Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-05-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: lizaizara
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43026

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Yang Masuk Ke Sini
lizaizara: 20 jam, 45 minit yang lalu
jutawanmuslimah: 2 hari yang lalu
lidah-penghunus: 4 hari yang lalu
Daeng_Jati: 8 hari yang lalu
muslimiman: 11 hari yang lalu
are_rule1981: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu
tkusalleh: 29 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: BAGAIMANA NAK CARI GADIS yang BAIK....


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» BAGAIMANA NAK CARI GADIS yang BAIK....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh BAGAIMANA NAK CARI GADIS yang BAIK....

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 10:12


nak tanya ya,selalu dengar perempuan tak percaya pada lelaki tapi apa pula respon perempuan kalau lelaki pula makin hilang kepercayaan kepada perempuan? kerana jika dilihat sekarang perempuan pun ramai yang sudah jadi liar


menunggu jawapan dari orang perempuan hehehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 11:59


Pada 22-09-05 22:03 , hafizie posting:

!!! QUOTE !!!

entah lakn tak tau nak cakap apa
rasanya banyak gadis baik
tapi tu lah bagaimana ek kami selaku laki-laki yang sangat pemalu ini?
bagi sikit cadangan


kenapa risau sangat... kat forum Al-Ahkam ni insya Allah semua gadis yang baik.. boleh pilih..

Ada yang nak offer ke untuk saudara hafizie ni.. :)


-----------------

Koleksi Busana



  


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21194
Posting: 42
Dari: a.keroh, melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-11-08 12:42


Pada 23-02-05 22:16 , puteri_kk posting:

!!! QUOTE !!!






yang ni saya sokong..Kenapa macam tu eh?pernah saya tye pendapat kawan-kawan muslimin ini...kata mereka, sejahat2 lelaki pun, bila dia nak kawin dia nak cari perempuan yang baik..dan kata-kata perempuan baik untuk lelaki yang baik, perempuan jahat untuk lelaki yang jahat. betul tu kan? maknenya, kalau perempuan baik jumpa lelaki jahat, itu bukan jodoh mereka. logik kan?

tapi kawan-kawan muslimin saya pertikaikan..kata mereka..mungkn lelaki jahat jumpa perempuan baik tu sebgai jodoh kerana mungkn perempuan tu yang akan berjaya membuatnya berubah...
atau juga pertemuan mereka tu untuk menguji sebaenar2 kebaikan perempuan tu...patut ke?betul ke macam tu? :berfikir:


-----------------
Maha Suci Engkau, tidak ada yang kami ketahui selain dari apa yang telah Engkau ajarkan kepada kami; sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Mengetahui


Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah89Profil   Hantar PM kepada muslimah89   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-11-08 13:29


Assalamualaikum
kepada muslimah89, boleh rujuk artikel yang saya postkan dalam thread ni...
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=39598&forum=75&#f577309



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

muslimah89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21194
Posting: 42
Dari: a.keroh, melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-11-08 14:23


Pada 13-11-08 13:29 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
kepada muslimah89, boleh rujuk artikel yang saya postkan dalam thread ni...
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=39598&forum=75&#f577309



terima ksih ye..nanti saya fhmkan...dan insyaAllah saya smpaikan pada kawan-kawan saya... :-)


-----------------
Maha Suci Engkau, tidak ada yang kami ketahui selain dari apa yang telah Engkau ajarkan kepada kami; sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Mengetahui


Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah89Profil   Hantar PM kepada muslimah89   Quote dan BalasQuote

msaidins_85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.11.2006
Ahli No: 27385
Posting: 218
Dari: http://www.msaidins.com/

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 14:58


bagaimana nak cari gadis yang baik?????? sebaik-baiknya kita sebagai seorang lelaki harus menjadi org yang baik-baik terlbh dahulu

Bookmark and Share

  


  Member Information For msaidins_85Profil   Hantar PM kepada msaidins_85   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 14:58


Assalamualaikum

:bunga: :bunga:

lelaki biasanya walau sejahat dan seteruk mana pun dia, nak kawin nanti dia akan cari seorang perempuan yang baik yang mampu menjadi isteri yang solehah..so kepada semua perempuan..tak perlu lah nak berpakaian seksi atau nak berubah semata-mata nak mencari lelaki..biasanya tu jadi teman berhibur sahaja..perempuan juga macam tu juga..mesti nak cari lelaki yang baik sebagai suami..yang boleh menjadi imam solat dan ketua keluarga yang baik..yang ada ilmu agama dan mampu membimbing ke arah kebaikan..apa-apa pun, kita semua tak bolehlah nak berangan atau mengharap seorang yang terlalu sempurna andai diri kita sendiri pun masih banyak kekurangan..memadaila yang sesuai dengan kita..

Tidak perlu mencari teman secantik Balqis,
Andai diri tak sehebat Sulaiman..
Mengapa mengharap cinta yang agung,
Jika kasih tak setulus Zulaikha terhadap Yusof..
Tak perlu mengharap teman seteguh Ibrahim,
Andai diri tak sekuat Siti Hajar..
Dan mengapa didambakan isteri sehebat Khadijah,
Andai diri tak sesempurna Rasulullah SAW,
Jika ada keburukan pada diri,Bimbinglah dirinya dan terimalah kekurangan itu sebagai keunikan..
Carilah kebaikan pada dirinya, Bersyukurlah kerana dipertemukan dengannya dan berdolah dia milikmu.. :bunga:

Kita tak sehebat Khadijah, tidak setulus Rabiatul Adawiyah,
Tidak setanding cinta Zulaikha, dan tidak setabah puteri Rasulullah SAW iaitu Fatimah Az-Zahra.. :bunga:

Fikir-fikirkanlah dimana diri kita..tak salah mengidamkan yang terbaik tapi jangan terlalu mengharap hingga menolak orang lain.. :bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 13-11-08 18:22


Assalamualaikum...yang penting kita jaga semua urusan dengan ALLAH, insyaallah Allah akan memberi kepada kita pasangan yang sepatutnya..insyaallah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

chanjin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.04.2005
Ahli No: 15836
Posting: 26

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 20:33


salam..
ramai saja perempuan yang baik cuma kaum adam ni tak pernah terjumpa lagi...
jumpa yang 'tak baik' bukan bererti kita pun tak baik,
tapi ujian buat kita untuk hadapinya..

ukhwah slamanya.... :bye:


-----------------
setiap ukhwah yang terjalin itu adalah nikmat persahabatan yang sebenar


Bookmark and Share

  


  Member Information For chanjinProfil   Hantar PM kepada chanjin   Quote dan BalasQuote

rindufisabilillah
Warga Rasmi
Menyertai: 12.11.2008
Ahli No: 35853
Posting: 19
Dari: Dungun Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 21:02


yang PENTING kat SINI CARI LAH YANG BERAGAMA DAN MAMPU JAGA MAKAN PAKAI KITA..

Bookmark and Share

  


  Member Information For rindufisabilillahProfil   Hantar PM kepada rindufisabilillah   Quote dan BalasQuote

jebat_86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2008
Ahli No: 35674
Posting: 121

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 23:57


Ana dah jumpa..
Rabiatul Adawiyah namanya..
Cantik orgnya cantik akhlaknya..:D

Bookmark and Share

  


  Member Information For jebat_86Profil   Hantar PM kepada jebat_86   Quote dan BalasQuote

shaf-a
Warga Rasmi
Menyertai: 13.11.2008
Ahli No: 35867
Posting: 19
Dari: kajang

malaysia  


posticon Posting pada: 14-11-08 04:30


bagaimana nak cari gadis yang baik??

bagaimana pula nak cari lelaki yang baik??

sekarang ni susah kan nak cari lelaki yang baik..sedangkan lelaki tu pemimpin..tapi zaman sekarang ni macam perempuan pula myg memimpin..hm..lelaki memang selalu nak perempuan yang baik-baik saja..tapi laki tu cakap baik ke??even laki yang jahat pun nak perempuan yang baik..konon nak isteri yang solehah..


perbaikkanlah diri anda..huhu.. Assalamualaikum


-----------------
~shafafellaz~


Bookmark and Share

  


  Member Information For shaf-aProfil   Hantar PM kepada shaf-a   Quote dan BalasQuote

bcc_raihan85
Warga Rasmi
Menyertai: 14.11.2008
Ahli No: 35873
Posting: 2
Dari: Damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 08:26


assalammualaikum....

         Gadis yang sukar untuk kita dapat itulah sebaik-baiknya.......pokok pangkalnya terpulang kepada seseorang itu untuk berusaha mendapatkannya...jangan sampai terlepas...... Laki-laki pula jangan segan sangat......macam mana perempuan nak tahu anda meminatinya jika tidak berterus terang......

Bookmark and Share

  


  Member Information For bcc_raihan85Profil   Hantar PM kepada bcc_raihan85   Quote dan BalasQuote

puterilindunganbulan2005
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12283
Posting: 102
Dari: klang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-11-08 09:14


tak.. tau nak.. komen apa tapi.. nak komen jugak hehehe.. yang pasti.. sendiri tau apa.. yang dicari sebenarnya.. cewah..just a simple comment..

Bookmark and Share

  


  Member Information For puterilindunganbulan2005Profil   Hantar PM kepada puterilindunganbulan2005   Pergi ke puterilindunganbulan2005's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 14-11-08 09:30


kena jadi baik lah baru dapat gadis yang baik....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 14:23


Susah lah nak mencari wanita yang baik zaman sekarang.

Sila layari : Blog Qayyum :welcome:


-----------------
~My Blog~
www.qayyumnasyid.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 15:53


Cari guna GPS sajelah, gunekan Wikimapia...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 15:56


bagi ana,,kita tak kan dapat cari gadis yang baik, yang ada hnyalah seorang gadis yang sempurna di mata kita, walau di mata orang lain dia tak seberapa, sebab hati kita yang dapat menemukan kesempurnaan itu. jika kita ingin mencari yang baik dan sempurna...sehingga hujung dunia..kita tidak kan ketemunya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 15-11-08 21:49


alahai.. bagaimana ye nak cari gadis baik..
cari bakal zauj yang juga baik.ehehhe..
bukan senang.. kena ada skil...ups..
macam pancing ikan.. ehhee..

tapi.. teknik pancing ikan.. beza..
cuma boleh adaptasi dengan site lain yakni..
sabar..

sebab nak menunggu tu.. kena sabar..
tunggu bas... tunggu ktm..
sama juga nak tunggu keputusan tengok bola sepak..
ehehe..

keputusan sama ada terang.. bersinar..
blur.. gelap.. dan pelbagai warna -warni kehidupan lah..

walu apapun.. doa jua senjata yang bakal dimakbulkan..ameeenn.. ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

daboyz8
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.02.2007
Ahli No: 28935
Posting: 37
Dari: Melaka.....JayBee(kerja kat sini....!!)

Melaka  


posticon Posting pada: 16-11-08 00:37


Pada 15-11-08 21:49 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

alahai.. bagaimana ye nak cari gadis baik..
cari bakal zauj yang juga baik.ehehhe..
bukan senang.. kena ada skil...ups..
macam pancing ikan.. ehhee..

tapi.. teknik pancing ikan.. beza..
cuma boleh adaptasi dengan site lain yakni..
sabar..

sebab nak menunggu tu.. kena sabar..
tunggu bas... tunggu ktm..
sama juga nak tunggu keputusan tengok bola sepak..
ehehe..

keputusan sama ada terang.. bersinar..
blur.. gelap.. dan pelbagai warna -warni kehidupan lah..

walu apapun.. doa jua senjata yang bakal dimakbulkan..ameeenn.. ;)



ameen.. sabar2 jugak, tapi kena lah ditambah sedikit usaha..
apa-apa pun kita serahkan jodah dan takdir kepada Yang Maha Esa, moga kita diberikan pasangan yang sesuai..insyaAllah.


-----------------
Salam Ukhwah untuk semua..


Bookmark and Share

  


  Member Information For daboyz8Profil   Hantar PM kepada daboyz8   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 15:51


Pada 15-11-08 21:49 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

alahai.. bagaimana ye nak cari gadis baik..
cari bakal zauj yang juga baik.ehehhe..
bukan senang.. kena ada skil...ups..
macam pancing ikan.. ehhee..

tapi.. teknik pancing ikan.. beza..
cuma boleh adaptasi dengan site lain yakni..
sabar..

sebab nak menunggu tu.. kena sabar..
tunggu bas... tunggu ktm..
sama juga nak tunggu keputusan tengok bola sepak..
ehehe..

keputusan sama ada terang.. bersinar..
blur.. gelap.. dan pelbagai warna -warni kehidupan lah..

walu apapun.. doa jua senjata yang bakal dimakbulkan..ameeenn.. ;)



aha..cik shida cakap memang tepat....

tapi tak boleh tunggu sangat..dan tak boleh nak exposure sangat....pokoknya doa main peranan penting..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

seluar18
Warga Rasmi
Menyertai: 14.12.2008
Ahli No: 36318
Posting: 1
Dari: kota kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 08:35


jangan kahwin sebab nafsu,.ni pun penting juga ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For seluar18Profil   Hantar PM kepada seluar18   Quote dan BalasQuote

arrantaui
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.12.2008
Ahli No: 36246
Posting: 99

blank   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 09:23


1.menjadikan diri sendiri baik.
2.meminta Tuhanmu menemukan gadis yang baik.
3.ikhthiar dengan cara yang baik.
mudah-mudahan pengakhiran yang baik.

Bookmark and Share

  


  Member Information For arrantauiProfil   Hantar PM kepada arrantaui   Quote dan BalasQuote

ibtisam_nisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2010
Ahli No: 39573
Posting: 87
Dari: dunia pinjaman allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-03-10 16:35


sesungguhnya solatku,ibadahku,hidupku dan matiku hanyalah untuk allah..
semoga mendapat pasangan yang terbaik dari allah.. ameeen..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibtisam_nisaProfil   Hantar PM kepada ibtisam_nisa   Quote dan BalasQuote

cgu_NAM
Warga Rasmi
Menyertai: 31.12.2009
Ahli No: 38890
Posting: 16
Dari: tawau

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-03-10 23:15


Pada 14-11-08 04:30 , shaf-a posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana

bagaimana pula nak cari lelaki yang baik??

sekarang ni susah kan nak cari lelaki yang baik..sedangkan lelaki tu pemimpin..tapi zaman sekarang ni macam perempuan pula myg memimpin..hm..lelaki memang selalu nak perempuan yang baik-baik saja..tapi laki tu cakap baik ke??even laki yang jahat pun nak perempuan yang baik..konon nak isteri yang solehah..


perbaikkanlah diri anda..huhu.. Assalamualaikum



saya setuju yang ini......bila di tanya mahu isteri yang bragama nak anak yang soleh..tapi sayang bila kita tanya contoh : kenapa p karaoke...katanya xsampai hati nak tolak ajakkan kawan..mudah terpengaruh dengan kawan..Ya Allah kalau diri tak boleh nak bimbing macam mana nak bimbing family...semoga Allah bukakan pintu hatinya dan berikan kekuatan kepada kawan saya itu..dan saya juga...Amin

Bookmark and Share

  


  Member Information For cgu_NAMProfil   Hantar PM kepada cgu_NAM   Pergi ke cgu_NAM's Website   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-07-13 16:34


sedang mencari isteri.. macam mane ek

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

daLL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15609
Posting: 148
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-13 15:32


jodoh..sukar nak ramal..kadang2 berkawan lama pun tak kemana..ada yang jmpa sekejap je..tapi jodohnya kuat..semua orang nak cari yang terbaik..yang lelaki nak cari gadis yang baik..yang gadis nk cari lelaki yang baik..yang penting berdoa..insyaAllah..,..memilih?? kadang-kadang perlu juga memilih..tapi biar berpada-pada dan kena pada tempatnya..hehe(mmm..pesanan utk diri sendiri jugak..hihi,,peace..)


-----------------
>


Bookmark and Share

  


  Member Information For daLLProfil   Hantar PM kepada daLL   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» BAGAIMANA NAK CARI GADIS yang BAIK....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.132736 saat. Lajunya....