Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jikalau semua umat Islam itu berjemaah pada solat Subuh, nescaya kekuatan kami tidak dapat menandingi Islam
-- -- Pembesar Yahudi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 4 jam, 55 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 8 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 14 hari yang lalu
hafiz_along_83: 15 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> Perasmian Portal >> Perasmian


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Perasmian 


Perasmian
[484 x 241 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 19 2003
Hits9959
Undian9
Rating4.55556

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bergambar kenangan beramai2 sesama muslimah selepas majlis bersurai...
Keterangan: Bergambar kenangan beramai2 sesama muslimah selepas majlis bersurai...

Komen yang telah dihantar
nur indah
(2003-05-19)
kenangan yg x mungkin dpt akak lupakan... gembira dpt jumpe akhawat sume
permaisuri hati
(2003-05-19)
seronoknya klu dpt berjumpa sahabat² sumer...kak kaei kena mai kltn plak nih...:) mana stefaisle ek?
darul numan81
(2003-05-19)
stefaisle berdiri 2 dari kanan..sebelah rumaishaa
zam rizal
(2003-05-19)
lawa2 sumer...yg mana satu nak pilih ni...ikikiki
shafawi78
(2003-05-19)
wajah-wajah serikandi Islam alaf baru...... :)
Engku Salina
(2003-05-19)
Dari kiri nukaz_islamiah, ???, darul_numan81, taqwa_33, Fatimah_azZahra, whitesilk, Rabaal_Adawiah, Hanan, Engku_Salina, nur_indah, suatumasa,
wan pasir
(2003-05-19)
senyum..senyum.. chak! nii lah wajah2 serikandi islam yang datang pada majlis tuu!
nur indah
(2003-05-19)
ade lagi tertinggal tu sal... 2 dr kanan: stefaisle dan ujung skali : RuMaiShaa
nukaz islamiah
(2003-05-19)
timer kasih wan pasir. semoga itu doa yang menjadi kenyataan
suatumasa
(2003-05-19)
Moga kami semua menjadi,di dunia dialah penyeri,di syurga menanti dia bidadari...Insya Allah
zam rizal
(2003-05-19)
yg kecik2 tu tak nak join komuniti ukhwah ker??? hehe
Purnama
(2003-05-19)
sejuk je tengok kalian semua....semoga kalain semua sentiasa di bawah lindungan Allah...Di syurga menanti....
nur indah
(2003-05-20)
insya Allah permaisuri hati... pjg umo, murah rezeki, kite wat kat kelate plak jk nanti ek?? :)
permaisuri hati
(2003-05-20)
haa..yes..!..itu yg nak dgr tuh...:)....i.allah kita jumpa di qelate plak..
darul numan81
(2003-05-20)
hah!saper nak anjurkan jk kat kelate?ana nak join leh??
suatumasa
(2003-05-20)
kelantan...?uihhh tak sabarnyerrr..kita wat plak kat tepi pantai...:-)
Putra2
(2003-05-21)
Foto muslimin tk de ke?.....hmm...
simba
(2003-05-21)
Kurniakan lah daku serikandi,penyejuk dimata,penawar di hati
SyAhEeDa
(2003-05-21)
buat laa kat kltn...wat kat PCB or BACHOK... tepi pantai... mesti best... kalau nak senang sngt... wat kat USM pon cukup... tumpang padang ;)
darul numan81
(2003-05-22)
nak buat kat padang usm?jom...lagi senang ana turun padang ni..hari2 lalu kat depan nun
whitesilk
(2003-05-22)
alhamdulillah...jumpa jugak kita ye..?rumaishaaa nnt nak buat prog tu ajak ana ye!
RuMaishaaa
(2003-05-22)
oo nak buat kat kelate lak yer..ok gak tuh..tp..harap dpt buat tempat yg ada bumbung ler...kan hujan lagi..payah gak..terjejas aktiviti..
RuMaishaaa
(2003-05-22)
whitesilk...nanti ana inform ttg prog tu...hehe...poning dgn prog benarnya...
isa-VR4
(2003-05-23)
comei2 blaker kak ...kim salam kat 2 adik tu..hehe
imlapann
(2003-06-08)
ni bergambar sesama adik beradik la ni kan...bagusla
CakciboR
(2003-06-22)
Welkem..........tambah nasik tu ...tambahhhhhh
khaulah alazwar
(2003-06-26)
isya Allah..muslimah mukminah,mukhlisah
angah gemukgedempol
(2003-07-01)
nak kenal leh?
faizbukharyy
(2003-07-01)
ukhwah itu indah.....kan
natasyaalya
(2003-07-02)
salam ukhwahfillah...
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-13)
Fuih.. dasatnye... ramai yg sertai ek.. bagus... tahniah... Salam MUsayyaff
zamani
(2003-07-16)
trg kat mana......
Hubb qilaf
(2003-07-20)
JOMLA BUAT JK KAT USM,ANA TAKLEH NAK JALAN JAUH2
Dr nailofar81
(2003-07-21)
ana setuju dgn cadangan hubb_qilaf.tapi usm yg mana satu? ada 3 tempat yg nama usm :-)
Imam Baihaqi
(2003-09-16)
ASSALAMUALAIKUM,,,waaaaa,,,nape tak ajak ana sekali
mizie hafiz80
(2003-09-21)
eh maner abang2 hensem tadi?
yasin
(2003-10-14)
Sejuk perut ibu mengandung melihat srikandi islam yang comel-comel belaka....
sesejuksalju
(2003-10-15)
salam ukhwah semua...srikandi2 Islam solehah........
SAYANG
(2003-10-23)
BUAT PERBARISAN UTK TEAM UKHWAH KE ?
pena sufi
(2003-11-18)
kenapa muka uktie Engku_Salina ngan nur_indah sama...antunna nie adik-beradik ke ???salam ukhwah dari ana
syed
(2003-12-07)
assalamualiku..mai la buat program dgn kami di mesir ni...
syed
(2003-12-07)
assalamualiku..mai la buat program dgn kami di mesir ni...
JoshuaIsfahan
(2003-12-22)
Kami guru Malaysia,berbakti dan berbudi...bla bla..come come budak2 ukhwah ni ya
fudhla85
(2004-01-01)
assalamualaikum.salam ukhwah .
masajihad
(2004-01-22)
Subhanallah seandainya kita semua selalu dalam senyum kebersamaan, sungguh indahnya islam.(aris -Indonesia)
masajihad
(2004-01-22)
Ass.Apakah di foto itu ada yang online sekarang?
semalamhening
(2004-02-12)
bagus2 teruskan aktiviti manfaat sebegini
nur khalisa80
(2004-02-28)
Ni kat mana tempat ni ..... Dungun ek?
nuraini
(2004-04-26)
ni kat batu buruk ke???..area tempat ana tu.....
LaNG
(2004-05-11)
Rasanyer kat kuala ibai kot...kat masjid terapung...
alzafar
(2004-05-15)
ini dalam rhu kat..pasir puteh kelantan laa..rasa-rasa...mmg posing habis..sampai anak-anak pun ada.
green wave white
(2004-07-02)
assalamualaikum...alhamdulillahh.. sejuk mata memandang..keperibadian ditampil kekusyu"kan dan ketenangan duk diam2 dalam diri...biar lagu tu sokmo
dinulhuda1422h
(2004-08-28)
semua nya nampak ceria. bagus Alhamdulillah.
JoshuaIsfahan
(2004-09-03)
Ini dia,finalist rancangan Idola Soleh................
tooyu
(2004-10-07)
hamba nak mengatal ngan tuan hamba semo leh tak?
dr muslim
(2004-10-21)
the real malaysian idol....all ur the winner
saiful
(2004-10-29)
ini adalah muslimah dan mujahidah yg berjuang di jalan Allah dalam mengembangkan syiar Islam. SesungguhNya keringat dan peranan mu amat besar dalam
saiful
(2004-10-29)
meniupkan semangat juang pemuda2 Islam
al besouty
(2004-11-05)
cantik2 ustazah zaman sekarang ni..tapi jaga2 sikit ustazah ku sekelian..ramai mata2 yg sedang memerhati..hehhehe
man-z
(2005-03-28)
assalamualaikum...smua.. akak semua ni masih study lagi....kalau tak jadi ssya nak kenal akak-akak semua ni...kalau [email protected]
sakti
(2006-06-15)
be a good moslem or dia asy syuhada oks !
sakti
(2006-06-15)
secantik-cantiknya dunia masih cantik seorang akhwat sholiha
theonlyone 578
(2006-10-18)
gerunnya.semua TUDUNG LABUH...rasa ERDIL saja DIRI NI...
jauhtapi dekat
(2006-11-18)
gerun??
shuhaibah
(2007-02-11)
semoga muslimah kini tidak hanya pada pandangan mata sahaja...sama-sama kita men jaga akhlak
saffar
(2007-02-26)
tegak sungguh antum berdiri...setegak pokok kat belakang tu...
Al-Qarni
(2007-05-11)
nukaz_islamiah........serikandi harapan mujahid....bakal menjadi sayap kiri seorang pejuang...sapa ye aganya
Alisha Mardhiyah
(2009-10-14)
huhuhu... kenangan lama...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.090383 saat. Lajunya....