Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[480 x 216 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits2782
Undian3
Rating4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
khusyuk mendengar ucapan para pengarah...
Keterangan: khusyuk mendengar ucapan para pengarah...

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-05-05)
he.. k. aie buat ape tu..tgk tentatif ek he
littlemuslimah
(2004-05-05)
kak kaei tgh tgk tentatif, ade tak minum pagi.. ehehe ^_^
kaze
(2004-05-05)
tak kot, nak tunggu bila konsert hehehe
ainul nabila
(2004-05-05)
senagih je kak hanan>>:)
nur islami
(2004-05-05)
wah...khusyuk jek kak lin ei...
nur indah
(2004-05-05)
mengada la kaze ngan little ni.... sumbat ngan buah pala karang! :p
kaze
(2004-05-06)
aduiii hehe
Engku Salina
(2004-05-06)
kaei tgh baca surat cinta kot... hehehe...
kaze
(2004-05-06)
sekali surat cinta daa.. ikan sajak.. //p ramlee hehe
darul numan81
(2004-05-06)
ada ke ana dlm gambo ni?tak nampak pun.. err.. kak kaei mmg ngah lapar tu..almaklum lewat sampai. tu yg nengok tentatif bila waktu minum..heheh
Engku Salina
(2004-05-06)
kami dah sarapan kat kantin sebelum ke dewan tu... takkan lapar lg kot kaei... :D
darul numan81
(2004-05-06)
kak salina..kak kaei memang menjadi sasaran ke mana2 saja dia pergi.. w/pun dia tak lapar..org tetap kata dia lapar..heheh
kaze
(2004-05-06)
ceh.. nape plak hehehe, darul_numan81 anti ada tgk gambar muslimah makan 'ais malaysia'? hehehe
Engku Salina
(2004-05-07)
a'a kaei sentiasa menjadi sasaran... yg belon tu semua serbu kaei... nasib baik akak tak kena...
Prof Muslim
(2004-05-07)
Prof tak tahan gelak nengok kak kaei...lari selamatkan belon...huahuhahuhahuhahuhaua
farina
(2004-05-08)
khusyuknye
Alqathrunnada
(2004-05-08)
alahai....semua muslimat kuat makan...nak buat cam mana..
kaze
(2004-05-09)
hehe uii ayat.. he kene 'sembur' karang baru tahu he
nur islami
(2004-05-10)
amboi qatrun sesesdp mulutnya dok ngata muslimat yer..!!
nawwal
(2004-05-11)
little>wajahmu menggambarkan kepenatan..meh ana tumpang penat utk anti ek?mmg kuat semangat la sahabat ana yg sorang ni..=)
kaze
(2004-05-11)
ha kan dah kene he
darul numan81
(2004-05-11)
err.. kaze, anta tahu ke siapa yg ambik gambar muslimat mkn 'ais m'sia' tu?isk..isk.. ana nak serang org yg ambik gambo tu.. malu wei..
nur indah
(2004-05-11)
huh!! rasa nak serbu balik sume adik2 yg serbu nak pecahkan belon akak aritu la prof.. uwaaaaaaaa, belon itu x bersalah.. xdak kenangan nak bwk balik!
Hanan
(2004-05-11)
sian kaei, hampir terbang kaei dibuatnya... takpela.. nanti kita beli belon lain time jk hospital.. belon ada kaki pun leh..
kaze
(2004-05-12)
em.. daru_numan81.. time tu klu tak silap ajk yg ambil, peserta xda yg pegang camera.. cuba la tanya ajk² mega, tak pe tak ramai yg tahu hehe
darul numan81
(2004-05-12)
iyolah kaze..hrp x ramai yg tahu.err..kak khaei,sori sbb tarik akak hingga muslimah lain berjaya pecahkn belon akak..tp muka akak mmg cute time tu..:P
kaze
(2004-05-12)
tu puji ke ayat backup hehehe..
Hanan
(2004-05-12)
gamba kaei yg kat atas tu pun dah makin cute.. org senang hatila katakan
kaze
(2004-05-13)
ceh ni mesti ada pape ni heheh xnk kongsi citer ke hehe
Engku Salina
(2004-05-17)
kaei tu biasalah... ehem... ;)
nur muhammadi
(2004-05-24)
kyusyuk wa tawadduknye,...
nur indah
(2004-05-24)
cehhh!!! ngengada Hanan, alin, Sal, kaze!!... dapat kome nnt, jaga la akak serang... :P senang hati memang la..lg byk problem lagi senang hati ape :p
kaze
(2004-05-25)
a'ah.. kdg² bleh buat kita tersyum tetiba je.. pastu tension balik hehehe
zaim bushra
(2004-09-05)
khusyuk betullah muslimah kita nie..bagui2..
kma 5540
(2004-10-05)
aik............macam ade yang kenal jer dlm gmbr tu.......kui...kui....kui
kinan
(2004-10-07)
alahai macam kenal jeee...tapi tak kenal pun ....eheheh
relajihad
(2004-11-14)
erm... maaf nak betulkan sket belh tak?... bukan khusyuk ... tapi khuduk... khuduk dapat dilihat... khusyuk tak dapat dilihat (didalam hati) :)
hilwi
(2004-12-04)
hai...kak yang blakang tu...tidur ker khusyuk?
lidya haryati
(2004-12-11)
jk aidilfitri
zailani
(2005-03-24)
agk2 sempat hbs ker kuliah tu?kot2 ada y setuju tanpa di soal..(tidur)..hehe
ibn wanza
(2005-10-29)
dalam majlis apa agaknya ni..
compak
(2005-12-21)
waduh2.....masuk ke tu...jangan masuk kiri keluar kanan...udah lah.....ehheeheh
isyumul
(2006-10-07)
Salam ukhwah... salam mahabbah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089682 saat. Lajunya....