Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 39
Ahli: 0
Jumlah: 39




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
alongmina: 15 hari yang lalu
muslimin23: 21 hari yang lalu
kasih_kekasih: 26 hari yang lalu
budakbesar: 32 hari yang lalu
azemi: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> wan pasir


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Sander Haikal


wan pasir
[266 x 409 jpg]

Dihantar olehwan_pasir
TarikhJul 18 2003
Hits9354
Undian10
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
:: sallam ukhwah dari ana wan_pasir ::
Keterangan: :: sallam ukhwah dari ana wan_pasir ::

Komen yang telah dihantar
izdham
(2003-07-18)
a'kum ni org ke virus ???
ayuazar
(2003-07-19)
alamak!! ni bakal ganti pelakon matrik reloded ke ...pas ni matrik apa la?
raihanfan
(2003-07-19)
ngegaya eui ...
wan pasir
(2003-07-19)
boleh lah virus pun okey jugak :P
ii
(2003-07-19)
salam kenal saudaraku...
farisHaq
(2003-07-19)
salam matrix dr saya.... apsal x nampak kat uia matrik
chibi kawaii
(2003-07-20)
mungkin dia kat matrixkulasi lain kutt... slm ukhwah dr chibi ^.^
iwan sirdani 82
(2003-07-20)
lepas ni re"lekor"ded kut :P
khalifah
(2003-07-20)
assalamualaikum...........salam mulia dari saya
Engku Salina
(2003-07-21)
salam ukhwah dari akak, lama tak nampak wan kat ukhwah.com... :)
Firdaus Azimi
(2003-07-21)
salam ukhwah.....duhai jejaka hensem malaya..
darul numan81
(2003-07-22)
assalamualaikum...salam ukhuwah buat wan pasir, wassalam...
ainul nabila
(2003-07-23)
betul ke wan_pasir ni?salam ukhwah......
muslimin23
(2003-07-23)
ni bukan wan pasir tapi pasir bedengung
zulius007
(2003-07-25)
woi.............................kreatif tak sangka boleh buat macam tu dalam komuniti ini tolong bagi tunjuk ajar ok1
JoshuaIsfahan
(2003-07-26)
ass:budak grafik ker??
wan pasir
(2003-08-01)
budak grafik ? tak eeh kiter budak CIVIL lah..
wan pasir
(2003-08-01)
nak belajar saya leh 2long adobe photoshop 7.0 ader tak kat umah?
mizz wanda
(2003-08-01)
erm..akum..boleh berkenalan??
Khairul Izwan
(2003-08-05)
a'a nie budak matrik maner nie??
horuliman
(2003-08-08)
assalammualaikum.. sape ajar posing?boleh tahan.
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
posinglah jangan tak posing nooo..salam ta''aruf
nur islami
(2003-08-13)
canggih wo.....
shah sobriyanie
(2003-09-02)
saya pun nak bagitau, cangiih woo... macam citer matrix la
DanielMustaqim
(2003-09-07)
assalammualaikum..salam ukhwah dari ana ..
Wie Ganu
(2003-09-12)
ahaks..wan_pasir ni sepupu ana...he he
ismi safiza
(2003-09-16)
assalamualaikum...senyum lah itukan sedekah...
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
ni screen server kan....kira oklaaa tu....pandailak awak editkan....:):)
sidaratul
(2003-09-27)
salam perkenalan dari ana.
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-27)
Heehe..wan pasir oo wan pasiir.. wan tanah oo wan tanah.. wan oo wan.. muka dia b'beza2 laa.. oo wan tanah liat.. ooo liaat. eheheh.. jgn maree.. :)
nowusee
(2003-10-10)
ade gaya, mutu dan keunggulanlan...
jannatulhasanah
(2003-10-20)
kenapa posing macam patung jerrr ?????????????
exShams
(2003-10-27)
apa nak heran..stakat gambar camtuh,s jibeng pun boleh buat....
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
ummuhabibah
(2003-11-08)
er..buat mcana gambo gitu?saye mana reti benda mcm tu dek nong oi
muffinsuci
(2003-11-13)
hai wan_pasir! selamat raye!
nenek uia
(2003-12-29)
pasir tu..pe makna nyerr
rohana
(2003-12-31)
ala-ala matrix gitu
han
(2004-01-20)
huhuhu...cam copyright neo jek..huhuhuhu
iszn
(2004-01-28)
asalamualaikum...... selamat hari raya aidiladha.
In salf
(2004-02-25)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooo
In salf
(2004-02-25)
hebat nyr camner pak cik buat
nadya syakirin
(2004-03-04)
emm... tader nak cakap per..cuma teruskanlah usaha yang murni ni...
cahya ilham
(2004-03-19)
hmmmmm...xder nama lain ker...batu kerrrr,kayu ker...pasir gak yg ngko bekenan....
Daeng Jati
(2004-04-14)
die hard virus!!!!!!!!!!!!!!
wan pasir
(2004-04-24)
ah pasir ahh best sebab pasir banyak
wan pasir
(2004-04-24)
ah pasir ahh best sebab pasir banyak
irda82
(2004-06-10)
a'a,pasir kan banyak cahya ilham.hehe. Erm...matrix tu camner ek.just copy paste byk2 text kan
chinesemovie
(2004-06-22)
macho tu......
safirah 88
(2004-06-26)
boleh tahan tapi kurang ckit la....
hisyamJSH pasir
(2004-07-11)
inilah pengganti neo pas matrix reload ni matrix top-up
norliyana
(2004-07-16)
akum powernye bleh kawan
liabalqis
(2004-09-13)
salam ukhwah buat wan
sholaty
(2004-09-21)
assalamualaikum...salam ta'aruf
intanis kejora
(2004-09-22)
salam ukhwah fillah'abadan abada
pai
(2004-09-29)
buzz... buzzz... cam ade karen je... buzzzz....
Putri Balqis
(2004-09-30)
aiksss......................duk maner tuww??
umairah nurani
(2004-11-06)
boleh ana nak tumpang berkenalan sekali?
awla89
(2004-11-13)
salam ukhwah!!!fuyyooo....tapi nape tak nampak pon dlm iklan matrix?selamat hari raya..
itiey83
(2004-12-06)
assalamualaikum....salam ukhwah dari ana...
ayah
(2004-12-08)
salam ukhwah buat kamu....& keluarga
amnanuhabatricsyah
(2005-01-22)
subhanallah....
panarol
(2005-02-04)
cantik nama,,,salam ukhwah,,kelantan mari ker?
fashanasrah
(2005-02-12)
Assalamualaikum.. salam ukhwah buat saudara.. Maal Hijrah..
ibtisamiman
(2005-03-31)
akum.....kreatifnye background.
mawardah izzati
(2005-04-03)
Ade style ...cam pelakon sembilu gitu....
put3sel
(2005-04-19)
askum hai study lg ke?umur brape?salam perkenalan
syarifah kp
(2005-04-20)
assalamualaikum.....wan_pasir duk pasir mas ke? padang pasir?
mie fairudz
(2005-05-05)
memang canggih...gunakan ict berteraskan Islam hadhari
ummusafiah
(2005-05-08)
hadhari...hadhari...(yassin tnga myanyi tue)
firdaus 9
(2005-07-03)
skadar komen saja, rasa nya kalau anta pakai extract di dalam adobe photoshop tu lagi nampak cantik + lebih real, kalau tau guna lah..ok, komen lagi gambar tu sakitkn mate ana
khairah
(2005-07-17)
salam ukwah dari saya
huraizah
(2005-08-11)
hadharah islamiyyah bukan islam hadhari atau islam hadari
HiDaYaTuL hUsNa
(2005-10-09)
pasir???? pasir mas ke pasir puteh nii..ke pasir hor...tak ye pun pair tumboh..pening2
HiDaYaTuL hUsNa
(2005-10-09)
pasir tumboh
hanan2503
(2006-01-09)
pandainya dia buat...tengok sekali dah nampak macam matrix..
nabilpoyo
(2006-02-23)
matrix reload 6
MencariSinar
(2006-08-24)
assalamualaikum..hehe..alah2 the matrix salam ukhwah dari ana
sutera indah
(2006-09-25)
ni mesti pakai photoshop kan...hehe
saffar
(2007-01-09)
adik beradik jin ke.....gurau saja
umamah
(2007-01-22)
salam alaik, salam perkenalan
bdksmile82
(2007-08-31)
Assalamualaikum..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.088695 saat. Lajunya....