Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tiada kereta kuda, naiklah kuda; jika tiada kuda, lebih baik berjalan kaki

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 39
Ahli: 0
Jumlah: 39




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Hospital 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nuraini firdaus15


JK Hospital 2004
[464 x 242 gif]

Dihantar olehAdmin
TarikhJun 14 2004
Hits3246
Undian2
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bergambar kenangan semasa JK Hospital 2004, Hospital Besar Seremban.
Keterangan: Bergambar kenangan semasa JK Hospital 2004, Hospital Besar Seremban.

Komen yang telah dihantar
muslimin23
(2004-06-14)
salam ukhwah dari ana...ade jugak mamat 2 orang yang sesat kat depan...hihihihi
Engku Salina
(2004-06-14)
JK Hospital mmg best... tahniah kpd pihak penganjur... :)
darul numan81
(2004-06-14)
syabas kepada pengarah JK Hospital ini atas komitmen yg ditunjukkan... may Allah bless u..wassalam
permaisuri hati
(2004-06-14)
muka2 paramedik ukhwah yg berdedikasi~...berbaloi ana turun dr kelantan...seronok!! dpt manfaat, dpt jumpa kwn..:))
Prof Muslim
(2004-06-14)
Dua org mamat kat depan mcm kenal ek ?.....
Prof Muslim
(2004-06-14)
Bekas paramedik bergamabr setelah tamat kursus satu hari..hehehe
selembut salju
(2004-06-14)
erm..JK Hospital ni memang best...tahniah utk semua yg terlibat
muslimin23
(2004-06-14)
tahniah jugak kepada ajk....
nur indah
(2004-06-14)
barisan paramedik ukhwah.com bergambar bersama mr.wanhazmy(presiden ppimns) dan staf hospital seremban... syukran semua atas kerjasama... :-)
Kang
(2004-06-15)
Tahniah!! Tahniah untuk peneraju: aidilshah dan timbalannya: Nur_indah. Tahniah untuk AJK! Tahniah untuk peserta!
Hanan
(2004-06-15)
Susunan yang menarik.. melengkung gitu.. Tahniah utk ajk terutama aidilshah dan nur_indah.. lepas ni hosp mana pula ye... tampoi ok ke.. hehe
simba
(2004-06-15)
pesakitnya mana?tak gambar sekaliker
kaze
(2004-06-15)
staf² yg join satu kumpulan best².. :-)
muslimin23
(2004-06-15)
pesakit kat bilik sakit la...
aidilshah
(2004-06-15)
boleh tak sapa2 yang memperkenalkan barisan PARAMEDIK UKHWAH.COM di atas tanpa silap.. heheee.. ana sendiri pun lupa?! :-p
sinar islamiah
(2004-06-15)
tahniah kepada pihak penganjur...pasni buat jk hospital kat setiap negeri la pulak :-P
Prof Muslim
(2004-06-15)
Yg paramedik Muslimin saja Prof ingat.....yg Muslimat taklah sangat
Prof Muslim
(2004-06-15)
Bekas Paramedik Ukhwah JK Hosp. Seremban : Kaze, Tuffah, Seremban, Aidilshah, Imtibyaz_anq, Salafian, Uwais, Razman, Prof_Muslim & Amirul_Mukminin2x
muslimin23
(2004-06-15)
susah tu bang malik....yang datang tu siap bawak sahabat sekali...tu yang payah nak bagi name tu...
Kang
(2004-06-16)
Nota: Gambar ehsan dari album Kaze. Cilok...
BrotherMon
(2004-06-16)
Nota:Sapa yang kat depan tu ? mcm kenai ja...ehehe
muslimin23
(2004-06-16)
maybe dorang rabun kot...lelaki semua dok kat atas dia dua orang je yang dok kat bawah....hihihiu
Prof Muslim
(2004-06-16)
p/s: Kami berdua kat bawah jaga hadiah....tak gitu Amirul ? ..hehe
nieza
(2004-06-17)
hadiah tu niza punyala..
muslimin23
(2004-06-17)
ye la tu prof...macam la hadiah tu ade kaki...heheheheh
Maricella
(2004-06-19)
bessnye jk aritu..rase cam tabak balik plak...lelebey lagi dpt jumpe permaisuri_hati. hihiiii
nawwal
(2004-06-20)
Tahniah!Tahniah!sedoh jugak sebab takleh nak join..huhu~
nawwal
(2004-06-20)
eh!error typing plak..SEDIH!!
kaze
(2004-06-21)
hehe sedih tak pe la.. nnti ada jk lagi cuba la hadir.. mesti hilang sedoh eh silap sedih :-).. em time JK,1st time tgk kidot yg femes kat ikim.fm :-)
wardatul imans
(2004-06-21)
msti best kan kat sana...apa pun tahniah kpd smua yg trlibat...
Prof Muslim
(2004-06-21)
Pengalaman yg baru .... serta ilmu yg bermanfaat..
Prof Muslim
(2004-06-21)
pesan Muslimin23...nasib baik.
muslimin23
(2004-06-21)
emmm...ye la tu prof....moga kita berjumpa lagi...
Hanan
(2004-06-23)
kidot dan ikim mmg tak dapat dipisahkan..
Maricella
(2004-06-26)
hah..ikim plak..kikikih...kaze...segan nk tego aritu...soli ler...eh eh k hanan..mng lagi mtv kt ikim bes bes
kaze
(2004-06-28)
wa mesti dah byk koleksi CD free ikim hehe.. bg la 1-2 yg cd sama hehe..
Maricella
(2004-06-29)
hehe kaze..meh r hanto kad kreatif..kite mng dr ctu r..wat kad kreatif..tgh tunggu mtv tu sampai jek...ahaks..
ummuhabibah
(2004-10-20)
mcm mana nak kenal...yelah ...kecik sgt muka2nya
relajihad
(2004-11-17)
asal muka ana takdak hah? laaa.. patutlah dah tak pi nak ada mcm mana? heh :)
aKujErr
(2005-05-12)
kecik sangat gmbo tu..tak cam la..hehe.. salam ukhwah dr amBo
ridwan daie
(2005-10-05)
ramai rupanya doktor dan nurse kat sini ye.....
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
himawatulakma
(2007-02-09)
semuanya ok.....cun dan macho habis....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084184 saat. Lajunya....