Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 jam, 35 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 9 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 14 hari yang lalu
hafiz_along_83: 16 hari yang lalu

Poll Results




Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?

Brazil35 % 35.55 % (438)
Perancis10 % 10.71 % (132)
Jerman12 % 12.26 % (151)
Itali16 % 16.72 % (206)
England8 % 8.36 % (103)
Portugal2 % 2.19 % (27)
Belanda1 % 1.70 % (21)
Argentina6 % 6.17 % (76)
Mexico0 % 0.49 % (6)
Croatia0 % 0.49 % (6)
Sepanyol2 % 2.92 % (36)
Republik Czech2 % 2.44 % (30)

Jumlah Undian: 1232
Hanya 1 undian sehari!

[ Tempat Mengundi | Survey Lain ]


"Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?" | Login/Mendaftar | 26 Komens
Threshold
Komen di sini adalah hakmilik yang menghantar. Pihak Pengurusan Portal tidak ada kena mengena.


Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh raul_gonzalez ([email protected]) pada Ahad, 28 Mei 2006 @ 19:00:36
(Info AHLI) http://galacticos.blogdrive.com/
assalamualaikum...

bagi ana Sepanyol ada lebih peluang nop menjulang World Cup diz year sebab..
line-up Spain mantap semantap2nya..
dr goalkeeper ke striker...

P/s: ana harap spain boleh jadi macam south korea dalam world cup '02..
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh triptofana ([email protected]) pada Isnin, 29 Mei 2006 @ 10:07:54
(Info AHLI)
warga ukhwah pun gila bola juga?
hehehe...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara
oleh Amrizal ([email protected]) pada Isnin, 29 Mei 2006 @ 12:06:08
(Info AHLI) http://amrizal.blogs.friendster.com/amrizals_blog/
saya sokong republic of chechz pasal dia negara Islam. harap-harap chechz menang :)
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]





Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh syahinaz pada Ahad, 04 Jun 2006 @ 13:12:28
(Info AHLI)
bagi saya, brazil akan menjadi juara kerana brazil pasukan yang hebat dan mempunyai pemain yang handal.
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh mohdnurhakimin pada Isnin, 05 Jun 2006 @ 19:46:57
(Info AHLI)
Entah.
Tapi ana tak minat team England dan Brazil.

Untuk menang, pemain handal bukan faktor penentu mutlak. Perlukan persefahaman dan taktik yang bagus.
Brazil mungkin pilihan, kerana bukan sahaja pemain-pemain bertaraf dunia, tetapi juga kerana mereka masih muda dan sudah bermain bersama semenjak 3 tahun.

Ana sokong France, sebab ana suka kejutan. Walau ada juara EPL, Serie A, dan Ligue 1, krisis dalaman menghantui L'equipe ada France. Sama ada mereka ulangi sejarah 1998 atau 2002*...

* Formula yang boleh dipakai untuk setiap team.
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh aieyda ([email protected]) pada Khamis, 08 Jun 2006 @ 11:38:34
(Info AHLI) http://www.d6pa.cjb.net/
saya rasa brazil sebab brazil is the best among the best!sokong brazil dari dulu lagi
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh milleniamuslimah pada Sabtu, 17 Jun 2006 @ 16:29:37
(Info AHLI)
assalamualaikum

saya rasa may be England bakal menjulang world cup 2006.
walaupun pemain2 yang ternama macam david beckham dan micheal owen nampak macam kurang menyengat.. tapi diorand masih mpunyai pemain2 berkebolehan seperti peter crouch dan steven gerrard.. ehm..england agaknya=)
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh juriza pada Ahad, 18 Jun 2006 @ 9:28:35
(Info AHLI)
huhu Brazil lah........
sebab mereka kuat striker
kalau tak cyer tengok kaka aritu.....goal cantik dia bagi...
kwasan middle pun boleh than...
jom rmai2 sokong brazil....
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh ToK_iMaM ([email protected]) pada Selasa, 20 Jun 2006 @ 19:02:11
(Info AHLI) http://www.ukhwah.blogs.friendster.com/
hmm...ana harap england manjadi juara kali ini...walaupun 2 perlawanan sebelum ini owen tidak beraksi dengan sempurna...tetapi..pasukan nya mungkin dapat memberikan sentuhan yang terbaik kali ini....kita sama-sama tengok..

p/s : tengok bola, tengok juga..ALLAH jangan lupa...hehe...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh pires ([email protected] yahoo.com) pada Rabu, 21 Jun 2006 @ 12:56:26
(Info AHLI) http://-/
saya rasa kan sepanyol mesti menang.bola itu bulat bukan main seorang2 awas berazil
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Brazil dan England da terkuar.... hehe
oleh alleef pada Isnin, 03 Julai 2006 @ 8:44:05
(Info AHLI)
perhatian kepada semua sahabat ukhwah... Brazil dan England da kalah... so kepada peminat fanatik Brazil dan England, anda semua boleh lah menumpang sokong pada team len yup..hehe... mari sesiapa yang nak sokong jerman same alleef... hidup jerman,,,:)
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

brazil dah keluar?hehe
oleh aliflamra ([email protected]) pada Isnin, 03 Julai 2006 @ 23:26:18
(Info AHLI) http://www.jpa.com.my/
harap bersabar kepada semua penyokong fanatik brazil..bola tu bulat begitu boleh berlaku di tengah padang..

Mm..dari segi strategi permainan & serangan nampak gaya nya perancis akan jadi juara...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara
oleh nur_2110 pada Selasa, 04 Julai 2006 @ 14:29:36
(Info AHLI)
ramainya peminat brazil...saya pun minat brazil tapi berdasarkan pengetahuan terkini saya rasa perancis akan menang...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Berdasarkan pengetahuan anda, negara manakah bakal juara Piala Dunia 2006?
oleh Atif_Haziq pada Selasa, 04 Julai 2006 @ 16:30:30
(Info AHLI)
Saya rasa perancis akan mengulangi kejayaannya pada world cup 1998....ok




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.117407 saat. Lajunya....