Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-02-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ShannonTodd
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43149

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
razani: 10 hari yang lalu
abid_19: 10 hari yang lalu
JonathanBaker: 12 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Perkahwinan Syam DeHearty


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Inteam & DeHearty Inteam & DeHearty


Perkahwinan Syam DeHearty
[343 x 265 jpg]

Dihantar olehWarie_DiHati
TarikhJan 07 2005
Hits10113
Undian4
Rating4.75

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
syam & er...serba kuning warna diraja.
Keterangan: syam & er...serba kuning warna diraja.

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2005-01-08)
Selamat Pengantin Baru!! Moga berbahagia selamanya.. sedapnya makanan atas meja tu...
kasih kekasih
(2005-01-08)
Selamat Pengantin Baru....
nur indah
(2005-01-08)
Selamat Pengantin Baru Syam dan Erlina... moga bahagia dunia akhirat... Hanan nampak mknn aje!! ;-p
istisafa
(2005-01-10)
semoga berbahagia berpanjangan dan sejahtera selamanya..
NaZa FirmaN
(2005-01-11)
selamat pengantin baru syam&erlina..smg kekal hingga ke syurga
illy najlaa
(2005-01-13)
Semoga berbahagia selamanya.........
hanishumaira
(2005-01-13)
Moga ikatan yg terbina antara kalian memberi seribu erti dan membuka lembaran baru ntuk mencapai kebahagiaan di akhirat kelak,....
riyas
(2005-01-14)
keturunan raja ke nie....kuning sungguh....hehe
humairak
(2005-01-14)
selamat pegantin baru..tahniah
cempedak
(2005-01-15)
tahnia!!!...cantik gak baju pengantin tu yea...
fiq khairisyam
(2005-01-16)
selamat pengantin baru...
pena sufi
(2005-01-16)
kak hanan nie...tgk makanan plak
sirna
(2005-01-17)
assalamualaikum..selamat pengantin baru.moga kekal ke anak cucu
muallim
(2005-01-20)
Selamat Pengantin Baru!! Moga berbahagia selamanya..
indah hati84
(2005-01-21)
macam pinang di belah dua!!!!
iErA
(2005-01-26)
assalamu'alaikum wrt wbt... selamat pengantin baru.... semoga berkekalan hingga akhir hayat
ismi safiza
(2005-01-28)
sedap makanan tu, mmg bertuah yg dok semeja dgn pengantin.anyway, selamat pengantin baru.
adeq sofea
(2005-01-30)
tahniah buat abg syam n akaq moga bahagia ke anak cucu..amin..bagai pinang di belah dua..
wardahdesa
(2005-02-05)
selamat pengantin baru..moga berbahagia selamanya.......
wawa 83
(2005-02-09)
Semoga cepat timang anak, he he!!
hafeezzul
(2005-02-12)
selamat pengantin baru..em betol la hanan.. udang tue tersusun jer..sedapnye
nawwal
(2005-02-13)
walau terlewat..tp nak wish jugak! selamat pengantin baru.. ^_^
nuraiman khairunnissa
(2005-02-23)
yg kt belakang abg syam tu sape yer.. mcm sama je mukanya..;)
amyra myra
(2005-03-02)
riyas warna ape plak nanti? kuikuikui
rahaf
(2005-03-29)
semoga bahagia dalam keredhaan NYa..
nomy
(2005-03-31)
assalamualaikum......bak kata nawwal 'walau terlewat tp nk wish jugak'....SELAMAT PENGANTIN BARU,MOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT....
maisarahlisa
(2005-04-08)
emmmm menggoda tul udang2 tuuuu
ibtisamiman
(2005-04-11)
rasenye x terlambat lg nk wish slamat pengantin baru.smoga dirahmati
niey13
(2005-04-13)
bagai pinang dibelah 2..
aqsaku
(2005-04-14)
bagai.....pisang di goreng 2.
MuSaFiR SaYYaFF
(2005-04-30)
Erm... Lama dah kahwin yeah.. Ayuha.. Cantik pakaian.. Masyarkat Melayu patut lebih berhati2 dalam menggayakan pengantin yeah.. Bimbang tabaruj plak..
MuSaFiR SaYYaFF
(2005-04-30)
InsyAllah baju.. it doesnt a matter kalau tak ketat dan make up pun boleh asal tak berlebih2.. Wasatiyyah.. yg plg baik.. kan?
addeena
(2005-05-06)
alhamdulillah bertemu jodohnya...
zinnirah 04
(2005-05-08)
cantik nyer....................
annur83
(2005-05-17)
selamt melayari bahtera kasih dlm rumh tangga dan semoga sampai ke palabuhan bahagia dgn selamatnya
zatie
(2005-07-08)
errmmmmdah pueh mencari akhirnye ketemu juga dengan gambar ni.... ermmm............lawa lah............................
ainsri
(2005-07-25)
selamat pengantin baru
ctie
(2005-07-27)
selamat pengantin baru,moga bahagia keanak cucu dan tabah mengharungi hidup berumahtangga
putrimuslimah
(2005-07-30)
selamat pengantin baru...
ros nur
(2005-09-13)
amyra_myra warna pink,riyas warna merah =)
nurhaziqah
(2005-09-24)
emmm....comelnya dua2...kak erlinawarty sekali pandang ada iras2 waheeda wassini lah..
nurhaziqah
(2005-09-24)
emmm....comelnya dua2...kak erlinawarty sekali pandang ada iras2 waheeda wassini lah..
damainya hati
(2005-10-17)
Semoga jodoh kekal hingga ke syurga... Amin...
kalimahsuci
(2005-11-27)
semoga berbhagia sehingga beranak,bercucu,bercicit,berpiyut..hehe
Qayyum
(2006-01-19)
~selamat berbahagia...~
kakciknah
(2006-02-19)
moga bahgia ke akhir hayat........
broshahir
(2006-03-04)
mabruk..
safuan
(2006-03-10)
eh..dah kahwin???laaa...apapun..selamat pengantin baru dan semoga kekel bahagia abadan abada...
DrMuslim
(2006-03-21)
tanhiahh....semoga bahgia...
rosnita
(2006-06-15)
semoga diberkati Allah SWT selalu
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
semoga bahagia hingga ke anak cucu
irfaz 87
(2006-09-17)
moga dberkati dan dirahmati hingge akhir hayat..aminnn....
dehearty jua
(2006-10-10)
lah.....dah kawin ke??? Kenapa saya tak tau pun? dah lama ke??
dehearty jua
(2006-10-10)
lah.....dah kawin ke??? Kenapa saya tak tau pun? dah lama ke??
qibtiyah
(2006-10-11)
Kenapa send gambar xsenyum???? :-(
shuhaibah
(2006-12-13)
assalamualaikum...tahniah...semoga kekal hingga keakhir hayat dan jangan lupakan perjuangan memartabatkan ISLAM...
shuhaibah
(2006-12-13)
assalamualaikum...tahniah...semoga kekal hingga keakhir hayat dan jangan lupakan perjuangan memartabatkan ISLAM...
shuhaibah
(2006-12-13)
assalamualaikum...tahniah...semoga kekal hingga keakhir hayat dan jangan lupakan perjuangan memartabatkan ISLAM...
shuhaibah
(2006-12-13)
assalamualaikum...tahniah...semoga kekal hingga keakhir hayat dan jangan lupakan perjuangan memartabatkan ISLAM...
fainis
(2006-12-14)
dehearty_jua : dah lama dah kawin..dah dapat anak dah pun...
saffar
(2007-02-27)
tahniah....sama padam dan padamkan persengketaan ye.
kojez sensei83
(2007-12-20)
Di sini titiknya air dan minyak perlu dipaksa bercampur..=)
SmartMuslim88
(2008-08-30)
اسلام عليكم

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.075594 saat. Lajunya....