Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[489 x 213 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits2865
Undian2
Rating7.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kump Saujana membuat persembahan...
Keterangan: Kump Saujana membuat persembahan...

Komen yang telah dihantar
littlemuslimah
(2004-05-05)
saujana... hmm MuTTaQiN tu bukan SaLaFiaN la akh Suffian oii.. ehehe ^_^ anak buah dah nampak macam bapak buah la pidot oii ^_^ kamu mmg mcm dhany
littlemuslimah
(2004-05-05)
cume muke je yang lain nyee... ^_^
kaze
(2004-05-05)
hehe.. ek.. tak pun he
nur indah
(2004-05-06)
pelik tetiba nape nick dhany yg disebut... konpius akak... :)
irda82
(2004-05-06)
patutlah ana dok cari dhany tak jumpa.ingatkan da balik awal
Prof Muslim
(2004-05-06)
masa nie Prof takdaa......kena balik segera
kaze
(2004-05-06)
cian prof... dah la alqathrun 'menyorok' kat belakang stage hehe
darul numan81
(2004-05-06)
err..siapa yea nama ahli kump.saujana yg takde tu?ana selalu terserempak kat cafe usmKK ni..almaklum dia buat praktikal kat sini...
amirul mukminin2x
(2004-05-07)
Depa Main Cak...... Ba Kot..... :-)
Engku Salina
(2004-05-07)
namanya faizul kalau tak silap ana...
irda82
(2004-05-07)
"tak tau" .sepatutnya, "tak ingat lirik"
Engku Salina
(2004-05-07)
terkejut syihab bila pyan approach dia... hehe...
MuTTaQiN
(2004-05-09)
ada ke patut pangil ana salafian(Dhany) fuh.....malu sehh
MuTTaQiN
(2004-05-09)
hoohho eh bukan muka je lain ketinggian,dan kehenseman..kih2
nawwal
(2004-05-11)
ha...yela tu MuTTaQiN..pandaila hang nak angkat bakul noo..
kasih kekasih
(2004-05-11)
MuTTaQin ni...meh sini masuk dllm bakul tau...mai akak angkat kamu...
Hanan
(2004-05-11)
kak siti nak angkatkan muTTaQin.. best tu.. tapi MuTTaQin ni memang smart, ala2 cheese kek gitu..
kaze
(2004-05-12)
contoh baik tu.. hehehehe
kasih kekasih
(2004-05-12)
bukan cheese kek hanan..ala2 salman khan....jgn kembang yer fir...
wardatul imans
(2004-05-12)
salam ukhwah dr ana...
MuTTaQiN
(2004-05-15)
fuh tima kasih2...ermm salman kan yang ala2 ana sebenarnya
MuTTaQiN
(2004-05-15)
kak hanan nak ke makan marble cheese kek yang sedap bersama inti buat2 yang dicampur...ermm yummm
SuFiE
(2004-05-18)
em...blkg tu cam ana nampak nama irshad je...betulkah?...sedihnya x dpt tgk saujana.....
aidilshah
(2004-05-22)
vokalis saujana izuan ada kat tempat ana keja sekarang nie.. kesian tak ramai malayu kat sini..
minthin
(2004-05-25)
ni nampak rock sikitttt..........:)
faina
(2004-07-05)
bessnye...thanx kak engku..takpat pegi tgk..at least dpt tgk gamba jadilaa....akhi faizul slalu naa tade...
habibah ty
(2004-07-19)
ana nak interview depo...hehehe..camna seronok keee...balik kampung pian...tak ingat kekeke janji...tak pe kite tunggu next week..
walidah
(2005-03-14)
Semoga anda semua akan terus berjaya dalam kerjaya dan pelajaran anda...
hudmj
(2005-04-24)
kimy dah kawin?tahniah.
ahmad azhar
(2005-07-01)
...............
fareesya
(2007-01-31)
hemmm

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08282 saat. Lajunya....