Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Naikkan layar anda sekaki, anda akan mendapat angin sepuluh kaki
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> nurul


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ibnatuddin kamalhisyam


nurul
[251 x 208 jpg]

Dihantar olehnurul_peace
TarikhApr 11 2004
Hits7956
Undian4
Rating7.75

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum..ini gambar semasa hari graduasi utk batch 2003/2004....budak2 nurul iman atas..KOLEJ MARA KULIM..
Keterangan: assalamualaikum..ini gambar semasa hari graduasi utk batch 2003/2004....budak2 nurul iman atas..KOLEJ MARA KULIM..

Komen yang telah dihantar
khaulah alazwar
(2004-04-12)
amboi...comeynya duduk...tapi apesal tinggi sangat dik?=) salam ta'aruf dari ana...mana nurul peace tu?
muslimin23
(2004-04-13)
emmm..salam ukhwah..
muslimahsejati
(2004-04-14)
cantiklah posting dia...yelah yang mana satu nurul nie
nur islami
(2004-04-15)
erm..ramainya awekss!hehehe..salam ukhwah dr ana..mn sa2 nurul_peace nih??
kaze
(2004-04-19)
uiiyoo. dasat, ada gaya akrobatik skit he.. yg tepi tu berdiri atas pagar tu ke. :-) wlupapun, salam ukhwah..
Prof Muslim
(2004-04-19)
jaga2 nanti jatuh..jambatan patah..berat sangat..hehe
muslimin23
(2004-04-20)
skill aper tu?
Firdaus Azimi
(2004-04-20)
assalamualaikum..hehhe..posing siap buat bentuk luv lagik..apapun selamat berukhwah dan berposting disini..
irda82
(2004-04-21)
pandai...
nurim
(2004-04-23)
korang buat kontijen sarkis solehah ker?
Subuhku
(2004-04-24)
ishhh apa anak dara main panjat2 nih jatuh karang dah turun harga nanti hati2 dik
nurul peace
(2004-04-29)
waalaikummussalam...hehe..nurul yg duktgh tuh, nom 2 dr yg plg depan..x cukup tempatlah..amik jer duk depan...separuh duduk jer..tu pundh goyang..
rusyd aiman
(2004-05-05)
jangan terlalu gembira di dunia sebab aka banyak menangis di hari akhirat kelak....
epi
(2004-05-12)
macam kenal tapi kat mana ye?..
DarkenX
(2004-05-13)
sakit pala.a... cam tatu ( brass band ) ikut cara susunan bunga
nurul peace
(2004-05-19)
eh DarkenX...jgn smpai sakit pala!! nie post yg plg best kiterorg buat...rindu kat KMK..
dakwah ilahi
(2004-05-27)
selamat bbelajaq dan jaga diri hiasi peribadi utk semua
dinulhuda1422h
(2004-06-02)
macam bebudak PKN jer ni....ish..ish....
Firdaus15
(2004-06-23)
eeiii, cute nye ... cam puss in the boots..
MAZRINAINA
(2004-07-31)
eh.eh cutenya semua nak pilih yg mana satu ye?kena tanya mak lah...
nurul peace
(2004-08-07)
kikiki...thanks...nie budak kmk la..bkn pkn..kui3..kecantikan itu anugerah Tuhan...
sirna bintang
(2004-08-18)
cantik betul gambar ni..apa lagi tuan yg bergambar kat situ...salam ukhwah dr saya d uitm kota samarahan..moga2 dapat kita tambah kenalan duniaakhirat
norlailatulasikin
(2004-08-29)
pandai antunna sumer menyusun orang ek.amik mase beraper lamer nih
man-z
(2004-08-29)
assalamualaikum.......baik-baik nanti jatuh....
aidil
(2004-08-30)
mak aiii byk nye..baik2 duduk tu kang tergolek plak kat belakang...
raudhahasanah
(2004-09-23)
awak semua nampak biru... (",) ~salam ukhwah~
pai
(2004-09-29)
apahal belonggok ni.... smpai tepanjat-panjat tu.... nnt saya juga yg susah..... susah nak tahan ketawa.... kahkahkahkah... ehem.. batuk plak.
kma 5540
(2004-10-05)
alah biasa pompuan mmg can tu klu ambk gambr..........
miss 3
(2004-10-10)
ala.....rindunye kat shbt2 dorm nurul iman atas. sape nurul_peace ni erk? kalo nak tau i'm one of those cute girls kat situ.hihihi.. slm tautan ukhwah
al jazari
(2004-10-20)
mm..ukhwah fillah.kan bagus umat islam bersatu dan berukhwah begini utk tegakkan daulah islamiah
putra
(2004-10-30)
wah cunnyer awek kat saner leh berkenalan.... salam ukhwah
alhidayah
(2004-11-22)
x-kmk rupenyer.. patut cam kenal jer
relajihad
(2004-11-29)
kulim?... wah... dah lama x pi kulim... teringat kat memba2 kat kulim...
waaniey
(2004-12-16)
ape ni ramai2.Ikan sardin ker... suka lh tu ramai org tengok gambar ni...
ABg IMaM
(2005-01-22)
yg tongkat dahu bawah sekali tu sape?...boleh taaruf?
vanadium oksida
(2005-02-03)
tengok sekai cam sejambak bunga aje..yelah pakai baju semua sama
hasfiz
(2005-02-27)
3 dari kiri tu sape nama..?:P
helmiidham
(2005-04-05)
helmiidham
(2005-04-05)
kosong tu sbb tak boleh berkata apa .........anugerah ilahi!!!
syurga firdausi
(2005-04-19)
macam kumpulan nasyid popular lak.....biru mata hitam ku....
Sumaiyah o9
(2005-04-29)
jab heran lak tgk gambor ni, yg belakang2 tu panjat kusi ek bg tinggi? hehehe muskil akaks
SayaKamu
(2005-11-11)
mmm...
samudra
(2005-12-17)
ni misti atas belakang unta ni..
Addey
(2006-03-18)
Tau tak lepas mereka begambar...ada seorang yang jatuh dalam parit tau..mandi lumpur!!
cheekmate
(2006-04-03)
biasalah nak tayang muka punya psal!!!!!!!!!!!!!!! sanggup mandi lumpur!!!!!!!!!!!!
nabilpoyo
(2006-04-06)
mandi lumpur pun ada bagus nya
nurulain
(2006-10-31)
nurul peace pun ex KMK kuga..me from KMK juga..last bacth matrik UPM 1999/2000- dorm visi..salam perkenalan
aman 23
(2007-07-02)
bunga segar...d taman ...hati-hati..u
nurul peace
(2007-08-02)
salam semua...maaf baru nak buka balik ukhwah...tgk2 dah hampir 3 tahun kat upm buat degree, sibuk sikit nak buka balik gambar2 ni..thanks yang komen..
nurul peace
(2007-08-02)
saya sekarang kat upm lagi, sambung master, fakulti sains komputer, baju biru dalam gambar tu masih saya pakai sampai sekarang...kenangan indah bersama kawan dorm nurul iman atas...
gadis islam
(2007-08-27)
salam...aiii...nurul?emm..saya pun tak-dorm nurul iman atas juga..tapi tak jelas sangat lah gambar 2...boleh tau nme penuh tak?macam kenal saja..
malina
(2007-11-03)
..nmpaknya kita sama batch lah..saya pun kolej mara kulim..kot2 lah kawan saya nii?tapi pic tu betullah xclear
pulu
(2007-11-17)
SUBHANAULLAH... Cuba perhatikan dengan seksama/cermat formasi para ukhti berfoto .a, mirip/berbentuk kedua telapak tangan yang sedang berdoa.
nurul peace
(2008-04-29)
salam....gadis islam & malina...nurul iman atas jugak eh? saya yang satu dorm dengan rashida a.k.a sakura. kenal?
nurul peace
(2008-04-29)
salam pulu...saya pun baru perasan :) thanks menyedarkan..ingat Allah sentiasa
marul
(2008-09-08)
hebat nya puasa..ada yang tergolek tak?? :) salam ukhwah.
ikrimah
(2009-03-01)
kenapa biru saja ni..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.075143 saat. Lajunya....