Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[421 x 280 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits8106
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
MuTTaQiN sedang beraksi, membuat gaya utk menggambarkan peribahasa...
Keterangan: MuTTaQiN sedang beraksi, membuat gaya utk menggambarkan peribahasa...

Komen yang telah dihantar
Engku Salina
(2004-05-05)
patah tumbuh hilang berganti... hehehe...
mardianatul hannan
(2004-05-05)
ana yg paling tak tahan mase muttaqin buat gaye peribahase talam dua muka tu.. aduss lawak giler..:)
kaze
(2004-05-05)
hahahaha.. aduii tak tahan gelak time tu ... hehe,
muslimahsejati
(2004-05-05)
aksi yang lucu , tue yg semua takleh nak tahan ketawa
littlemuslimah
(2004-05-05)
ye laa... muke ntah ape ntah! org luar yg tengok pon ketawa gileerr.. ape la pidot nih! buat pecah perut org kat tepi pantai tu.. wa ka ka.. tak tahan
kaze
(2004-05-05)
pidot ek hehehe
nur islami
(2004-05-05)
mmg lucu aksi adik muttaqin masa tu...semua dok gelak kat dia
nur indah
(2004-05-05)
ekekeke.... tangan kudung ke ape tu??? ape punye isyarat daa.... patut pon kalah..ehehehe...:))
alfaqierah
(2004-05-06)
ana nengok dr blkg..tanak komen apa2..tak larat nak tahan gelak
mardianatul hannan
(2004-05-06)
aikss kak kaie..? bape kali ana nak ulang.. kami bagi peluang kat 'senior' thehehe
kaze
(2004-05-06)
ceh.. tu ayat cover kali ke-2 hehehehe bukan bg peluang mmg xda harapan heheheh /grau je he
lidya haryati
(2004-05-06)
penat nak teka... dok pi tunjuk tangan... hik..
siMpLe sHiDa
(2004-05-06)
kih..kih..kueng..kueng.. x thn ana dok gelak kat blkg tu..
Engku Salina
(2004-05-06)
tak thn betul nak gelak bila muttaqin buat aksi talam dua muka... hehehe...
darul numan81
(2004-05-06)
erm..time ni org luar pun dok ikut gelak samakan.. rasa cam muttaqin buat lawak je time ni..
Engku Salina
(2004-05-06)
akak tak perasan pun ada org luar duk perhati sama...
kaze
(2004-05-06)
ada kat atas semua 'berkerumun' tgk hehehe
kasih kekasih
(2004-05-07)
baby bear buat lawak....kuikuikuiii....
Engku Salina
(2004-05-07)
asyik sgt duk tgk aksi adik2... smp tak perasan tumpuan dr org luar...
al-umari
(2004-05-07)
muttaqin tengah membuat aksi ayat patah...last sekali dia ambik straw dia patahkan.. haa. baru dapat jawapan...heheheheh
MuTTaQiN
(2004-05-08)
fuh...tak pa tak dapat teka..asal kan dapat pecah kan perut semua
fatimah
(2004-05-09)
lawak giler muttaqin buat aksi, mcmnak pecah perut...
MuTTaQiN
(2004-05-09)
hohoohohohohohoh tak pa biar pecah perut
ukay gurl 14
(2004-05-10)
wut r u doing actually?i have no idea..lawak yer..hehe..rite..cool*_*looks like it koz kak2 kat blkg tu cam t'gelak saje..lolz
nawwal
(2004-05-11)
MuTTaQiN..akak tengok cam nak teakwando jer..hihih :P
darul numan81
(2004-05-11)
memang aksi muttaqin ni 'memecahkan perut' org yg melihat.. err.. cuba nengok simple_shieda kat belakang tu, ngah jaga perut takut pecah..heheh..
azzahrawi
(2004-05-12)
tul tu...lawak betul aksi muttaqin waktu tu
alfaqierah
(2004-05-13)
mmg tak tahan nak gelak dgn aksi muttaqin time nih
MuTTaQIN
(2004-05-14)
ana mmg pakar lawak sebenarnya kih2
Engku Salina
(2004-05-14)
sabor ajelah.. ade ke puji diri sendiri... :p
MuTTaQiN
(2004-05-14)
hiihhi memain je kak
azura anakmami
(2004-05-15)
kira taqin la hero mega jk ari tu ek..hikk
MuTTaQiN
(2004-05-15)
hohohohooh
alfaqierah
(2004-05-23)
ni baru tgk gmbr..semua dh gelak,ana dh tgk vcdnye..hehe..jgn jeles!! tgk vcd,lg2 la lawakkkk..tunggulh,x lama lg akan berada dipasaran :)
kaze
(2004-05-25)
wa vcd nak kuar.. cop 1 utk kaze hehe
minthin
(2004-05-25)
wa ca ...nak berkungfu ke ape tuuu ....:)
nur indah
(2004-06-01)
nak tgk vcd gakkk... bile leh dpt ek alfaqierah?? nak order ni... :-)
syed
(2004-06-23)
golak2 juga....jaga adab dan tata susila..deh..wasslam
kaze
(2004-06-23)
itu sudah pasti..
faissal
(2004-07-31)
no komen
kakciknah
(2004-09-11)
mesti best!!!!!!!!!!
kinan
(2004-10-07)
jangan banyak ketawa ....
alifmimyanun
(2004-10-11)
peribahasa ape sebenarnye.
pai
(2004-11-06)
kahkahkah..... kahkahkahkaah... apsal? ntah....
srikandizinnirah
(2005-02-28)
biase jeee
allwisegirl
(2005-03-07)
eheks....K
helmiidham
(2005-04-05)
nak jadi ultraman ker tu???
aKujErr
(2005-04-23)
ooo ingt kan nk tunjuk silat kt pesiden kite tue...huhu,
Mazaya
(2005-05-26)
ingat ka nak bertumbuk ngan sapa?mcm nak gaduh jer..
rinie
(2005-06-28)
Kenapa gelak2 tu....oooobuat lawak tepi pantai ya
Addey
(2005-12-30)
jaga2 TSUNAMI kat belakang?
ladybirdy
(2006-02-06)
three girls,,a guy dan a picnic place.......
farah hanan
(2006-02-26)
iskh...buat apa itu...happy nya.... hmmm...no komen la...tak sesuai....
MiraUmairah
(2006-04-18)
bila masuk galeri ni keluar gambar orang yang sama jugak dengan aksi yang entah apa-apa.wahai kaum2 hawa duduk sajalah dirumah buat usrah dengan kawan..study sama-sama.
Ketotoi
(2006-04-24)
Gelak jangan lebih 3 harkat tau, nati golap hati
hafiz86
(2006-07-05)
ni Kenapa si abang ni,mengamuk ke?tak cukup ke 3 orang perempuan,nak tambah lagi seorang ke.Saya gurau saja hehehehe
irfanmh
(2006-08-29)
ceh
aye
(2006-09-22)
Buatlah apo hang suka...janji batasan pgaulan keno jago......ingat Allah tahu apo yang kita lakukan, hattan pkr yang terdetik di dalam hati kita...
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mohamad
(2007-03-19)
ha...cepat teka, dah penat buat gaya ni.... :-)....
ikrimah
(2009-09-12)
aktiviti apa ni ek...tak paham..jagala batas ek ..agaknya mati hati saja
ikrimah
(2009-09-12)
adik beradik ke ni

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.390728 saat. Lajunya....