ada berita pun..haris sbuk ke?hmm harap-harap durrah dah makin smbuh..amiinn ya Allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 11:01


salam...
bukan tak nak postkan berita durrah kat sini...
tapi saya sibuk sikit...]
hari ni baru cuti...
durrah dah semakin sembuh...
mungkin 3/4 hari lagi dia dah boleh balik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 11:02


dia sampaikan salam untuk semua...
dia rindukan orang2 ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 11:06


Waalaikumsalam

Alhamdulillah, Glad to hear the good news :-)


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 11:18


Pada 04-12-07 11:02 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

dia sampaikan salam untuk semua...
dia rindukan orang2 ukhwah...


Waalaikumsalam
.. alhamdulillah lega mendengarnya.. kirim salam balik kat dia dari saudara2 ukhwah:-D..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 11:22


waalaikumusalam wbt...
dah sihat dah bintu ni, teman yakin, teman yakin

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 11:38


Pada 04-12-07 11:01 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
bukan tak nak postkan berita durrah kat sini...
tapi saya sibuk sikit...]
hari ni baru cuti...
durrah dah semakin sembuh...
mungkin 3/4 hari lagi dia dah boleh balik...



alhamdulillah...
“Kamu merancang, Allah Juga merancang,
Dan Allah jua adalah Sebaik-baik perancang”


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 11:44


.. jadi simpan lah jantung anda ek aye.. hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» salam sayang dari korea...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 12 Of 13

Go To Page: 1 · 2 ... 11 · 12 · 13  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.172075 saat. Lajunya....