Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> nurul peace


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nur islami MEGA JK 2004


nurul peace
[366 x 248 jpg]

Dihantar olehnurul_peace
TarikhApr 29 2004
Hits3398
Undian4
Rating7.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum..nie nurul  hantarkan gmbar kenangan nurul masa kat kolej mara kulim...gmbr yg kedua...gmbr nie bersama tutorialmates... mlm annual dinner...
Keterangan: assalamualaikum..nie nurul hantarkan gmbar kenangan nurul masa kat kolej mara kulim...gmbr yg kedua...gmbr nie bersama tutorialmates... mlm annual dinner...

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-04-29)
ic.. salam ukhwah dr kaze.. peace hehe
Putra Aiman
(2004-04-30)
salam ukhwah buat akak2 semua tu...
Daeng Jati
(2004-04-30)
assalamualaikum. salam bertaut salam ukhwah.....nak makan nanti jmput ye....
Daeng Jati
(2004-04-30)
macam sedap je makanan tu,Kat KLCC pun tak sesedap macam ni
nur islami
(2004-04-30)
yg mana satu nurul ni?
nurul peace
(2004-05-01)
waalaikummussalam..salam ukhwah diterima..ok daeng, makan nanti nurul jemput, bg jer alamat,no tep..chewah..ekeke..nurulyg all pink tuh 2 dari kanan
insan p00
(2004-05-02)
assalamualaikum..nurul ni study kat sane tahun baper ek?
insan p00
(2004-05-02)
kenal x cikdu Mazni ?
nurul peace
(2004-05-06)
w'salam...insanp00..nurul study utk batch tahun lepas,2003/4..knal..exkmk ker?
Hanan
(2004-05-11)
salam harmonis.. sedapnya makan..
sanada yukimura
(2004-05-12)
ish2 ni yg nak nangis ni (kontrol cool yukimura!)
sanada yukimura
(2004-05-12)
teringat zaman akhir remaja dekat kmk dulu... byknya kenangan...
panarol
(2004-05-14)
annual dinner kat hotel mane?sape handle?t'ingt time blajo dulu sob..rindu kat kengkawan..
nurul peace
(2004-05-19)
erk...sanada..jgn nangis...hehe...kmk ttp dlm ingatan...erm..panarol..nie hotel kmk..kat kulim..hehe, makanan mmg sedap k.hanan,tp boys mkn kuat!!
syafira
(2004-05-24)
salam ukhwah...
nur muhammadi
(2004-05-24)
macam kenal je hall 2??
nur muhammadi
(2004-05-24)
tp dimana ya??
nurul peace
(2004-05-25)
aih..nur muhammadi...sudah tahu bertanya puler.bkn ker situ tempat awak jatuh dulu..ekekeke
nurfaqihah
(2004-06-22)
pilihlah yg mane satu yg anda berkenan buat menantu
nurfaqihah
(2004-06-22)
pilihlah yg mane satu yg anda berkenan buat menantu
aidil
(2004-07-10)
good luck
itsjustme
(2004-08-29)
salam ukhwah untuk nur...
aisyah j
(2004-09-15)
salam ukhuwwah
nurulain
(2004-09-30)
first tgk photo nurul ni, i guess that ni kat dewan kolej MARA kulim, saya ex-KMK, last batch matrikulasi UPM 1999/2000, so skrg nurul study kat mana
nurulain
(2004-09-30)
kenal ckgu mohd faiz tak? my mentor, anyway wishing u all de best!
nurulain
(2004-09-30)
masa dinner akak dulu, mmg ada org serve, best gitu mcm terasa tuan puteri plak!
nurulain
(2004-09-30)
nanti blh ler kita kumpulkan ex-KMK, setiap batch kan? apa pendapat nurul n sanada yukimura?
kastury ac
(2004-10-11)
assalamualaikum.......
humairoq83
(2004-11-07)
nurul and gang umur berepr? skrg masih study kt saner ke?
ABg IMaM
(2004-12-18)
assalamualaikum...yg duduk sebelah kanan nurul tu sape?...macam familiar je...
aKujErr
(2005-05-09)
cam best jer nmpak atas meja tu..huhu.. nak sket..
Faryzan Islamic
(2005-12-21)
Kenapa belum terbuka lagi sajian tu..dah lapar ni
Bukhara
(2006-03-04)
Maaf la...tapi nak tanya...?dah minta izin kawan-kawan dalam gambar sebelum Nurul siarkan ke? mana la tau,ada yang xstuju...
Addey
(2006-03-18)
cantiknya meja makan tu?
rafieq
(2006-07-05)
kenapa tak ada yang lawa??
shahirah86
(2007-01-12)
Assalamualaikum ukhwah itu indah a bertemu & berpisah kerana ALLAH "SALAM ukhwah SHA ucapkan kepada U all"
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
redgirl
(2007-04-26)
salam ukhwah untuk nur..
nurul peace
(2007-08-02)
salam untuk sahabat semua...lama tak masuk webpage ni, sibuk sikit...tup tup dah habis pun buat degree kat upm, and sekarang dah sambung master dah...ishk ishk ishk...maaf kawan-kawan
azilla
(2008-01-01)
salam perkenalan.....saya pun belajar kat kmk juga
nurul peace
(2008-04-29)
salam...batch mana tu ek azilla? :)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.07819 saat. Lajunya....