Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kita berasa diri kita tinggi, pandanglah ke atas; jika kita berasa diri kita rendah, pandanglah ke bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[442 x 260 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits2982
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Peserta sedang cuba meneka peribahasa...
Keterangan: Peserta sedang cuba meneka peribahasa...

Komen yang telah dihantar
mardianatul hannan
(2004-05-05)
hehe.. ni mase main teka peribahase tu kan.? kami beri peluang kump yg 'senior' menang.. tau jwpn, saje maleh nk jawab heheh..
muslimahsejati
(2004-05-05)
betul tue...bagi yg senior menang
kaze
(2004-05-05)
ceh.. tu ayat cover tu.. sepatutnya jurnior la yg menang sb baru lagi abis sekolah hehe
Alqathrunnada
(2004-05-05)
cayalah.....org handsome tengah possing....heehe tq. all
nur islami
(2004-05-05)
xacila...semua kump diaorg muslimin...
nur indah
(2004-05-06)
ehehehe... masa ni la kami senior nak tunjuk taring... bdk2 skolah ngan u ni dah lupe peribahasa ke... yg senior ingat asal usul tau dik... :))
mardianatul hannan
(2004-05-06)
hehe.. bkn camtu kak kaie.. org yg dah 'senior' nih, k;kadang sensitif skit.. nanti kalah merajuk takmo mai JK pulak.. hehe
Engku Salina
(2004-05-06)
bkn semua lelaki dik nur islami... akak dgn kaei kan pompuan... :)
Prof Muslim
(2004-05-06)
ramai yg tak pandai jawab hehehe...
kaze
(2004-05-06)
:-) penat menjawab time tu.. idea/ilham mencurah² hehe
nur islami
(2004-05-06)
uikss..sori kak sal..ana xperasanla pulak kal sal n kak kaie kump tu..
siMpLe sHiDa
(2004-05-06)
x dpt tandingi.. kump.kak sal..** cepat..tangkas..pantas..teka.. :)
Engku Salina
(2004-05-06)
yg rajin meneka kaei dgn kaze... kaze teka sampai serak2 suaranya...
kaze
(2004-05-06)
well ceh hehehehe.. xda la.. byk teka.. so kebarangkalian betul pun byk la hehe
darul numan81
(2004-05-06)
takpelah nur_islami..w/pun group kita takde muslimin.. kita tetap jadi juara utk kuiz..heheh.. oppss..kan dah 'ter' riak ni..:-P
kaze
(2004-05-06)
ceh hehehe... em..// jk kelantan nak pi ke tak...
nur islami
(2004-05-07)
betul tu kak..safa pun dah 'ter' riak nih!heheh..jonla akhie kaze p jk klantan.ajak yg lain ramai2..
kaze
(2004-05-08)
tgk planner jap hehe emm..
Alqathrunnada
(2004-05-08)
eh..kenape pulak semua riak2 ni..kang tak pasal kalah lagi hehee..
fatimah
(2004-05-09)
kaze cepat sgt meneka, mmg padan ngan nama dia...kita baru nak bukak mulut dia dah jwb dulu:) ...
kaze
(2004-05-09)
well uno me hehehe.. kaze=angin hehehe ceh.. xdala tu sb byk teka bukan semua betul pun.. kdg nasib je he
ukay gurl 14
(2004-05-10)
wazzup with the papers all around?main teka peribahasa?bestnyer..
muslimah ungu
(2004-05-11)
wah...kihkihkih....sapa mamat dok posing maut tu??hikhikhik
kaze
(2004-05-11)
mamat dlm tu ramai.. mana satu yg posing 'maut' hehe, knan skali ek, tu la na_zha
azura anakmami
(2004-05-15)
eceh abg heris , ambik le gamba kite sama :D hikk
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Adat Permainan Pasti Ada Yg kalah, Terimalah Kekalahan Dgn Hati Terbuka Wahai Sabahat yg Di Kasihi... Jgn Marah!
nur indah
(2004-05-22)
huh, bebudak lelaki ni mmg payah... menang skali eksen sungguh!! bila kalah, cukup kertas nak sorok muke.. ehehehe :)
norhidawatielias
(2004-05-23)
biasa la tu org lelaki ego lebih katakan ( kwang.......... kwang........... kwang....... )
kaze
(2004-05-25)
bgus la klu faham hehehehe kung kung kung hehe
kakciknah
(2004-09-11)
duk tgh panas.......takper semangat setia kawan......
peng yu
(2004-11-29)
eh..eh..macam kenal jer tempat ni..bukan ker pantai pupuk semangat ,kemaman..
fariz
(2004-12-03)
teka, teka jugak.asar dah sembahyang ke belum? ha, kantoi....
puteri balqis
(2005-02-25)
mcm kenal jer tempat ni?tapi di mane ya???
mohdshafik
(2005-04-11)
HIDUP SENIOR!!!!!!!heeeeeeee
achik solehah
(2005-09-21)
ana dapat lah juga teka satu soalan..hehe
mohamad
(2007-01-19)
best nya...
akarkayu
(2007-04-02)
macam best saja maen teke teki kat tepi pantai..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.155711 saat. Lajunya....