Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> hakimisaujana


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
akuzakie elfudhail


hakimisaujana
[277 x 210 jpg]

Dihantar olehhakimisaujana
TarikhJul 02 2003
Hits9162
Undian17
Rating7.52941

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Saye kat depan tasik dekat ngan umah kat Kashiwa City
Keterangan: Saye kat depan tasik dekat ngan umah kat Kashiwa City

Komen yang telah dihantar
ayim 81
(2003-07-02)
A'kum salam ukhwah dari ana... banyak bot kat belakang tu.
radzatul
(2003-07-02)
hehehe..kalau gi Jepun nanti leh la Kimi bawak ana jenjln ekk??
Engku Salina
(2003-07-02)
wah!!! bestnya pi jepun... teringin nak ke sana... :)
Engku Salina
(2003-07-02)
salam ukhwah buat hakimi, terima kasih krn sudi bertandang ke komuniti ini... :)
Mirwana-105
(2003-07-02)
bila la impian nak g Jepun tercapai ek..
saadiah
(2003-07-02)
assamualaikum...apa kabar seronok belajar di jepun...salam ukhwah
khalifah
(2003-07-02)
eh! pemandangan tu mcm dari belakang rumah saya lah......
nur tinta
(2003-07-02)
mm jauhnya tempat nak ammik gambar :) salam ukhwah
annajauhari
(2003-07-02)
Assalamualaikum...salam berkenalan...awak amik course ape yek??
aleeya
(2003-07-02)
salam ukhwah fillah..dah pandai speaking jepun ke?nanti boleh lah tolong ajarkan ye...........
Hafiz Qiee
(2003-07-02)
salam ukhwah dari hafiz..
are-rieza
(2003-07-03)
salam ukhwah dari saye jugak...macam pernah nampak jer...kat ner ek?
rabbit cute
(2003-07-03)
Pernah tak mandi kat tasik tue?????
Ms Nik
(2003-07-03)
erm...ni abg hakimi dr kump.saujana nih...salam ukhwah wa mahabbah dr ana...berape thn lagi kat sana tu??...wassalam
shafawi78
(2003-07-03)
salam persaudaraan dr. saya jua...................
suatumasa
(2003-07-03)
kalu Kimi balik Msia nak kirim sushi blehhh?:-))Salam Ukhuwah
are-rieza
(2003-07-03)
kimi belaja lagi setahun kan kat sane?
Maricella
(2003-07-03)
kak are-rieza..lam 4 thn depan die balik yek..?hihii
nur ilahi
(2003-07-03)
nur ilahi
(2003-07-03)
assalamualaikum,ape khabar hakimi,wah,cantiknya pemandangan kat belakang tu.ana zakri,dari upm,semoha terjalin persahabatan yang murni antara kita.
are-rieza
(2003-07-03)
yelah kot....xkan nak dok sane...tp taktau le kalau kimi nak dok sana terus....:P
-QasHi-
(2003-07-04)
assalamualikum..sallam ukhwah...wah bestnyer...QAsHi adagak p sana tapi bkn tempat abg Kimi,saya p Tokyo jer....
kens2005
(2003-07-04)
blakang tuh bukan bot la... tuh angsa jepun!!
studentMMP
(2003-07-05)
salam ukhuwwah.....................sayonara
adeq shiFa
(2003-07-06)
assalamualaikum..salam ukhwah dr ana...
nur anis
(2003-07-06)
assalmualaikum.semoga awk berjaya dalam hidup.study rajin2.good luck
putera manis
(2003-07-06)
samurai malaysia....hehehe......
safa indah
(2003-07-06)
wuyooo, macam sejuk je.......
princegirl
(2003-07-07)
askum...abg kimi....kite windu la kat abg...hehehehe
nia ardhilla
(2003-07-07)
assalamulaikum... amacam abg kimi sekrang... seronok kat jepun.... tak nak balik malaysia lagi ker... eee teringin nak kahwin dgn orang jepun yer?....
RuMaishaaa
(2003-07-07)
erm..semoga cemerlang dan dpt sumbangkan bakti kpd negara..:))
UsTaZaH CuTe
(2003-07-08)
assalamualaiikum...ana teringin sgt nak pegi JEPUN...nanti balik..jgn lupa buah tgh..hehe...sekurang2nyer..buka sakura pun jadilaa...
iemma
(2003-07-08)
assalamualaikum... study smart n' don't play2 hah.... ahaks!!! jg diri dan jg peribadi... insyaallah awak pasti kan berjaya...
aisha
(2003-07-08)
assalamualaikum..kaifahaluka? didoakan anta sihat. just dropping to say hi..stay cute and smart..salam dari Malaysia..
JoshuaIsfahan
(2003-07-08)
ass.mcm kat sweeden lah pulak...
jue
(2003-07-08)
abang kimi takde perasaan nak balik malaysia dah ker?
jue
(2003-07-08)
abang kimi takde perasaan nak balik malaysia dah ker?
sumayyah fy
(2003-07-09)
Assalammualaikum,abg kimi.Nape muka tu macam pucat jer,sejuk ek?ana nak ucapkan salam ukhwah...good luck n take care.wassalam.
lie na
(2003-07-09)
assalammualaikum.....
lie na
(2003-07-09)
wah best yek boleh tengok tempat org...apa pun selamat berjaya dalam menempuh kehidupan di bumi asing,semoga kepulangan kimi nanti membawa kejayaan...
lie na
(2003-07-09)
insyaallah..........
ii
(2003-07-10)
salam ta'aruf...
aisha
(2003-07-10)
nape la kimi ni..tak pernah nak komen/reply emel yg dihantar..sibuk ke?
are-rieza
(2003-07-11)
kimi bz kot?
cenderawasih
(2003-07-11)
ana teringin nak g jepun...teringin nak makan mkanan jepun...teringin nk jumpa ASIMO kat jepun...teringin nak makan roti canai buatan jepun....
nuriman
(2003-07-11)
nur dambakasih naurah
(2003-07-11)
apa kabar?diharap sihat ye! mesti seronok dekat study kat jepunkan.Jaga diri baik2 .Wassalam
aidilshah
(2003-07-12)
Ohaiyo' ghozaimatsu hakimi san ?!
Aleya
(2003-07-13)
A'kum..
Aleya
(2003-07-13)
A'kum..Salam ukhwah dari saya..
hakimisaujana
(2003-07-13)
terkejut lepas baca tulisan sume kat sini.. bestnye... rase macam nak antar banyak jer :p hehe.. meh la sini, nanti saya bawak jalan...
NurNisa
(2003-07-14)
semoga mencapai apa yg diimpikan disana.. :)
KLIPKERTAS
(2003-07-14)
SALAM PERJUANGAN SAHABATKU.SEMOGA BERJAYA DENGAN CEMERLANG DIDUNIA DAN AKHIRAT.MAY ALLAH GUIDE U TO SUCCESS WITH HIS LOVE AND CARE.GOOD LUCK.ARIOS !!
salsabila
(2003-07-14)
semoga tercapai dengan apa yang dihajati.tak balik malaysia ke?
wardatulislamiyah
(2003-07-15)
ASSALAMUALAIKUM...HUHUHU,SUKANYA JEPUN... HAKIMI JUMPA SINCHAN DAK KAT SANA?HUHUHU...GAMATEDU..
semuthitam
(2003-07-15)
akum...seronoknya..ana pun nak gi gak...mmm...pesan ana..kalau berjaya m'gapai bintg di langit, jng lupa rerumput di bumi...salam ukhwah dr ana....
wazfad
(2003-07-15)
semoga perjuanganmu diberkati Ilahi
widuri kirana
(2003-07-16)
salam...ukhwah fillah abadan abada.....
ikin 508
(2003-07-17)
akum...wah bestnye gi jepun.teringin plak nak gi sane.
iErA
(2003-07-17)
assalamualaikum wrt wbt akhi hakimi... salam ukhuwahfillah dari Eira....
iErA
(2003-07-17)
semoga terus berjaya dalam apa jua bidang yg diceburi di dunia dan akhirat....
gadis22
(2003-07-17)
assalammualaikum..........
teman siber
(2003-07-19)
ohio... domo arigato gozaimas...
ayuazar
(2003-07-19)
a'kum hakimi. cam seronok je belaja kat sana. slalu ke jumpa doraemon kat sana?
Ratu Syahadahcute
(2003-07-19)
Assalamualaikum......salam sejahtera buat abg.kimi..emm...mesti sejuk giler babat kan????>..ha,nanti kalau jumpa doraemon cakap kat dia sayer nak pinj
nur anis
(2003-07-20)
assalamualaikum..em..bestnye nampak duk kat sana ye..semoga awak akan terus sukses serta diberkati ALLAH selalu
zulius007
(2003-07-22)
bunyi percakapan macam orang sarawak jak, kitak tok orang miri ka?
raihanfan
(2003-07-23)
abg kimi in action ... siip lah
MencariSinar
(2003-07-23)
A'kum..bestnye tempat tuh..bilalah nak gi sane yer??..
atie
(2003-07-23)
akum, awak nie orang mane
atie
(2003-07-23)
akum, awak nie orang mane?yekkk
safa indah
(2003-07-24)
atie!! tak konal ko sapo yang dokek jopun nu??? hakimi laa
Jaydie
(2003-07-28)
laaaa... aku ingatkan orang Jepun mana tadi.
nurafnan
(2003-08-03)
nak g jugak!!!!
nukilan
(2003-08-06)
assalamualikum....salam ukhwah...
anamuslim
(2003-08-06)
assalamualaikum..salam ukhuwah penuh mahabbah.semoga success selalu...
nenek uia
(2003-08-06)
akum...mushi2...tu jer ana tahuu
nur 83
(2003-08-07)
akum.. salam ukhwah dr ana ... eee.. kiutnye dia ...
miraumairah
(2003-08-08)
Assalamualaikum Hakimi...study oversea yea atau gi bercuti? salam persahabatan dari saya. cantik view kat situ nampaknya....
princegirl
(2003-08-11)
abg..raye nanti balik m'sia tak ha???
sumayyah fy
(2003-08-20)
Assalammualaikum....abg kimi...ana nak tanya...anta nia ambil kos apa kat sana?Boleh bagitau tak tips rahsia kejayaan ?
sea-put
(2003-08-24)
Asalamu'laikum..apa khabar abg Kimi kat sana?Errm..
sea-put
(2003-08-24)
Bertuah abg kimi dapat belajar kat c-tu..itu ler impian saya..err..nak mintak tolong leh..ajar la saya bhs kat c-tu..boleh kann?
elfudhail
(2003-09-02)
arigato gozaimas !!! hait!!! hehehe :-)
shah sobriyanie
(2003-09-02)
jagalah iman mu walau di mana kau berada, ingatlah pesanan dari sahabatmu ni walaupun kita belum pernah bertemu.
DanielMustaqim
(2003-09-07)
wah!!! tak sangka anta pun nak join skali..
aenna
(2003-09-09)
salam ukhwah..dr org utara
nikaida
(2003-09-10)
as'kum..salam ukhwah dr saya..
syamieza
(2003-09-11)
A`kum...moga kimi & ahli kump.Saujana yg lain sentiasa sukses slalu!Teruskan p'juangan antum semua dlm memartabatkan lagi ind. nasyid tanah air kita..
Rei
(2003-09-13)
Nampak cam genius jer..yela cam gi overseas jer...
masako
(2003-09-15)
emm..hakimi dah bagi green light nak jadi pemandu pelancong...nanti nak kumpul duit utk tambang dulu...
hidaya
(2003-09-20)
assalamualaikum. semoga berjaya!
fidzislah
(2003-09-23)
assalamualikum...salam ukhuwah dari saya jugak... dah balik jepun?? ari tu ade buat persembahan kat utmkan? tahniah pada saujana..suara yang mantap!
nur arridha
(2003-10-07)
assalamualaikum....thanks sbb kimi & saujana bagi yang terbaik masa show kat utm 6 sept. ritu. nur doakan kimi sentiasa dibawah ridha yg maha Esa
nowusee
(2003-10-10)
nanti! doakan saya skali agar saya dapat gi kat jepun... dah lame saya teringin nak blaja kat jepun
mardiah65
(2003-10-15)
a'kum. Tolong kirim bunga sakura untuk kita boleh tak. Good luck study. Semoga berjaya dunia akhirat.
suraya
(2003-10-16)
salam ukhwah dari ana.
farhasumaiya
(2003-10-17)
assalamualaikum..tak sangka dapat tengok gambar dia kat sini.biasanya tengok kat kulit album,majalah.hi..hi..oklah just nak wish,study hard!..salaam..
ZuBaiDaH
(2003-10-23)
wah...dapat pi jepun.Mesti sejuk tu...Boleh kasik satu bot kat belakang tu...?
ai nee
(2003-10-24)
bila hakimi habis study.mesti seronok kan pegi jepun! tempat yg nak sgt sya pegi.
ulfaz
(2003-10-24)
salam ukhuwah.... jepun ape khabar? selamat berjuang...
wadira
(2003-10-25)
salam perkenalan untuk abg kimy
leweh
(2003-10-26)
assalamulaikum.............study memolek na...
KC
(2003-10-30)
akum,...hi emm entah nak tulis apa but all the best kay
ieda
(2003-10-31)
a'kum.. salam ukhuwah dari saya..all the best..
hanim
(2003-11-03)
wah........ kimi good luck yer.....nanti boleh tak bawa balik kuih dorayaki utk saya....
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :), bang kimi
abdimukhlis
(2003-11-07)
assalamualaikum....jazakallah.salam ramadhan.semoga mendapat maqfirah dari-NYA.......
masako
(2003-11-19)
kemana lah hakimi menyepi ni?..em..ni dah dekat raya..tak nak balik kg ke?..bunga sakura ada..bunga masako ade ta
masako
(2003-11-19)
kemana lah hakimi menyepi ni?..em..ni dah dekat raya..tak nak balik kg ke?..bunga sakura ada..bunga masako ade ta
achik solehah
(2003-11-30)
atie..abg kimi ni org kedah, duk kat kota sarang semut...mesti byk semut kat umah abg kimi..hehhe jgn marah
achik solehah
(2003-11-30)
miraumairah, annajauhari & sumaiyyah_fy..abg kimi mmg study kt jepun, ambil kos kejuruteraan komputer dan komunikasi
achik solehah
(2003-11-30)
slm ukhwah buat abg kimi..maaf lah achik yg jwb soalan2 tu, kesian kt diorang, ternanti-nanti jwpan dr abg kimi..takpe kan achik tlg jwb..:-)
arwen lotr
(2003-12-04)
Teru-teru bozu...:)
shamsteen03
(2003-12-04)
assalamualaikum ya akhi,ana musykil la..anta tak pernah check ke msg2 kat sini..soalan2 shbt2 yg turut bermain di fikiran ana tak pun anta jawab.
Nis
(2003-12-08)
Salam ukhwah fillah dari ana
Nis
(2003-12-08)
Good luck....All the best to bro.Kimy...Bro.kimy boleh!
aliya
(2003-12-10)
bestnye....bro..kimi..yek..ari katok ari mastak..lama nanti kenakatok...syoknye...tsengih dia..
sinar islamiah
(2003-12-12)
A'kum..wahh..bestnye dpt study kat jepun..dh pandai speaking jepun la ni ye???..ohayoo gozaimasu..btl ke 2??
mujahidahakimah
(2004-01-11)
assalamualaikum..hait..konnichiwa..watashiwa mujahidahakimah desu.japan gak sukidesu..doozuyoroshiku
yusniza
(2004-01-16)
Assalamualaikum hakimi....cntk sgh pemandangan di jepun ye....selamat study...
fmaria
(2004-01-18)
biler nak balik malaysia?...
ahsanisya
(2004-01-21)
masyallah nampak macam sejuk je.....
hazwa
(2004-01-22)
asalamualaikum .hope you will success in your study.....
Soojee
(2004-01-28)
akum... eh.. seronok lah awak belajar kat jepun.kirim salam dgn member2 jepun awak.
jiha
(2004-02-04)
akum..ana t'ingin nak gi jepun..kat sana ade belacan tak??
chihiro
(2004-02-17)
apsl org sibuk2 nk kwn die?the last samurai ke?kenape sume nk gi jepun?knpe sume sroh kem slm?penting ke?
nasirah
(2004-02-17)
kalau saya ke jepun ,akan saya heboh satu kampung..he..cita2 saya dulu nak pergi sana..kalau ada rezki saya pasti akan kesana amin..untukmu all d best
chihiro
(2004-02-17)
maap ye..mcm penah nmpk dlm bas je aritu..bkn dok mesia ye?betul..pnh nmpk!dlm bas nk ke guar cempedak.eh, maap klu salah org
wirdatul hanani
(2004-02-17)
assalamualaikum...salam perkenalan dari wirdatul hanani.macamana study disana?wirda memang bercita-cita nak p belajaq kat jepun..
Nasliyana-Wafa
(2004-02-19)
ye ke wirdatul.....dulu nak juga blaja kat sana tp takut la jauuuuuuuuuuuuuh.
nurisma
(2004-02-20)
Assalamualaikum... ogenki desuka? doozoyoroshiku...
chihiro
(2004-02-22)
Mohd Hafiz
Suara Alam
(2004-03-08)
Assalammualaikum... ogenki desuka kimi san! Watashiwa namaewa akira desu...yurushiku onegaishimasu Salam Ukhwah
ikebana abadi
(2004-03-11)
ikebana..gubahan bunga jepun..:)
ikebana abadi
(2004-03-11)
penah interview nak gih sana tp enggak dapat...tak perlah pesan ngan kimi belikan ikebana..hehehe :)
ikebana abadi
(2004-03-11)
penah tgk dier wat show kat UTM...
ikebana abadi
(2004-03-11)
betul ker ikebana kat sana mahal?
hawarulain
(2004-04-20)
assalamualaikum...bila nak buat rombongan pi tokyo?
ain wahida
(2004-06-21)
a'kummm..... seronoknyeeeeeeeeee!!!! nak gi JEPUN gak!!!
DeLiMa Flia
(2004-07-07)
pengalaman hidup..
arini
(2004-07-10)
askm!!!! kirim salam ultraman,doeramon dan kekawan yg sewaktu dgnnya!!!!!!!
oren
(2004-08-24)
mushi mushi hait hait
puteri5050
(2004-08-30)
nape konsert kat itm dungun ari 2,abang kimi diam jer
fikratulamin
(2004-08-30)
assalamualaikum....ajimi masti....salam ukhwah dari ana...
angahieja
(2004-09-10)
AKUM,moge abg kimi berjaya!!!
Putri Balqis
(2004-09-30)
akum..comel air kat belakang..terjun la mandi
hakikat
(2004-10-11)
best nye dapat belajar kat jepun
hakikat
(2004-10-11)
citer2 dulu.dah nak abis dah belajar kat utm.salam ukhwah
aku adalah aku
(2004-10-19)
khalifah
ainnursolehah
(2004-11-02)
Alhamdulillah beruntung dapat gi jepun! teringin juga nak pergi
ainnursolehah
(2004-11-02)
Alhamdulillah beruntung dapat gi jepun! teringin juga nak pergi
gemini
(2004-11-06)
Assalamualaikum...gd luck utk abg kimi.bestnye.kaifa haluk?
LizAnnisa
(2004-11-12)
tu bot penambang ker..?
qistina 05
(2004-11-23)
wow, cantik abg kita
beeha
(2004-11-24)
bestnyer.....nak pegi jugak
soldierOfAllah
(2004-11-26)
all da best
naqibah
(2004-12-15)
engineering kan?bila abis?
umai
(2004-12-22)
a'kum...semoga kimi berjaya dalam pelajran dan dapt membantu seluruh umat islam...insyAllah...ilmu yang ada digunakan sebaiknya...a'kum
ellina
(2005-01-02)
salam perjuangan, selamat tahun baru..macam mana kat sana ?skrg musim aper yek?wassalam.
amnanuhabatricsyah
(2005-01-16)
nak pi sana jugak........
solehah umi
(2005-01-16)
bolehla nanti kite further study kat jepun gak....
fadiahcm
(2005-02-21)
askum...salam ukhuwah dri sye.........fadiahcm
ifti hanan
(2005-03-01)
abg kimi dah habis belajar pun s'rang..tp syokkan dpt belajar luar negara.
su aries
(2005-03-01)
bestnya p jepun........
husna
(2005-03-02)
hakimi-san. konnichiwa. gambatte kudasai.
wilma
(2005-03-10)
slm ukhwah.....gud luck 2 u n me
ibtisamiman
(2005-03-31)
akum...bestnye blajo kt saner.nak ikut gak...leh x?
gadissepi
(2005-04-12)
a,kum.salam ukhuwah fillah..syoknyer duk kt jepun.......
ateh sha
(2005-04-16)
askum...lps study kat jepun,nak wat aper pulak lps nih..??k oyasumi
put3sel
(2005-04-19)
as'kum hai pekaba?amik kos ape?dah lame ke kat sane?
syarifah kp
(2005-04-20)
a'kum....bestnye study kat jepun...tapi mesti selalu bergegarkan?
uhud147
(2005-04-20)
Assalamualaikum...kimi...bila makan nasik minyak ni?tak invite kawan2 ke?? :)
taqwa 33
(2005-04-25)
ari tu kat IKIM katanya KIMi dah anto kad jemputan kawin, so SELAMAT PENGANTIN BARU LA YERK!
MaWaR84
(2005-04-30)
selamat pengantin baru abg kimi....haa....org jepun ke??? hehhehe
puteri nailofar
(2005-05-06)
assalamualaikum...slmt pngntin baru. best r dah abis blaja. honey moon pun kat jepun gak ke?! teruskan usaha dakwah fisabilillah bersama SAUJANA.
cintamadinah 82
(2005-05-22)
akum.. selamat pengantin baru kimi
rozie
(2005-07-14)
GOOD LUCK TO TOU:)
mirwana 87
(2005-07-18)
SELAMAT PENGANTIN BARU...SALAM UKHUWAFILAH.
aya islamic
(2005-08-15)
Eeiii cantiknye..............bot kat belakang tu. selalu naik bot ke?
NISRIN islah
(2005-08-23)
kejayaan d dunia hanya sementara,.......
alenna
(2005-08-26)
assalamualaikum
nur wahida
(2005-10-10)
Salam ukhwahfillah...
abdyilahi
(2005-11-10)
BOT kat BELAKANG TU NAK SERANG kejap LAGI
normie
(2005-11-30)
assalamualaikum...ai hakimi.mesti bestkn belajar kat sana..semoga hakimi berjaye dalam bidang yang diceburi
hudahasnan
(2005-11-30)
salam ukhwah...saya musykil ni..hakimi study lagi ke?nway, selamat pengantin baru ye even dah trlambat wish ni...hehehe
arienaLubis309
(2005-12-22)
semoga bahagia selalu
Qayyum
(2006-01-29)
bila nak khawin ni? hehehehe soalan cepu mas punya!
fadlilwafi
(2006-02-05)
teringin nak belajar cakap jepun
fadlilwafi
(2006-02-05)
oopss assalamualaikum
fadlilwafi
(2006-02-05)
tak salah kan Kalau ajar
nabilpoyo
(2006-02-23)
botman
najeeh
(2006-03-12)
Assalamualaikum kimi..good luck untuk kumpulan saujana.. teruskan perjuangan..kami menyokong dari belakang..
nurul09
(2006-03-29)
good luck....all the best....may Allah bless u..
ctMarz
(2006-04-06)
Assalamualaikum...aishiteru....hehe
roslida
(2006-04-24)
assalamualaikum...mesti banyak pengalaman kat sana kan?Apa kata ceritakan pengalaman anta sebagai seorang muslimin kat sana
adiklieeya
(2006-09-24)
Assalamualikum....hai kimie......boleh berkenalan tak dengan awak...kalau awak boleh,hantar lah email kat [email protected] jumpa lagi...
sitihawa
(2007-05-06)
gambar kimi dan pemandangan cntik, akan bertambah cntik jika kimi berada ditepi frame bukan d tengah frame gambar..he3x
sinaran timur
(2007-05-25)
salam....ahli komuniti juga upenya...salam ukhwah...kat jepun lagi ke?ambil apa ek?pernah baca love story awak kat paper?dah btunang kan?apa khabar si dia?:-p ke dah walimah?
kakisamun
(2007-08-16)
.. teringat jepun.. teringat animasi bleach dan naruto.. haha..
aL-Miski
(2007-12-21)
nanti kirim salam kat shin chan ye
nur halida
(2007-12-27)
mati2 ngat rumah anta,,,ni buat ana jelez,,cita-cita nak pergi jepun tapi tak tercapai..jeleznyer..
puteriAllah
(2010-04-11)
salam...nihon no okuni wa totemo kirei desu...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101914 saat. Lajunya....