Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada sahabat yang setia melainkan kepentingan yang berpanjangan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 9 hari yang lalu
alongmina: 14 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 24 hari yang lalu
budakbesar: 30 hari yang lalu
azemi: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK MEMANAH DAN JK APRIL


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kamalhisyam JK MEMANAH DAN JK APRIL


JK MEMANAH DAN JK APRIL
[389 x 292 jpg]

Dihantar olehHanan
TarikhApr 26 2004
Hits7287
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Inilah dia ROBIN KANG
Keterangan: Inilah dia ROBIN KANG

Komen yang telah dihantar
qing er
(2004-04-27)
focus kang..jangan tak focus..qing rase anak panah tu mantul ke bakang..haha..jangan marah na..
MeowHidayah
(2004-04-27)
fokus.. fokus... hehe...
MeowHidayah
(2004-04-27)
p/s: memang ade gaya...
kaze
(2004-04-27)
memang mantul pun hehehe.. kan kang.. kaze lak mantul 3x hehe
kaze
(2004-04-27)
macam nak memanah rusa hehe..
Prof Muslim
(2004-04-28)
ke panah maskot....kot..?
kaze
(2004-04-28)
cane.. maskot semua kat blakang hehe
platipus
(2004-04-28)
lorr.... bersemangat BRO kang nie....
Engku Salina
(2004-04-28)
ni amik gambar kang ke gambar al-farisi yg tersenyum kat belakang tu...
farisHaq
(2004-04-28)
panahan tepat ke hati :D
taurus ds 84
(2004-04-28)
yang dok manah tu macam harun salim bachiklah
kaze
(2004-04-28)
hehehe.. dak de la.. tu tgk dr tepi kot.. cuba tgk dari depan.. macam neo ceh..:-)
nur islami
(2004-04-28)
tu dia..!!!
nawwal
(2004-04-28)
ye..itulah dia ayahanda Kang!eh!silap!Kang je....:P elok ke anak panah tu?mengena ke tak?:P
Daeng Jati
(2004-04-28)
Mas Kang,cepat mas........panah MeowHidayah tu.panah!!
kaze
(2004-04-29)
he.. anak panah.. ni bapak panah he
abu luqman
(2004-04-29)
wahh.. memang bergaye betullah.. siap ada mcm slow mo kat wajah Kang.. :)
izdham
(2004-04-29)
aik ni post nak ambil gmbr ke???
nur indah
(2004-04-30)
juara segala juara...ROBIN KANG... ehehehehe... ;-P
Hafiz Qiee
(2004-04-30)
dasatnye kang!!
heartbrokenkid
(2004-05-04)
waa bestnya.. rugi tak dapat pegi.. iskk..
BrotherMon
(2004-05-04)
nak panah sapa tu ka ? lepas ni boleh ganti legolas laaa....citer LOTR
darul numan81
(2004-05-05)
wah!cukup bergaya sekali Kang ni.. panah jgn tak panah.. err.. tapi siapa yg kat tengah2 gambo tu?sempat buat iklan colegate.. opss..heheh
sunan-faqih
(2004-05-09)
uih!ni competition punya bow nih...baper pound tu....jenuh Kang menariknya....eeeyahh....
nawwal
(2004-05-11)
heheh..Kang panah tapi terpelanting balik arrow tu..kikiki..:P
uqu
(2004-05-30)
tengah memanah aper tu brother kang???? fokus nampak:-)
uqu
(2004-06-02)
ramai jugak penonton kat belakang tu....
khalifah
(2004-06-02)
macam terror jer
Pdaus
(2004-07-11)
patut la terpelanting balik ke belakan! cuba korang tengok mata Kang bukankah dia sedang tidur tu!!
nuraini
(2004-07-15)
ceh...tangan KANG straight boleh buat pembaris tuh.....ehek.....
MeowHidayah
(2004-09-18)
ish... kok kawe yg nok dipanahnye daeng.. :p
kasihmu-amanahku
(2004-09-26)
gaya seorang JAGUH?? jaguh memanah tu xde kot, tp kalau modenas jaguh tu mmg ade
al razi82
(2004-10-30)
camne nak join jk memanah? kat mana nk daftar?
kaze
(2004-10-31)
dah berlangsung.. nnti klu ada lg join la hehe
SeNaN
(2004-12-11)
abg. teknik tarikan tali memanah tue salah, lepah dada tak bukak habis, kepala mencari tali dan bergerak
QurratulAini
(2005-01-16)
hai.....nak memanah kemana tu sedareee
kens2005
(2005-02-15)
kat mana tuh?
azareenzulaikha
(2005-02-28)
assalamualaikum..all in blue nih....
addey
(2005-05-04)
cantiknyer pintu kat belakang tu...hua..hua..hua..
samudra
(2005-12-14)
bangggg...saya suruh kau panah budak baju biru tuu
broshahrin
(2006-02-14)
memang terrer.mungkin dia tengah dok baca selawat banyak agaknya.wallahualam...
Truth
(2006-04-12)
macho la..
emi
(2006-06-02)
la.. patut macam pernah nampak
nabilpoyo
(2006-07-15)
kontrol ok...
qutb
(2006-08-13)
go!go!
nafisah
(2007-09-27)
Boleh ke tu pokcik?
smile roses
(2007-10-25)
kang ada gaye pemanah hebat :D
mohamad
(2008-03-21)
betul..betul...... ada gaya tu
marul
(2008-09-08)
macam robin hood pun ada juga..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084681 saat. Lajunya....