Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua orang boleh menjadi guru, tak semua guru boleh menjadi pendidik
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[535 x 227 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits2933
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Aktiviti di Pantai Merdeka, menjwb soalan kuiz...
Keterangan: Aktiviti di Pantai Merdeka, menjwb soalan kuiz...

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-05-05)
..yg tak tahan tu ada spy membantu.. wani hehehe
littlemuslimah
(2004-05-05)
ye laa.. tu yang ana termampu.. ehehehe ^_^ heris tengking ana.. takut ana. tu yang ana pi tu... =(
kaze
(2004-05-05)
hehe.. dia tak sengaja kot.. jgn takut no...
nur islami
(2004-05-05)
erm..segmen jwb kuiz ni kump ana bersama kak lin menang..yeah!
muslimahsejati
(2004-05-05)
betul tue nur islami.....tahniah..tepuk untuk diri sendiri..cayalah kak lin
nur indah
(2004-05-05)
alahai, cian little... len kali bgtau akak, biaq akak tengking dia balik... ehehehe... ;P
mardianatul hannan
(2004-05-06)
penin dok pikiaq nama menteri mase ni.. nasib baik al umari byk gak tau..
kaze
(2004-05-06)
..dgr² ada dapat jawapan guna sms hehehe..
lidya haryati
(2004-05-06)
pergh soalan isu semase tuh..penat pikir
Engku Salina
(2004-05-06)
biasalah little... bdk2 laki tu mmg... bising aje memanjang...
Engku Salina
(2004-05-06)
mmg penat betul nak jwb soalan kuiz yg byk tu...
kaze
(2004-05-06)
..maaf semua.. sb ke'bisingan' kami.. hehe sgla kesusahan amat dikesali :-)
darul numan81
(2004-05-06)
err.. kami pun tka sangka leh menang..almaklum ahli kump.kami semuanya muslimah.. tapi bukan sebarang muslimah tahu..muslimah yg cerdik lagi bijaksana
Engku Salina
(2004-05-06)
amboi alin... masuk bakul nampaknya... :p
Engku Salina
(2004-05-06)
kump kami yg bg jwpn agaknya... sbb bdk2 lelaki bising aje bg jwpn... :D
darul numan81
(2004-05-06)
hehehe..dah takde saper nak puji..so, sebagai ketua kump... kealah ana bagi semangat kat adik2 tu.. tp diorang tu mmg bijak2lah..tahu nama menteri..
muslimahsejati
(2004-05-06)
biasalah kak alin adeq2 mu semua bijaksana
Prof Muslim
(2004-05-07)
Prof tak dapek nolong kumpulan 2..sebab kena bertugas.....hehe
nur islami
(2004-05-07)
mmg kump kita bijak2 kan kak lin...?ekekek..puji jgn xpuji..
al-umari
(2004-05-07)
kump kami berhati2 takut ditiru kump darul numan...tapi kulan dia yang menang....tak aci...heheheh...lawak je
Alqathrunnada
(2004-05-08)
uih...gambaq ana tak ada laaa...ni tak adil nih...tak apa..
Alqathrunnada
(2004-05-08)
amboi abg. Herris..dengan speak mata dia yg bergaya tu...handsome noo..!
sunan-faqih
(2004-05-09)
little kena tengking?...siannye..:(
Hanan
(2004-05-09)
siapa berani tengking s/u ana ni.. isk
Prof Muslim
(2004-05-09)
Prof...tak berani ..psl Ketua bengkeng sangat...erkk
kaze
(2004-05-10)
ketua dia mmg.. super duper extra he ceh he grau je hehehe
muslimah ungu
(2004-05-10)
siapa berani tengking wani??berani tengking adik akak ye...nak kena tu....
Kang
(2004-05-11)
Tengking? apasal main tengking2???
nawwal
(2004-05-11)
cian kat wani..=( pasni ana plak nak tengking heris!nak kena ni..hmm..
Engku Salina
(2004-05-11)
heris jerit kuat2 sbb wani tak dgr kami panggil dia... lps tu heris dah kena marah sbb jerit tu...
kaze
(2004-05-12)
a'ah kami pun tegur gak, takkan buat dono kot hehehe.. heris.. anta mana ni.. say la smothing, sorry ke ape² ke :-)
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Sabar² Jgn Marah....! Ana Disini....! Ada Sesiapa Panggil Ana? Sorry Lambat Join..!
kaze
(2004-05-16)
a'ah anta lmbt komen la.. hehe jgn bt kesimpulan dah la am he
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Bukan Lambat Tapi beri Peluang Pd Yang Memerlukan... :-)
Kang
(2004-10-15)
Yang gemuk pakai spek hitam murah tu kan Jibrail Abdul Rahman. Awat nyamar jadi nama Heris?
kaze
(2004-10-17)
ooo heris nama sebenar Jibrail.. wa baru tahu.. lama xdgr khabar.. he

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091849 saat. Lajunya....