Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
.....dan janganlah kamu berputus asa daripada rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa daripada rahmat Allah melainkan kaum yang kafir.
-- Yusuf: 12

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 jam, 34 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 9 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 14 hari yang lalu
hafiz_along_83: 16 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK UIA PJ


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK UIA PJ aliflamra


JK UIA PJ
[403 x 239 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhJul 22 2003
Hits8010
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan Fareast membuat persembahan khas bersama SayedHaikal...
Keterangan: Kumpulan Fareast membuat persembahan khas bersama SayedHaikal...

Komen yang telah dihantar
RaihanFan
(2003-07-22)
semangat eui :)
syurga ik
(2003-07-22)
ceh.... penuh keyakinan!! teruskan perjuangan!
iwan sirdani 82
(2003-07-22)
alamak! abg. halim dah nak disedut oleh kipas! cepat tarik dia balik!
khalifah
(2003-07-22)
mmg syahdu......
Halim Fareast
(2003-07-22)
alamak malunye...
khaulah alazwar
(2003-07-22)
terima kasih kepada FarEast group...
nawwal
(2003-07-22)
Syukran kerana sudi datang...
iErA
(2003-07-22)
semangat ye...
nur indah
(2003-07-22)
sukran kump fareast ngan haikal.. sore dorang mmg mantap.. :)
farisHaq
(2003-07-22)
aisey meremang bulu roma la dgr suara abg naim, go 4 quality!!
radzatul
(2003-07-23)
awat abg Halim nak malu??OKla tu..yg nampak malu kat sini ialah SayedHaikal jer..
chibi kawaii
(2003-07-23)
pergh...semangat sehh...!! caya lar brader2 sume.. :D~
espiranza
(2003-07-23)
vokal mantap r..teruskan perjuangan..timakasih krn sudi dtg hari tuh..:)
littlemuslimah
(2003-07-23)
bergegar B Cafe ari tu dek vokal mantap FarEast dan SayedHAIKAL.... syukran sbb sudi datang... :)
Hafiz Qiee
(2003-07-23)
persembahan..far east memang best...suka tengok muke abg ..yang tengah tu..lupe lak dah name die..gabu betul!!eheh
AdAwiAh 1210
(2003-07-23)
memang best fareast....mantap..
farisHaq
(2003-07-23)
apa gebu ;D? anta kan gebu jugak hafiz he he
farisHaq
(2003-07-23)
anugerah vokal termantap jatuh kpd...... moga ramai yg dpt hidayah melalui suara2 mereka
sunan-faqih
(2003-07-23)
Tahniah, persembahan antum memang mantap.....termasuklah Syed Haikal !..hmmm.
iwan sirdani 82
(2003-07-24)
yang tengah2 tu nama dia abg. fazli
sweet
(2003-07-25)
mmm,mmg best!!mabruk!!!
mawarputih
(2003-07-25)
Syukran sebab sudi hadir. Walaupun sekejap tapi nyata menghiburkan. Best betul lagu baru yang dinyanyikan pada hari tue. Syukran aidhan.
radzatul
(2003-07-26)
congratulation Far East!! mmg best lagu dia nyanyi tu..suara pun sodap.. :)
rhazes
(2003-07-31)
thanks abg2 fareast kerna sudi dtg ke teratak B yg indah itu
isotop
(2003-08-01)
suara bak buluh perindu bang......cayalah
Halim Fareast
(2003-08-05)
k tq a lot 4 ur all jemput kami ari tu...
ai-man-ching-ai
(2003-08-10)
...... emmm....uia pj memang best....
kamal 82
(2003-08-31)
bile nak ajak skudai join korang hahahaha
wani sopan
(2003-09-17)
mai laa uum..tak penah tengok show fareast lg tau!!
nawra albahira
(2003-09-17)
khusyuk nye...
QasruAddini
(2003-09-19)
alamak, tersesat sorang la... pegi tanye kaunter pertanyaan.
putrakedah
(2003-09-26)
ini dia ...bakal mengegarkan dunia
naim
(2003-10-05)
memang kumpulan lagu nya best,saya kenal mereka ni
nowusee
(2003-10-10)
cayalah braders siap nyanyi lagi kat citu lagi....
yeopmi in-team
(2003-10-13)
assalamualaikum'
yeopmi in-team
(2003-10-13)
assalamualaikum'
ayuazar
(2003-10-13)
bersemangat sungguh
nawra albahira
(2003-10-16)
waalaikumsalam....
ZuBaiDaH
(2003-10-20)
eh..eh...macam kenal yg baju merah tu.Good luck kump.Far East!!!Teruskan perjuangan kalian.Saya sokong anti semua!!!
putrihidayah
(2003-12-17)
wah semangat anda semua amat sy hargai teruskn yek
nuraiman khairunnissa
(2004-01-01)
erm, sorang pun saya tak tahu nama diaorg, hehehe..
umair
(2004-01-03)
teruskan perjuangan antum semua......
hijjazin
(2004-01-06)
hmm... rugi sbb jarang dapat dgr kat utara nie.
sufi anis
(2004-02-18)
masa fareast wat konsert kat uum 27/1/04 tu, mmg best ....cayok!
al-islam
(2004-06-16)
oklah tue..
ulatbuku
(2004-11-07)
hidup nasyid....!!!!
kakciknah
(2004-11-10)
baik laaaaaaaaaa tuuuuuuuuuuu
al akh
(2005-08-13)
semoga mesej tercapai

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.078807 saat. Lajunya....