Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"A leader is a dealer in hope"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[510 x 220 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits3158
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
dihadapan Rumah P Ramlee...
Keterangan: dihadapan Rumah P Ramlee...

Komen yang telah dihantar
wardatul imans
(2004-05-05)
assalamualaikum..semua..aii khusyuk adik kt little_muslimah ngn nset dia tu..
nur islami
(2004-05-05)
yg ummi, kusyuk tgk kat mana tu?
muslimahsejati
(2004-05-05)
masing2 ada gaya....hehehhee
kaze
(2004-05-05)
muslimah je byk gambar.. hehe //tgk muka semua tgh lapaq he
Alqathrunnada
(2004-05-05)
little muslimah memang....maklumlah org tengah dilamun cinte..hehe
nur islami
(2004-05-05)
yg kak zah tu tgh dok pikiaq nak cipta pantun...
nur indah
(2004-05-06)
ni masa sesi lawatan kat rumah p.ramlee.. kena cipta pantun... kak fatimah mmg terer bab pantun memantun ni... teman surrender!! :))
mardianatul hannan
(2004-05-06)
dok jeling jeling gak mase kak fatimah reka pantun dlm bas .. hehe
darul numan81
(2004-05-06)
mardianatul_hannan..anti dok jeling2 tu ok lagi.. ana terus copy idea dia.. heheh.. almaklum duk sebelah dlm bas..
kaze
(2004-05-07)
patut la.. hehehe kaze kat blkg memerhatikan je hehehe cehhe
amirul mukminin2x
(2004-05-07)
Pecah Rahsia.............. "20 sen" :-)
great teacher
(2004-05-08)
[^_^]....buat sahabat baru..wardatul_imans...
fatimah
(2004-05-09)
akak tak perasanpun org amik gambar...dlm mind mmg nak buat pantun aje...dlm suasana hingar bingar camtu payah sket nak concentrate:)
sunan-faqih
(2004-05-09)
little dilamun cinta? confius...confius....
kaze
(2004-05-09)
nape confius? ooo ok hehehe
ukay gurl 14
(2004-05-10)
nice picture,sis2..like drama pulak $_*
muslimah ungu
(2004-05-11)
wani...dok tengah message sape tu??
nawwal
(2004-05-11)
wani...ana send msg kat anti ke time tu?tp rasenye xde kan..sbb tak brani nak kaco nt..nt kan bz..sabaq wani..ana tlg defend..!!
khairurrijal79
(2004-05-11)
akak baju biru kita tu macam teringatkan orang jauh je..missing someone ke?
darul numan81
(2004-05-11)
huh..apsal kak salina tak cakap nak tangkap gambar.. kan ana takde dlm gambar ni..isk..isk.. ni yg sedih ni..
kaze
(2004-05-12)
hehe bukan ape alin, mmg sengaja pun hehehe
darul numan81
(2004-05-12)
eleh kaze..takpe.. gambar anta pun takde dlm ni. erm.. masa kat umah P.Ramlee nilah ada 'budak' tu dok termenung..naper ye kaze?isk..isk..konfius..
kaze
(2004-05-12)
termenung.. igt pc² yg belum d'repair hehe..
wardatul imans
(2004-05-12)
mcm2 gaya la ada kat situ ye....
kaze
(2004-05-13)
a'ah mcm nak letak je kat picture tu 'text balloon' //:-)
alfaqierah
(2004-05-13)
nk jwb bg phk little>die sbnrnya dok msj ngan ana! :) kami bncg psl...menu minum pg utk hari ke3.ada shbt ukhwh png nak serah sponsr. spnsr bun tu :)
Hanan
(2004-05-13)
bun tu ditaja ye.. terima kasih penaja bun..:)
kaze
(2004-05-13)
ooo bagus nye... tima kasih juge
alfaqierah
(2004-05-13)
ye..bun di sponsor.terima kasih didedikasikan buat akh uzair (imlapann) :) sedap kan bun tu..
qaulah atrah
(2004-05-16)
miz u all so muchhh!!!
amirul mukminin2x
(2004-05-17)
Me to... :-(
Engku Salina
(2004-05-18)
alahai mirul, jgnlah sedih... akak kan ada... :p
kaze
(2004-05-18)
kaze pun ada hehehe.. ni rindu jauh² kan ramai yg dekat² ni hehehe...
SuFiE
(2004-05-18)
amboi wanie..cbok je ngan enset dia....x lari lah enset 2 cik wanie oii...wah nawwal & alfaqierah lah tmn baikmu....
sunan-faqih
(2004-05-19)
Wanie ngan enset mmg dok leh dipisahkan...cam little and muslimah....ekeke..
sanada yukimura
(2004-05-29)
hm... tapi rata-rata semua org pakai biru ek. kaler favorite yukimura nih..
abglong
(2004-07-01)
bukan main khusyuk lagi main sms,smpai tak sedar org amek gambar....tu yg berdiri tongkat tiang tu apsal masam je muka tu sampai berkedut dahi,,,,
iemans82
(2004-11-08)
Hehehe...bleh tahan
dakwah ilahi
(2005-02-28)
cm nk beri ceramah jer...ok gak tu..
naim mahmood
(2005-06-24)
feri
rinie
(2005-06-28)
kena tinggal bas ke
Saifuddin
(2006-08-29)
saya suka lihat muslimah tudung labuh,bersih saja wajah.
elduri
(2007-04-16)
gugur jantung ana bila pandang wanita bertudung....alangkah bagusnya kalau semua manusia menutup aurat.
transmissionline
(2007-07-02)
gugur jantung ? tu yang kita kena tahan jangan kasi gugur ... mujahadah ... ala perempuan tudung labuh ni manusia juga .. tak ada bagi apa-2 kemudaratan pada hati dan jiwa
mujahid007
(2007-08-29)
tu yang kena tinggal bas agaknya,sebab kunsyuk sangat sms...hehehe...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093617 saat. Lajunya....