Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[453 x 321 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits6878
Undian3
Rating2.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kaze melambung telur yg tlh dibalut oleh para peserta...
Keterangan: Kaze melambung telur yg tlh dibalut oleh para peserta...

Komen yang telah dihantar
Engku Salina
(2004-05-05)
Telur ayam yg dibalut oleh kump MuTTaqiN... tahniah krn telur tak pecah...
mardianatul hannan
(2004-05-05)
hehe.. bijak muttaqin nih, dia yg kasik idea letak air dlm plastik.. tapi yg lawaknye, mase soh amik air.. dia kate dia takut air laut heheh
kaze
(2004-05-05)
..hehehe patutnya baling tinggi lagi time tu hehehe
kaze
(2004-05-05)
..fauziah mcm seronok je hehe
muslimahsejati
(2004-05-05)
kump saya pecah :(
nur islami
(2004-05-05)
tahniah pd kump muttaqin...
nur indah
(2004-05-05)
ntahnye kaze... len kali baling tinggi2, pastu terget elok2 jatuh atas muke muttaqin yg lawak tu.. ehehehe... :))
kaze
(2004-05-06)
hahaha jahatnyer hehe... tak elok ceh hehe
lidya haryati
(2004-05-06)
unik... masukkan telur dlm air...
alfaqierah
(2004-05-07)
tak larat nak gelak la time ni..group ajk diketuai oleh abg hafiz mmg mencurah2 ideanya disaat2 akhir :D
amirul mukminin2x
(2004-05-07)
Mari Kita Tengok Siapa Yg Kena.......
Prof Muslim
(2004-05-07)
jaga2..kat pecah telur atas muka kan?
al-umari
(2004-05-07)
kaze balik baik2 untuk kumpulan sendiri... last sekali kumpulan sendiri pecah..hehehe...semua orang cam tak caye je.. balutan yang teabl dan kuat
Engku Salina
(2004-05-07)
mesti hafiz sabotaj ni... bukak balutan kuat2... mana tak pecahnya baling paling tinggi...
kaze
(2004-05-08)
hehe,, tu ada ana rasa skit musykil la musykil la, tp mgkin nasib² juga la, nasib la nasib la hehehe
ukay gurl 14
(2004-05-10)
nice view though'..kat mana ni?
Engku Salina
(2004-05-10)
kat Pantai Merdeka, Kedah...:)
azzahrawi
(2004-05-12)
heheh, idea mau bernas waktu ni. tahniah pd kump yg telurnya tak pecah...yg gagal, lain kali cuba lagi ye.. tak larat nak gelak la time ni.. hehehe
alfaqierah
(2004-05-13)
kumpulan kita kan yg menang zahrah? :) ya..ideas are key! apa2 pun,kita bergumbira ditepi pantai..kenangan indah bersama di MEGA JK
BrotherMon
(2004-05-13)
kaze...enta buat power apa tu ? takutnya.......hikmat telur ayam ke ?wakakaka..
kaze
(2004-05-14)
hikmat telur terbang tinggi.. ni kira baru peringkat 2 petala langit la hehe
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Belum Buka Langkah Seribu Lagi...... Petua Pendekar Mastur .. Eh.. Mustra Dah...
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Salah Lagi Mustar Dah
BrotherMon
(2004-05-19)
muhahahaa....patutla...kalau Brothermon begadung dgn kaze mesti lagi hebat hikmat ni ! ahaks
kaze
(2004-05-25)
gabung? hehe cam dragon ball ke hehehe sape yg gabung tu.. goten n trunks ek? hehe lupa //10 thn dulu bca comic tu hehe
de Riyadh
(2004-05-25)
sebaiknya program muslimin dan muslimat dipisahkan..
de Riyadh
(2004-05-25)
jangan marah ek.. tu teguran tu.. tak baik kalau khalayak ramai buat macam tu.. tak manis langsung.. banyak fitnah bahhh..
de Riyadh
(2004-05-25)
maaf kalau ada yang terasa... teguran dari insan yang sentiasa memerhati
nur indah
(2004-06-01)
takpe de riyadh.. actually, kami muslimah x buat aksi2 pelik pon.. yg keluar kedepan muslimin aje... :-)
mujahid syam
(2004-06-18)
askum..kum, leh tahu kat mana ni..?dan student mana.?
raihanahfirdaus
(2004-07-16)
bah...kaze ati2 la sape kena?
kakciknah
(2004-09-12)
saya setuju...maknanya..pergaulan mesti ader batasan............
pai
(2004-09-29)
mcm ade org lemasje... tu
kinan
(2004-10-07)
mesti la ada batas nya...kalau tak der batas jadi lain lak...
relajihad
(2004-11-18)
acara tuju telur ker?
srikandizinnirah
(2005-02-28)
aiii lambung telur pun ader dayang gak ke...
humairak
(2005-03-02)
membazir je..telur tukan boleh di makan...
addey
(2005-05-04)
kesian rezki minallah di timang2..ish...ish...
popcorn
(2005-05-13)
baik goreng jer telur tu lagi best....kan best pu lambung camtu kan....
Nuratiq
(2005-08-08)
Tahniahhhhh
azzahrawi
(2005-09-05)
rindunya pada kenangan yang lalu....
Addey
(2006-03-17)
memang membazir sungguhlah depa ni...sedih ibu ayam tu tengok bakal anak dia di lambung2...cuba bayangkan kalau perut ibu kita di lambung2... tak sedih ke? isk... ke situ
I-Dei
(2006-03-28)
abang2 & akak2 cepat lari hari nak hujan tu.
izad
(2006-04-22)
memang sedih kalau perut ibu kita dilambung....
Bi-klate
(2006-06-29)
Eish...ish..tak patut..kecian telur tu dibaling2..tak pening ke anak ayam tu..baling2 juga..hati-hati jangan trjatuh atas kpala udah lah..hehe
mohamad
(2007-01-29)
huhuhu....macam best saja aktiviti ni...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.162969 saat. Lajunya....