Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> muslimahsejati


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
muslimahsejati Kang


muslimahsejati
[298 x 230 jpg]

Dihantar olehmuslimahsejati
TarikhMay 11 2004
Hits8081
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
di pantai merdeka
Keterangan: di pantai merdeka

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-05-12)
macam kat jepun :-) //auntum tree ek hehehe
kaze
(2004-05-12)
klu letak effect snow kt Photoshop mesti best hehehe
darul numan81
(2004-05-12)
alahai..cantiknya gambar.. err.. klau anak2 murid semua nak tahu..pokok kat belakang tu dinamakan 'semarak api'.. oppss.. heheh
Hanan
(2004-05-12)
cantik betul pokok ni.. romantik aje.. hehehe
kaze
(2004-05-12)
..he agak dah word tu hehehe
kasih kekasih
(2004-05-12)
akan lebih romantik jika ada yg tahu hargainya...
Prof Muslim
(2004-05-12)
nie...nak kata pokok cantik ke atau yg muslimah2 nie cantik2 belaka..? Musykil..
kasih kekasih
(2004-05-12)
tanpa muslimah yg come lote...pemandangan tu takkan cantik...
muslimahsejati
(2004-05-12)
cantiknya ...betul tue klu effect snow lagi nampak natural kat jepun punya
muslimahsejati
(2004-05-12)
betul tue sebab ada gadis jelita tue yg tambah cantik
ABg IMaM
(2004-05-12)
dua2 menarik...:)
nur indah
(2004-05-12)
ehehehe.. lawak la kome sume.. semarak cinte la ape la.. meh akak nak bg nama gambo ni autumn in my heart plak, boley? ehehehe...;P
kaze
(2004-05-13)
xleh la kak.. sb mmg salah.. //cane 1-2 ni, cam hapi2 je hehehe
darul numan81
(2004-05-13)
uikss..mcm2 nama nak bagi yea.. ok..ana nak try namakan muslimah dlm gambo ni pulak.. nak test kekuatan ingatan..heheh
darul numan81
(2004-05-13)
Berdiri dari kiri: kasih_kekasih,fatimah, simple_shida, little_muslimah, lydia_haryati..
kaze
(2004-05-13)
bawah kiri: numan81, nur_islami, azzahrawi, ptri_ixora.. betul ke? :-)
darul numan81
(2004-05-13)
salahlah kaze... yg duduk hujung sebelah kanan tu muslimahsejati.. pengirim gambar ni.. ptri_ixora takde dlm pic ni..
kaze
(2004-05-14)
oo a'ah tak perasan, takkan xda plak gmbr pngirim.. he tq. //gambar kecik, kurang jelas hehe.. //numa dlm tu cam nak bangun nyanyi, cam pengang mic he
darul numan81
(2004-05-15)
eleh kaze..mcm ayat cover je tu.ana pegang sarung kamera ler.. mana leh nyanyi..takut ada yg kata.."tak solehahnya budak tu"..:p
muslimahsejati
(2004-05-15)
kaze..sayalah pengirimnya :) kalau nak kenal
muslimahsejati
(2004-05-15)
kak lin sekali pandang mcm pegang mic , akak cakap baru nmpk sarung kamera :)
kaze
(2004-05-16)
aaa.. he kan dah kata hehe..
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Eh... Mana Boleh Ada Gambar Ana. Kalau x Salah Ana Gambar Nie Ana Yg Tolong Tangkapkan. Cantik Tak? :-) TQ!
Prof Muslim
(2004-05-17)
Prof juga ada..tapi luardari gambar nie..iskk..
muslimahsejati
(2004-05-17)
terima kasih yerk amirul sebab tolong tgkapkan gambar, pandai awk amik gambr
khoironnaajih
(2004-05-18)
apa yg dok hantar gambar camni.buat kelabu mata saja .nak tengok kena pakai kanta.hahaha
muslimahsejati
(2004-05-18)
keadaan suram mendung kat sana masa tue khoironnaajih
pLatipus
(2004-05-20)
Kalau tak silap pokok nie dalam akar dia bila malam ada sejenis cecair likat, kalau kena pada belerang akan mengeluarkan bau yang busuk....
muslimahsejati
(2004-05-20)
oo yeke tak tau plak...
amirul mukminin2x
(2004-05-21)
Betul Ker? Kalau Betul.... Nanti Kita Boleh Buat Kajian Ngan Prof Nie Di Lab.... Tak Gitu Prof "Semarak Cinta" Tapi Kenapa Boleh Berbau Busuk Yer...
Daeng Jati
(2004-05-21)
cantik pemandangan di belakang tu.a'ah mcm pegang mic.ingatkan kumpulan nasyid baru buat video klip kat Jepun
Prof Muslim
(2004-05-22)
Boleh amirul.....nanti kita pi Penang semula...pastu kita ambik akaq pastu kita wat kajian..hehe
darul numan81
(2004-05-23)
isk..isk.. tersenyum ana bila baca komen dari daengJati.. PEMBETULAN!! APA YG ANA PEGANG TU BUKAN MIC OK.. ITU SARUNG KAMERA LAH!!
muslimahsejati
(2004-05-26)
:) kak alin
pena sufi
(2004-05-28)
comel
nur islami
(2004-06-02)
sian kak alin..semua dok sakat dia..hehehe..tp btullah kak lin.cm pegang mic
fadhli
(2004-07-03)
seindah hiasan adalah wanita solehah
man-z
(2004-07-03)
alhamdulilah....kat sedap mata memandang...
syed khilafah
(2004-08-03)
gambar yang cantik dihiasi dengan aurat yang tertutup rapi dan jiwa yang suci
shah sobriyanie
(2004-09-02)
tak kisahlah apa punya nama tapi apa yang penting kat kl susah nak cari watak ni
shah sobriyanie
(2004-09-02)
the best of the best flower in the world
shah sobriyanie
(2004-09-02)
kak eja, kalau nak pi jk tu ajak la shah sekali ok. call ajer kat shah, shah mesti pergi punya la. sampai hati tinggalkan adik kak eja sorang2
MeowHidayah
(2004-09-18)
kena super-impose ke mek?
pai
(2004-11-06)
wu... cam criter hindustanjer....pokok tu...
vanadium oksida
(2005-04-06)
wahh..catiknya..background..belakang tu..
hiperaktif
(2005-04-27)
muslimah
songkok aji02
(2005-05-03)
pandai pilih lokasi...cantik view tu
cahaya hidayah
(2005-09-21)
cantik .. lagi cantik kalau saya ada sekali
imanmutiara
(2006-11-15)
kata hanan, pokoknya cantik... warna merah
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
izzul islam
(2007-04-15)
muslimah2 sejati..insyallah
zaimin
(2007-11-16)
Alhamdulillah.. sememangnya keindahan wanita terletak pada akhlak nan mulia..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097508 saat. Lajunya....