Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada yang perlu kita takuti, kecuali ketakutan itu sendiri.
-- Franklin di. Roosevelt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Qiamulail
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43123

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 117
Ahli: 0
Jumlah: 117




  Yang Masuk Ke Sini
Qiamulail: 10 jam, 49 minit yang lalu
RijaludDeen: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
drzul-f: 20 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> czarcam


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
indah hati84 subuhku


czarcam
[448 x 336 jpg]

Dihantar olehczarcam
TarikhSep 05 2005
Hits2611
Undian15
Rating9.4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
...Gerak Gemilang Silat Cekak Ustaz Hanafi -mencatatkan 2 rekod di dalam ‘Malaysia Book of Record’ bagi kategori ‘The Largest Participant in Silat Performance’  seramai 5,032 orang dan kategori ‘The Largest All-Women Participant in Silat Performance’ seramai 2214 orang...
Keterangan: ...Gerak Gemilang Silat Cekak Ustaz Hanafi -mencatatkan 2 rekod di dalam ‘Malaysia Book of Record’ bagi kategori ‘The Largest Participant in Silat Performance’ seramai 5,032 orang dan kategori ‘The Largest All-Women Participant in Silat Performance’ seramai 2214 orang...

Komen yang telah dihantar
czarcam
(2005-09-05)
..tempat sejarah ini dicipata berlangsung di Taman Tasik Titiwangsa pada 4 hb. September 2005
trouver 99
(2005-09-06)
huhuhu...cayalah...keep on going..rapatkan ukhwah perkasakan dakwah..
rul
(2005-09-06)
semoga silat Cekak Ustaz Hanafi terus mengorak langkah dengan lebih cemerlang di masa mendatang...
ibnu musa
(2005-09-06)
semoga terus maju... dari ahli silat gayong gaya fatani
kucink oren
(2005-09-07)
kita pun ada terlibat sama...seronok...rasa kita dalam persatuan ni bersatu hati semuanya...beshkan??
Subuhku
(2005-09-08)
Dalam ramai2 tu ana pun ada terselit sama hehe tak adalah gurau saja tahniah
Shahida09
(2005-09-08)
Keep up the good work!
lukluk assyifa
(2005-09-10)
kita pun ada juga dalam tu..seronok sungguh walaupun terpaksa berpanas..:)
hizra
(2005-09-12)
assalamualaikum.saya pun join jugak.letih tak terkira tapi seronok.........sangat.Kami start latihan pkl 8pg habis pkl 7mlm
Firdaus Azimi
(2005-09-12)
sian siapa yang nama hanapi kena cekak saja..
czarcam
(2005-09-13)
tahniah kepada sahabat- sahabiah yang ambil bhg dalam program yang penuh bersejarah bagi PSSCUHM... tanpa komitmen anda semua... tak mungkin sejarah ini akan dicipta...
Amrizal
(2005-09-14)
ana silap cekak malaysia boleh join tak? kalau nak ubah angin boleh ke..?
Amrizal
(2005-09-14)
memang silap... silat lah.. aduis... Allah
Daeng Jati
(2005-09-15)
hidup melayu
m aisya
(2005-09-17)
ramainya!!!
czarcam
(2005-09-20)
alhamdulillah.... keberkatan daripada Allah S.W.T....
ridwan daie
(2005-09-28)
tak ramai lagi tu....kurang2 kenala 10 ribu ke atau 20 ribu
Darth Alakazam
(2005-09-30)
malaysia boleh...masuk rekod-masuk rekod juga jangan minum minuman keluaran syarikat guiness udah lah... :P
czarcam
(2005-10-01)
hehehe... insyaAllah bro ridwan daie... pas ini kita panggil 30 ribu pula... ;p
comel asu
(2005-10-17)
saya terkilan sebab tak dapat join sebab ada hal masa tu..ni jeles ni..tak mengapa..semangat SCH tetap subur dalam hati sanubari saya..HIDUP SILAT CEKAK USTAZ HANAFI!!!
comel asu
(2005-10-17)
saya terkilan sebab tak dapat join sebab ada hal masa tu..ni jeles ni..tak mengapa..semangat SCH tetap subur dalam hati sanubari saya..HIDUP SILAT CEKAK USTAZ HANAFI!!!
akak zura
(2005-12-28)
huhu banyak juga ek dak2 SCH kat sini... saya pun ahli Sch juga... best lah p grk gemilang tu.......
armien
(2006-01-31)
mujahid dan mujahidah
broshahrin
(2006-02-14)
pergerakan silat merupakan satu ilmu yang ALLAH ciptakan untuk umat ISLAM agar dapat memperkasakan ISLAM ke seluruh dunia.wallahualam
sharini
(2006-03-24)
ana ada ni kat sini....wa''
sharini
(2006-03-24)
tahun ni kat upm
warisan lading
(2006-04-07)
hehehehe...ana ada jauh kat belakang tengah duduk2.....letih woo....biarlah orang lain kat depan
Norhaslina
(2006-04-10)
" Peneraju Warisan Mutlak "
Norhaslina
(2006-04-10)
ana tak dapat join masa gerak gemilang 2005 ni..ada pogram lain...huhu
Saifuddin
(2006-06-02)
hebat Silat Cekak Hanafi
hafiz86
(2006-06-28)
ingat kan gerak khas tadi hehehhee
jue 86
(2007-01-05)
ana pun ada kat belakang tengah duduk...agaknya..keletihan...tapi,best...dapat jumpa beribu2 pesilat dr seluruh malaysia
jue 86
(2007-01-05)
ana pun ada kat belakang tengah duduk...agaknya..keletihan...tapi,best...dapat jumpa beribu2 pesilat dr seluruh malaysia
mzaidi
(2007-04-16)
Assalamualaikum,cantik gambar kat sini,kalau ada masa lawatlah album digital ini http://mohdzaididesa.fotopages.com
wahidatulfarahah
(2008-04-01)
saya datang time ni..huhuhu..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.108375 saat. Lajunya....