Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> fajar rusile


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Izad MuTTaQiN


fajar rusile
[400 x 267 jpg]

Dihantar olehfajar_rusile
TarikhJun 03 2003
Hits9564
Undian13
Rating7.61539

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
berehat kejap selepas penat berjalan.. masa pi demonstrasi di persekitaran Hyde Park
Keterangan: berehat kejap selepas penat berjalan.. masa pi demonstrasi di persekitaran Hyde Park

Komen yang telah dihantar
Kang
(2003-06-03)
Yang mana satu fajar rusile ni? Nama betul Shah kan?
jAiLuL mAnsHuDaH
(2003-06-03)
a'aala yg mana satu fajar rusile ni???demonstrasi apela agaknye tu??
Engku Salina
(2003-06-03)
demonstrasi menentang peperangan di Iraq agaknya tu...
Engku Salina
(2003-06-03)
abdullah tu kwn atuk fajar ya... yg mana satu???
fajar rusile
(2003-06-03)
maaf yer jawatan kuasa pengarah... Fajar dan abdullah tu org yg sama
fajar rusile
(2003-06-03)
saja taruk abdullah, sebab nak cepat...
Engku Salina
(2003-06-04)
ooo... takpe... akak dah edit balik agar org lain tak confuse...
Engku Salina
(2003-06-04)
salam ukhwah dari akak... fajar yg mana satu ni???
kens2005
(2003-06-06)
wei... mana aci 13 lawan satu!!
SyAhEeDa
(2003-06-07)
WoW~ best nyerh berjalan kat park.. tgh wat demonstration ke tu?
sitimutiah
(2003-06-07)
fajar ade...senja xder ker??... :-salam ukhwah dari siti
fajar rusile
(2003-06-07)
ramaitengah tunggu senja lah tu...
mArDhIyAh
(2003-06-09)
kat london ker ni??
fajar rusile
(2003-06-10)
gamok nye...
syurga ik
(2003-06-10)
pening jugak tengok dorg ni sume.... mane satu fajar?
peng yu
(2003-06-11)
erm..lama tak dengar berita..:)
fajar rusile
(2003-06-12)
eh.. penyu hidup lagi rupanya... musim mendarat ke skang??
mujahidahsolihah
(2003-06-12)
uhuhu...demontrasi ker mogok ni??ehehhe..
littlemuslimah
(2003-06-15)
ramai mana masa demonstrasi tu? haehehhee
raihanfan
(2003-06-17)
wahh ramai demo ya
Farizuddin
(2003-06-21)
which one is Fajar Rusile...?nak knal sket anak buah Ayah Chik sket...
jc11
(2003-06-21)
fajar rusila yg paling hensem tu kan ...???
fajar rusile
(2003-06-23)
memang doh.... :-)
ladyberz
(2003-06-23)
tapi..masalah nyer ader ker yg hensem kat c2? :-)
aharisya
(2003-06-25)
ramainye......demonstarsi ape tu.....
KoPiaH
(2003-06-26)
Don't Attack Iraq...!!!
mujahidahsolihah
(2003-06-28)
ramainyeee.maner satu fajar rusile???
faika03
(2003-06-28)
semoga kengkawan yg duk kat uk tu pandai-2lah jaga diri...
faika03
(2003-06-28)
jadilah mujahid yang bakal menerangi dunia ini.sahutlah cabaran pimpinan kita!!
fajar rusile
(2003-06-29)
insyaAllah....
jc11
(2003-06-30)
fajar rusila ...!!! nak join sekali boleh tak ... ??
fajar rusile
(2003-06-30)
silakan... tak de masalah... jemputlah datang sini..
angah gemukgedempol
(2003-07-01)
assalamualaikum...salam ukhwah
saadiah
(2003-07-02)
assalamualaikum..apa kabar salam ukhwah
waneda
(2003-07-02)
assalamualaikum fajar
fajar rusile
(2003-07-05)
waalaikum salam....
waneda
(2003-07-07)
skarang dok kat oversea lagi ke?teringin nak sentuh salji.
JoshuaIsfahan
(2003-07-09)
ass:nak sentuh salji?gi je genting....heheheh...
semuthitam
(2003-07-10)
assalamualaikum..fajar rusile....betul ke duk kat oversea tu? nampak macam kat blakng rumah ana jer...jgn marah..mana satu fajar ni? ce kabor gok skit
semuthitam
(2003-07-10)
salam ukhwah fillah...
alhaq
(2003-07-11)
assalamualaykum ...Hyde park tu kat tgh kota London ke? errr
iskandar
(2003-07-12)
hai cama na pulak gambar aku dok kat sinih ek!....hai fajar²..
iskandar
(2003-07-12)
ko nih memang nakal jugak orangnya yek!..:))
NurNisa
(2003-07-14)
aii..iskandar..hang pun dok ada kat dlm tu kaa
ummuhabibah
(2003-07-15)
gambar ni kurang jelas maa..tk nampak sangat
iskandar
(2003-07-16)
shukur alhamdulillah lah tak jelas tuh...he..he..:))
syurga firdausi
(2003-07-18)
salam ukhwah fi sabilillah...
achik solehah
(2003-07-20)
salam ukhwahfillah dr ana.....uiks sejukznyer...leh tahan ker tu..
fajar rusile
(2003-07-24)
entah.. boleh kot
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-27)
Hmm.. sedara fajar.. ente yg mana? Awat tak mau bgtau? bgtau laa.. kami nak tau.. :)
mujahidah2311
(2003-08-04)
heheheh..ntahnyer..nak tau yg mana satu???
naziah basirun
(2003-08-06)
assalamualaikum...em...kat mana nie?cantik la permandangannya...
nenek uia
(2003-08-06)
nak tanye..tempat tu..katnerrr..mcm jauh jer...!!!
nenek uia
(2003-08-06)
akum...fajar studi katnerrrrrrrrr
aidilshah
(2003-09-04)
ana rasa enta berdiri dari kanan no 2 kan.. hehhe betul kan.. :) haa pecah tembelang..!
PUTriNoor
(2003-09-05)
assalamualaikum...salam ukhuwwah dari ana..yang mana satu fajarrusile ni?
ismi safiza
(2003-09-05)
akum,mcm kenal jer...dulu guna nama fajar rusile jgk kan masa kat dlm surau?
firman83
(2003-09-06)
peace selamanya...
kirana kasih
(2003-09-09)
cunnya org kat dalam gambar tu... :-)
al-kauthar
(2003-09-09)
bestnye kalu dapat join same
azamkukuh
(2003-09-10)
hyde park kat mane ha?
sahabat sejati
(2003-09-11)
a'ah kat ner a?
peng yu
(2003-09-12)
aper kabo org jauh..pengantin baru macam mana?? lama tak dengar citer..
ira
(2003-09-12)
korang wat aper tue ...? nak reformasi ke?Janganla..
aidilshah
(2003-09-13)
ana tahu hydee park tuu kat dublin.. betul tak! :)
fajar rusile
(2003-09-16)
salah.... kat Central London.. 27 sept '03 ni sekali lagi ada demonstrasi.. jom lah pergi
fajar rusile
(2003-09-16)
hi penyu... hamba ok jer.. pengantin baru tu tak tahu lak.. tak nak campur lah urusan diaorang
aidilshah
(2003-09-19)
iya ke salah.. setahu ana hydee park kat dublin pun ada sebab adik ana ada kat sana.. :) well ana just try..
MARIA
(2003-09-23)
Assalamualikum....Salam perkenalan kat semua ek
al-kauthar
(2003-09-25)
muga generasi muda kita ini lahir sebagai mujahid dan daie..bukan sebgai aktivist ikut2n..amin ya rabbal'alamin...
maRhamaH
(2003-10-01)
ALLAHAUKBAR!
ana syifa
(2003-10-07)
soyap ajo .. awat tue
Sizuka85
(2003-10-18)
STUDY LA DULU BR PIKIR BENDE2 2.CAMNE MELAYU NAK MAJU IF ASYIK IKUT DEMO JER.ADER PELUANG X NAK GUNA SEBAIK2 IF FAILED BR NYESAL
ummuluqman
(2003-10-22)
Salam perjuangan dari ana..jihad fisabilillah
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
budak spider
(2003-11-14)
o0o0o...lame tak tengok antom semua..
budak spider
(2003-11-14)
pegi demonstrasi sokmo..molek kan kene sembo ngan air
budak spider
(2003-11-14)
indah sungguh pemandangab kat UK ekk...
PuTeRi HiJjaz
(2003-11-14)
akum.....ni ex-student DQ ker?
PuTeRi HiJjaz
(2003-11-14)
yang pegang botol air kuning tu Faizal yer?
akub
(2003-11-17)
Moga jadi Mujahid kalau takpun aktivis pengikut kebaikan bukan penentang. Demo cam tu bagus sbg tanda insan yg 'hidup'
fajar rusile
(2003-11-23)
Salam Aidil Fitri untuk semua yg berada di tanah air...
arwen lotr
(2003-12-04)
laa..empunya diri yg mana ehhh??
nailahAl-farafisyah
(2003-12-21)
Assalamualaikum.. kofius lah mana satu fajar , boleh ana teka ..hujung sekali berdiri sebelah kiri tul tak..
abeaji
(2004-01-01)
semoha allah berkati apa yang kalian usahakan
abeaji
(2004-01-01)
semoha allah berkati apa yang kalian usahakan
Sumaiyah o9
(2004-01-05)
Assalamualaikum wr wbt :) teruskan perjuagan juhad anda di sana!pls do join more activity like tat! Jihad!Fight for muslims right!n voice up our Voice
Rahman87
(2004-01-09)
Assalamu'alaikum...PEACE...............4 all
fajar rusile
(2004-02-04)
waalaikum salam... thanks sahabat2 semua
jiha
(2004-02-04)
anta semua wat demontrasi x ajak org lain ke..ke dah x ingat...ana blh tlg ingatkn...
nailahAl-farafisyah
(2004-02-04)
salam aidil adha.. fajar_rusila ni pemalu kot orgnya tak nak kenalkan diri ker..
peng yu
(2004-02-05)
saper nak tau mana satu fajar?? angkat tangan lu.kalu x nampak x leh la kenal
alongfairuz
(2004-02-08)
Assalamualaikum...anta study kat universiti mana...? di mana kita berada jgn lupai ALLAH.
fajar rusile
(2004-02-15)
alongfairuz jangan nak mengada2... kite duk sebangunan la
fajar rusile
(2004-02-15)
sorry alongfairuz... silap orang.. ingatkan bebudak sini tadi
azraq
(2004-02-15)
cantik foto nie...inilah ciptaan tuhan yg patut kite syukuri
noorazlin80
(2004-02-16)
subhanallah..
linlord
(2004-02-26)
la fajar....dah banyak na org tanye...tapi sampai la nie hang tak jawab2....yang mane satu fajar nie??
fajar rusile
(2004-02-28)
yang gitu-gitu...he..he.. jangan mare yer, linlord!!
lectin
(2004-03-05)
Teruskan perjuangan kalian!!!fajar, rusile kat kg maner?
fajar rusile
(2004-03-11)
Marang
fajar rusile
(2004-03-11)
jc
atmim
(2004-03-21)
wah...keren...subhanallah deh,gmn klo dikirim unt siap perang?hehe...mujahid dakwah
sahabat amin
(2004-03-22)
rusile tue dekat umah ayah chik ker... ?
jc11
(2004-04-07)
umahayah chik tu kat rusila.. bukan rusila tu kat umah ayah chik.. :-)
hawarulain
(2004-04-20)
assalamualaikum...moga Allah melindungi org2 yang beriman...
nurus
(2004-04-22)
assalamualaikum..mana satu f.rusile..apa pun, teruskan perjuangan islam di mata dunia
fardina
(2004-04-23)
salam ukhwah......di mana tu.....
nuha cute
(2004-04-28)
kat oversea ke ni? tak nmpak cam kt Malaysia pun....apa2 pun, salam ukhwah dr saya
fajar rusile
(2004-04-30)
thanks semua... salam dari Hyde park corner...
fatinsyuhada
(2004-04-30)
semoga membawa pulang kejayaan yang cemerlang
fajar rusile
(2004-05-03)
klu tak de aral, insyaAllah next year kami akan final.doakanlah yer
farina
(2004-05-08)
reformasi ker? janganle..
nurfaqihah
(2004-06-26)
sejuknyer
fajar rusile
(2004-07-15)
sejuk lah sebab waktu tu winter
fajar rusile
(2004-07-15)
sejuk lah sebab waktu tu winter
pai
(2004-09-28)
buat gapo nak demo lagi... oghe tu dah kene tibai...
pai
(2004-09-28)
korg buat demo tu x kene belantan ngan kejar dek polis ke?
diana alisyah
(2004-10-06)
meriahnye...
wardahdesa
(2004-10-14)
Subhanallah.......betapa indahnya alam ciptaan Allah...apa pun salam ukhwah ..assalamualaikum..
peng yu
(2004-10-18)
selamat berpuasa fajar_rusile
peng yu
(2004-11-10)
assalamualaikum....selamat...selamat.....selamat.....dan selamat hari raya maaf zahir batin
fatayat
(2004-11-27)
assalamualaikum, salam ukhwah sume..
qistina 05
(2004-12-05)
assalaimualaikum salam ukhwah drpd saya
fudhla85
(2005-01-01)
salam ukhwah....stdy rajin2
smiley gurlz
(2005-01-12)
assalamualaikum..salam perkenalan..
amnanuhabatricsyah
(2005-01-22)
suker cabaran ke??????????????
fajar rusile
(2005-02-03)
semestinya
shadina snmsar
(2005-02-17)
nk kenal leh hehehe
nie nadia
(2005-02-17)
assalamualaikum..........
bilqisirdina
(2005-02-23)
sokong! teruskan perjuangan, moga ia menjadi perisai api neraka!
nuryana
(2005-02-27)
peh mesti syok kan , bila nak ajak kita orang g sana?
umairah83
(2005-03-14)
Akum???Salam ukhwafillah
puteriaina
(2005-04-16)
assalamualaikumsalam ukhwah
cahayacinta
(2005-04-30)
Akum...........salam ukhwah
cahayacinta
(2005-04-30)
buat demontrasi untuk ape tu........tak takut kena tangkap ke...
Darth Alakazam
(2005-05-02)
buang maso je... Amerika takkan dengar, but if the whole world doing this.. i think they will!!
fajar rusile
(2005-05-02)
Darth Alakazarn tak ikut perkembangan semasa ker??
fajar rusile
(2005-05-02)
bukankah waktu tu demonstrasi berlaku di seluruh Eropah.. pada hari yang sama plak tu
dukumanis84
(2005-08-12)
assalamualaikum....
zahratunkhafiyah
(2005-08-25)
yang man asatu rusile ni ...pls ckap ckt
fajar rusile
(2005-08-28)
yang duk tepi shafizi tu.... he..he..
khosyie
(2005-09-08)
slam ukhuwah buat sume2 tuuu....demo2 tu studi kat mana?>?
Imam Baihaqi
(2005-09-09)
kat mana semua tuu
adeq sofea
(2005-09-10)
ini kat uk..london..
nur wahida
(2005-10-04)
semua comel... gurau saja...
peng yu
(2005-10-16)
assalamualikum...salam ramadhan...
fajar rusile
(2005-10-17)
waalaikum salam.. salam ramadhan karim
azrina zainal
(2006-11-07)
assalammualaikum fajr!
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
basyir muslimah
(2008-11-12)
salam wahhh macam pejuang syahid teruskan perjuangan antum disana

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094134 saat. Lajunya....