Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Fareast


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Fareast JK UIA PJ


Fareast
[380 x 237 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhJul 22 2003
Hits8410
Undian5
Rating6.8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan Fareast...
Keterangan: Kumpulan Fareast...

Komen yang telah dihantar
raihanfan
(2003-07-22)
lalalaalaaa
ust zal
(2003-07-22)
semoga kumpulan nasyid mantap setanding dgn kumpulan lagu lain.
Halim Fareast
(2003-07-22)
tq atas gambar cute ni...
iwan sirdani 82
(2003-07-22)
eh..yang baju biru tu cam kenal jek.. jap ana check
Halim Fareast
(2003-07-22)
yg belakang tu kumpulan nasyid baru.. ukhwah sejati...
iwan sirdani 82
(2003-07-22)
aa..betul ckp abg halim tu. Lagu yg dijangka hits lebih kurang macam ni..."kita ingin segalanya putih, seputih kami yg putih bersih.." jgn mare..hehe
Halim Fareast
(2003-07-22)
wow sedap lagu tu.. menjilat jari....
iErA
(2003-07-22)
yg kat belakang....sebelah kak hanan tu sape...
iErA
(2003-07-22)
sebelah kanan kak hanan..
farisHaq
(2003-07-22)
bila kumpulan ukhwah sejati nak kuar album? :)
syurga firdausi
(2003-07-22)
salam ukhwah...
radzatul
(2003-07-23)
kalau kump Amrain percussion Far East..kump "ukhwah sejati" ni plak jadi back-up Far East.. ;)
Engku Salina
(2003-07-23)
sebelah kanan kak Hanan tu, adik akak... nickname dia Fatimah_azZahra... :)
Engku Salina
(2003-07-23)
kump ukhwah sejati??? yg tgh2 tu solo dia... :p
Halim Fareast
(2003-07-23)
hahaha... hebatnya diorg ni buat komen... ukhwah sejati.. emmm.. best gak nama kumpulan ni
atie
(2003-07-23)
salam ukhwah buat anda semua
mawardah solehah85
(2003-07-24)
ana amat minat lagu2 far east.. tahniah!!! Pencinta Nasyid
khaulah alazwar
(2003-07-24)
Terus mantap FarEast!!!!!!
MencariSinar
(2003-07-24)
Assalamualaikum wbt..oooohh ini dia kumpulan fareast..selalu dengar lagu jer kat ikim.fm.salam ukhwah dari sinar
fi amaanillah
(2003-07-25)
assalamualaikum..ini rupenye kump far-east yek... suka dgr lg az-zahra..
jAiLuL mAnsHuDaH
(2003-07-27)
sukses slalu!!!
nukilan
(2003-08-06)
assalamualikum.....macam pernah nampak..tapi di mana ya..
littlemuslimah
(2003-08-07)
MANTAP ! MANTAP! MANTAP! teruskan keMANTAPan anda. ... salam ukhwah, dari ahli ukhwah.com :)
nur islami
(2003-08-22)
em..mmg sedap lagu az-zahra tu....
islah
(2003-08-29)
Salam ukhwah..bila agaknya Far East nak keluar album baru..nasyid sblum ni mmg best sgt..setanding ngan kump.nasyid bertaraf yg lain..Congratulation b
Halim Fareast
(2003-09-05)
tunggu ya dalamakhir tahun ni Insya-Allah akan kuar..... mantap & bertenaga hasil karya bersama!!
ismi safiza
(2003-09-05)
gud luck
nadia is
(2003-09-06)
far east memang best..!!
DanielMustaqim
(2003-09-07)
assalammualaikum..salam ukhwah dari ana ..
Amad aie
(2003-09-11)
wahai tuhan yang maha pengasih......ekekeke....sakotul ya andalus...salam ukwah dari amad ...
SyAhEeDa
(2003-09-28)
FarEast mmg best!! especially lagu KEMBALI... m'insafkan.. coNgrAts!! moga album ke-2 b'tmbh mantap n gempaq lagi.. ;) SaLam ukhuwah dr ana
sumayyah fy
(2003-10-04)
ok.....antum semua senyum....1....2....3.....Klik! Ni la gambar antum kumpulan Far East...Senyum selalu n salam ukhwah.
put3
(2003-10-08)
Congrats Fareast!!!!! Lagu Zahra dan Al-Husain..... Power habis.... So next album which song will be tophits?
espiranza
(2003-10-09)
hehehe..tak sabar nak tunggu album kedua..arap2 lagi gempak!! :)
nowusee
(2003-10-10)
salam ukhwah........
sesejuksalju
(2003-10-11)
emm...senyum..jangan tak senyum..! salam ukhwah semua.....
sham
(2003-10-11)
assalammualaikum..ape tu nak satu...
juju anne
(2003-10-12)
assalamualaikum. tak aci,ana pun nak bergambar ngan antum jugak
juju anne
(2003-10-12)
ni nak nangis ni....
juju anne
(2003-10-12)
salam ukhwah dari ana
tamiyasmah
(2003-10-14)
assalamulaikum.....bila far east nak tubuhkan fanclub?
akilah
(2003-10-25)
akrab persahabatan...salam ukhwah
maRhamaH
(2003-10-26)
ukhuwwah...fillah
SuTra Kasih
(2003-10-31)
salam perjuangan disaluti keimanan...
aina
(2003-11-14)
as'kum buat kump. fareast
SeNaN
(2003-12-03)
rajinnyeee abang kakak dalam gambar nieeee nyeeeee
rohana
(2003-12-31)
akum untuk sume
balqis shahadah
(2004-01-06)
assalamualaikum
jiha
(2004-02-13)
sibuknya...nak tlg..dr jauh kukirimkn "tolong tegok"..
In salf
(2004-02-25)
hahahahahebat nyer amin moga ber jaya
dinulhuda1422h
(2004-03-05)
banyaknya kena sain otograf, ni malas jadi orang top nih :)
ummuhabibah
(2004-03-06)
KUI KUI..hensyem,..kt belakang pun hensem jugak
salleh y
(2004-03-14)
bile lancar album baru?
wardah84
(2004-03-14)
salam ukhwah utk semua..moga FarEast kan lebih berjaya!!
epi
(2004-03-16)
assalamualaikum..
SitiSabarini
(2004-04-04)
hafiz mane yek?
KaORi KeNSHiN
(2004-04-20)
yang baju putih nama aper ek luper plak
mrssakura
(2004-04-20)
OOO..nilah abang2 fareast.....
LanG
(2004-05-10)
Belakang sebelah kanan tu adik kak engku ker...nick name dia macam kerabat lah...heee...
syafira
(2004-05-17)
assalamualaikum..semoga berjaya dan menaikkan lagi martabat nasyid di negara kita..dengan niat kerana Allah s.w.t.
annur85
(2004-07-15)
Assalamualaikum...salam ukhwah dr saye...mcm kat dlm kapal terbang..nak ke mane?ape pun semoga dirahmati Allah sentiasa
huda1002
(2004-10-06)
nape cam lain jer muka diorg yek?
Qiela
(2004-10-13)
sedap2 lagu yer...
inspirasihearty85
(2004-10-22)
assalamualaikum..a'ah,lagu kump far-east sedap2..saya paling suka lagu 'maafkan teman', 'kasih bonda', 'fatimah az-zahra'..banyakla lg..sume kot.hehe
inspirasihearty85
(2004-10-22)
assalamualaikum..a'ah,lagu kump far-east sedap2..saya paling suka lagu 'maafkan teman', 'kasih bonda', 'fatimah az-zahra'..banyakla lg..sume kot.hehe
inspirasihearty85
(2004-10-22)
bile album baru nak kuar??
hurun ein
(2004-10-30)
eh, ana dengar dah kuar ek??? apa tajuk album tu ye??
hurun ein
(2004-10-30)
eh, ana dengar dah kuar ek??? apa tajuk album tu ye??
nikida
(2004-12-15)
akum...kumpulan Fareast rupanya...semoga berjaya dengan album baru ya.
vanadium oksida
(2005-04-05)
Assalammualaikum...
qudwah
(2005-10-26)
terus berjuang dalam industri nasyid
abdyilahi
(2005-11-10)
TAK payah SAIN AUTOGRAF, CAP JARI saja KAN SENANG
asiahmurni
(2005-11-27)
salam ukhwah...
diyan huwaina
(2005-12-12)
semoga berjaya dalam memartabatkan industri nasyid...(",)
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Lama jugak tak dengar cerita Kumpulan Al-Wahida (Perlis) :-)
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Yang seorang tu berasal dari Kg. Penyarom, Tobiar pendang Kedah.. berdekatan Madrasah Al-Hidayah ( Nama Dulu )
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Hmmm... dah lama tak dengar perkembangan kumpulan Nasyid Al-Anwar (Darul Quran) dan Harakat Madani..
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Tak ada ke dari Darul Quran nak sambung perjuangan nasyid klasik macam dulu.. (Senior DQ)
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
nak sain!!!!!
mohamad
(2007-01-19)
salam....best kumpulan ni...
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mimbosyenro
(2007-02-13)
saya nak jadi anggota anda boleh tak?
MencariSinar
(2007-09-16)
suka tengok lelaki pakai kupiah
putrakedah
(2007-09-27)
nasyid cinta..tak bersemangat..
syahadahtul nur
(2009-01-08)
minat sangat dengan far east terutamanya dengan naim....
Alisha Mardhiyah
(2009-10-16)
naim dah keluar daripada kumpulan fareast... :)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091746 saat. Lajunya....