Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-02-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: septiriuzaki
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43085

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
izdham: 1 hari, 10 jam, 2 minit yang lalu
septiriuzaki: 5 hari yang lalu
umy_1510: 8 hari yang lalu
laticiagibson: 9 hari yang lalu
FilchWard135: 11 hari yang lalu
Auraroulette: 17 hari yang lalu
muslimin23: 18 hari yang lalu
Gorodkovie: 28 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Haikal


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
wan pasir teman siber


Haikal
[303 x 299 jpg]

Dihantar olehQasruAddini
TarikhJul 18 2003
Hits7521
Undian8
Rating7.25

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Inilah die sebahagian drpd ahli kumpulan HAIKAL...Fareed, Syed, ngan adeq Syed, Salbiah. Mase ni kat hari sukan dan hari kemuncak jogathon Sekolah Islam Al-Faizeen....
Keterangan: Inilah die sebahagian drpd ahli kumpulan HAIKAL...Fareed, Syed, ngan adeq Syed, Salbiah. Mase ni kat hari sukan dan hari kemuncak jogathon Sekolah Islam Al-Faizeen....

Komen yang telah dihantar
iwan sirdani 82
(2003-07-19)
Salam ukhwah dari saya. lagu haikal kekal juara carta ikim lagi ye? tahniah diucapkan
QasruAddini
(2003-07-19)
artis kite jadi tukang jual hari tu...
QasruAddini
(2003-07-19)
jual album sendiri...laku.....
ust zal
(2003-07-19)
Assalamualaikum.fareed n syed.kenal ana tak?ust faizal la.sama masa kat uia dulu.no saya 0133512146
QasruAddini
(2003-07-19)
assalamualaikum......ust zal, dieorang tak bukak wwbsite ni kot...tapi tak pe, nanti saye maklumkan kat fareed...saye bagi no phone tu nanti...
raihanfan
(2003-07-19)
erm ......
QasruAddini
(2003-07-19)
dieorang bukakla... jadik ahli lagi..salah info maklumat tul la!!! he he
Hafiz Qiee
(2003-07-19)
salam ukhwah buat abg syed..dari hafiz..lupe nak amik no phone ehhe..wasalam
farisHaq
(2003-07-19)
respek la kat syed krn turun pdg utk sama2 join jejak kasih, ni la yg kita mau penasyid yg DTE
salsabila
(2003-07-20)
tahniah kat kumpulan haikal coz dapat terbitkan album yang best.caya;lah........
khalifah
(2003-07-20)
jgn tak caya.....
jc11
(2003-07-21)
salam ukwah dari ana jugak
Engku Salina
(2003-07-21)
terima kasih krn sudi join JK UIA PJ... :)
Firdaus Azimi
(2003-07-21)
salam ukhwah......kirim salam kat adik yek..gurau je..emoga brjaya
iErA
(2003-07-22)
assalamualaikum wrt wbt...salam ukhuwahfillah...
raihanfan
(2003-07-23)
lha .. yang ambil foto siapa ?? qasruaddini nya mana ?
MencariSinar
(2003-07-23)
a'kum..sinar minat lagu haikal...
QasruAddini
(2003-07-23)
qasruaddini takde, sebab die yang ambik gambar....satu dua tiga...senyum....
sunan-faqih
(2003-07-23)
Assalamualaikum....tahniah krn menjuarai Carta Pilihan Nasyid
selembut salju
(2003-08-04)
assalamualaikum...tahniah lagu antum kekal juara kat carta ikim.fm...ternyata lagu tu memang best.
ummuhabibah
(2003-08-07)
ari tu nampak syed pakai baju merah..si baju merah rupanya dia
shah sobriyanie
(2003-09-02)
ikatan persaudaraan yang sejati lahir dari hati yang ihlas dan lillahi taala
sweetgirl 82
(2003-09-04)
salam ukhwah dr [email protected]
DanielMustaqim
(2003-09-07)
assalammualaikum..salam ukhwah dari ana ..
are-rieza
(2003-09-10)
assalamualaikum..ehem..ehem..hensemnye dier...yg baju merah tu..
QasruAddini
(2003-09-15)
bile la kak nawar nak masuk ni....nawar ooo nawar haris
ismi safiza
(2003-09-16)
assalamualaikum...yg tudung hitam tue comel laa.. kim salam kat adik yer...
nawra albahira
(2003-09-16)
sibuk la zafirah ni!
nawra albahira
(2003-09-16)
eleh...abg syed tu control hensem je tu..tul tak zafirah??
QasruAddini
(2003-09-16)
bukan abg sayed sorang je.. yg belakang tu pun control hensem... tul tak nawar??
QasruAddini
(2003-09-16)
bile la abg sayed nak masuk sini... masukla abg sayed oii.. die tengah exam kot sekarang ni.
QasruAddini
(2003-09-16)
epilog silam turun naik sekarang ni... main tangga la pulak. tak pe, teruskan perjuangan sampai hilang suara.. hehe...
nawra albahira
(2003-09-17)
jgn byk cakap la zafirah...
QasruAddini
(2003-09-18)
ikut suke orang le...sibuk apasal..
QasruAddini
(2003-09-19)
asyik komen tahniah je, bile la nak komen' time kasih, time kasih karana menyokong kami selama ni...doakan kejayaan kami" bile la nak wujud...
nawra albahira
(2003-09-22)
qasru addini...jage adab sopan..hehhe
QasruAddini
(2003-09-24)
poyo la lu...! nawra pun kena jage adab sopan....
QasruAddini
(2003-09-25)
jgn marah ye kak nawar....nak marah kat sekolah.
nawra albahira
(2003-09-30)
hish!bahasa tu sopan la skit!
munirah 823
(2003-10-01)
syed ni masa sekolah smka azlan shah bota dulu .....dia ni kaki perempuan .
nawra albahira
(2003-10-01)
eh!kaba angin ke ni??
QasruAddini
(2003-10-02)
tak baik menyebarkan khabar angin
puteri islam
(2003-10-03)
Astaghfirullah...tak baik cerita keaiban orang.....Assalammualaikum...buat syed and the gang..salam ukhwah dari ana..kim salam kat adeq ye..wassalam
kastury ac
(2003-10-04)
assalamualaikum...
batrishah
(2003-10-05)
kirim salam kat kak salbiah yek!!!!!!!
nowusee
(2003-10-10)
salam ukhwah...
Ainul Mardhiyah
(2003-10-10)
salam ukhwah....
nawra albahira
(2003-10-11)
hmm....nampak nye mentari hidup makin menyerlah!!hidup haikal!
nawra albahira
(2003-10-11)
tahniah le abg sayed,abg fareed,abg fazli dan abg din...
nawra albahira
(2003-10-11)
awat Qasru Addini sonyap ajo??
ZuBaiDaH
(2003-10-13)
Wah..wajah kak salbiah ni tak jauh beza dengan Abg. Sayed ye...Kak salbiah apa khabar sekarang?Tahniah Abg2 Haikal because Mentari Hidup di carta IKIM
ZuBaiDaH
(2003-10-13)
Salam ukhwah istimewa buat kak salbiah yg cute ,Abg.Sayed and Abg.Fareed.Control macho nampak...Umur kak Salbiah berapa?Kirim salam kat kak salbiah ye
QasruAddini
(2003-10-15)
senyap sebab nak pekse.... orang mane boleh ngadap komputer, nanti 5 jam tak habis. macam skang ni, dah 3 jam dah.
QasruAddini
(2003-10-15)
aubaidah, kak salbiah ni 19 tahun...
QasruAddini
(2003-10-15)
zubaidah, kak salbiah ni 19 tahun...
siti204
(2003-10-17)
assalamualaikum....
princegirl
(2003-10-20)
salbiah tu mcm sombong je...
QasruAddini
(2003-10-20)
kak salbiah tu tak sombong la.. ramah je bile cakap ngan die. muka die je kot yg garang sikit.
ZuBaiDaH
(2003-10-23)
Kak salbiah ni anak yg ke barapa???
nawra albahira
(2003-10-24)
tak silap saya,anak ke lima kot...bwh abg syed..tul tak Qasru??
QasruAddini
(2003-10-25)
ntah la... betul kot. kalau nak kepastian, tanye empunya diri...
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
zaidah83
(2003-11-19)
lagu2 haikal sume best..tahniah...semoga lebih berjaya di masa akan datang...:)
syed
(2003-12-13)
assalamualikum
syed
(2003-12-13)
assalamualiku..jgn lah susah2kan
aisya
(2003-12-17)
assalamualaikum...slm ukhwah dr ana jugak..semoga haikal terus cemerlang dgn lagu2 nasyid yg berinformasi....comelnyer adik abg syed tu...kirim slm..
putrihidayah
(2003-12-18)
assalamualaikum salam ukhwah ha jge22 tau nk sukan baik22 wat sesuatu ngan bersungguh tau k
redzuan 227
(2004-01-04)
assalamualaikum sahabat-2 baru ku!selamat berkenalan
ismi safiza
(2004-01-12)
mcm kenal jer?patut la masa kenuri tue rasa mcm penah tgk, rupanya kat website nie? ha, apa citer pengantin baru?
umair
(2004-01-15)
salam ukhwah dr. ana
ayatie
(2004-01-29)
Assalamualaikum...salam ukhwah buat semua!!!
zUeHa
(2004-01-29)
nmpaknye ramai yg berminat ngan sal...ape lagi us sayed suh laa sal join ukhwah nie...sal ni peramah orgnye..tak baik sape kata dia ni sombong..eish
heartbrokenkid
(2004-02-10)
hidup Haikal!! [salam ukhwah dari ana -peminat baru haikal- (baru je jadi peminat..)]
sampanburuk
(2004-02-13)
mmm tak jemu dgr lagu haikal...kiranya x rugi beli kaset haikal ni..beli jgn x beli
In salf
(2004-02-25)
hahahahahebat nyer amin moga ber jaya
pokok
(2004-03-14)
adik syed comey we...ada can lah....abang....
narnie
(2004-04-06)
cam kembaq siam no
QasruAddini
(2004-04-10)
lorr... dari kedah... keh keh keh!
izu din82
(2004-05-02)
assalamualaikum.maaf la ana nak tegur sikit utk kbaikn kita bersama. pakai tudung tujuan menutup aurat. tapi??? t-shirt lenggang pendek???
izu din82
(2004-05-02)
Islam perlu dilaksanakan secara menyeluruh bukan diambil berdasarkan apa yg di fikir sesuai... [yg dhoif lagi hina]
QasruAddini
(2004-05-02)
maaf, ana pun nak tegur utk kebaikan bersama. islam melarang kita mengaibkan orang. teguran itu haruslah kena pd tempatnya...
QasruAddini
(2004-05-02)
komuniti ni utk seluruh dunia. kemungkinan besar ramai yg tgk gambar ni. maafla sebab menjawab.
QasruAddini
(2004-05-02)
ada baiknya juga awak menegur. saya pun akui, tapi ini melibatkan keaiban seseorg...
chinesemovie
(2004-06-22)
syukur...lagu2 haikal ternyata best la sesangat.....
man-z
(2004-07-03)
hai jangan rapat-rapat sangat
nawra albahira
(2004-07-13)
hmm..dua-dua dah kawin..bagusla..semoga abg syed dan abg fareed still maintain!!hidup alfaizeen!!
QasruAddini
(2004-09-11)
isk isk... sedei betol ucapan di atas. ingat lagi faizeen ye..
qarabat nas
(2004-09-12)
hai salam ukhwah dari sayer
liabalqis
(2004-09-13)
salam ukhwah buat haikal
QasruAddini
(2004-09-18)
salam ukhwah, salam ukhwah...
intanis kejora
(2004-09-22)
adat dan syariat tetap membataskan.. ingatlah hukum tuhan yang termaktub dlm al quran dan as sunah
intanis kejora
(2004-09-22)
adat dan syariat tetap membataskan.. ingatlah hukum tuhan yang termaktub dlm al quran dan as sunah
intanis kejora
(2004-09-22)
assalamualaikum..wrh..wbrt..
mrssakura
(2004-09-29)
mm...comel adik syed,cam muka abgnya...
Putri Balqis
(2004-09-30)
salam.....lawa arg motosikat kat belakang tuh
syarifah kp
(2005-04-20)
assalamualaikum......salam ukhwah
QasruAddini
(2005-04-20)
dey.... jom gi ramai2 kat karnival al-faizeen...
mie fairudz
(2005-05-05)
kenal....x kenal...kenal...xkenal...xkenal...
ketenteramanku
(2005-05-08)
salam ukhwah fillah
khairah
(2005-05-18)
assalamualaikum..... salam ukhwah .
riyas
(2005-08-12)
salam ukhwah.......
nurul02
(2005-09-24)
hai......
nabilpoyo
(2006-02-23)
2moto
ctMarz
(2006-03-31)
Assalamualaikum.......Salam Uhkwah from me(",) suka dengar lagu dr group haikal ni..best
QasruAddini
(2006-05-26)
wah!dah lama xjoin sini...windu kat haikal...bila nak buat new album??
QasruAddini
(2006-05-26)
pasti dabomb!! daaa.....=)
nnn
(2006-05-31)
macam kenal saja lah
ismi safiza
(2006-08-19)
Buat semua peminat Haikal, us syed dah selamat menimang cahayamata sepasang baby kembar lelaki..tahniah..
bdksmile82
(2007-08-31)
Assalamualaikum..
wahidatulfarahah
(2008-03-04)
errr.kumpulan haikal?seorang ahlinya dulu jadi collegue ana.:-) tak sgka pula dia terkenal rupanya..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093163 saat. Lajunya....