Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Kompang


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Kompang JK Kompang


JK Kompang
[400 x 286 jpg]

Dihantar olehHanan
TarikhJun 01 2004
Hits7912
Undian3
Rating4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Meraikan pasangan bahagia yang mencipta sejarah Ukhwah.com: aidilshah (Malik) dan DarulNuman81 (Alin)
Keterangan: Meraikan pasangan bahagia yang mencipta sejarah Ukhwah.com: aidilshah (Malik) dan DarulNuman81 (Alin)

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2004-06-01)
sedapnya nampak kek tu...
uqu
(2004-06-01)
assalamualaikum...nak sikit kek tu....:-)
Prof Muslim
(2004-06-01)
Semoga Allaah Taala memberkati antum berdua...Bahagia hingga akhir hayat
nieza
(2004-06-01)
kek yg atas sekali baru kak alin punya, yg lain kami punya.....
irda82
(2004-06-01)
3 tingkat tu...Isk...bila la org nak belanja kek ni
nur indah
(2004-06-01)
ehehehe, best kek tu... kami pon dpt merasa... time kasih ye pengantin.... ;-)
Hanan
(2004-06-01)
kek 3 tingkat ye..sedapnya kek.. pengantin dpt mkan tak..
Prof Muslim
(2004-06-01)
Nantikan Kek bertingkat 14 tingkat...hehe
hanisah
(2004-06-01)
seb baik dpt rase kek tuh...sedapp!! sambil makan ngan kepek pisang..bessnyer!! ;p
pLatipus
(2004-06-01)
Kak alin tu mcm dah tak sabar nak makan kek jer.. aidilshah rileks jer tapi tgn mengeletar time akad :-p
kasihmu-amanahku
(2004-06-01)
ooo....prof kawin nanti wat kek 14 tingkat ek? buat la mcm KLCC, lagi gempak.
kasihmu-amanahku
(2004-06-01)
ini ke pengantin nyer? lepas ni kita tunggu turn prof lak yer.
khalifah
(2004-06-01)
gambar pak itam takde ker?????????
pena sufi
(2004-06-02)
yelah tue prof...ana tak sabar nak tunggu kek tingkat 14 anta...bila lagi???
kaze
(2004-06-02)
side kanan tu ayah malik ek, apa khbar pkcik :-)
Prof Muslim
(2004-06-02)
Prof lambat lagi...heheh
abu nawas80
(2004-06-02)
isk..isk...sopannya kaze...siap tegur ayah malik lagi tu..ehehe...prof,lambat tu bila ek?
sinar islamiah
(2004-06-02)
bestnye kek tu..mesti sedap!!
Prof Muslim
(2004-06-02)
eer......tunggu semua ahli ukhwah kahwin kot...hehe
muslimahsejati
(2004-06-02)
Selamat pengantin baru diucapkan...sedapnya kek kak alin...rugi tak turun batu pahat..
nieza
(2004-06-03)
tak dapat turun batu pahat takpe... lepas ni kita pegi tanah merah, kelantan plak.... 5 jun...
muslimin23
(2004-06-03)
hehehehe....tingginyer kek..
Uwais
(2004-06-04)
hai proff kalau nak tunggu semua ahli kawin jawabnye tak merasa lah kek14 tinggkat tu
khalifah
(2004-06-04)
sesungguhnya,udang goreng tu menambat hati ku.........
hanisah
(2004-06-04)
haha..tuh psl..udang beso tuh..n buah2 yg mencuri hatiku....isk2..khalifah, bile nak pos kepek? ;p
izdham
(2004-06-05)
saya n khalifah tak jadi nak tidur bila lihat umdamg tu
izdham
(2004-06-05)
saya n khalifah tak jadi nak tidur bila lihat udang tu
zahratul raihanah81
(2004-06-05)
nyumnyumnyum...sedapnyer kek tu..:))
adlan
(2004-06-05)
adehh..nak kekkkk tuuu..tp syg xleh capai..jauh beribu batu..eheh
sunan-faqih
(2004-06-06)
uuiihh..bertingkat-tingkat...kak hanan nanti bape tingkat agaknye yer...:P
Prof Muslim
(2004-06-06)
Pelik betul Hanisah...org dok nak makan kek nasi minyak...dia dok ngidam kepek jerrr?
Hanan
(2004-06-06)
kek akak kena pakai lif nak potong.. ekkeke... Hanisahnya kenduri nanti jamu kepek aje.. sapa nak makan nasi minyak bawa sendiri.. kekeke
Prof Muslim
(2004-06-06)
KIra kedekut atau save budget tu ?
qaulah atrah
(2004-06-07)
lawa erkk baju! pinjam erkk nanti.. harrmm.. 10 thn lg kot! leyh kan kak lin???
pena sufi
(2004-06-07)
prof selalu gitu...mengidamlah ana kek 14 tingkat
Prof Muslim
(2004-06-07)
Kalau kek 14 tingkat,,nak motong payah sikit ..kena naik tanggalaaa
urbanlegend
(2004-06-08)
nasib bail kek tu x tumbang.apa x nye tukang letak x pandai nak cacakkan tiang...
nur indah
(2004-06-08)
ehehehe... mesti urbanlegend ni yg letakkan tiang kek tu... tau aje dia tiang kek pacak x betoi... mujur x runtuh kek 3 tingkat... :-))
khalifah
(2004-06-08)
apa susah...buat je majlis masa bulan puasa...senang takyah makan2....kui3
nieza
(2004-06-09)
sory sbb jurutera yg membina kek ni blom abis mengaji.... so struktur kek ni tak begitu kukuh... Nasib baik dtg jurutera NIZA...
nieza
(2004-06-09)
rugi betul hanisah.. nasi minyak punya sedap dia mkn kerepek je!! Patutlah nasi minyak tu byk lebih.. :P
izdham
(2004-06-09)
ler apsal tak cakap jurutera jauh ada dtg apa.. tapi dia cuma bagi tau nur indah je tiang kek tu terbalik hehehhehehe
nur indah
(2004-06-14)
ye la tu pakcik izdham... bgtau kite, bukan kite bleh tlg betulkan pon... nanti org ingat nak kebas kek plak... ;-P
riyas
(2004-06-24)
wou...sedapnye kek 2? bertingkat2. kenape x buat setinggi menara KLCC.... arap x lambat nak with Selamat Pengatin Baru. semoga sampai ke anak cucu..
sesejuksalju
(2004-06-30)
As'kum.Selamt Pengantin Baru...barakallahu fiikum.....
ummu qistina
(2004-07-04)
alfun mabruk pade pasangan ,,,
chihiro
(2004-07-12)
darulnuman81 ni kan ke akak ni staf ppsk kn?
blueberryz
(2004-07-22)
semoga bahgia..
eimi
(2004-08-28)
semoga bahagia ke akhir hayat...
adilla
(2004-09-17)
saper lak ni......kita tak kenal punnnn
al-ulfah
(2004-10-11)
baguslah tur lepas ni ukhwah bolehla jadik ejen mencari jodoh lak
relajihad
(2004-12-14)
wahh.. bagus cadangan.. ana org pertama mendaftar nih... hehehe :P
nur ikhlas
(2004-12-14)
semoga bahagia
atie82
(2004-12-19)
selamat pengantin baru,semoga berbahagia hingga ke anak cucu...insyaAllah.
amnanuhabatricsyah
(2005-01-15)
berserinyer pengantin 2 moga bahgia hg akhir hayat
amnanuhabatricsyah
(2005-01-25)
alah.....takutnyer kawin.....
wardah muslimah
(2005-02-08)
selamat pengantin baru kpd sesiapa sahaja yg baru bernikah.....Semoga kekal ke akhir hayat..Aminnn..Ya Rabbal Alamin
mizie Hafiz80
(2005-04-02)
dah ade anak ker belum...?
ABg IMaM
(2005-04-20)
:)))
wirda
(2005-04-20)
emmmm......... sedapnyerrrrrrrr my favouritelah nak ckit cake 2
addey
(2005-05-04)
kahwin...."agaknya saya ni bile ek?""
MaWaR84
(2005-05-23)
selamat pengantin baru buat pengantin......pengantin je tau...hehhe
MaWaR84
(2005-05-23)
selamat pengantin baru buat pengantin......pengantin je tau...hehhe
nokia
(2005-05-26)
barakalahu fieka, wa barakallahu alaika
ummuhabibah
(2005-07-14)
bestnye kek
HILMA
(2005-07-27)
selamat berbahagia,kek tu best nya
HILMA
(2005-07-27)
selamat berbahagia,kek tu best nya
ibn wanza
(2005-10-29)
ke jinjang pelamin juak akhirnya...tahniah.
kakciknah
(2005-12-02)
selamat pengantin baru...........moga bahgia ke akhir hayat
broshahir
(2006-03-04)
mabruk..
jutawanmuslimah
(2006-03-15)
selamat dan selamat...
zilzal
(2006-03-25)
ibn wanza bila...
Ketotoi
(2006-04-23)
Anak dah berapa tu???
arinie
(2006-09-23)
tahniah!!! semoga berbahagia hingga ke anak cucu..................
broshahir
(2006-09-30)
mabruk..
sadiqah
(2006-12-01)
kang
izzul islam
(2007-03-25)
kena cecepat kaween ni..
niza ati
(2007-05-28)
Same padan...Tahniah...moga kekal ke akhir hayat, kelak bertemu di Syurga yang abdi

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.162316 saat. Lajunya....