Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Jika seseorang itu berjalan beriringan dengan kita,ini bermakna, dia merupakan sahabat yang sebenar.Jika seseorang itu berjalan di hadapan kita, ini bermakna dia mementingkan diri sendiri, manakala di belakang kita, ini bermakna orang itu lebih pentingkan kita daripadanya".

-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> isa-VR4


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
khalifah Izad


isa-VR4
[349 x 241 JPG]

Dihantar olehisa-vr4
TarikhMay 22 2003
Hits7895
Undian8
Rating6.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum semua,ni dia bas kesayangan isa-VR4
Keterangan: Assalamualaikum semua,ni dia bas kesayangan isa-VR4

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2003-05-22)
amboi besarnya gambar.....gurau jer...salam ukhuwah dari saya....
isa-vr4
(2003-05-22)
aik.. tadi kecik je gamba ni..sekarang besar pulak...salm ukhwah kasih kekasih
khalifah
(2003-05-22)
AMBOOOOOOOIIIIIIIIIII, BESAQNYA BASS.............
shafawi78
(2003-05-23)
salam ukhuwah...sib baik bas tu besar dari org depan bas tu..... :)
darul numan81
(2003-05-23)
eh is..ni nak tunjuk gambo is ker gambo bas tu??isk..isk..terasa nak bas ler..:-p
nur tinta
(2003-05-23)
assalamualaikum....
nur tinta
(2003-05-23)
hensem nyer bas tu......macam kulihat tapi dimana ya...:):) salam ukhwah
Engku Salina
(2003-05-23)
amboi isa!!! tau lah jaga forum "Jejak Kenderaan"... bergambar pon dgn bas... hehehe..
Putera AlRazi
(2003-05-23)
sa! ni bas dari ganu kan?..volvo?mercedes?scania?
isa-VR4
(2003-05-23)
waalaikumussalam,...salam ukhwah semua
isa-VR4
(2003-05-23)
hai kak lin,sebenornya nak tunjuk gamba bas..hehhe nanti boleh laa bawak kak lin gi jalan2 cari makan
isa-VR4
(2003-05-23)
nur tinta kalau bas tu hensem ..beli laa sebijik ..murah jee pinjaman diluluskan segera
isa-VR4
(2003-05-23)
kak Salina!! kesesuaian tu penting hehe ...jom kita melancung naik bas ni...siap boleh terbang lagj
MencariSinar
(2003-05-23)
a'kum....salam ukhuwah dari saye
nur indah
(2003-05-23)
assalamu'alaikum isa... isk, peminat setia kenderaan betoi isa ni ek?nak amik gambo bas ke gambo sape ni??? :)
izad
(2003-05-24)
erm Assalmualaikum....... salam ukhwah.... bila nak chat lagi......
isa-VR4
(2003-05-30)
waalaikumussalam,...salam ukhwah untuk mencari sinar,nur indah dan izacd
isa-VR4
(2003-05-30)
hai kak nur indah...ni saye nak amik gambo bas nur indah...eh silap...indah sari...dua2 ade indah..
Farizuddin
(2003-06-04)
Amboi...bas ni model Mitsubishi ke?Turbo ke enjinnye?
kens2005
(2003-06-06)
hehe.. emoh!! gamba bas ker gamba orgnya??
Maryam
(2003-06-07)
ooo..inilah isa-VR4...hehe
arcaine
(2003-06-09)
Uih dia naik baslah........
syurga ik
(2003-06-10)
kalo tak keberatan.... tumpang bole?...gurau je...
isa-VR4
(2003-06-10)
kens2005 ,ni nak ambik gambar bas sebenornye...
isa-VR4
(2003-06-10)
nak tumang?silakan laa syurga ik
aza
(2003-06-13)
kesiannya kat abg isa-VR4.....orang asyik cakap pasal bas jer...apa pun...aza nak kenalan leh???boleh lah ek..
qalbun nisa
(2003-06-14)
hehe...bas ngan orgnyer sama dan sepadan, dua2 come2 belako...
isa-VR4
(2003-06-14)
terima kasih kat aza sebab kesiankan kat isa vr4 ni....boleh berkenalan dengan bas ni bila2 masa
isa-VR4
(2003-06-14)
comel bas yer....kalau dapat..pastu jual...hehe dapat duit
raihanfan
(2003-06-16)
wahhh
nur irdina
(2003-06-16)
hmm....!
darul numan81
(2003-06-16)
apa khabar is?jaga kesihatan tu.. jgn asyik nak jaga bas jer..kehkehkeh..
isa-VR4
(2003-06-17)
alhamdulillah kak lin saye ni masih sehat (setakat ni)....tak per kalau bas ni sehat ,boleh jalan2 pusing malaysia
aza
(2003-06-18)
aik...ada ke patut suruh kenalan ngan bas...
isa-vr4
(2003-06-18)
tak per mula2 kenal ngan basnyer dulu..pas tu kenal laa ngan org depan bas tu
drnina
(2003-06-19)
assalamualaikum... besarnyer bas..tak cuba bawak ke?
mujahidah2311
(2003-06-19)
assalamualaikum....dr mana nak kemana nih dik oiii....berhati2 naik bas tu....kalo jatuh bangun sendiri...:)
isa-VR4
(2003-06-22)
waalaikumussalm semua..dari terengganu nak ke JB..
ladyberz
(2003-06-23)
ni nak drive sendiri ker aper?
darul numan81
(2003-06-24)
tumpang tanya,bila bas tu nak jalan?dah lebih sebulan dok perati dia tak bergerak pun?driver tu cam model lak duk depan bas...:-p
isa-vr4
(2003-06-25)
hai kak lin ni nak gurau pulak die,yg kat depan bas tu bukan nye model..tapi pemilik bas hehe
isa-vr4
(2003-06-25)
bas tu dah tak leh bergerak sebab gambar dia dah diambil...jadi malu laa bas tu nak bergerak
isa-vr4
(2003-06-25)
peringatan!!! ni bas persiaran, bukan bas ekspres
ladyberz
(2003-06-26)
oic..bas persiaran ker..aper ler kak lin ni....tp, xnamp cam bus persiaran pun...
KoPiaH
(2003-06-26)
bila nak masok Sport Rim kat bas tuh...... hihihi.... :)))
isa-vr4
(2003-06-26)
kalaulah bas boleh masuk sport rim dah lama isa-vr4 masukkan..tapi bas tak leh pakai s/rim ..JPJ tak bagi
darul numan81
(2003-06-26)
pakcik driver oo pakcik driver, bas persiaran tu apa kebenda?leh makan cam roti canai ker?:-P
safa indah
(2003-06-27)
lawa bas tu, kat johor xde pun. well, memang hensem la tayar bas tu. mmg tak boley celen punye...hik hik
isa-vr4
(2003-06-27)
ni bas dari terengganu....bas ni digunakan untk bawak pelancong...kalau darul numan nak naik boleh laa daftar dulu sebagai pelancong
isa-vr4
(2003-06-27)
mana boleh makan macam roti canai makcik!!,makan roti canai dalam bas boleh laa
mujahidahsolihah
(2003-06-28)
aik..cam penah tgk jerk bas ni...isa-vr4 ni driver bas ke?ehhhee
darul numan81
(2003-06-28)
ooo...jadinya boleh ler makan dlm bas tu yer pakcik driver?ok, nnti ana daftar sbb nak makan kat dlm tu.. tungguuuuu..
adreen
(2003-06-28)
salam ukhwah buat isa, maaf jika ada kesilapan , saya ni ahli baru tak tahu sangat semua ni.
ii
(2003-06-29)
Nak pulang kampung ya....
izad
(2003-07-01)
siap ada pelancar roket kee bastue
isa-VR4
(2003-07-01)
insyaAllah akan dibina menggunakan teknologi laser untuk memusnahkan musuh islam
isa-vr4
(2003-07-02)
nak bersiar pusing malaysia...cuti2 malaysia..makan-makan cari jalan balik kg.
AdAwiAh 1210
(2003-07-05)
assalamualaikum...salam ukhwah..hihi
isa-vr4
(2003-07-06)
waaalikumussalam
ladyberz
(2003-07-09)
kalo nak round msia, saya nak ikut...kak lin, cam ner nak makan roti canai lak dlm bus..tak ummphh ler...
isa-vr4
(2003-07-09)
bas ni canggih skit dr bas lain...dlm tu di sediakan ruang makan untuk makan ape shj...nak bakar sete pon boleh
JoshuaIsfahan
(2003-07-09)
ass:oo ni isa vr4.....salam kenal dari saya,sahabat baik darul numan...
isa-vr4
(2003-07-10)
ku inginkan bahagia abadi...aku masih menghitung diri,kesiangan yg panjang..
darul numan81
(2003-07-14)
pesanan:jika ingin bahagia yg abadi,kembali lah pada Ilahi..jgn lupa kpd tuhan ketika senang...
ladyberz
(2003-07-14)
betul tue...:- )
ladyberz
(2003-07-14)
canggih gak bus tue yer..nampak cam biasa jer dr luar...so, biler nk bertolak....
isa-vr4
(2003-07-15)
thn depan nak bertolak....meh ladyberz join skali
achik solehah
(2003-07-16)
semua cerita psl bas...emm..isa selalu ker bace doa naik kenderaan...hati2 selalu di jalan raya..
ladyberz
(2003-07-22)
knp lambat sgt..xyah ler tunggu thn dpn, la ni pun leh gak...emoh ler...
BrotherMon
(2003-08-01)
wah wah.......satu keajaiban.. :P
nur syatif
(2003-08-09)
gambo besar..org kecik je kat tgh tu.. :P jgn marah ekk..
isa-vr4
(2003-08-11)
lebih besor lebih bagus lagi...org tu kecik tak per
rijaalun aqidah
(2003-08-24)
assalamualaikum. besar bas tuu. kecil penciptanya ...
teman siber
(2003-09-12)
ait... promoter bas indah sari ker...:)
isa-VR4
(2003-09-14)
sape nak beli bas ni...murah je hihii
ummuluqman
(2003-10-10)
nak beli...sekali ngan pemandunya.Boley? Ana tak reti bawak bas..bawak beskal leh aa ;-P
isa-VR4
(2003-10-11)
pemandunya tak leh beli...
Salsabila2003
(2003-10-12)
Betoi la,pemandunya ana dah tempah awal2 lagi dah,utk bawak kete sorong ana
syodel
(2003-10-14)
pesal makneVR-4 tu,cam jenama enjin je!,,gurau je...he...he...
isa-vr4
(2003-10-20)
memang betol syodel....mitsubishi
ummuluqman
(2003-10-22)
kalu pemandunye takleh dibeli takpela...ana kena la masuk kelas memandu bas lepas nih..naik beskal pon masuk longkang lagik inikan pulak nak bawak bas
kakciknah
(2003-10-24)
amboi ..besar nyer bas kesayangan dier!!okalh maaf yerk..be careful bila drive your bus......
ISA-VR4
(2003-11-01)
ummuluqman nak blaja pandu bas tak?kene ambil lesen dulu..umur cukup tak??
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
isa-vr4
(2003-11-05)
sama-samalah kita raihanfan...mohon maaf.:-)
ummuluqman
(2003-11-05)
umur tuu..memang dah cukup tapi takut kaki tak cukup panjang nak tekan pedal..hihi.Maklumlah..bas tu besar sangat
isa-vr4
(2003-11-06)
sambung laa dengan besi atau kayu,nanti sampai laa..bas je besar,tempat nak drive tu biasa je..
ummuluqman
(2003-11-08)
Slamat menjalani ibadah puasa & menyambut hari raya yg bakal menjelang.anta beraya dlm bas tu ke?
ummuluqman
(2003-11-08)
Jangan lupa bagi duit raya.Boleh ana guna utk dapatkan lesen memandu bas.Pasal kaki tak sampai..ana dah setle dah.Fiamanillah
umair
(2003-11-10)
assalamua'laikum.........salam persahabatan dr.ana ,semoga kita mendapat rahmat ,keampunan dan dijauhkan azab api neraka kpd kita di bln ini.........
arwen lotr
(2003-12-04)
Aari ni pakcik driver bas cuti raye.. dia nie tulun bawakkan. ok..proceed!
isa-vr4
(2003-12-11)
selamat hari raye semua...sory duit raya tak leh bagi thn ni
putrihidayah
(2003-12-17)
wah bersemangat nmpak sempat possing kat sblh bus nk promosi k?selamat ari raye
trumi thetruth
(2003-12-22)
meknyer semangat bas ni!! tak penah naik ker? heheeeee,...
isa-VR4
(2003-12-24)
semangat tahun baru...ngan promosi skali...salam ukhwah putrihidayah dan trumi thetruth
putrihidayah
(2003-12-24)
terima kasih abg isa...nti bleh ler tumpang naik bus nk balik?
isa-VR4
(2004-01-02)
nak tumpang balik mana??jemputlah naik
intifada
(2004-03-22)
wa...posing baik nampak?....
muslimah83
(2004-05-07)
yer..leh...tu..miao...miao....
ezes
(2004-05-10)
tadi tercari-cari gak saya mana orangnya......
isa-VR4
(2004-05-14)
orangnya????ni dia orangnya
lashtiba
(2004-08-27)
a"kum!ni nak ambil gambar orangnye ke atau gambar bas?salam ukhuwwah fillah ana utuskan.
mohdhanis
(2004-08-28)
cantiknya....bus tu..:)
missy jannah
(2004-09-30)
nih petik gambar bus ke petik gambar oangnya? hahaha.. gurau aje tau!
wardahdesa
(2004-10-14)
waalaikumssalam.......selamat menyambut bulan penuh keberkatan..semoga tergolong dalam golongan org2 yang mendapat dariNya
tirmidziy02
(2004-10-16)
nak gmbr bas...atau pun nak bas tu....
smiley gurlz
(2005-01-12)
assalamualaikum..salam perkenalan..
azareenzulaikha
(2005-02-01)
assalamaualikum...drebar bas eh?mm guaru jela..salam ukhwah..
faryzan islamic
(2005-03-10)
camtu yer..
mie fairudz
(2005-05-05)
assalamualaikum wbt.. selain indah sari...indah kembara pun ada kat usm..kuikuikui
aya islamic
(2005-08-15)
Assalamualaikum.... ni drebar bas ke? ke kelindan?
nnn
(2005-09-17)
assalamualaikum........ni mesti tak prnh naik bas sampai duk gambar kat bas.he..he..gurau saja
iyra arreza
(2005-09-19)
assalamualaikum....cun gila bas tuu..tapi ni bas ktner erk...
iyra arreza
(2005-09-19)
assalamualaikum....cun gila bas tuu..tapi ni bas ktner erk...salam ukhwah...
sharrifa
(2005-10-09)
assalamulaikum..slam ukhuwwah..nak balik mana ni..
yuhayah
(2005-11-30)
wah........ ada bas sendiri ooooooo.... awak ni asal mana?
mohamad
(2007-01-20)
salam..... cantik bas tu... ..boleh pinjam? hehehe
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
umi humaira
(2008-09-19)
smart...
basyir muslimah
(2008-11-12)
salam ukhwah ni promote bas ke?? asseef gurau saja ye ^_^
jubahputih
(2008-11-24)
salam......seronok apa naik bas besar macam 2........
k 2001
(2008-12-16)
baru nampak diri sendiri kecil dan kurus

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085002 saat. Lajunya....