Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 114
Ahli: 0
Jumlah: 114




  Yang Masuk Ke Sini
tereturubuzu: 6 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> amrizal


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
simple shida Al basayuv


amrizal
[296 x 265 jpg]

Dihantar olehAmrizal
TarikhAug 27 2005
Hits8144
Undian11
Rating8.81818

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhwah...
Keterangan: salam ukhwah...

Komen yang telah dihantar
Subuhku
(2005-08-29)
serius nampak?? kalau botak ada iras2 mawi world hehe
MeowHidayah
(2005-08-29)
salam perkucingan dari ana untuk abang ensem.... meeoowwwww...
istisafa
(2005-08-30)
amboi, lepas kena puji ni gamaknya terus tukar fesyen rambut..
Daeng Jati
(2005-08-30)
macam pernah ku lihat tapi dimana ye
Amrizal
(2005-08-31)
tadela macam mawi.. nampak saja macam mawi.. dalam gambar saja agaknya.. tadelak rasaenyer macam mawi..:O
Amrizal
(2005-08-31)
hehe :)
Shahida09
(2005-08-31)
macam prnh tengok saja backround 2
simpLe sHida
(2005-09-03)
asek..asek. mawi..mawi..mawi..isshh..buSANggg nya.. udah..udahlaaa..heheh..=)
Subuhku
(2005-09-05)
marah dengan mawi ke simpleshida relax lah hehe
MeowHidayah
(2005-09-06)
dengan meowi bosang tak? hehe...
Firdaus Azimi
(2005-09-12)
tak ada lah macam mawi...tapi macam sedara mawi adalah..hehe..jejaka handsome ukhwah ni..rating no wahid.
Amrizal
(2005-09-19)
hehe... tak abis2 dengan mawi... "world-world juga.. akhirat jangan lupa!"
istisafa
(2005-09-20)
ewah - ewah... nak lagi macho pakai baju melayu ungu.. ;p
srikandisutera
(2005-09-20)
istisafa tak abes2 dengan baju melayu ungu..apakata baju melayu warna pink..macam clown!og juga apa..lama ah tak ym dengan abang am..huhu..
sasician
(2005-09-21)
wah am... long time no see... :-)
bulan bintang
(2005-09-21)
*islamicguy* is it? :)
Amrizal
(2005-09-22)
correct... :D
hanan86
(2005-09-23)
Asal gambar besar sangat...
Firdaus Azimi
(2005-09-24)
bulan_bintang minat ke...hehehe...
bulan bintang
(2005-09-25)
erk,apekah :|
Prof Muslim
(2005-09-25)
errrr............
Amrizal
(2005-09-26)
Salam ukhwah dari saya.. maafkan saya kalau ada silap
zueriQ
(2005-09-27)
suka kat janggut awak juga ;p
hasmira
(2005-09-28)
salam ukhwah dari saya.....
ayuAnnisa
(2005-09-28)
macam pernah tengok..macam tak pernah...(^,~)
nurnima
(2005-09-29)
salam ukhwah dari saya..ada ke iras2 mawi?? tak ada pun .. jangan marah aa...
ina irdyna85
(2005-09-29)
assalamualaikum...salam perkenalan...
puteribongsu1306
(2005-10-01)
oooo ini orgnya....
puteribongsu1306
(2005-10-01)
ooooo... ni orgnya..
Prof Muslim
(2005-10-12)
Eek Eleh bila la Zimi ... dia bila nak tunjuk face .... hehhe
putrimuslimah
(2005-10-16)
assalamualaikum...slm ukhwah..
Amrizal
(2005-10-24)
waalaikumusalam w.b.t.. selamat menjalani ibadah puasa yang masih tersisa.. semoga puasa2 di 10 hari yang terakhir ni dapat dilakukan dengan baik, Selamat Hari Raya
ABg IMaM
(2005-10-27)
cuba botak sekali....tengok macam mana...WORLD!!!
kalimahsuci
(2005-11-27)
wah...terkejut saya.
kalimahsuci
(2005-11-27)
seriusnya...marahkan siapa ni??orang yang ambil gambar ke??
cintamadinah 82
(2006-01-02)
ermm..ada juga rupa mawi....kalau dibotakkan
nurilahi
(2006-01-17)
tak ada apa-apa
yina
(2006-01-19)
suka dengan apa yang di tonjolkan ...
anailzdaf
(2006-01-27)
:) nice comments from others.. apa-apa pun, tahniah untuk 1 muharram ni... ;)
Amrizal
(2006-02-13)
terima kasih.. :)
auni1011
(2006-02-14)
emmm...senyum sikit...salam ukhwah...
pinky azz
(2006-02-15)
salam ukhwah..
daie84
(2006-02-20)
salam ukhwah.....asal mana?
aidahaufa
(2006-03-23)
salam ukhwah..................
Amrizal
(2006-03-28)
asal negori sembilan..
smiley gurlz
(2006-04-03)
Assalamualaikum.. slam ukhwah.. hem.. familiar lah nickname.. asal n9? area mana itu?
Amrizal
(2006-04-04)
waalaikumsalam wbt...ana n9 kat batu kikir
fahim
(2006-04-15)
Ha3, pokok palm kat belakang tu malu2 nampak....
Ketotoi
(2006-04-24)
erm
Ketotoi
(2006-04-24)
amrizal id yang sama kat portal al ahkam ke?
Amrizal
(2006-04-24)
betui2.. saya memang guna id yang sama dalam kebanyakkan forum :)
imthiyaz
(2006-06-06)
salam ukhwah...
Saifuddin
(2006-06-07)
pemuda harapan
nnn
(2006-06-18)
hansome ye...
Ketotoi
(2006-06-24)
Amrizal, syukran sebab awak send saya buku wirid lepas solat dan kitab daripada yusof al-qardhaqi. saya kat al-ahkam guna id yim :)
mahirah ab
(2006-06-25)
Assalamualaikum wbt..salam ukhwah..dari saya orang baru di sini.. ;-)
Amrizal
(2006-06-26)
Ketotoi saya rasa anta salah orang, id saya amrizal jugak kat al-ahkam tapi tak pernah hantar wirid dan kitab tu :). Maybe ada orang guna id yang sama dengan saya :O
Amrizal
(2006-06-26)
waalaikumussalam wbt
ctMarz
(2006-07-07)
Assalamualaikum..salam ukhwah
tasbih 30
(2006-08-14)
senyumlah sikit...
izad
(2006-10-04)
assalamualaikum............ macam siapa erk.......
emas
(2006-10-09)
salam pekenalan
honey87
(2006-11-01)
Eeeeyek....macam mawi???handsome sedara sikit agaknya dari mawi...hehe
Upsi InMyHeart
(2006-11-09)
semoga akhlak seindah rupa
nur kasih87
(2006-12-17)
salam ukhwah
aimanhafidz
(2007-01-01)
garang lah......hehehe.apapn salam perkenalan
tajulashikin
(2007-01-14)
assalamualaikum,,nak tanya skeat,kat dahi awak kena apa..mesti kecil-kecil dulu nakal kan,,hehe jangan marah:-)
eyla05
(2007-02-02)
salam ukhwah.........
muslimah jun
(2007-02-08)
boleh tau umur berapa?
topan
(2007-03-16)
be relax saja..aku tetap aku kan..???
mohamad
(2007-03-25)
salam ukhwah...
izad
(2007-04-01)
salam persaudaraan.....
mas ayu
(2007-04-19)
salam ukhwah amrizal..macam mawi?macam rashdan baba ada lah.. :)
Syafinatun
(2007-04-21)
cikgu ek?
zinnieyrah5667
(2007-04-23)
macam classmate saya saja...hehe.mungkin pelanduk 2 serupa agaknya...salam ukhwah..
amna liana
(2007-04-26)
tak sama pun dengan mawi.....jauh lebih hsome dan baik dr mawi...hopefully...
Amrizal
(2007-05-10)
ana baru melansungkan pernikahan pada 12 Rabiul awal tempohhari.. maaf sebab tak sempat jemput warga ukhwah hadir.. insya Allah.. gambar pernikahan akan muncul nanti.. :)
FIENDA
(2007-05-15)
salam, cutela muka saudara...manis sngat!
farihan
(2007-06-21)
salam ukhwah
cahaya airterjun
(2007-06-21)
salam ukhwah..senyum sokmolah..:)
Masyira
(2007-06-23)
Mana gambar pernikahan??Nak tengok...^_^v
Fiza81
(2007-08-21)
Student uum dulu kan...
uswatun mawaddah
(2007-09-13)
encemmnye..boleh kenalan..kui3
cik dira
(2007-09-29)
wahhh encemnye encik ini!
fathifathu
(2007-11-18)
macam kenal.tapi dimana ya.hahah
Amrizal
(2007-12-10)
yup uum.. nak tengok gambar kawin boleh pergi kat site ini ... http://sketchesaku.fotopages.com/?entry=1122267&back=http://sketchesaku.fotopages.com/?page=3
MencariSinar
(2008-03-12)
bercahaya..hheehhe
mas ayu
(2008-04-04)
mesti ramai peminat ni... :-D
nur islami
(2008-07-26)
macam-macam komen...
norlidahashim
(2008-09-28)
moga tak terlewat nak ucap slamt pengantin baru (walaupun dah lama)..:-)moga dikurniakan penyeri hidup yang soleh & solehah..amin.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.15986 saat. Lajunya....