Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-02-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: septiriuzaki
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43085

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
izdham: 1 hari, 10 jam, 3 minit yang lalu
septiriuzaki: 5 hari yang lalu
umy_1510: 8 hari yang lalu
laticiagibson: 9 hari yang lalu
FilchWard135: 11 hari yang lalu
Auraroulette: 17 hari yang lalu
muslimin23: 18 hari yang lalu
Gorodkovie: 28 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Program di UKM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Program di UKM Fareast


Program di UKM
[306 x 338 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhJul 22 2003
Hits8454
Undian6
Rating8.16667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
khalifah
Keterangan: khalifah

Komen yang telah dihantar
sweet darling
(2003-07-22)
a'kum.glemer tol Hanzalah ari tue.semua org nak bergambar ngan dier
puteri ayahbonda
(2003-07-22)
Anak adalah kurniaan Ilahi yang paling berharga. Maka, jangan sia-siakan ia. jadikan ia insan yang mulia disisi Allah dan masyarakat.
Halim Fareast
(2003-07-22)
cam ne anak saya ada kat firdaus ni.. mesti kes culik bergaya ni.. siap senyum2 lagi....
Engku Salina
(2003-07-22)
bapa mithali tu... :p
Hanan
(2003-07-22)
ni lah putera pertama halim.. yang lebih glemer dr far east
khalifah
(2003-07-22)
eh...bapak die yg sebenornyer mana ek? malas jaga anak nie...tu yang dapat kat saya...kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-07-22)
hehehe..ada tanjak jadi bapa dah tu...muka pun ada persamaan..kuikuikui
Maryam
(2003-07-22)
comelnya baby tu... :D
khalifah
(2003-07-22)
ish...syahdu nyer....(naik lenguh tgn pegang baby tu..)
nur indah
(2003-07-22)
hehe.. khalifah nak tunjuk cara pegang baby dn betoi ka??? mane x lenguh dik oii, baby tu mmg montel.. comellll!!! :))
suatumasa
(2003-07-23)
bila masa lak khalifah jd 'bapa segera' tu...hihihi
Hafiz Qiee
(2003-07-23)
Papa segera??
Halim Fareast
(2003-07-23)
papa angkat segera... berat baby tu 8 kilo... kenala tahan muka kontrol berat anak saya ni...
suatumasa
(2003-07-23)
ishh beratnyerrr...semangat pula tu...apalah si haikal makan yer Halim?
AdAwiAh 1210
(2003-07-23)
ya Allah..comelnya..pinjam sat leh..
Halim Fareast
(2003-07-23)
susu umminye je... di jamin lever brothers!!
radzatul
(2003-07-23)
hehehe..patutlah baby tu semangat jer..minum susu ummi rupanya :)
khalifah
(2003-07-23)
belajar awal2 pegang baby, nanti senang...kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-07-24)
geram betoi ana hari tu..asyik2 baby tu dekat akh khalifah jer...bila lagi yer nak jumpa baby tu..8 kilo....jgn main2..
khalifah
(2003-07-24)
jgn lah marah khaulah..baby tu pilih orang gak...kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-07-24)
ye lah..ana mengalah....kuikuikui
Kang
(2003-07-25)
Eleh... khalifah tengah testing tu sebenarnya... Ehem..
khalifah
(2003-07-25)
hah kang!!!!! dah mula lah tu.....
suatumasa
(2003-07-25)
yer khalifah tu...mana tau kita dukung baby dia plak taun depan..yer tak khalifah?
khalifah
(2003-07-25)
tak...tak...tak betul....cepatnyer????keje pun takde lagi...kuikukui
suatumasa
(2003-07-25)
ulat dlm batu pun boleh hidup...kui kui kui...yer tak khalifah.Bolehlah akak jd mak andam dier..
khalifah
(2003-07-26)
amboi...belum aper2 lagi dah ada mak andam offer...bertuah badan....
khalifah
(2003-07-26)
ulat tu lain......
darul numan81
(2003-07-27)
cepat2lah cari kerja khalifah. hari tu dah sibuk suruh ana carikan calon dari kelantan..oppss.. terbocor rahsia
Halim Fareast
(2003-07-27)
tak pe.. kalau dah jodoh tak kemana... carilah jodoh sebelum kamu dijodohkan...
khalifah
(2003-07-27)
apalah kak lin nie!!!!!!!!!!!!!!!!
suatumasa
(2003-07-28)
apa-apa pun kita tunggulah.Khalifah tentu berbesar hati nak ajak semua warga ukhwah.com :-))
khalifah
(2003-07-28)
dah....dah,,,, bukak topik lain lah plak................
rhazes
(2003-07-31)
like father like son......
khalifah
(2003-07-31)
ehehh
suatumasa
(2003-08-01)
dah,dah..adik khalifah dah suruh kita ubah topik...kang dia jadi hulk...takut ana...hihihi
khaulah alazwar
(2003-08-04)
betul tu rhazes....jangan tutup lagi topic ni...kuikuikui
khalifah
(2003-08-04)
amboi amboi...........
khaulah alazwar
(2003-08-06)
bestnyer ngusik orang....kuikuikui
al-kauthar
(2003-08-06)
mmg comel sungguh baby tu..insyaAllah..berkat dukung baby..al-akh khalifah pun didoakan cepat mendirikan masjid dan dapat baby comel yg soleh,amin...
khalifah
(2003-08-06)
ngusik org mmg best dik khaulah oiiiiiiiiiiii
khaulah alazwar
(2003-08-07)
marah nampak akhi....tapi baby tu mmg comey..ana geram dari hari tu lagi...cute pulak tu..
suatumasa
(2003-08-07)
hihi..tak habis2 khalifah kena usik..dah lah tu..;-)
zam rizal
(2003-08-07)
la..abang dah kawin rupenyer..ikkiki...jangan mare...nanti tak dapat bini lawa..eheheh :D
khalifah
(2003-08-08)
cian kat saya...............................
khaulah alazwar
(2003-08-08)
dah..dah..jgn ngusik dah akh khalifah..sakgi nangis lak...: )
khalifah
(2003-08-13)
yelah tu...........kamu lah ketua nyer khaulah.........
khaulah alazwar
(2003-08-18)
ana jugak...try tengok..sape yg mule dulu???ye lah..ana mengalah...
khalifah
(2003-08-18)
ok lah......... 0 - 0 ek.....
khalifah
(2003-08-18)
ok lah......... 0 - 0 ek.....
khaulah alazwar
(2003-08-19)
tak de..ana- 1(kalah dalam menang)
khaulah alazwar
(2003-08-20)
aaa kan dah senyap...aman duniaku...:)
khalifah
(2003-08-20)
dah aman ker?baguslah....... mesti line time cel dah ok tu...kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-08-22)
tolongla...ana dah tukar celcom la eksekutif TimeCel..minta maaf bnyk2 tak dapet nak sokong TimeCel lagi...:)
khalifah
(2003-08-22)
berpaling tadah nampak!!!!!! kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-08-25)
itu bkn b'paling tadah namenye..sim dia masih ade pada ana lagi...hihihi:)
khalifah
(2003-08-26)
oooo guna dua no. ek.......mesti ramai peminat nu....uikuikuik
khaulah alazwar
(2003-08-26)
udah la akhi..pi buat keje....=)
khalifah
(2003-08-29)
tahulah dik........
khaulah alazwar
(2003-09-02)
ini keje org dewaselah....keje.....=)nasib tahu....
khalifah
(2003-09-03)
pandai nyer....................
khaulah alazwar
(2003-09-03)
thanks...orkid la...
ismi safiza
(2003-09-05)
akum...ada talent jd abuya mithali....
al-kauthar
(2003-09-05)
eh,al-akh khalifah suke ek baju kaler ni?tak silap jk convest pun baju kaler ni jugak.ke lain??hehehe
sunan-faqih
(2003-09-07)
Baju kaler tu ada nostalgia, tak pun mmg semua baju dia kaler tu aje...:-))
DanielMustaqim
(2003-09-07)
assalammualaikum..salam ukhwah dari ana ..
airzat
(2003-09-07)
Kenapa bayi tu tak senyum??? Khalifah kita lupa nak tukar lampin dia kot...kui kui kui
khalifah
(2003-09-08)
mana taknya...lampin baby tu..airzat yg pakai...uikuikuik
airzat
(2003-09-09)
belajar2xlah tukar lampin bayi tu khalifah..nanti senang sikit........
khalifah
(2003-09-09)
kalau nak tukar lampin baby tu, no problem...tapi kalau nak tuykar lampin airzat....mesti byk problem.....kuikuikui
airzat
(2003-09-09)
saya tak pakai lampin la khalifah..mana tau susah..ntah ntah khalifah pernah tukar lampin sendiri kot...hehehehe
khalifah
(2003-09-10)
amboi......kita org kg tak pakai lampinlah......tak taulah org bandar mcm airzat tu....
allongchu
(2003-09-10)
Pinjam sat budak tu...nak bawak balik tunjuk kat org kampung....
al-kauthar
(2003-09-11)
ha la..en.khalifah..bljr2lah tukar lampin baby..nanti nk tunggu ank kedua,ank yg sulong blm masuk 1 thn lagi..jd kene bantu sang isteri tersyg..
khalifah
(2003-09-12)
taku\yah belajar...dah tahu dah,,,...kjuiu
Imam Baihaqi
(2003-09-24)
assalamualaikumm,
kHaLiFaH aLaM MaYa
(2003-09-25)
nak jugak!!
airzat
(2003-09-26)
apa yg kamu nak khalifah alam maya?????
mardiah65
(2003-10-15)
Anak sendiri bila lagi.
akilah
(2003-10-25)
comelnyer baby tu..kenapa tak macam walidnyer?mkn iras uminyer kot?hik..hik
nahri
(2003-10-25)
ader tokohla pegang baby! Saya doakan cepatla dapat zuriat sendiri..
Rosa Muslimah
(2003-10-26)
Lucunye baby tuh
khalifah
(2003-11-08)
baby...oh baby............
zaidah83
(2003-11-19)
come nyeeeeee..
kakciknah
(2003-11-19)
cutenyer..niii ikut mak ker ummi dier.okalh anak sendiri bila lagi??
khalifah
(2003-11-20)
bila dah kahwin adalah anak sendiri
RuMaishaaa
(2003-12-02)
berangan jugak kamu ye khalifah..
nenek uia
(2003-12-03)
comel nyaa baby...tuuu
arwen lotr
(2003-12-04)
Comel laa..Emmm...rindunya... insya AlLah akan datang,Smoga ikatan yg terjalin mendapat rahmat & Redha drNya & mendapat keredhaan dari Mak Ayah.Amin.
mentari suram
(2003-12-16)
eeii.geramye kat baby nie.........comelnye dia..chak aa..
shamsteen03
(2003-12-17)
assalamualaikum..nasib la akhi khalifa..dek hanzalah teruk gak anta kene usik..sabo la ye..
rohana
(2003-12-31)
comeynyer baby!!!
khalifah
(2004-01-02)
biasolatu...nasib baik takde yg geram kat saya kuik
nur sheefa
(2004-01-09)
hantar gambar asyik pegang baby je.dah kempunan nak ada anak ke??
nur sheefa
(2004-01-09)
kalau macam tui kene tanya dah ada calon isteri solehah belum??????????kalau takde ramai yang nak offer diri..hehehehehe
nur sheefa
(2004-01-09)
bukan sayalah ,maybe komuniti ukhwah.....jawab cepat ramai orang tengah tunggu tu....
khalifah
(2004-01-09)
KEMPUNAN?????tak baik kata gitu...............
khalifah
(2004-01-09)
pegang baby tu mmg hobi saya (kalau ada baby lah.......tak kira baby sape)kuikuikui
khalifah
(2004-01-09)
soal calon tu.....rahsia peribadi..maaf yea............
pLatipus
(2004-01-10)
Subahanallah cute nye baby tu....... dah lama tak cubit pipi baby nie....Awas kalau dapat dukung... :-)
khaulah alazwar
(2004-01-13)
ana tau......=)
nice pesan
(2004-01-15)
Assalamualaikum khalifah, sehat ker mesti sehat cam baby tu kan...cute2 selalu...
nur sheefa
(2004-01-16)
hehehehheh
khalifah
(2004-02-05)
amboi heris........jgnlah marah kat depa
sumaiyah o9
(2004-02-25)
assalamualaikum hehe comel baby ni! senyum senyum! seindah suria yg membawa cahaya :D
ladyforeva
(2004-03-06)
akum.. talented, charming , ...... ketua tempat ni rupenye
ladyforeva
(2004-03-06)
akum.. talented, charming , ...... ketua tempat ni rupenye
sala86
(2004-03-06)
........................takde komen........tapi memang padan......boleh pinjam..?
rsnara95
(2004-03-17)
comelnyer,,,die,,nak pinjam boleh,,,??
dila
(2004-03-31)
comelnyer....
iman hayati
(2004-04-01)
Alahai comelnya baby tu..jg2 jgn jatuh sudah.
KaORi KeNSHiN
(2004-04-20)
kiutnyer baby geram tul.......
pena sufi
(2004-05-02)
ana khalifah ni walidnya...rupanya "walid pinjam" hehehe
miss arin
(2004-06-20)
miss arin
(2004-06-20)
mmg comel..
aisyahhumaira
(2004-08-07)
subhanallah...comei nyer...nak dukung jap....
oren
(2004-08-24)
cutenye baby tuuuuuuuuuuu
blueberryz
(2004-09-06)
cutenye....
diana alisyah
(2004-10-06)
meh sini kasi saye pegang plak baby tue..
khalifah
(2004-11-04)
relajihad
(2004-11-14)
comelnyer... baby tuh...
muslimah idaman
(2005-01-14)
bila nak buat kat uniKL_micet
anip
(2005-01-15)
anak ke?...cooooomeeeelnyeeer.
amnanuhabatricsyah
(2005-01-15)
NAMPAK THE VERY PENYAYANG...
solehah umi
(2005-01-16)
MOGA CEPAT DAPAT YANG SEBENOR..
nuraiman khairunnissa
(2005-02-03)
semangatnya baby...
islamicgirl85
(2005-02-05)
kim salam kat baby yer
qurratulainin
(2005-02-26)
cutenyer dier..... nanti jd anak soleh yer...
kuahdurian
(2005-03-24)
sorang gelap, sorang cerah...hehehe...
mawardah izzati
(2005-04-03)
comellah....
syarifah kp
(2005-04-20)
comelnyer........ yg dukung pun cute gak :)
mia sara
(2005-04-25)
maybe mak dia putih melepak la..
burujislam
(2005-05-10)
assalamualaikum...ana ingat tadi anak nta....tapi kalu anak nta pun apa salahnya...rezki....
zawina
(2005-05-10)
emm...cutenyer baby tuu...mmg comel lah>>
syafika
(2005-09-14)
ada bakat nak jadi bapa ni...........
naruto kun
(2005-10-19)
assalamualaikum khalifah..sihat ka ana ni sufi..harap2 sihat no..
khaulah alazwar
(2005-10-27)
Baby tu mesti dah besokan sekarang =)
abdyilahi
(2005-11-10)
KEM SALAM DENGAN STOKIN BABY TU
ratu assayyidah
(2005-11-15)
waduh...waduh...comel bangat(eh,masuk bahasa indon pula)
ratu assayyidah
(2005-11-15)
yang comel bangat tu babynya...jangan salah anggap
fadlilwafi
(2006-05-31)
wahwahwahwah....MonTel nya DieRrrrrr...
jannah 12
(2006-06-05)
Aloa comelnye Baby itu...Semangat
asma husna
(2006-08-16)
comelnya...huu semangat
mawadatukasih
(2006-09-05)
comel baby tu....
qibtiyah
(2006-09-08)
betul....comel sangat...moga hatinya secomel mukanya..hehe
mza5102
(2006-11-29)
comel juga baby tu....
redgirl
(2007-05-04)
ingatkan anak khalifah tadi..he2..(^_^)
dueramiela
(2007-05-20)
da 4thn da baby 2 kan...tah2 da masuk tadika agaknya..hehe
khalifah
(2008-12-30)
pergh...teringat zaman muda2 dulu...dulu dukung anak org lain...sekarang ini dah dukung anak sendiri....ehhehehe
ardani
(2009-02-17)
ooo ni lah rupanya yang sokmo cari pasal dengan saya ni ek..
ardani
(2009-02-17)
hehe siap lah nak buat pakatan rakyat dengan k.mar

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086686 saat. Lajunya....