Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-04-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: nur_elhikmah
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43088

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 9 hari yang lalu
Gorodkovie: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 12 hari yang lalu
Kakngah: 25 hari yang lalu
MTMKi: 35 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Raya UTM JK Aidilfitri UTM


JK Aidilfitri UTM
[390 x 189 jpg]

Dihantar olehkamal_82
TarikhDec 10 2004
Hits2280
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Aidilfitri Ukhwah-UTM: muslimin bergaya bergambar
Keterangan: JK Aidilfitri Ukhwah-UTM: muslimin bergaya bergambar

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2004-12-11)
barisan pakwe harapan...
puteri kelate
(2004-12-11)
gambar tampak menarik bila dibarisi oleh kaum adam yg hensem2 belaka dgn penuh cahaya keimanan disetiap wajah.moga antum success sokmo!
ika2410
(2004-12-14)
ana rs mcm kenal jer muslimin yg pakai baju hitam duk dpn tu..
ika2410
(2004-12-14)
nyaris ana xdtg kalo dtg mesti segannyer...sbb ada course mate..
Hanan
(2004-12-14)
apa salahnya kenal ika.. hehe..
teman siber
(2004-12-15)
baju hitam ader tiga ika2410... yang mane satu... idaman kalbu...:)
use
(2004-12-22)
bestnye raye
putrakedah
(2005-02-04)
Ramai org kuat kelab iqra..
vanadium oksida
(2005-03-01)
wah hensemnya.....
Imam Baihaqi
(2005-09-08)
kelab nasyid ke ini,,,boleh join,,bila ada pdaftaran
Ashrafi
(2005-09-11)
Erm,tak masuk dalam paper berita harian ke?
Ashrafi
(2005-09-11)
Amboooooooi,depa lah ni ensem² belaka.
ina irdyna85
(2005-10-03)
tunggak agama........
khairul azwar
(2005-10-03)
saling bermaafan bukan sahaja di aidilfitri.malah jadikanlah ia sebagai satu amalan dalam diri kita,insyaAllah!mudah-mudahan kita dapat amal dan sebarkan @ sampaikan(",)
ibnuriz faridz
(2005-11-07)
SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRI kepada Antum semua.....jangan lupa puasa 6 ye..anak perantau
farhan
(2005-12-02)
ada nampak sahabat...pengerusi lujnah sukan PMIUTM lau tak silap =)
Norhaslina
(2005-12-10)
Norhaslina
(2005-12-10)
Inilah muslimin putera harapan ISLAM....TAKBIR!!
Addey
(2006-03-18)
Allahuakhba 3x
Addey
(2006-03-18)
Allahuakhbar 3x
qibtiyah
(2006-07-24)
kalau semua yang ada dalam gambar ni huffaz....subhanallah...
ShahrulZaman
(2007-02-01)
Ya, bagus semua ...bermuamalatla kamu dalam pkara yang baik
mzaidi
(2007-02-08)
ok lawa gambar ni,kalau nak tengok gambar lagi lawatilah http://mohdzaididesa.fotopages.com
mohamad
(2007-04-16)
MUJAHID-MUJAHID ISLAM....insyaALLAH..
ika2410
(2007-04-19)
ada 3 org course mata ana yang ana nampak..alhamdulillah semuanya dah habis study dan dapat kerja yang bagus..amen..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.088749 saat. Lajunya....