Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air dari gunung, mengalir, berpecah akhirnya bertemu semula di laut
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> nur indah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
izdham khalifah


nur indah
[144 x 221 jpg]

Dihantar olehPengurusan
TarikhMay 19 2003
Hits12639
Undian22
Rating6.18182

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Eksekutif Portal Ukhwah & Timbalan Presiden Portal Muslimah...
--Ukhwah penggerak Dakwah--
Keterangan: Eksekutif Portal Ukhwah & Timbalan Presiden Portal Muslimah... --Ukhwah penggerak Dakwah--

Komen yang telah dihantar
Khairul Izwan
(2003-05-19)
waaa.....assalamualaikum kak...ermmm lamer tak chat ngan akak :)
nur tinta
(2003-05-19)
Assalamualaikum kak.... kak kaei.. ayu dan manis seperti biasa...
Hanan
(2003-05-19)
letak gak gamba ni akhirnya,,, sape cik abg kat sebelah tuh
Engku Salina
(2003-05-19)
manisnya... siap lentok kat abg lagik tu... kim salam gak kat yg sebelah tu... :)
izdham
(2003-05-19)
ooooo inilah nur indah rupanya......sapa kat sebelah tu? pakwe ke???
GTF
(2003-05-19)
emmmmmm....yang ni rupanya nur indah.....
zam rizal
(2003-05-19)
kak nur_indah...bergambar ngan abg. Mc.D ek...
albinanji 10
(2003-05-19)
:)...kim salam kat abg sebelah tu ek..:).lentok abis ek kak..:)..:)
khalifah
(2003-05-19)
mesra nampak ngn org sebelah tu.....
Maricella
(2003-05-19)
ehem2..hihi..amboi kak kaei..posing maut nampak...
AsYraF AmiRuLamiN
(2003-05-19)
a'kum...salam kenalan dari adik..ni rupanya kak kaei yea...comelnya dia... :)
nur indah
(2003-05-20)
wa'alaikumussalam Izwan, azlina & AsYraF... abg sblh tu x bernyawa, berani la nak posing tu.. kalo bernyawa, xkan berani akak dekat wehhh... :))
isa-VR4
(2003-05-20)
kene makan kat abang sebelah tu baru nyesal..b'gambr dengn dia
hurulain
(2003-05-20)
alahai maninya posing camtuh...
hurulain
(2003-05-20)
ooops sori tertinggal s.. manisnya posing... hihik..
darul numan81
(2003-05-20)
apa khabar kak kaei yg cute??kim salam kat abg sebelah tu yea..:-)
AdAwiAh 1210
(2003-05-20)
amboi akak...posing maut nampak...
azzahrawi
(2003-05-20)
assalamualaikum kak.salam ukhwah fillah dari saya....
doktor kampung
(2003-05-21)
assalamualaikum... salam perjuangan dan ukhuwwah fillah dari ana....
nur indah
(2003-05-21)
wa'alaikumussalam heris, azzahrawi & dr.kampung..salam ukhuwwah fillah buat semua..akak sihat alin..nanti akak kim salam kat abg sblh tu ek adik2.. :P
jahar79
(2003-05-22)
askm....akak salam perkenalan dr ahli baru...
MencariSinar
(2003-05-23)
a'kum....salam ukhuwah dari saye wat akak ;)
izdham
(2003-05-23)
waahhh ramai juga peminat kak nur_indah kita ni yeee... dah kahwin blum?? ; p hhehehhehehheheh
mohm3
(2003-06-05)
assalamualaikum orang semban..kihkihkih..
hizami
(2003-06-06)
assalaamualaikum.....salam perkenalan dari sayer...
kens2005
(2003-06-06)
camana nak lawan ngan hamba kalu slalu kat McD jer...
the brOtherz
(2003-06-07)
assalamua'laikum......
stefaisle
(2003-06-08)
amboi kak kaei.....ayunyer..hehe
iErA
(2003-06-08)
assalamualaikum wrt wbt... salam ukhuwahfillah dari Eira
ilmidiwana
(2003-06-08)
Assalamualaikum.... salam perkenalan kerana Allah
arcaine
(2003-06-09)
A'kumsalam
nur ilmiah
(2003-06-10)
A'kum, salam ukhwah fillah dari ana. Pe kabo? cute la akak ni nak kenai leh ke aa....... Nak kenai rerapat leh ke
syurga ik
(2003-06-10)
assalamualaikum.... salam ukhuwah fillah buat kak nur_indah....orgnye pon mcm namenye jgk ye...
nur indah
(2003-06-11)
izdham ngan heris ni nak kena ek? ngada2 kome ye? soklan cepuberlian tu izdham ;P rindunye kat aimi!! kens kite lumbe lwn mkn macD le, nak? :))
minah arab
(2003-06-11)
kak.....cutenya.......nampak gigi....manisnya senyuman akak......akak ni ayu jer orgnyakann.....hehehe sayang akak......
izdham
(2003-06-11)
wah kuat makan juga makck sorg ni ye... org makan lah burger ke ayam ke... ni nak makan macD. kat mana plak org nak niaga nanti .hehehheheh
raihanfan
(2003-06-16)
ini dia kak kaei yaa.. :) ...
permaisuri hati
(2003-06-16)
kak kaei..!!....kabare kak..?....u look blue...:D ..long time no c...semoga kita dpt bertemu suatu hr nanti..:)
syaz
(2003-06-16)
assalamualaikum kak indah, salam ukhuwa fillah
nur indah
(2003-06-16)
wa'alaikumussalam heris & syaz.. ye le sander, ni le akak.. :) fatimah, insya Allah kite jumpe nanti... :) pakcik izdham mmg nak kena!!! ;P
AsYraF AmiRuLamiN
(2003-06-17)
a'kum kak kaei..siapakah orangnya tu... ;P ...hehe...jgn marah yea...jumpa disanaa....
RuMaishaaa
(2003-06-18)
salam ingatan utk akak..mar menanti di bumi UIA..bila nak mai??kuikui
Maricella
(2003-06-21)
cantikla adik ni...hai dik kaei..kenal akak tak..?hahaharun salim bachik...
CakciboR
(2003-06-22)
Welkem..........tambah nasik tu ...tambahhhhhh
isa-vr4
(2003-06-22)
nak tambah camner?? nasik tu tak ade
majdi
(2003-06-22)
assalamualikum siapa disebelah tuuu
ladyberz
(2003-06-23)
assalammualaikum...salam ukhwah...
KoPiaH
(2003-06-26)
alahai..... McD.... :)))
safa indah
(2003-06-27)
askum, apsal ambik indah jugaak ni?????
nur indah
(2003-06-28)
w'salam AsYraF, majdi, ladyberz & safa indah... salam ingatan jugek mar... tunggu akak mai nanti ek? kidot ngengada! mabruk kopiah(pengantin baru) :))
seniwati
(2003-07-01)
salam ukhwah nur indah and semo
abang imam
(2003-07-02)
Assalamualaikum....salam ukhwah :)
saadiah
(2003-07-02)
assalamualaikum...cantik gambr akak...salam ukhwah :)
AdAwiAh 1210
(2003-07-05)
assalamualaikum akak...apa khabar?????
safa indah
(2003-07-06)
baik, alhamdulillah...:)
nur indah
(2003-07-08)
wa'alaikumussalam & salam ukhuwwah seniwati, abg imam, saadiah, adawiah.. aikk safa_indah.. tlg jwb bg pihak akak ke??? :P
darul numan81
(2003-07-11)
akak...jom nak makan nasi minyak tak?ana belanja.. akak tunjuk ajelah kedai mana yg akak suka..;-P
ada syuhada
(2003-07-16)
salam ukhwah buat akak nur indah
zamani
(2003-07-16)
assalamualaikum...akak?akak nih kiut laaa...
khaulah alazwar
(2003-07-17)
apa khabar kak kaei....?harap sihat la no...dok dekat mcD ker.....makan di McD...nyamm2
syurga firdausi
(2003-07-18)
salam ukwah fi sabilillah.....alang2 terus baring kan ...mudah tu...tak penat2 senget kan badan tu
girl uia
(2003-07-18)
akum....sala ukuhwah dari ana....
ayuazar
(2003-07-19)
salam perkenalan dari ayu
Hafiz Qiee
(2003-07-19)
salam ukhwah fillah dari hafiz semoga dirahmati Allah selalu..wasalam..
nur indah
(2003-07-20)
w'salam dan salam ukhuwwah kembali ada_syuhada,zamani, syurgafirdausi, girl uia, khaulah, ayu dan hafiz.. tanak la alin, mkn nasik minyak alin la..
Hafiz Qiee
(2003-07-20)
nasi minyak!!!!!...baru tadi makan..kenyang ..ehhe..
zulius007
(2003-07-21)
kak,boleh kitak jadi geng kamek?
amirul mukminin
(2003-07-23)
salam ukhwah buat nur indah........
ustaz cyber
(2003-07-24)
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
ustaz cyber
(2003-07-24)
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
iwan sirdani 82
(2003-07-26)
kak ka ni, masa org amik gambar, eisuruh cakap "cheese" je. dia cakap "eiii"
nur syatif
(2003-07-27)
assalamualaikum kak ! :)
nur indah
(2003-07-31)
wa'alaikumussalam nur syatif.. salam ukhuwwah zulius007, amirul mukminin, iwan... zulius, kitak leh jadik geng kamek.. hehe.. :)
adlan
(2003-08-03)
assalamualaikum...ape khabar org yg 'di dlm gambo' tu? nak tanye sket le, waktu jk uia gombak nnt ade stall ukhwah x?
khaulah alazwar
(2003-08-06)
kak kaei..apa khabo...lama tak jumpa akak......
Ms Nik
(2003-08-06)
nak amik gambar....org kata...."say karipap"...baru jadi gaambaar tu...hanya cdgn semata
nur syatif
(2003-08-09)
lawa la kak.. :P
ghaznawi
(2003-08-09)
la silap tadi lain kali ajak saya temankan makan kat McD boleh saya belanja
nur indah
(2003-08-20)
wa'alaikumussalam adlan.. kat jk uia convest ade la kot jualan nanti.. salam ukhuwwah khaulah, ms nik, nur syatif, ghaznawi..
rijaalun aqidah
(2003-08-24)
assalamualaikum... pereratkan ukhwah anti sesama saudara islam untuk menangkis serangan kafir laknatullah
strawberryz
(2003-08-25)
assalamualaikum... suka pegi mc D ke...??/ ;)
adlan
(2003-08-29)
assalamualaikum..eheheh kat sini rupenye k. nur indah nyorok..sian kt org sblh tu, sakit peha dia...last but not least - "ghenyih jgn x ghenyih :)"
gimmiescript
(2003-08-31)
salam mesra dari saya ... g-mie ;)
PUTriNoor
(2003-09-05)
assalamualaikum..salam ukhuwah dari ana....akak asal kat ner ?
ishah841108
(2003-09-06)
assalamualaikum w.b.t
nur indah
(2003-09-07)
wa'alaikumussalam rijaalun aqidah, strawberryz, adla, qimmiescript, putrinoor n ishah841108.. salam ukhuwwah buat semua.. :) putri, akak asal n9... :)
harddisk
(2003-09-07)
Assalamualaikum...Adakah indah seperti nama Mu Nur_indah
Imam Baihaqi
(2003-09-10)
assalamualaikum,,semoga meneruskan perjuangan akak di jalan yang diredai Allah (rindu_Rasulullah)
Imam Baihaqi
(2003-09-11)
assalamualaikum,,kak ,boleh ke nak komen banyak-banyak nie,bukan ape maaflah ana busy lah nanti kalau ada masa ana nak komen banyak-banyak
Imam Baihaqi
(2003-09-11)
akak,tunggulah ana nak komen banyak-banyak sampai akak tak larat nak baca((rindu rasulullah))
syah apium
(2003-09-12)
askum akak, cam kenal jer, akak dulu jab dakwah apium kan :) sorry jgn mare , UM inspirasimu
Imam Baihaqi
(2003-09-14)
ASSALAMUALAIKUM,sihat hari ni.maaflah kak,hari nie no komen lagilah
Imam Baihaqi
(2003-09-16)
assalamualaikum,kak
safa indah
(2003-09-17)
hai, imam, ade ape2 ke ni
Xpert
(2003-09-17)
jaga diri ..hiasi peribadi...
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
assalamualaikum kak..
nurul cahaya
(2003-09-20)
wahwahwahwah...ada pakwe baru rupanyer...besar nyer kasut pakwe akak..beli mana?hehehehehe
airzat
(2003-09-21)
ada seseorang mengatakan mukanya seperti tanah wakaf..siapa agaknya dia???
Imam Baihaqi
(2003-09-22)
kasi salam pun sekarang nie kene tapis2 gak ke safa indah ((rindu Rasulullah))
nur indah
(2003-09-22)
wa'alaikumussalam harddisk, Imam Baihaqi, syah apium, dinulhuda1422h, nurul cahaya.. eleh syah, wat2 x kenal akak plak.. :P airzat.. sape ek org tu??
Imam Baihaqi
(2003-09-24)
assalamualaikum,semoga dirahmati Allah di dunia dan akhirat
Imam Baihaqi
(2003-09-26)
assalamualaikum,kak nur, safa indah :)
Imam Baihaqi
(2003-09-26)
harap tak de ape2 ye safa indah ((rindu Rasulullah))
Saifuddin
(2003-09-30)
salam ukhwah,didoakan sihat walafiat
Saifuddin
(2003-10-03)
ngapa perempuan suka ambil gambar sebelah mac donald.
helmi techno
(2003-10-04)
Ayu nyer....
nur indah
(2003-10-05)
wa'alaikumussalam Imam Baihaqi.. salam ukhuwwah Saifuddin, helmi_techno.. org pempuan suke gambo ngan pakwe macd sebab dia kiut.. hehehe.. :))
airzat
(2003-10-05)
kalau gambar patung tu nampak memang kiut dan sesuai dengan nur indah..naper tak pakai kasut same saiz ngan patung tu ..baru nampak sesuai..kuikuikui
maRhamaH
(2003-10-08)
salam ukhwah...dr seorang teman
salsabila2003
(2003-10-10)
Em Airzat,Aper kate ko yg pakai kasut tue.Barulah orang lain boleh ikut,Amacam ok?
AsYraF AmiRuLamiN
(2003-10-11)
ngan adik tak nak ke kak kaei...hehehe... :P
kakisamun
(2003-10-15)
ermm.. comel betul la.. bila la kasut aku nak berkilat mcm kasut dia tuh.. apa2 pon kasut merah tuh tetap comel..
Imam Baihaqi
(2003-10-18)
assalamualaikumm.,.uhkti nur indah,salsabila2003,Asyraf dan yang paling penting safa indah,no komen,ok
safa indah
(2003-10-19)
ehem
safa indah
(2003-10-19)
perli nampak...takpelah....hi hi..
Imam Baihaqi
(2003-10-19)
bukan perli,cuma ape ekk? (^_^)
nahri
(2003-10-23)
ni kak kaei khairiah mad radzi tu ke? lama tak dengar berita? rindunya ngan akak...kaifa haluki? jom jumpa...saya ada kat kl nih....
safa indah
(2003-10-23)
pandai la imam.....
Imam Baihaqi
(2003-10-26)
(^_^) (rindu Rasulullah)
Imam Baihaqi
(2003-10-26)
SEMOGA UHKWAH2 DAPAT MENJALANKAN IBADAH PUASA DENGAN SEMPURNA DAN BERSEDIA MENGHADAPI UJIAN YANG DATANG
Imam Baihaqi
(2003-10-26)
kalau lapar tu bawa2lah bersabar yee uhkti nur indah wa safa emmm,,nak indah jugak kee
sauf
(2003-10-27)
bukak puase makan nasik lauk ayam, syukur kerna ade lagi rezki
Imam Baihaqi
(2003-10-27)
bukak puasa makan KFC kee sauf :)
zawfan
(2003-10-27)
camne nak masukkan gambar ana ha
safa indah
(2003-10-28)
Imam tak puas hati kat ana ye........
Imam Baihaqi
(2003-10-29)
manusia ini tdk akan puas....sabda Rasulullah : JIKA MANUSIA ITU MEMPUNYAI HARTA SETINGGI GUNUNG,MAKA DIA AKAN INGINKANNYA LAGI SEPERTI ITU LAGI.
adlan
(2003-10-30)
assalamualaikum. k.kaei, lama x dgr berita?
safa indah
(2003-11-03)
ye la tu mam
Imam Baihaqi
(2003-11-04)
nak makan ,,,tak nak,,nak makan,,tak nak,,,uuuhhh,,selamat kuat iman
Imam Baihaqi
(2003-11-04)
puasa2,,puasa2 emmm,,, uhkti nur wa safa indah puasa ke hari nie
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
abdimukhlis
(2003-11-07)
assalamualaikum....salam ramadhan...semoga kita dapat menjadi sahabat.
safa indah
(2003-11-09)
ek eleh. Imam ni...pose la..........
Imam Baihaqi
(2003-11-09)
(^_^)
adlan
(2003-11-11)
assalamualaikum. k.kaei pekaba? Nanti jgn lupe kirim kerepek kat lan ekk..:)
nur indah
(2003-11-11)
wa'alaikumussalam lan, abdimukhlis.. salam ramadhan karim buat semua.. Adik Imam ni dok bersembang plak die kat sini ek? :-D Salam Aidilfitri sander..
nur indah
(2003-11-11)
nahri, siap announce nama penuh akak ye.. tapi ade pembetulan skit.. Khairiah Mohd Radzi.. bukan MAd ok.. :) miss u too!! Lan, jgn nangis pagi raya ok
Imam Baihaqi
(2003-11-17)
assalamualaikum,ya zamil fi ukhwah.SELAMAT MEYAMBUT HARI RAYA wa maaf zahir batin.kalau rajin-rajin datanglah rumah raye nie,duit raye ade disediakan.
Imam Baihaqi
(2003-11-17)
assalamualaikum,ya zamil fi ukhwah.SELAMAT MEYAMBUT HARI RAYA wa maaf zahir batin.kalau rajin-rajin datanglah rumah raye nie,duit raye ade disediakan.
Imam Baihaqi
(2003-11-17)
duit raye disediakan bagi zamil yang berusia 2 tahun ke bawah saje nye.Bagi yang dah rase2 dah besar tu paham2lah,antum lah yang kena bagi duit raye
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
adlan
(2003-11-30)
k.kaei, mamat sebelah tu bg duit raye x?
e1 fairudz
(2003-12-02)
taaaaaaruuuuuuuukkk la sumeerr gamarr..........baaaaaaaaguuussssss sgt
rutab
(2003-12-04)
akm. pe khaba ?. leh tak saye nak kenal dengan awak . nie mailsaye [email protected] ermmm nak biodata sekali . wassalam
nur indah
(2003-12-05)
salam aidilfitri lan n semua... erkkk e1 fairudz ngan farah... nape tu?? x paham akak dik oiii... slm ukhuwwah rutab.. :)
Imam Baihaqi
(2003-12-07)
banyak dapat duit raye keeeee (^_^)
mencarisinar
(2003-12-10)
a'kum..salam ukhwah dari sinar.erm..perhiasan syurgawi...
nur indah
(2003-12-10)
w'salam mencarisinar.. salam ukhuwwah kembali.. :)
safa indah
(2003-12-17)
iskk......duit raye dapat sepuluh ringgit jer.......:(
putrihidayah
(2003-12-17)
assalamualaikum cm knal je baju yg kat sebelah tu?hai kak salam perkenalan
Imam Baihaqi
(2003-12-18)
dah tue2 pun dapat duit raye gak kee !! (^_^) (tangan yg memberi lebih baik dari menerima) dpt 10 berinye pulak kam?
rizaliza
(2003-12-21)
akum....akak apa kaba?leh kenal ngan akak tak?
aeda kasih
(2004-01-10)
a'kum akak pekabo?lamanyer tak jumpa akak.....last jumpa masa ana gi umah akak masa ader mjlis octoberians lepas......masih igt ana lagi tak?....
Imam Baihaqi
(2004-01-12)
a'kum ,,, apa kabo kak,brp lame agaknye kite tak jumpe yee..opss rase nye ana tak penah jumpe akak (^_^) ( jumpa gambar adelah )
Imam Baihaqi
(2004-01-12)
KONG SI FA CHAI ana ucapkan kat sahabat2 cina kita yang kalau2 ade join ngan KOMUNITI UKHWAH nie,,(^_^)
walad
(2004-01-19)
lamatak jumpa,,tapi bila kita jumpayer,,heheh,,tak pernah pom,semoga bahgia,,
alifmimyanun
(2004-01-21)
saye nampak kasut kat sebelah tu. kasut sape.?.
adlan
(2004-01-25)
assalamualaikum. k.kaei...ooo k.kaei... ape khbr member akak kat sebelah tu
khaulah alazwar
(2004-01-28)
akak...ape kabo?rindunye dkt akak=)
amirtilmizi
(2004-01-30)
assalamualaikum nur indah..ade nur ler di wajahmu :) salam ukhuwah fillah..
Imam Baihaqi
(2004-02-05)
emmm, nur matahari,nur lampu nilon ,nur mata au nur kasih nie
Imam Baihaqi
(2004-02-05)
ooo ,,, nur indah ( tul ke nie ) (^_^)
aidah
(2004-02-15)
emmm, hiasi la wajah mu dgn nur iman, sungguh ayu senyuman mu.................
adlan
(2004-02-24)
assalamualaikum k.kaei..kerepek oohh kerepek..
MAZRINAINA
(2004-02-27)
akum sapa yg kat sebelah tu macam kenal aje pak we baru ye?
raihanfan
(2004-03-08)
haiii kak
nur indah
(2004-03-18)
wa'alaikumussalam... salam ukhuwwah kembali buat semua... khaulah, lan, aeda:akak sihat alhamdulillah.. rindu2 mai la pd cik khaulah oiii.. ;-)
rijalusolih
(2004-03-22)
assalamu'alaikum. Salam ukhuwah dari ana di central java indonesia. Ukhti fillah betapa besar hasrat hati ana untuk dapat bertukar ilmu, wawasan, info
juhari
(2004-04-05)
moga ceria2 selalu, ingat pesan Allah, pesan Rasul, pesan sahabat2 n org2 yg soleh. carilah riwayat2 mereka. bacalah riwayat2 mereka pd diri n fmly
kakchaqhana
(2004-04-07)
boleh berkenalan
irsyada
(2004-04-10)
muslimah pu3 harapan tak gitu akak
syanazrina
(2004-04-16)
one.... two....... three.....ya itu dieeeeeeeee control control cayeeee laaa ayu gitu hark hark harkkkk......
Imam Baihaqi
(2004-04-24)
akum
pogee
(2004-04-27)
hai..a'kum. sy baru jer join laman web nie...tak sangka byk benda yg menarik kan..actuali teruskan dgn snyuman manis awk tu..cute la:)
aisyah humaira
(2004-04-29)
salam ukhuwwah utk indah dan teman2 lain...
irda82
(2004-05-04)
Thanks kak kaie sbb meriahkan Mega Jk.Hehe... Betulkan yg biasa...Biasakan yg betul
paku
(2004-05-05)
^_-
tooyu
(2004-05-06)
keturunan engku ker ... sama kita
ainul nabila
(2004-05-08)
yang terindah...huhuhu..2 kali jumpa kak kita ni..bila plak utk kali ke-3..:)..sihat kak?
adlan
(2004-05-08)
assalamualaikum k.kaei...nak jeruk buah mangga bole? eheheh..
DarkenX
(2004-05-09)
memang layak pun jadi Timbalan Presiden sebab pandai nasihat dan berwibawa dari cara saya chat dengan dia tempoh hari dia memang layak dan sesuai
nur indah
(2004-05-11)
w'slm imam,poqee.adlan. slm ukhuwwah kembali buat semua... same2 irda, pjg umo kite jumpa lg no..ainul, akak ok, sudi2la turun semban ke jk spital. :)
ainul nabila
(2004-05-12)
teringin gak,tapi ari tu dah pi penang!!kita jauh maa..nanti lain kali ada program kita join..jumpa lagi
marina
(2004-05-30)
a'kum..wak ayu nya..oo..ni la gambar yg awk cakaptu ekk.. nahri tu kak tie ke??
nur indah
(2004-05-31)
w'salam shbtku marina... ekekeke... ayu ke?? kayu ade le kot? :)) a'ah, nahri tu kak tie le... ;P slmt mengexplore ukhwah!!! :))
Imam Baihaqi
(2004-06-02)
Imam tak de ke nur indah,,,,,,,nie nak mogok niee...
safa indah
(2004-06-05)
ehem.............. ahaks.........
Imam Baihaqi
(2004-06-06)
opss,,,,(^_^) salam jihad fi sabilillah buat safa indah,,uhkti nur indah and sahabat2 kita di luar sana yg sdg dlm perjuangan menegakkan agama Allah
Imam Baihaqi
(2004-06-06)
kata seorg ulama besar di pakistan : tiada jaminan di waktu skrang nie yg menjamin kita ke syurga melainkan SYAHID ALLAH
Prof Muslim
(2004-06-21)
Teringat Belon...Teringat Kak Kaei.......hehehehe
riyas
(2004-06-22)
assalammualaikum...khaifahaluki? salam perkenalan dr saya dan salam ukhwah untuk semua.
aKujErr
(2004-07-06)
akum.. izayyak ya akhti..? jamilah awi ant. hehe.. ok lah salam ukhwah dr saya
MiAl-hafiz
(2004-07-17)
assalamualaikum.salam ukhuwah dari ana.
za raudah
(2004-07-22)
assalamualaikum...
apai
(2004-07-26)
assalamualikum..................kaifa haluqi
nur indah
(2004-07-29)
wa'alaikumussalam riyas, akujerr, miAl-hafiz, za rzudah, n apai... salam ukhuwwah kembali. prof mengada!!! :P
zairil
(2004-08-06)
Assalamua'laikum...akhirnya aku diizinkan Allah keluar dari belenggu duniawi...sekadar ingin aku khabarkan pada insan bahawa Allah menyayangi makhluk
Imam Baihaqi
(2004-08-22)
ULAMA PEMIMPIN UMMAH
fair us
(2004-09-21)
oooyyeeeeeeeeeaaahhhhhhhhhhhhh...
mizie hafiz80
(2004-09-25)
tak boleh ker ambik gambor bertemankan sesape...tak takut fitnah ker. ..?
Imam Baihaqi
(2004-09-26)
sesungguhnya lidah itu lebih tajam dari mata pedang````
pai
(2004-09-29)
knape abang kat sebelah tu diam je...? menggeletar ke.... seram....
wardahdesa
(2004-10-14)
semoga ikhwah yang dibina mendapat keberkatan dariNya
tasbihkaca
(2004-11-09)
senyum itu indah
tasbihkaca
(2004-11-09)
senyum itu indah
adlan
(2004-11-25)
kak kaei!!!! ehee..
Apacie
(2004-11-29)
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Kalao Ader Silap TU Maaplah kak yer... Shah
hati waja
(2004-12-04)
pandan indah ........ he he
nur indah
(2004-12-18)
wa'alaikumussalam zairil... nape lan??? nyorok dlm baldi ke??? Slmt hari raya Shah...(dah abih raya pon...) maaf juge... :-)
haziq farhan
(2004-12-19)
uishh dok sblah saper tu nurindah y xindah??
alifmimyanun
(2005-01-03)
sape kat sebelah tu.? pakwe ye.?
kemah
(2005-01-11)
errm mcdonald tue org islam punya ker???
tulipjingga
(2005-01-15)
waa..comelnya akak ni..salam aidil adha...
amnanuhabatricsyah
(2005-01-22)
sesungguh keindahan paras rupa itu adalah anugerah dr allah
ABg IMaM
(2005-01-25)
mmm...boleh jadi calon covergirl ukhwah.com nie kan....emmm alahai...:P
adik na
(2005-01-26)
assalamualaikum kak..salam ukhwah
nur indah
(2005-01-28)
wa'alaikumussalam adik na.. slm ukhuwwah fillah haziq, alif, kemah, tulipjingga, amnanuha n ABg IMaM... :-) perli ke IMaM?? ;-p
qibtiah
(2005-02-08)
assamualaikum kak ..slm ukhwah ..hrp dpt bimbing adik yang lemah ini...
hairullizam
(2005-02-22)
assalamualaikum ape khbar?ok lah gambar nie
raudhatuljannah
(2005-02-25)
Assalamualaikum... cunlah....inilah contoh muslimah. (sopan)
taufik 05
(2005-03-01)
a,kum...nanti ank ajak sekali pakai tudung labuh mcm ibunya...yerk!.. :)
Imam Baihaqi
(2005-03-12)
akum.lamenye tak dgr kaba uhkwah2 sume.smoga di rahmati allah di dunia dan akhirat
nur indah
(2005-03-27)
wa'alaikumussalam wr wb n slm ukhuwwah kembali qibtiah, hairullizam, raudhatuljannah, taufik, Imam Baihaqi... anak sape taufik??? ;-D
najwa awa
(2005-04-29)
assalamualikum...salam ukhwahh...senyum selalu ek..bye..
mie fairudz
(2005-05-05)
assalamualaikum wbt..salam ukhwah dari ana... senyum itu satu sedekah..
Tawel-Sensei
(2005-05-15)
Huish..mati2 ingat bekas cikgu chemistry aku..sekali pandang, sebijik!
Imam Baihaqi
(2005-07-04)
assalamualaikum,,,,,
Imam Baihaqi
(2005-09-02)
salam harmonis untuk semua,,
unahbest
(2005-09-05)
saya baru join ukhwah ni...boleh tlong???/saya nak artikel agama?...nak merapatkan silaturrahim.boleh berkenalan?boleh sihat ke kat ukhwah ni?bagaimana?
mulimahsejati
(2005-10-07)
woi..nak buat kak ipar boleh
armien
(2005-11-07)
assa
armien
(2005-11-07)
Assalamualaikum...sorry ahli baru.. belum pandai lagi.Boleh beri tunjuk ajar.Ramainya pminat akak!!
mslina
(2005-11-27)
WAUWIE..cute2..
altamira
(2005-12-23)
salam ukhwah
jundul
(2005-12-28)
assalamualaikum... komen...? hmmm....no komen...cuma nak komen siapa kat sebelah itu? kalau bukan buah hati.....boleh aar saya berkenalan lagi ekzzzzz....blehhhhhhh?
Imam Baihaqi
(2006-06-18)
Assalamualaikum sumee
Eid
(2006-06-27)
akak....sign
anis zulaikha
(2007-03-27)
panjang nya komen.... salam ukhwah...
Abbas
(2007-10-30)
amboi org kat sebelah tu sila cineplex nampakk.. indahnya cahaya
are rule1981
(2008-11-07)
mcD support Israel..boycot product America!!!
basyir muslimah
(2008-11-12)
assalamualaikum salam ukhwah....^_^
cikgu azhar
(2009-12-29)
wanita solehah seindah perhiasan dunia
tasbihcinta
(2010-01-08)
SALAM.... LETAK JUGAK GAMBAR SEORANG.... BOLEH MENDATANGKAN BANYAK PERKARA EA....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093058 saat. Lajunya....