Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[593 x 194 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits2960
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Aktiviti berkumpulan...
Keterangan: Aktiviti berkumpulan...

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-05-05)
ni tgh jawab teka teki.. //posmen & topi besi hehe
littlemuslimah
(2004-05-05)
"jawapan kami kena pratikal.. " ehehehe "haik" ehehehe ^_^ kelakar laa
kaze
(2004-05-05)
hehe.. a'ah kan he
ainul nabila
(2004-05-05)
hehehe...seronok..
muslimahsejati
(2004-05-05)
tgh duk fikir jawapannya..tup tup senang je ...
nur indah
(2004-05-05)
memacam la hangpa ni no... terasa mcm budak2 skolah lak akak masa kat mega jk ni... ;P
kaze
(2004-05-06)
heheh a'ah tp seronok gak.. bukan senang nak 'balik ke sekolah' hehehe
siMpLe sHiDa
(2004-05-06)
aik..? akhi hafiz.. bincng ape ngn kak nur_indah..?
siMpLe sHiDa
(2004-05-06)
pandang-pandang..jeling..jeling..he.he.. ops.. just kidding..
Engku Salina
(2004-05-06)
hafiz duk usha jwpn kump kami agaknya... hait!!! hehehe...
kaze
(2004-05-06)
patut la ceh hehe
Alqathrunnada
(2004-05-08)
pening kapla nak cari jawapan nooo.....
azzahrawi
(2004-05-12)
tak pe... jawapan ada
minthin
(2004-05-25)
ni sesi ape bende....sesi cari jodoh ke.....:)
nur indah
(2004-06-01)
ade ke sesi carik jodoh... ni sesi kuiz .. lawan antara group... ;-P
kinan
(2004-10-07)
betul tu mana ada sesi cari jodoh macam tu ...!!!
al besouty
(2004-11-05)
tu laa pasal..cari jodoh jgn tak cari...
kinan
(2005-04-24)
tak rasa segan kee bercampur macam tu??
Addey
(2006-03-19)
Kenapa tak asing lelaki perempuan? hehe
Ketotoi
(2006-04-23)
erm
sakti
(2006-06-16)
macem man ini ikhwan akhwat pandang-pandangan, ntar setan lewat loh
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093204 saat. Lajunya....