Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Aku bersama sangkaan hambaKu padaKu, jika sangkaannya baik maka baiklah baginya, dan jika sangkaannya buruk maka buruklah baginya.
-- Hadis Qudsi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 90
Ahli: 0
Jumlah: 90




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 4 hari yang lalu
nabilah: 4 hari yang lalu
aye: 5 hari yang lalu
tereturubuzu: 14 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 25 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> Perasmian Portal >> Perasmian


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Perasmian Perasmian


Perasmian
[454 x 275 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 19 2003
Hits9560
Undian9
Rating7.77778

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan II sedang menjawab soalan kuiz... Dari kiri zam_rizal, wan_pasir, fredie, rhazes & ???
Keterangan: Kumpulan II sedang menjawab soalan kuiz... Dari kiri zam_rizal, wan_pasir, fredie, rhazes & ???

Komen yang telah dihantar
SaLaFiaN
(2003-05-19)
Amboi...sempat posing lagi tu...dah siap jawab ke belum tu ? :-P
darul numan81
(2003-05-19)
posing jangan tak posing..:-D
zam rizal
(2003-05-19)
hehehe...satu soalan lagi tak jawab ---> nama penuh Kang....ikiki
wan pasir
(2003-05-19)
biar ana jawab nama penuh kang ... eer aper yer! kangkung kot.. gurau jer!
nur indah
(2003-05-19)
haaa, tu la, sampai ati x tau name penuh kang.... nanti dia murka akak x tau ek?? :)
khalifah
(2003-05-19)
cian dier...........
Engku Salina
(2003-05-19)
nama penuh Kang, Razzi Armansur ler... semua tak dpt jwb soalan tu...
Engku Salina
(2003-05-19)
ada gak yg jwb Hanan sbg admin komuniti SH... :D
bulan bintang
(2003-05-19)
rhazes tu cam knal je..sape aa name pnuh die??
Belalang kampung
(2003-05-19)
hehe..baguihnya depa..salam ta'aruf dari ana..pahnie leh antum bantu buat JK Kedah lak yer..
Purnama
(2003-05-19)
jawab soalan apa ni...posing je lebih.....jelous sebenarnya tak dapat pergi....
zam rizal
(2003-05-19)
rhazes tu nama dia irwan...bin apa ana tak tahu lak...
rhazes
(2003-05-19)
yer la zam........... :]
bulan bintang
(2003-05-20)
oooo...irwan...time kaseh la zam ek!!!
darul numan81
(2003-05-20)
kak salina, rasanya kump.kami yg bagi jawapan tu..malunya..:-P
AdAwiAh 1210
(2003-05-20)
buat tak tahu dah ler darul numan...
AdAwiAh 1210
(2003-05-20)
hari tu pening sebab hujan...cover!..cover...
rhazes
(2003-05-21)
lain kali bwak minyak angin..........
amanmalaysia peace
(2003-05-22)
yer la ko rhazes.........tapi syukur gak jk b'jalan dgn aman dan damai.....
hisyamJSH pasir
(2003-05-22)
sebelah rhazes tu ialah hisyamjusoh tau..
zam rizal
(2003-05-23)
ye..ye...no. 2......ikikikik
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-06-06)
wa.. nampak ader yang pakai kopiah.. comel je.. sejuk mata
shiFa
(2003-06-13)
cute nyer muka wan_pasir.... mcm humble jerr.. ihik :p
fit nisa
(2003-06-13)
a'kum..ana rase ana macam kenal jer kat fredie tu..awak ke fey-c yg dah seru tu mase kem kepimpinan pengawas kat smk saas tu??
nur cenderawasih
(2003-06-15)
salam ukhuwah, hang ni sebenarnya gi mana?
CakciboR
(2003-06-22)
Welkem..........tambah nasik tu ...tambahhhhhh
balqis
(2003-06-28)
lawa la tmpt ni...kat maner ya..
balqis
(2003-06-28)
abg2 semua ni..mahasiswa lg ker...bljr kt maner?
natasyaalya
(2003-07-02)
akum hemm tak tau apa nak komen ni first time masuk laman ni k good luck.
insan kerdil
(2003-07-03)
akum, rerase cam pernah pi la tempat tu... tapi di mana ya??? Leh bagi tau tak? Nak ingat semula kenangan-kenangan manis zaman kanak-kanak dulu....
Engku Salina
(2003-07-03)
tempat tu berhampiran dgn masjid terapung k trg... sempena program jejak kasih di trg...
comellote
(2003-07-04)
laa...patutla cam kenal jer tempat tue, kat kuala ibai rupanya
AdAwiAh 1210
(2003-07-04)
wah control macho sume, especially yang kopiah merah tuu...hihi
nurr firuzz
(2003-07-05)
knp sampai bersandar tepi batang pokok tu??!!!...
PreTTy HappY
(2003-07-07)
a'kum abg zam..ape khabar...cam ner ngan kawan saya..okay lagi ker??
ummuhabibah
(2003-07-10)
salam ukhuwwah fillah..sy susahla nk ingat muka org..
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
Salam ta'aruf dari ana..
al-biruni03
(2003-09-06)
assalamualaikum...salam ukhwah !
ena siswi
(2003-09-19)
assalamualaikum..salam ..ukhwahh..amin..~~
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
assalamualaikum....salam ukhwah dari ana....ni kira jejakan pemimpin pas ni laa yer....
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-23)
cheewah.. mantap jer barisan oemuda Islam yg bakal membentuk muslim solidaritas.. bermula dr sini.. cheee.. ( jejaka emsem Malaya 60 an ) :P
wira
(2003-09-28)
abang baju biru jeling saper tu?lembut semacam jer...
suriati ayu
(2003-10-15)
asssalamualaikum....first time ni masuk web ni...
suriati ayu
(2003-10-15)
tak tau nak ckp apa, kan silap cakap kan, saudara sume belajar mana, beriman sumer yer
suriati ayu
(2003-10-15)
tengah buat per tu, tempat ni macam kat kawasan masjid terapung jer, dulu masa bdk2 dulu selalu jer gi sini
sesejuksalju
(2003-10-15)
khusyuknya dengar soalan..zam rizal..sempat posing lagi..??;) salam ukhwah semua..
Najiatul ajla
(2003-10-17)
InsyaAllah! semoga result jawapan itu kan jadi semanis senyuman abang2 semua...man jadda wajada
islaic gurl
(2003-11-23)
assalamualaikum..kat mane antum berada tu?
zam rizal
(2003-12-28)
kami berada kat masjid terapung, kuala ibai, Terengganu
fudhla85
(2004-01-01)
assalamualaikum.salam ukhwah .kt mn tu?
qanaah
(2004-01-26)
aik takkan dok atas tanah je...tak de tikar ker??
zam rizal
(2004-02-07)
Nantikan Kemunculan JK Pantai Timur 2004 Mei ini !!!!
nurfara
(2004-02-12)
assalamualaikum..slm ukhwah ni antara aktiviti ukhwah.com ker cam best jer x de kat selatan pulak ker
amyra myra
(2004-02-14)
ermm...yg pakai spek tuh..kat mane ek beli spek..lawa laaa...:p
ummuhabibah
(2004-03-06)
kau ni,tk de mende laen ke nak ngomen..keke
ladyforeva
(2004-03-07)
muke skema
zam rizal
(2004-04-25)
ehe, kat dala gambar aje muke skema..tp bila kat luar, hanya Tuhan yang tahu...:-D
man-z
(2004-06-27)
hai saudara yg pakai spek tu ...tengok sape tu.....
blueberryz
(2004-07-17)
kat mane tu?
islamic student85
(2004-08-16)
korang nie umur brapa yek??
islamic student85
(2004-08-16)
still study lagi ker??
tirmidziy02
(2004-10-16)
kuiz tu dah siap ker?? Siap posing...oklah posing 10 markah, quiz 5 jer...
iqanurain
(2004-11-23)
zam rizal...mcm kenal je...
lat
(2004-12-08)
muka control
use
(2004-12-20)
jwb kuiz smbl possing..hehee
faryzan islamic
(2005-03-07)
nampak macam best je..insya Allah JK trg akan muncul kembali lagi
addey
(2005-05-11)
tahu tempat tu..di malaysia kan? hehe
putri syiffa
(2005-09-10)
salam ukhwahfilllah
tero 1809
(2005-10-15)
wow jelingan penuh manjeeeeee, pandang mana tu??????????
eiyahhh
(2005-10-17)
pandang tutt tutt.......
eiyahhh
(2005-10-17)
pandang tutt tutt.......
jambu
(2005-11-25)
handsome lah abang semua nak kenal...........lain kali posing lebih sopan lagi ok.........
arinie
(2006-06-22)
yang tu tu nama apa tak ada nama ke? hehehhe
qamar din
(2006-11-24)
Frankly Speaking,gambar kategori mencapub
nafisah
(2007-10-03)
siapa yang kat belakang pokok tu? nak kenal boleh? hehe
zam rizal
(2008-06-03)
lama tak tengok gambar ni..dah 3 tahun berlalu..hehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098694 saat. Lajunya....