Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-02-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: septiriuzaki
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43085

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 5 hari yang lalu
izdham: 7 hari yang lalu
septiriuzaki: 11 hari yang lalu
umy_1510: 14 hari yang lalu
laticiagibson: 15 hari yang lalu
FilchWard135: 17 hari yang lalu
Auraroulette: 23 hari yang lalu
muslimin23: 24 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> walimah swordofdeen


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Konvo UUM 2008 JK Ulangtahun ke 5


walimah swordofdeen
[480 x 640 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhJun 03 2008
Hits2398
Undian2
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
walimah swordOfdeen
barakallahu lakum.. ;)
Keterangan: walimah swordOfdeen barakallahu lakum.. ;)

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2008-06-09)
salam... wah... pergi walimah tak ajak ek?. (^_^). tahniah pada akhi dan juga ukhti... semoga berbahagia dan berada dibawah rahmat Allah s.w.t. selamanya...amin..
Hanan
(2008-06-09)
Huhu.. pergi walimah berdua saja.. kecik hati kami2 ni.. Tahniah juga pada pengantin.. moga bahagia selamanya.. pengapit pun warna biru ek... huhu
simpLe sHida
(2008-06-10)
maaf..hanan..mohamad.. huhu ana pergi pun atas jemputan sahabat.. jadi, tak dan nak hebahkan..maaf ye.. :(
awan biru85
(2008-06-10)
tahniah.........:)
firdaus 9
(2008-06-20)
comel :)
syahidatul
(2008-06-24)
memang last2 minute saja ni.. huhu.. maaf juga. huu.. lagipun jauh, kat Seremban...
nur azzaharah
(2008-06-24)
tahniah kepada mempelai. semoga berbahagia, kekal bersama
sayatetapsaya
(2008-06-24)
barakalahhulakuma...ni upenye swordofdeen..
RijaludDeen
(2008-07-11)
senior ana ni..hehe..tahniah abang sword..semoga bahagia bersama kak husna..
syahidatul
(2008-07-20)
tu pun 1st time jumpa swordofdeen.. huhu..
mohamad
(2008-08-08)
kira ok lah dapat jumpa depan2. mohamad dapat tengok dalam gambar ni saja....huuu
umar khalil
(2008-08-12)
owl ni tak ada baju lain ke?asyik baju 2 saja den tengok...bagus betul
ZuLLgp
(2008-08-21)
ha...yang lagi dua org sebelah 2 bila lagi...
Wawa 83
(2008-09-18)
comel2 .. waduh2.. biru mata hitamku ..:-)
shyra husna
(2008-09-19)
mabruk.. :-)
syemarly
(2008-09-28)
ni ropanye swordofdeen.. selama ni tengok pada nama..gerun jugak..betul-betul tulisan macam mata pedang..tapi tengok orangnya..huhu..looking nice..
ummimq
(2009-01-05)
Tahniah :). Semoga kekal ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat soleh/ah
hajime kindaichi
(2009-11-19)
wah tahniah.. lama dah tak jumpa abang sword sejak di unimas.. take care.. moga berbahagia ke anak cucu.. :)
nordalily
(2010-02-19)
tahniah..... :-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094738 saat. Lajunya....