Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..
-- SHAMR (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 13 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 23 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Poster Dehearty


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
butterfly83 wahida pulu


Poster Dehearty
[267 x 405 jpg]

Dihantar olehAzrul_Dehearty
TarikhJul 26 2005
Hits2778
Undian4
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Poster sempena album kedua Dehearty: INSAN ISTIMEWA
Keterangan: Poster sempena album kedua Dehearty: INSAN ISTIMEWA

Komen yang telah dihantar
zatie
(2005-07-27)
lah dah keluar ke??????? tak sabar nak pergi beli....arie sabtu ni boleh keluar outing....yes...tak sabarnye nak dengar lagu diorunk ....cover macam best.
riyas
(2005-07-30)
selamat maju jaya
trigO
(2005-07-30)
menarik poster ni..beli album dapat poster ke?
NaZa FirmaN
(2005-07-31)
wow...cutenyer...warnaya cantik sekali...menarik dihati...
Pdaus
(2005-08-04)
cantik...nampaknya cover ni karya bro Busyairi kan? satu lagi Kenapa tak kekalakan logo lama?
istisafa
(2005-08-04)
selamat maju jaya... eh eh, warna purple pun ada?
simpLe sHida
(2005-08-05)
marveloouss..lookss freSShh+nice.. aiwah..moge gempak album ni..=)
angahieja
(2005-08-10)
dah keluar??dah tau dah..hehhe..kawan dah beli,saya bila lagi?
Nazri
(2005-08-10)
Pandai betul lah busyairi buat... Azrul, kim salam kat dia no..!!
Firdaus Azimi
(2005-08-13)
handsome betul lah.....memang handsome betul....mengancam pula...memang betul kata orang yang Firdaus Azimi ni memang handsome.ahaks..iklan pula.
khazinatul asrar47
(2005-08-17)
album kedua??nak beli!!!~hehe
halimie
(2005-08-22)
lebih baik dari album pertama, tapi ana belum beli kedua2 album, teruskan usaha antum untuk menyampaikan dakwah .sabda Rasulullah s.a.w : sampaikanlah dariku walau satu .
halimie
(2005-08-22)
lebih baik dari album pertama.ana belum beli lagi. semoga terus usaha untuk menyampaikan dakwah. sabda rasulullah saw : sampaikanlah dariku walau satu ayat..salam ukhuwah
indah hati84
(2005-08-23)
tahniah dehearty...!!!! tahniah untuk abang sham, azrul, warie dengan zulsbb akhrnya berjaya menerbitkn album yang ditunggu2!
Setanggi syurga
(2005-09-03)
lah...........dah ada album ke2 ke Kenapa tak tahu pun...lambatye ana
eye muslimah
(2005-09-09)
assalamualaikum....bestlar poster ni...album dia mustie lagi bestt...smoger suksess..
adeq sofea
(2005-09-10)
em...memang best lagu abang-abang dehearty terbaru..nak2 yang liriknya berbunyi..dialah permata yang dicari..selama ini.. belum ku temui..tapi ku tak pasti rencana Ilahi.
adeq sofea
(2005-09-10)
apakah mungkin kan ku milikki.. sedih sangat lagu2 sehingga menusuk di kalbu..dengatlah tak rugi Kalau beli..tapi..pastikan yang original.
ibnu zurai
(2005-09-16)
Saya kurang minat kumpulan. dehearty.....tapi mungkin dengan album ni persepsi saya berubah agaknya!
narutomaster
(2005-09-28)
salute spring to u all and far East kerana berjaya meneruskan perjuangan Nur Munajat !!!!!!
nurnima
(2005-09-29)
assalamualaikum.. cantik dan comel poster ni..keluar sekali dengan album ek?
anis najihah
(2005-10-03)
creative....saya suka background ini...nampak unique and menarik...tone colour pun ok....congratulation!!!
purnama 05
(2005-10-06)
kata orang jangan menilai sesuatu dari luaran semata-mata. namun setelah memiliki album ke dua dehearty ni memang best. jadi sesiapa yang belum milikinya segeralah dapatkn
qudwah
(2005-11-15)
emm...ukiran seni kat kulit album deherty memang best.....
kalimahsuci
(2005-12-04)
abang-abang dehearty ni nampak lebih bergaya kat kulit album yang terbaru ni
al hambra
(2006-01-25)
salam......that cover is so nice actually....:)
Norhaslina
(2006-02-01)
Memang menarik kulit album yang kedua ni..
puteri nailofar
(2006-02-01)
(^_^)/
Addey
(2006-03-18)
aik? ana rasa, masuk semula lah kat in-team... anta lebih comel bila bersama dengan in-team
SHAMR
(2006-08-22)
suka lagu permata yang dicari
ieyzan syirah
(2006-08-25)
salam ukhwah....
aimanhafidz
(2007-01-01)
dari pandangan mereka macam jauh saja......all da best
nurulizzaishak
(2007-03-24)
salam ukhwah
marul
(2007-09-18)
salam alaik..dah dengar lagu mereka.best!! keep up da good work..perjuangkan nasyid demi islam!!
paku
(2007-10-10)
gila kacak kekkeke
Wawa 83
(2008-09-17)
Gambar PA kumpulan Dehearty tak ada ke?? hehehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084169 saat. Lajunya....