Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 39
Ahli: 0
Jumlah: 39




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[487 x 271 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits8401
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Aktiviti selamatkan telur ayam... peserta sedang tekun membalut telur...
Keterangan: Aktiviti selamatkan telur ayam... peserta sedang tekun membalut telur...

Komen yang telah dihantar
irda82
(2004-05-05)
cak! hehe... ana kan pemerhati dari awal
kaze
(2004-05-05)
.. igt balut tebal² xpecah, telur pecah gak ceh.. hancuss hehee
littlemuslimah
(2004-05-05)
tulaa.. lain kali, guna taktik kami, ajk ni haa.. ehehehe ^_^ nescaya selamatlah telur ayam kalian ^_^
kaze
(2004-05-05)
hahahaha.. baik puan hehe, lupa dah guna taktik ape ek he
muslimahsejati
(2004-05-05)
teknik tak menjadilah....
nur islami
(2004-05-05)
teknik kump ana pun xmenjadi....hermmm
nur indah
(2004-05-05)
bijak la kump. ajk n muttaqin... dapat selamatkan telur ayam dorang dr pecah... kump. akak... bebudak ni berlagak je, pecah padan muke..:))
mardianatul hannan
(2004-05-06)
sesekali kalah ape salahnye kak kaei.. heheh
kaze
(2004-05-06)
ehehe buka ape.. kaze baling tinggi sangat.. /moral= jgn berlagak hehehe insaf he
lidya haryati
(2004-05-06)
teknik masukkan telor dlm air, idea muttaqin, memang best...telah berjaya memprotek telor dr pecah...
siMpLe sHiDa
(2004-05-06)
memprotek.. uish. ayat baru tu kak gee..he..he..dgn maksud lain.. mendefendkan.. & mencoverkan.. :)
Engku Salina
(2004-05-06)
tulah... kump akak berlagak sgt... baling telur paling tinggi, konon takkan pecah... pengajaran buat mrk... lepas tu terus insaf...
kaze
(2004-05-06)
hehe... nasib baik insaf klu tak mmg kalah lagi hehehe
MeowHidayah
(2004-05-06)
rebus dulu telur tu baru baling.. hehe..
darul numan81
(2004-05-06)
huh..time ni memang ana ngah bersemangat nak balut telur tu.. tapi hampeh pecah jua akhirnya
Engku Salina
(2004-05-06)
kump akak, amirul yg paling bersemangat bungkus telur dgn suratkhabar... smp penat hafiz nak bukak bungkusan tu... namun, pecah jua akhirnya...
darul numan81
(2004-05-06)
oo..kump.kak engku rupanya yg balut dgn paper sampai tebal tu rupanya..ingatkan tak letak telur dlm tu.. heheh..
kasih kekasih
(2004-05-07)
telur apa kak...telur kenduri ker...
al-umari
(2004-05-07)
kenangan kepada yang terlalu yakin untuk menang...heheheh
Alqathrunnada
(2004-05-07)
hehehe....tak sangka plak telur kump. kami leh pecah...ingat kan dah bungkuihhh..elok2..ni yg tak puas hati ni...kaze..hang lah yg baling tinggi2.
kaze
(2004-05-08)
hehe.. bukan ape.. bagi chance la takkan nak menang setiap segmen ceh heheh
lidya haryati
(2004-05-10)
tu lah tak mempraktikkan faktor tekanan... heh ;)
kaze
(2004-05-10)
dah praktik dah he.. tp apa kata org.. nasib? he.. //amek coz fac egineering ka kt UTM lidya :-) hehe
Hanan
(2004-05-11)
MuTTaQin memang terer bab tekanan2 ni..
al-umari
(2004-05-12)
hehe...bijak muttaqin..bagus..semoga fizik nanti pun dapat elok....
al-umari
(2004-05-12)
antum semua ingat tak bungkusan kumpln kak Engku&kaze& d geng?masa ana buka tu mcm peti duit,berapa byk lapisan dah..ingat takde dah telur kat dlm tu
al-umari
(2004-05-12)
sekali bukak nampak span dah basah dah...memang ajal dah ....hehehehehe :-)
azzahrawi
(2004-05-12)
cian kat telur yg pecah tu.. gorengkan sodap... hehehe
alfaqierah
(2004-05-13)
:) Alqathrunnada>praktik loghat utagha...menjadi pulak tu! tahniah..boleh dtg lg noo..
Engku Salina
(2004-05-13)
tu amirul yg rajin balut... hehehe... pecah jua akhirnya... isk...
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Yang Pecah Hanyalah Kulit Telur, Bukan Kita Erk........
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Kumpulan Kami Beri Peluang Pd Kumpulan Lain Utk Segment Nie... Tak Gitu Sahabat² :-) Jgn Marah
kaze
(2004-05-16)
betul & tepat sekali amirul hehe.. bukan nak sokong la cuma kenyataan yg kdg² ada xleh terima.. aduii hehehe /grau ek he
Engku Salina
(2004-05-19)
bisalah tu... susah gak kalo asyik menang je... hehe... ;)
aidilshah
(2004-05-22)
i'm so wonder where is muslimin.. every picture i see is girls.. Y
kaze
(2004-05-25)
coz yg punya camera pun girl :-) album lain ada byk gak gambar muslimin..
mizie hafiz80
(2004-07-24)
buat aper tu....?
raudhatulmardhiah
(2004-07-24)
nak join jgk!!!
itsme
(2004-10-06)
SELAMATKAN TELUR2 AYAM TU DARIPADA WABAK SELSEMA BURUNG!!!!
kinan
(2004-10-07)
nau'zubillah min wabak selsema burung ....
relajihad
(2004-11-19)
heh.. burung punya selsema... ayam jadi mangsa
islahfilislam
(2005-01-08)
isk2.. buat apa laa tuu
khazani
(2005-01-16)
takde telur lebeh ke utk saya
achik solehah
(2005-09-30)
kumpulan ana punya telur pun pecah juga..tapi snyap2 tak btau orang lain...ehee (^_^)
bukhori
(2005-12-12)
jangan bagi pecah! kita boleh bawa balik lepas itu buat telur dadar
fitrahh
(2006-01-05)
berdosa tak bagi tau
Truth
(2006-03-29)
goreng pun sodap
emi rtt
(2006-11-30)
azreenfasya
(2007-04-28)
best main ini
Al-Qarni
(2007-05-10)
agaknya lah....sapa antara mereka ni belum mendirikan baitulmuslim....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084238 saat. Lajunya....