Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-01-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Mohr
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43145

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
Mohr: 7 hari yang lalu
BobbyLaforge: 17 hari yang lalu
sadiqah: 17 hari yang lalu
muslimin23: 31 hari yang lalu
PhoebeGordon: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> drzul-f


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
farishah safa indah


drzul-f
[265 x 327 jpg]

Dihantar olehdrzul-f
TarikhDec 25 2005
Hits7914
Undian14
Rating5.78572

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
drzul-f (scrub biru) dengan class mate dari prc
Keterangan: drzul-f (scrub biru) dengan class mate dari prc

Komen yang telah dihantar
istisafa
(2005-12-27)
salam perkenalan...
simpLe sHida
(2005-12-28)
ups.. doktor.. =) aiwah.. be gud dari...berbakti pada agama..bgsa..negara..ewah.. *-*
abgngah
(2005-12-29)
macam kenal... tapi di mana ya?
bukhori
(2005-12-30)
saya rasa macam kenal. awak ni zulfahimi ke, budak rompin? SMAR! betul tak?
elynn
(2005-12-31)
blajaq lagi ek.. lepas ni bkhidmat tuk ryat jelata ok...
MeowHidayah
(2006-01-16)
salam perkucingan daripada ana... meeoowwww...
doktor kampung
(2006-02-11)
salam perkenalan...pasni boleh join ppim and papisma..:)
sharkuitm
(2006-02-14)
wow..doc. kena stadi baguih..jangan tptong kaki orang udah...jangan sembunyikan kbnaran..
humairak
(2006-03-13)
salam ukhwah
drzul-f
(2006-03-15)
salam ukhwah semua...terima kasih. kepada bukhori...ni dulu bekas class mate la. salam perkucingan jugak untuk meow doktorkampung...ana ahli ppim chapter csmu ukraine.
emi
(2006-03-30)
salam ukhwah dari ana jua
Angahmuslimah
(2006-03-31)
all di best
cunye
(2006-04-03)
semoga menjadi seorang doktor yang berkaliber dan prihatin...all the best untuk drzul-fahimi
fahim
(2006-04-19)
Fuyyo! bestnya!
aura eliya
(2006-04-19)
bakal doktor ke ni??. tahniah!! bertambah bakal doktor melayu..
drzul-f
(2006-06-07)
terima kasih for the support..ukhwah fillah. salam dari perantauan buat Cunye, fahim, aura eliya, angah & emi
anaNursaadah
(2006-06-13)
macam ex-student microbiology saja..boleh kenal..?
drzul-f
(2006-06-15)
hehe...memang bks budak microb (batch dis 00-apr03)
ummimq
(2006-07-28)
assalamualaikum. Ini dia drzul-f ya. Anakanda kenal ke din (s/u persatuan u all di sana?)
redhailahi
(2006-08-11)
best nya..moga cite2 untuk berbakti dimakbulkan..
balqiz5
(2006-08-13)
macam kenal saja surgery suit kita same lah...hehe..budushii vrach!
nabilpoyo
(2006-08-18)
gaya nyaaaaaa
drzul-f
(2006-08-23)
din?? kurang periksa lah umi. akan cari nanti...terima kasih for moral support..
nina nur
(2006-08-26)
gd luck!
drzul-f
(2006-09-19)
thank you nina nur
nija
(2006-11-19)
bagus laaaaa.............
husna umairah
(2006-12-02)
selamat berbaktipada bangsa, islam dan negara
NuhaAwatif
(2006-12-18)
Bagganya jadi doktor...bila nak balik Malaysia? jadi doc kat ipoh, boleh ana nak minta mc. insyaAllah next year family ana pindah rompin....sekampung lah kita
nur kasih87
(2006-12-27)
oh,mana lah orgnya...
drzul-f
(2006-12-28)
orgnya ada...hehehe...ni semua peminat ke?? terima kasih
nora shidah00
(2007-01-15)
assalamualaikum...salam ukhwah dari saya...
whiteorched
(2007-01-22)
"Gantungkan azam dan semangatmu setinggi bintang di langit dan rendahkan hatimu serendah mutiara di lautan." =) good luck!!
pemikir
(2007-01-24)
salam ukhwah fillah
pemikir
(2007-01-24)
mesti seronok kat sana...sekarang musim apa...
drzul-f
(2007-01-28)
terima kasih nora shidah, whiteorched & pemikir. lah ni musim sejuk. salji. seronok juga lah
fatanah
(2007-02-10)
salam..doktor dpd mana?kat sini rmi juga student ambil medik?
fatanah
(2007-02-10)
salam..doktor dpd mana?kat sini rmi juga student ambil medik?
drzul-f
(2007-02-11)
??dr ukraine...kat sini tu mana??
firdaus 9
(2007-02-27)
cina tu lagi kacak huhu :p nak kenal dengan dia boleh? heh! :P
drzul-f
(2007-03-03)
??? boleh, silakan. ni no phone dia: +380633292046
zc
(2007-03-27)
spek mata lebih kurang sama...
aznida
(2007-04-01)
asslmkum,salam prknlan dari saya..khadiran awak dapat mnyumbang bakti pada masyarakat stempat..teruskan usha..moga kjyaan milik awak..
drzul-f
(2007-05-01)
terima kasih...moga-moga doa sahabat2 sekelian Allah makbulkan..amin
teruterubozzu
(2007-05-12)
eh tak ada keluar ke? alahh hnssss. salam ukwah moga kejayaan milik kalian..selamat berbakti pada insan yang memerlukan
chanjin
(2007-11-17)
salam..ye tebya skucayu :-)
chanjin
(2007-11-17)
salam..ye tebya skucayu :-)
iana
(2008-03-23)
lawa spek 2..hihi
Prince Emirates
(2008-09-21)
aksi 2 hero
ibusoleha
(2008-12-19)
salam ukhwahfillah dari saya...
drzul-f
(2008-12-27)
salm ukhwah! syukran lakum

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.30403 saat. Lajunya....