Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43060

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 4 jam, 41 minit yang lalu
Swarig123: 5 hari yang lalu
marul: 8 hari yang lalu
mfy87: 22 hari yang lalu
zackwaniskandar: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> khairoo8484


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
rabbit vM


khairoo8484
[328 x 180 jpg]

Dihantar olehkhairoo84
TarikhOct 12 2004
Hits2491
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
semasa membuat persembahan di Karnival Rumah Penyayang. Bersama Kumpulan Nasyid yang dibentuk khas dari kalangan bekas anak-anak Rumah Penyayang. Kumpulan Nasyid SUJJDAH.
Keterangan: semasa membuat persembahan di Karnival Rumah Penyayang. Bersama Kumpulan Nasyid yang dibentuk khas dari kalangan bekas anak-anak Rumah Penyayang. Kumpulan Nasyid SUJJDAH.

Komen yang telah dihantar
safa indah
(2004-10-12)
lawanya bunga2 tu..........
Prof Muslim
(2004-10-12)
wah..bagus nak juga dengar nyanyian mereka ..khairoo tak join sekali ke ?
kaze
(2004-10-13)
yg tgh amek gambar ni kot.. hehe nnti jk ramadhan xajak mereka dtg ka :-)
khairoo84
(2004-10-13)
saya ada kat dalam gambar tu la. No 2 dari kiti tu saya la. Nyanyi lagu Kembara (Durrani). Sujjdah tengah tak aktif sebab masing-masing sibuk studi.
khairoo84
(2004-10-13)
safa ni juling ke kero?!
Prof Muslim
(2004-10-13)
ooo..ada khairoo dlm tu ..ek nanti nak minta nyanyi boleh ?
khairoo84
(2004-10-13)
tak bolehlah prof... say cuma back-up untuk buat suara bass aje......
khairoo84
(2004-10-13)
apa la.. prof ni.. percaya kata saya... takkan...la yang no2 dari kiri tu saya... saya yang no2 dari kananlah!
Prof Muslim
(2004-10-14)
tula ingatkan ye dah tapi confuse...hehehe
kaze
(2004-10-15)
hehehe mmg la kita jumpa lagi.. khairoo bg org lain pun kita percaya hehehe
kaze
(2004-10-15)
ala tertinggal: kita tak jumpa lagi hehe
khaulah alazwar
(2004-10-19)
apa judul nasyid yang dipersembahkan khairoo?
ukhtisarah
(2004-12-15)
ala orang nye tak berapa jelas ...bunga jer yang lebih
nikZulkifLi
(2005-04-10)
wah ada gaya.taaapi......tak nmpk muka la....kalau bunga tu jelas
zalai
(2005-10-15)
best nya nak pergi jugak
kim
(2005-10-18)
tak lah..khemah tu lagi lawa la..hehe
Addey
(2006-03-18)
segaknya pentas tu...
hidayat tuan
(2007-01-09)
Kenapa tak dengar suara mereka ye?
Kurina
(2007-04-25)
bagus2..dari anda melepak saja..baik anda nyanyi nasyid ^..^
rafieq
(2007-11-21)
best tak ek??

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103042 saat. Lajunya....