Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-05-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kami disuruh oleh Rasulullah agar menaburkan debu tanah ke muka orang yang memuji-muji dan mengampu-ngampu.
-- -- Hadis riwayat Imam Ibnu Majah

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Gordon29
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43090

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
Gordon29: 7 jam, 43 minit yang lalu
Gorodkovie: 10 hari yang lalu
skater: 12 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Buka puasa UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka puasa UTM JK Buka puasa UTM


JK Buka puasa UTM
[428 x 239 jpg]

Dihantar olehkamal_82
TarikhOct 23 2004
Hits2304
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Ni muslimin pulak..sesi taaruf ...
Keterangan: JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Ni muslimin pulak..sesi taaruf ...

Komen yang telah dihantar
hurun ein
(2004-10-25)
cian kami...pengerusi dera suruh gi tengah2 taaruf..=(
virtualmovement
(2004-10-25)
cian lagi kat pengerusi-terpaksa mendera peserta ta'ruf kat tengah..(",)
kamal 82
(2004-10-26)
pengerusi tu lah..len kali minta izin dulu..hehe
virtualmovement
(2004-10-26)
eden dah mintok xnak jadik pengerusi-ekau lak yg tak bui kamal..kalo camtuh-eden nak buek camano?
cahayainsani
(2004-11-10)
cam tekun jer........
virtualmovement
(2004-11-10)
bukan tekun..semer tengah tahan lapo tu-maklumlah hari first puasa katakan..tp muslimin2 kat dalam gambar ni bagus2 belaka..hehe
virtualmovement
(2004-11-10)
termasukle yg jd MC hari tu..:) (jgn mare kamal..hehe)
virtualmovement
(2004-11-10)
termasukle yg jd MC hari tu..:) (jgn mare kamal..hehe)
fairulhas
(2004-11-23)
apasal gambar aku takde?
fairulhas
(2004-11-23)
alhamdulillah, aman utm nir
muslimah 04
(2004-11-29)
yatim
eryna
(2004-12-21)
ala... tunjuk baikla tu......
ummuhabibah
(2005-01-31)
husnu zon skit
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
KhilafahIslamiyah
(2006-01-21)
macam kenal siapa itu yang tengah taaruf
safuan
(2006-03-08)
masa saya bercakap ni,jangan sesiapa bercakap,kalau nak cakap jugak...cakap kuat2 sikit..biar semua orang dengor..
pu3 umairah
(2006-04-14)
best kan program macam ni...
pu3 umairah
(2006-04-14)
dapat eratkan ukhwah di dalam jemaah
jundi86
(2006-11-04)
alhamdulillah...moga ukhwah kekal selamanya

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.155065 saat. Lajunya....