Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-04-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: nur_elhikmah
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43088

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 142
Ahli: 0
Jumlah: 142




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 8 hari yang lalu
zam_rizal: 13 hari yang lalu
Gorodkovie: 13 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 15 hari yang lalu
Kakngah: 28 hari yang lalu
MTMKi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Konvo Presiden Hanan


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
mekar mewangi Konvo Presiden Hanan


Konvo Presiden Hanan
[250 x 374 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhAug 15 2005
Hits8617
Undian3
Rating8.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Presiden Hanan, konvo UM (Syariah Pengurusan)pada 11 Ogos 2005. Bergambar bersama adik -- Hanisah
Keterangan: Presiden Hanan, konvo UM (Syariah Pengurusan)pada 11 Ogos 2005. Bergambar bersama adik -- Hanisah

Komen yang telah dihantar
Kang
(2005-08-15)
Tahniah! Akhirnya berjaya mencapai apa yang dicita-citakan! Tahniah!!
ABg IMaM
(2005-08-15)
allahu yubarik fiki....barakallahu fiki...:)
simpLe sHida
(2005-08-15)
cOngratess!!!
istisafa
(2005-08-15)
tahniah... corn- grey-two- lay- shern..
riyas
(2005-08-15)
Tahniah Hanan.... May Allah bless u always
zulman
(2005-08-15)
Alhamdulilah dan tahniah
Qalam Akhdar
(2005-08-15)
Hanian pula...
Hanan
(2005-08-15)
Terima kasih..
MeowHidayah
(2005-08-16)
ek..eeeehh... bungaaa... lawanyaaa bungaaa... hehe.. pasni master dehh..
zulman
(2005-08-17)
hairan ye meow pun suka bunga tapi bunga cantik ..bukan lawa..lawa tu untuk orang .emmmm
khazinatul asrar47
(2005-08-17)
bunga...wawah kak hanisah...dua2 comey...ahaks..~
Nuratiq
(2005-08-17)
mabruk kak hanan.....manisnya pengapit kak hanan.....hm^_^
syahidatul
(2005-08-17)
saya lagi 2 tahun insya-allah.. kak hanan, tahniah =)
istisafa
(2005-08-17)
kalau syahidatul nak konvo ajak lah kak su dan kak hanan sekali ya...
Nurul Amin
(2005-08-18)
TAHNIAH....HADAPI CABARAN YANG MENDATANG dengan SABAR DAN TAWAKAL LAH KPDNYA
Mata Pena
(2005-08-18)
tahniah kak hanan.....kak hanisah bila lagi ye......
abdul
(2005-08-21)
Tahniah kak hanan..lepas ini na bwat apa?tak nak smbung blajo lagi ke?
Fatim Azza
(2005-08-21)
congrats!!
Iman Hayati
(2005-08-22)
Tahniah Hanan..hari tu ada jumpa tapi tapi Hanan tak kenal akak..akak pun lupa nak kenalkn diri.Masa tu akak dengan Mariani tak-Student Syariah pengurusan juga.
kasihmu-amanahku
(2005-08-22)
wahhh.......lawanyer.
kasihmu-amanahku
(2005-08-22)
lawanyer jubah konvo tu hehehe
Firdaus Azimi
(2005-08-23)
tabik respek tahap prebet jumpa sarjan kat tuan presiden.supaya lepas ni lekas2 kitaa pergi konvo kawin laak ye hanan.
riyas
(2005-09-15)
hehehe......stimulate..
MeowHidayah
(2005-09-18)
simulate laa syeikh.. not stimulate.. tu dah lain makna even dalam simulate ada stimulate... hehe...
Darth Alakazam
(2005-09-30)
bila tengok orang grad ni mula lah saya sedih
yina
(2005-10-01)
tahniah....saya ucapkn...moga2 sentiasa menempa kejayaan dalam apajua yang diceburi...
rinie
(2005-10-27)
tahniah..akak,moga2 saya akan ikut jejak akak..insyaallah....
wardahdesa
(2005-10-28)
tahniah kak hanan..moga lepas ni pnya peluang yang lebih cerah lagi..insyaAllah..
fizah 862000
(2005-10-31)
tahniah!
nice pesan
(2005-11-13)
tahniah...hanan. all the best for you insyaAllah...
Faryzan Islamic
(2005-11-29)
bergaya..dan terus bergaya.... =)
humairak
(2005-12-07)
tahniah and all the best
samudra
(2005-12-14)
kat tangan dia warna biru tu tada apa apa pun kertas kosong jee..tahniah puan Presiden
Addey
(2005-12-21)
Puan? Bila masa hanan kahwin?tak jemput pun?
puteri nailofar
(2005-12-31)
>>> (^_^)
safa indah
(2006-01-12)
hanisah... hrmm.......
sahihnor
(2006-01-13)
tahniah kd kak hanan
hanan2503
(2006-01-16)
tahniah k. hanan....lepas ni buat apa pula??semoga terus cemerlang..
nike 007
(2006-01-17)
tahniah k.hanan setinggi mana ilmu kita itu belum cukup lagi untuk mendidik anak bangsa semua berjaya dengan baik
monier
(2006-01-25)
tahnaiah saudari hanan. Semoga ilmu yang diperolehi disampaikan kepada kami semua. Moga2 berjaya di dunia dan di Akhirat...
ibnu mukhtar
(2006-03-04)
lorr.. junior eden kat apium ke ghopernye hanan ini..ish ish ishhh...
Addey
(2006-03-17)
Tahniah...
azemi
(2006-03-22)
tahniah kak hanan..
muslimah johor
(2006-04-02)
tahniah hanan
Saifuddin
(2006-06-02)
Tahniah, muga dapat kerja
hafiz86
(2006-07-03)
Tahniah
tasbih 30
(2006-08-14)
hanisah..ermm ermmm..hehehehe
zainuha
(2006-08-23)
tahniah juga dari kawe
tumpang
(2006-09-19)
tahniahhhhh..
mohamad
(2006-09-27)
tahniah.... diucapkan.
mie05
(2006-11-03)
tahoiah juga!!
default muslim
(2006-11-16)
boleh taaruf dengan hanisah..
acridz
(2007-02-28)
assalamualaikum,hai,belah kiri.lei kenal
acridz
(2007-02-28)
bagaimana erk nak kenal
acridz
(2007-02-28)
bagaimana nak guna web ukhwah ni erk
qhaireeyah
(2007-04-10)
Tahniah kak hanan,semoga terus berjaya
azlan aris
(2007-04-20)
tahniah... lawa bunga kat sebelah tu.. he he he he
azlan aris
(2007-04-20)
tahniah... lawa bunga kat sebelah tu.. he he he he
muslimah83
(2007-04-28)
tahniah!!!
iftihakim
(2007-05-14)
tahniah....
kakisamun
(2007-08-30)
.. tahniah hanisah.. opss.. silap.. tahniah akak kepada hanisah.. hanan.. hehehe..
anis zulaikha
(2007-09-07)
teringat konvo dulu...same juga dengan hanan, tapi tak sempat nak bergambar pun, sebab ada kerja lain yang lebih penting yang perlu disetelkan...jelesnye tengok gambar konvo hanan...
wardiah alwani
(2008-01-19)
congratez
Addey
(2009-01-28)
Tahniah hanan, Moga jadi Isteri Solehah selepas ini

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089115 saat. Lajunya....