Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> nur islami


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK MEMANAH DAN JK APRIL nurul peace


nur islami
[260 x 321 jpg]

Dihantar olehnur_islami
TarikhApr 28 2004
Hits8787
Undian4
Rating4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
gambar ni ketika ana dgn along ana di klcc
Keterangan: gambar ni ketika ana dgn along ana di klcc

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-04-29)
ooo.. ok.. salam ukhwah..along mana satu.. yg tengah² tu ke? he
Daeng Jati
(2004-04-30)
assalamualaikum. salam bertaut salam ukhwah.....kaze along yg tak pakai spek tu..........
Daeng Jati
(2004-04-30)
makanan kat KLCC mahal la...tapi tak sedap pun.....
nur islami
(2004-04-30)
salam ukhwah tuk akhie kaze..along ana yg pakai baju warna peach!
nur islami
(2004-04-30)
waalaikumussalam akhie Daeng_Jati..salah tu akhie..sebenarnya dua2 pakai spec.juz pic ana ek xnampak cam pakai spec.ana kat sana xpun mkn2.g round2 je
BrotherMon
(2004-05-04)
posing sakan.hehee..
siMpLe sHIda
(2004-05-04)
amboi..jln sakan dik safa.. ekk..
nur islami
(2004-05-04)
maklum lah br dtg kat kl..amik kesempatan la ni kak shida..heheh
muslimahsejati
(2004-05-20)
salam buat nur_islami....sekali pandang mcm kembar dua kali pandang akak awak rupanya :)
Prof Muslim
(2004-05-24)
Tu dia Pengarah Jk Kelantan..... !!! Semoga berjaya
nur islami
(2004-05-24)
uikss..prof..jgn ler kata camtu..malu la...
nur islami
(2004-05-24)
salam jugak buat muslimahsejati
uqu
(2004-06-02)
assalamualaikum....salam ukhwah dari uqu....pasangan adik beradik yg ideal
nur islami
(2004-06-06)
waalaikumussalam..salam ukhwah jg dr ana, uqu..
irda82
(2004-07-03)
hai kak safa! hehe
usmad
(2004-07-09)
salafian
usmad
(2004-07-09)
Opssss i'm so sorry. salah taip la
kakciknah
(2004-07-09)
hai.....manisnya akak niiiiii
amier hafizun
(2004-07-22)
manis bergaya adik kak long nie... sape dpt beruntung la...
nur islami
(2004-07-22)
amboi irda..!!!
nur islami
(2004-07-22)
ape ni usmad..nm ana bkn salafian la..isk..
lukmanhakimi
(2004-07-24)
Assalamualaikum...bleh sayer berkenalan yang pakai baju biru tu.Salam perkenalan!!!!
tuyup
(2004-08-01)
yg pakai baju biru to comel la,nak ngurat leh x?tanye kak long dulu,leh kan?hehehe=)
ezzedineqassam
(2004-08-08)
mcm kenal je si baju biru tu...
nur islami
(2004-08-16)
salam perkenalan lukmanhakimi
aisyah j
(2004-09-15)
salam ukhuwah
dinulhuda1422h
(2004-09-18)
baru lepas tengok wayang ke ni? hehehe...
nur islami
(2004-09-21)
salam ukhwah juga wat aisyah
nur islami
(2004-09-21)
ei..xmain ar..tgk2 wayang ni...
riyas
(2004-09-22)
salam ukhwah dr ana.. eehhhmmmm...
nur islami
(2004-09-24)
salam ukhwah dr ana wahai riyas...
zaim bushra
(2004-09-29)
assalamualaikum...
nur islami
(2004-10-03)
waalaikumussalam zaim bushra..:-)
diana alisyah
(2004-10-06)
aiiii..
kinan
(2004-10-07)
bagus laa tu tak tengok wayang...jangan dok amal kan ...
kinan
(2004-10-07)
nak ngorat lak??ya rajul..tak yah lah tu orang punya dah tu ..
nur islami
(2004-10-08)
aiii diana
Budak merantau
(2004-12-09)
Awak ni orang seremban kat,member saye kenal awak,kalu tak silap member saye kate awak belajar kat SMKJS
nur islami
(2005-01-20)
opss...sy bkn org seremban. sy org kelantan..sape member awk tu?
uzair
(2005-02-03)
assalamualaikum women they r they r many in the an-nar wat we will do to help them jihad man to all
arwie
(2005-02-12)
assalamualikum leh berkenalan ngan awak tak
nur islami
(2005-02-19)
waalaikumussalam buat uzair dan arwie
helmiidham
(2005-04-05)
rasanya muka anti ni ader iras macam muka kakak sayalaa....
ABg IMaM
(2005-04-13)
a'kum boleh kita taaruf?...:)
addey
(2005-05-04)
cantiknyer lampu kat belakang tu...hua..hua..hua..
tuyup
(2005-05-08)
~emmm~
mukmin sejati
(2005-07-27)
assalamualaikum..Salam perkenalan buat teman baru
arifsafwan
(2005-08-21)
akm,salam ukhwah,boleh tahu yang mana satu nur islami dalam gambar ni
ABg IMaM
(2005-12-08)
dua2 comel...boleh taaruf :)
Ketotoi
(2006-06-12)
uiksss, nenek saya pun rupa dia macam ni la, konpiuss
fishah
(2006-08-03)
salam ukhwah..........
qutb
(2006-08-13)
salam ukhwah dari ana...
zainuha
(2006-11-01)
Salam dari ambe jugak...
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
melon
(2007-03-04)
salam ukhwah dr saya

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.165724 saat. Lajunya....