Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> lidah-penghunus


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MuTTaQiN Hafiz Qiee


lidah-penghunus
[468 x 319 jpg]

Dihantar olehlidah-penghunus
TarikhJun 16 2003
Hits10678
Undian14
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
kenape, tak percaye ke?.?.?
Keterangan: kenape, tak percaye ke?.?.?

Komen yang telah dihantar
aza
(2003-06-16)
betul ke ni???nampak macam tampal2 jek....
albinanji 10
(2003-06-16)
cayalah lidah...mujahid...:)...tampal pun tampal la...:)...:)
raihanfan
(2003-06-17)
wow :)
aidilshah
(2003-06-17)
effect yang bagus tapi sila tambahkan sedikit graphic desigining.. kalau tak tau ana boleh bantu... TAKBIR !!!
GTF
(2003-06-17)
jihad!!!!!!!!!
MuTTaQiN
(2003-06-17)
Assalamualaikum ,masih boleh posing lagi kat belakang ada letupan tak lari sekali ke?
ibnuyusof
(2003-06-18)
Pergh.....ade semangat ni nak join perang jihad..
littlemuslimah
(2003-06-18)
semangat semangat !!!
littlemuslimah
(2003-06-18)
SELAMAT BERJUANG SAHABATKU...... !
MencariSinar
(2003-06-19)
A'kum...memang tak percaye..hehehe salamzz ukhwah dari sinar
Khairul Izwan
(2003-06-19)
eheheheh..salam ukhwah dari ana..ermmm pergi perang ker tue??
izdham
(2003-06-19)
tak takut mati ke
farisHaq
(2003-06-20)
salams, mmg saya percaya ;). Lain kali cuba elakkan pembakaran terbuka agar x disaman pihak berkuasa he he
safa indah
(2003-06-20)
laaa.nampak sangat katun nya.........
putera manis
(2003-06-20)
tau.......tau......je kite tak percaye......
Puteri Ceria
(2003-06-21)
katun? tapi camne oreng dia real? kan putera kan?
wan pasir
(2003-06-21)
hati2 kat belakang tuu.. allahuakbar !!
CakciboR
(2003-06-21)
Welkem..........tambah nasik tu ...tambahhhhhh
isa-vr4
(2003-06-22)
wah ni pejuang hamas ke atau hizbullah
izad
(2003-06-22)
cam real laaa sekali tengok tue........
putera ariz
(2003-06-23)
cayalah kawan camni la rambo malaya takbirrrrrrr
nur tinta
(2003-06-23)
assalamualaikum.. mak aih namapak cam betul aja.. terkejut sekejap. :) salam ukhwah :)
Ms Nik
(2003-06-23)
rasa seorang pejuang ......
shafawi78
(2003-06-23)
bergambar berlatarbelakangkan skrin panggung ke... :)..salam ukhwah
Prince Muslim90
(2003-06-23)
eh ini macam tampal gambar je pi tolong tu kan tengah berperang eh dah bersedia utk berjihad anda seorang pejuang yg berani dan gagah asya tabik kamu
UkHwAhFiLlAh
(2003-06-24)
alahai................ takutnya org puan situ.. pakai seksi lagi.. nak pergi perang jugak ker tu...????????
AnisAqilah
(2003-06-24)
kereta kebal tu cam terapung kat udara jer.
khalifah
(2003-06-24)
ish..ish..ish....kalau ada gambar saya kat sebelh tu...mesti lagi cantik kan!!!! kuikuikui.....salam mulia.
lidah-penghunus
(2003-06-25)
ala, biasa la tu. amatur la katakan.
KoPiaH
(2003-06-26)
kedahsyatan nul lazi......
Hunaina
(2003-06-26)
ermm.. bior betul ko nihhh.. relax semacam je nih..
Hanan
(2003-06-26)
salam harmonis dan salam perkenalan..
safa indah
(2003-06-27)
takpelah, keje seni dia tu, jangan kutuk..........mengata je la dari belakang...........hik hik
mujahidahsolihah
(2003-06-28)
takbir..takbirr....wahh...semangat jihad tu...sempat senyum lg padahal keta kebal dah dok kat tepi...ehehe...
ahsanulkalam
(2003-06-29)
moga2 Allah mencucuri rahmat ke atas roh anta nanti....hehe
ii
(2003-06-29)
Allahuakbar!!! saudaraku!!! semoga cita-citamu untuk ke Afghan termakbul. Atau sebenarnya dah sampai kat sana dah.... HIDUP MULIA ATAU MATI SYAHID
rhazes
(2003-06-29)
mcam kat iraq jer tgh perang ker??
ladyberz
(2003-06-30)
wah..ganas ler.....
angah gemukgedempol
(2003-07-01)
cantik permandangan tu!
quratul
(2003-07-01)
erk....alomh...ekeke....terkezutt akak negok..elelele.....
waneda
(2003-07-02)
eh ni kat mana ni
-QasHi-
(2003-07-04)
CAntik tue gambar......nak join skali boleh?:)..sallam ukhwah...
lidah-penghunus
(2003-07-04)
uwaa, ingatkan nak pii perang. tapi baju loreng pulak tak bawak. last2 komander bagi bergambar depan kereta kebal je d:
ummu barakah
(2003-07-05)
Subhanallah..mcm betul skali pandang
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-05)
ewah ewah.. gitu sekali.. kat belakang tu ader mende terbakar.. tp kat seblah tu ader orang tgh menunggang beskal/motor.. wah wah wah,,,
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-05)
heheh, whateva,, kreatif gitu.. salam ukhwa..
abrar
(2003-07-05)
mula2 tengok,lawak ,tapi saya tabik,la... semoga semangat jihad terus mekar! AllahuAkbar!
quratul
(2003-07-06)
Savanah bawak baju celoreng tuh nak ke..?
carsharf
(2003-07-07)
peerrghhh.... real lah.... ni gambar kat mana ni? tu machinegun awak punya ke?
nia ardhilla
(2003-07-07)
a'kum... tak takut ker ustaz.. kat mana ni ustaz... kat iraq ke?... baguslah semangat juang ustaz kita ni..
RuMaishaaa
(2003-07-07)
SALAM JIHAD>>>teruskanlah perjuangan...
UsTaZaH CuTe
(2003-07-08)
waaa...takut ana tgk...ingt ker ada kemalangan kat belakang tu....."dgn satu perjuangan...satu arah tujuan...di bawah rahmat yg Esa..satu perjuangan."
brothersuf
(2003-07-09)
eheh...ni nipu ni..tp apapun bagus la tu ada semangat jihad
aisha
(2003-07-09)
mmg tak percaya...nampak sgt gambar tu di edit..tp syabas la..pandai ye buat mcm tu..apa pernah belajar IT ke?..saya pun belajar IT kat U.
JoshuaIsfahan
(2003-07-09)
ass:idea ok,cuma kena touch up lagi....
cenderawasih
(2003-07-11)
aku tau...gambar ni edit guna photoshop ni...tapi tak terlalu halus..tu yang nmpak tk real..bom meletup tp tk lari pun...tk logik botul...
insan kerdil
(2003-07-13)
Sedih plak tengok gambar ni... teringat kat sahabat2 yg sedang kesusahan kat luar negara tu, wpun ana tau gambar ni palsu.Takde kapal pejuang ke???
pal ley
(2003-07-16)
eh beraninya.....bangganya saya ader org camni kt msia (jet jer tu)
kompang melayu
(2003-07-17)
tengah perang boleh posing relek........respek betul
kompang melayu
(2003-07-17)
takbir!!!!!!!! Allahu Akbar 3x
gadis22
(2003-07-17)
assalammualaikum...... nie ustaz mana nie?
ayuazar
(2003-07-18)
a'kum tak tolong ke org kat belakang tu....tangkap gambar lak
munawwar
(2003-07-20)
a'kum.. memang nampak macm tak real je..! apa pun..yg penting jihad ni perlu drasai oleh sumer muslimin d dunia ini..
faqierah
(2003-07-22)
lor...tampal ke?. tak reallah cenggini...ape pun salam ukhwah!
BrotherMon
(2003-07-31)
huhuhuh....ini bukan betul betul..ini cobaan !!! :P
pejuang
(2003-08-05)
assalamualaikum..tak terkejut ke dgn bunyi letupan tu?
pejuang
(2003-08-05)
hehehe..pompan kat belakang tu tak tutup aurat la..patut lari menjauh dari letupan apsal dia lari menuju ke arah letupan?
FauzanHakim
(2003-08-09)
Epilog seorang pejuang..salam ukhwah dari saya !!!
alhafiz
(2003-08-24)
FUHHHH.....NAK JOINNNNNN BOLEH DAKKK...
SuFiE
(2003-08-27)
jihad fi sabilillah!!!!!!
anN nurR
(2003-08-27)
hunuslah pedang di jalan ALLAH....
nurilanwar
(2003-08-28)
Mujahid aoleh fi sabilillah...moge impian syahid jadi nyate...
kau kirana
(2003-09-01)
hehehe.. dah meletup tu.. ready la... nanti kena peluru sesat.. ni tak, siap posing lagi. per aa. hehe guarau jer
fazrulhaqimi
(2003-09-05)
memang tak caya punn...pak cik guna fotashop unutk buat semua tu..saya pun pandai...tapi oklahh salam ukahwah
Rei
(2003-09-14)
Dashat nyer latar belang yerk!!cam kat perang Iraq-Amerika!!
Imam Baihaqi
(2003-09-16)
assalamualaikum,,woouui,, macam betul2 perang tuu,,tengah jihad ke...JIHAD ASMA AMANINA
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
sempat lak bergambar....bom kat blakang nu weiioooo...pergilaaa tolong ....hehe...tak derlaaa gurau jer...maaf eks..
wardahsakinah
(2003-09-22)
waaa......kelas gitu.bole menang anugerah skrin plg bombastik!
ada
(2003-09-27)
waa dahsyat2 kesian saudara... negara mana ni saudara...iraq ke palestine...sabor je la saudara....sesungguhnya sabar itu separuh drpd iman..
aisyah mhz
(2003-09-28)
letupan kt belakang tue..pun leh steady lagi ker...tak nak tolong ker..ker tolong tgk jerr...he..he..memang tak percaya..
Saifuddin
(2003-09-30)
Tahniah, anda ada semangat Jihad
pena sufi
(2003-10-04)
assalamualaikum...ooo ini rupanya lidah-penghunus yang selalu ana jumpa di forum...eh betul ke gambar nie,boleh caya ke?
AdamMaya
(2003-10-05)
Assalammualaikum......Pandainyer..........sahabat kita ni tokok tambah ye dalam gambarnya...........!!!!!!!!!!!
wardatul imans
(2003-10-05)
salam....mujahid
put3
(2003-10-08)
Salams...tak cuba di Iraq atau di Syria yg terbaru nie........??????
nowusee
(2003-10-10)
gambar nie nampak ok tapi waktu tue nape anta tak tolong orang yang kemalangan kat blakang tue... nape terjegat kat situ... pelik tapi benar..
j-a-j-a
(2003-10-15)
uuii..boleh jugak kete kebal parking sesama kete biasa ek...baru tau
Sizuka85
(2003-10-18)
NAK WAT SPECIAL EFFECT 2 BALJAR LA SAMPAI ABIS.KAN NAMPAK X REAL
safa indah
(2003-10-19)
em
kaze
(2003-10-23)
ok tu ok. cuma apsal dia tgk jer senjata tu. angkat la, ya lidah-peghunus
exShams
(2003-10-27)
wa,,,,real la gambar tuh kan?hik..hik...
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :), abang ghaz
nudrasyafini
(2003-11-07)
eh.... kat maner tu
salsyafiqah
(2003-11-13)
emm api ape kat blakang tu
zaidah83
(2003-11-19)
maklum la dah biase turun medan perang utk berjihad,sampaikan ade letupan kat blkg pun buat dek je.. janji leh posing..hehe..
tok selehor
(2003-11-22)
saper perang dengan saper ni???
putrakedah
(2003-12-10)
Masih tenang walaupun dalam perang.....
anaksemut
(2003-12-14)
he...he...he
putrihidayah
(2003-12-17)
wah nampak cm tampal je..npe tak terkejut mke tu?tp kau org mesti geniuskn..teruskn usaha tu kearah kebaikkn
pLatipus
(2003-12-26)
emm... siap LMG lagi tu pastu siap ada Astro3-gustav milik Rejimen Armor diraja lagi tu....respek2 ALLAHHUAKBAR!
puterakasih 85
(2003-12-27)
Hnm... nak pergi berperang atau setakat bergambar je?
nadia is
(2003-12-27)
sempat bergambar di medan peperangan ek? hehe..
AL FAKIR ILALLOH
(2003-12-28)
Hehe ...sempat-sempatnya difoto waktu perang...
nick hanie
(2003-12-28)
wuuui yoooo..... mamat ni nak berperang ke...Bagus lah tu..Allahhu akbar!!
fairuzz
(2003-12-28)
hark!hark!.... alhujummm!!!!!!!!! cam tau guner jerk senapang yang kat depan dier tuh/....
zahrahtunnur
(2003-12-31)
assalamualikum....salam intifadah,salam ukhwah fillah ila lidah penghunus minni zahrahtunnur
ZaufanTM
(2003-12-31)
berjuang jalan kami,Syahid idaman kami..Takbir!
azali82
(2004-01-11)
memang tak percaya.............
syed
(2004-02-15)
askum ayuh kita ke palestin..hayya bil jihad..
nur khalisa80
(2004-02-28)
ALLAHUAHAD .......................
aizahajiahmad
(2004-02-28)
assalamualaikum..eh gambar betul ke tu?apa pun salam ukhwah fillah dari saya.
Sumaiyah o9
(2004-03-02)
Allah AkbaR!!!! semangat juang seorang Muslims yg mahu berjihad utk menegakkan Agama Allah!!!! teruskan dan tetapkan semangat juang mu ya akhi!! :)
farah caesura
(2004-03-04)
emmm .. tgh perang ke .. relax je
farah caesura
(2004-03-04)
kereta kebal tu tak nampak real lah
johnjovi 3000
(2004-03-17)
JAGA2!!! MUSUH DEKAT BELAKANG!!!!!!!
intifada
(2004-03-22)
wa...macam tak cayer jer...
ibnu karim01
(2004-04-07)
Salam intifada' dari ana...teruskan hubbul jihad walau apapun orang mengata,ok?...best gak tgk gambar camtu....bilala ana plak...
fairuzah
(2004-04-09)
adeiii cutenye!! men tampal² lak...
raihan2004
(2004-04-11)
Wah sempat lagi tu nak berposing..SELAMAT BERJUANG SAHABATKU,SEMOGA ALLAH BERKATIMU..Salam ukhwah dari ana...
izzah 21
(2004-04-16)
uhuhuh..mmg tak caye pun..
hawarulain
(2004-04-20)
caya x caya la, but ok la kalau nak tipu bebudak..
ikanemas
(2004-04-22)
sempat lg bergambar ekk...apasal tak tolong padam api tu je
subuhku
(2004-04-29)
HATI-HATI GUNA GAMBAR CAMTI KENA ISA KANG TERJEBAK NGAN KMM NAYA JE
DarkenX
(2004-05-17)
Heheheehe apa apa pun caya la brothers pandai buat cam tue walau pun ada yang kutuk tapi kita berani buat mula mula memang tak jadi tengok kali ke
DarkenX
(2004-05-17)
100 jadi ker idak mesti real nya betul tak kawan kawan :D
fieyza
(2004-05-18)
jihad jihad jihad insyallah
kakciknah
(2004-06-11)
jihad fi sabilillah.............
alifmimyanun
(2004-06-22)
well. nice impose. :)
man-z
(2004-06-24)
assalammualaikum....tempat mujahidin ke ni??
habibah ty
(2004-07-19)
syok yeee...nie biar betul sosoh tampal tengok tuu..jlan kat m`sia je puan tu pon.....hehee pandai- pandai
mujahadatunnafsi
(2004-07-21)
ni rupanya tuannya...apa khabar ya akhi
sabaqal
(2004-07-30)
alaa..setakat gambar mcm ni biasa je.tak heran pun!!!tak semestinya gambar mcm ni menggambarkan semangat jihad tuannya.belum tentu lagi.
aesyah
(2004-09-16)
excellant
ummimq
(2004-09-27)
:). aslm. pandainya kereta kebal tu parking ya selari dengan kereta biasa lain. rasanya kalau kejar markah fail ni ...sorry :)
mrssakura
(2004-09-29)
mmm,,nampak cam betul..kalau betul2 duk kat situ camna?
diana alisyah
(2004-10-06)
fuyoooo...letup dia buat dono je..
wardahdesa
(2004-10-14)
assalamualaikun......kat mana ni? Na'uzubillahiminzaalik...
aina salsabila
(2004-10-17)
Subhanallah!!! JIHAD WAHAI SAHABATKU!!!
ainnursolehah
(2004-11-02)
Bertenang....boleh caya ke?insyaallah
pai
(2004-11-02)
uih!! apa ni letop2 ni... main meriam buloh ker... anyway.. best try... klau buang kete kebal n senapang tu nmpak real skit...
khailifah bumi
(2004-12-15)
super impose pong jd gak eik...anyway nk blaja gak wat bebende tu...
atisolehah
(2004-12-27)
skali tgk,tekejut gak...! dua tiga kali tgk,mak aih... tampal-tampal je...
burujislam
(2005-01-05)
xkisahlah tampal-tampal.janji dia mantain......
jadid
(2005-02-03)
tak pelah... tampal pun tampalah... janji jihad. kelassssssssss gitu.
mawar
(2005-02-07)
bayangkanlah jk kita disana...terutama muslimin tue....sanggupkah anda???
anishayani
(2005-02-08)
lawak giler...awak amik kartun dari mane ek main tampal2 je..real alh
pulu
(2005-02-08)
Talibhan sedang siap-siap adaptasi
k imah
(2005-02-22)
nampak berpeluh sakan,sejuk ke?
faryzan islamic
(2005-03-10)
ok lah tu...nanti ana bagi pesawat pula.hehehe
ibtisamiman
(2005-03-31)
akum..anta sedar x kejadian kt blakang 2?x takut ke?
cumie
(2005-04-05)
assalamualaikum...semoga antum berjaya dalam menjalani kehidupan di bumi ALLAH ini....selamat berjihad...dengan niat jihad yang sebetulnya...:)
syarifah kp
(2005-04-20)
wow...mmg macho la..saat getir pun boleh steady ke?
khuwailid
(2005-05-16)
nampak ada ketenangan pada wajahnya...tapi kat blkg ada letupan.
watashi
(2005-05-18)
sesuke hati je tmpal- menmpal... cam real... hehe
firdaus 9
(2005-07-03)
erm2...nampak sangat tampal tu....mana boleh orang berdiri, tak ada bayang? lepas itu gambar senapang dengan kereta kebal tu nampak lagi sharp daripada gambar yang sebenar as a background tu
kuahdurian
(2005-07-23)
siap ada gerai makan kat sebelah kiri kat tepi jalan tu...
rohah
(2005-09-28)
wow rial ke ini. nampak macam ore tengah buat demontrasi saja......
qarin 5
(2005-09-29)
teman...hati2 sikit kat belakang tu macam ada kemalangann...
ridwan daie
(2005-10-05)
aiseh....kalau tengah duk perang, dia pergi bediri tegak dan sempat lagi posing....dan kena bom dulu, hehehe
ridwan daie
(2005-10-05)
aiseh....kalau tengah duk perang, dia pergi bediri tegak dan sempat lagi posing....dan kena bom dulu, hehehe
ridwan daie
(2005-10-05)
ni mesti ada ilmu kebal ni
abdyilahi
(2005-11-10)
TELAH BERJAYA MEMPERDAYAKAN,,,TANK TU JELAS sangat KENA TAMPAL
samudra
(2005-12-13)
jom bang kita pergi iraq, musaab zarqawi tengah cari pengebom berani mati
Rashdin
(2006-01-02)
hehe nampak sangat impose gambar hehehehehehehehehe nak pergi agkt snpg larrr
fitrahh
(2006-01-05)
Kenapa tak tolong padam kan
khalifah 85
(2006-02-18)
uyyyyyyyoooooooooooooooooooooooooooooo............kagumnye saya...hehehe :) pejuang soleh nak gantikan tempat panglima solahuddin al-ayyubi ke.
khalifah 85
(2006-02-18)
nak ikut boleh tak??saya pun nak pergi jihad juga.....
muslimah johor
(2006-04-04)
terkejut.... lepas itu tak percaya la :)
alleef
(2006-04-08)
no komen...
Putri Cahaya
(2006-06-26)
mula2 ana ingatkan betul-betul,terkejut jugak.... tapi bila dah tengok macam ni, rasa kelakar pulak... :) apa-apa pun teruskanlah perjuanganmu demi menegakkan islam yang tercinta.. :)
Addey
(2006-09-28)
HUSNUZON...MEMANG TAK TAMPAL....
Saifuddin
(2006-11-21)
BERANINYA DIA, ITU KIRA KALAU MALAYSIA BERPERANG KE?
Saifuddin
(2006-11-21)
NEGARA KITA ADA BERAPA KERETA KEBAL+KERETA PERISAI?
mohamad
(2006-12-31)
wah3.... hebat.. jihad..jihad....
citot
(2007-01-11)
ERM.........moga mati kita fisabilillah
sailormoon
(2007-04-30)
Terrorist Win!!!(^^,)
mfirdaus
(2007-06-22)
scene counter strike ke ini?? hehe
aL-Miski
(2007-12-21)
cubaan yang baik gambatte!!!
fazilah fazie89
(2008-05-30)
hmm.. tak berapa real.. hehe..
basyir muslimah
(2008-11-12)
salam fuiyoooo pergi berjihad ni bagus2 teruskan perjuangan anda dalam menegakkan ISLAM
sakinah283
(2010-02-22)
ye ye lah tu posing....hehe...bikin panas saja....haha

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093287 saat. Lajunya....