Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Raja yang setia pada dayang2 yang hanya inginkan kerusi empuk di singgahsana bukan sahaja akan meruntuhkan seluruh istana bahkan seluruh takluk jajahannya...
-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kamalhisyam


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nurul JK MEMANAH DAN JK APRIL


kamalhisyam
[345 x 238 jpg]

Dihantar olehkamalhisyam
TarikhApr 15 2004
Hits7069
Undian11
Rating4.45455

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bersama sahabat baik...
Keterangan: bersama sahabat baik...

Komen yang telah dihantar
dila
(2004-04-16)
patutla tadi macam kenal jer....
wida widi
(2004-04-16)
oo..sahabat baik eh..tgk muka dia..teringat sakinah
Daeng Jati
(2004-04-16)
sure heboh kat alor staq
cahya ilham
(2004-04-18)
tu fasil idris ke??
kaze
(2004-04-19)
ya sakinah.. baru igt, oo dia pun xUM ke kamalhisyam
Prof Muslim
(2004-04-19)
yg mana satu kamalhisyam..?
kaze
(2004-04-19)
aii, kanan la, prof tu ari dia ada time jk raya
azura anakmami
(2004-04-19)
ecewahh sure hebohhh..mana org nya x heboh2 lagi nie...kamalhisyam...salam ukhwah.
Prof Muslim
(2004-04-20)
oo..ye ke..tak cam la...maaf yer?
BrotherMon
(2004-04-20)
sahabat baikku jua....... :)
kamalhisyam
(2004-04-21)
alamak.. ni bukan sureheboh la... ni kat pwtc... masa minggu pembangunan ekonomi Islam..
kamalhisyam
(2004-04-21)
hm.. fasil memag dari UM.. sama fakulti dengan ana
kaze
(2004-04-22)
ooo masih study lagi.. igt dah grade.. ajak lah join UC :-)
nurim
(2004-04-23)
gambar betul ker...sajer mencapap.....
kamalhisyam
(2004-04-25)
fasil dah grade lama.... nurim, mencapap tu apa? ni memang gambar real la...
nur islami
(2004-04-25)
salam ukhwah dr ana..
farisHaq
(2004-04-25)
erm slm lama x jumpa
kaze
(2004-04-26)
ooo
muslimahsejati
(2004-04-27)
pengacara rancangan favourite tue"al-kuliyah"
kamalhisyam
(2004-04-29)
tahun ni fasil tak pergi buat penggambaran untuk jejak rasul. tq farisHaq, memang kita tak pernah jumpa lepas jk dulu... lain kali kot
dinulhuda1422h
(2004-05-01)
kekalkan persahabatan tu...
dinulhuda1422h
(2004-05-01)
salam ukhwah dari saya....
kamalhisyam
(2004-05-06)
terima kasih dinulhuda.. salam ukhwah dari saya juga
hidayahnur
(2004-05-12)
Salam ukhwah.....Istiqomah mendepani cabaran.
muiz
(2004-06-08)
ish2...ensemnyer budak pahang nie... ;)
muiz
(2004-06-08)
kamalhisyam ni free lg. sape nak cari suami soleh bleh le ambik dier...hehehe.jgn marah kamalhisyam
kamalhisyam
(2004-06-21)
mmg free lagi muiz..
ipin80
(2004-06-29)
memang terdapat kejernihan keimanan di wajahmu
kamalhisyam
(2004-07-05)
ipin80..anta cakap kat sape ni... fasil ke kat ana?..he he.he.. saja tanya
khuzairn
(2004-07-06)
sape tu idola ke?
insaniah
(2004-09-24)
assalamualaikum... salam ukhuwah fillah saya pernah jumpa sdr fasil masa sureheboh di kepala batas mmg comel orgnya anta juga:)
ain khansaa
(2004-09-29)
salam ukhuwwah... nama enta mcm nama cikgu ana...
imannoraina
(2004-11-24)
cam kenal jer...siapa lagi kalo bukan pengacara al kuliyah..itu idola anta kerr...
kamalhisyam
(2004-11-29)
kawan dan idola... betul ana tak tipu...
relajihad
(2004-12-10)
:) malaysian idol ker?
nurbalqis83
(2005-01-02)
:)
nurbalqis83
(2005-01-02)
assalamualaikum.......
kamalhisyam
(2005-01-14)
waalaykumussalam
ABg IMaM
(2005-01-22)
mane hang kenai fasil nie....?
kamalhisyam
(2005-01-23)
kenal kat tv... alamak, panjang lak cerita kalau nak bagitau.. he he..
izaluera
(2005-07-02)
hai kamalhisyam...yang maner satu awak?
kamalhisyam
(2006-03-07)
mesti la yang pakai baju warna biru...
tisya
(2006-03-23)
salam ukhwah
nurrihan
(2006-04-07)
salam ukhwah fillah
nurrihan
(2006-04-07)
salam ukhwah fillah
kamalhisyam
(2006-05-19)
salam ukhwah kembali...
qaidqahir
(2006-06-07)
salam ukhwah.lama tak tengok fasil.betul ke dia kawin dengan intan
nabilpoyo
(2006-07-15)
kontrol ok...
kamalhisyam
(2006-07-20)
siapa yang kontrol ye? fasil ke ana? he he he
fishah
(2006-08-03)
salam ukhwah kamalhisyam................
kamalhisyam
(2006-08-07)
salam ukhwah kembali fishah..........
kamalhisyam
(2006-08-10)
ustaz fasil dalam proses menyiapkan rancangan ilmuwan islam2... dia sendiri yang bagitau ana baru-baru ni... harap semua ahli ukhwah jadi penonton setia... :)
imthiyaz
(2006-09-08)
salam... justice is just not black dan white...
kamalhisyam
(2006-09-12)
start minggu lepas rancangan ilmuwan islam siri ke-2 dah bermula...
kamalhisyam
(2006-09-12)
ustaz fasil hantar sms.. dia kata itu antara progrm yang mampu dia & team dia buat untuk menyaingi prgrm lagha yag lain..
kamalhisyam
(2006-09-12)
imthiyaz: wasalam..betul, justice is not just black and white, and not also the other colours.. :)
ABg IMaM
(2007-05-01)
insya-allah kita terus berjuang....:-)
azilla
(2008-01-01)
salam perkenalan...
Far-Zie
(2008-07-14)
salam..dulu belajar mana? macam kenal lah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084897 saat. Lajunya....