Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Program Anak Yatim


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
KRIS 2004 Program Anak yatim


Program Anak Yatim
[336 x 198 jpg]

Dihantar olehNawwal
TarikhApr 03 2004
Hits2874
Undian3
Rating6.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bersama kumpulan Durrani, Hussaini(UIAPJ) dan committee GRIMIS(UIAPJ)
Keterangan: Bersama kumpulan Durrani, Hussaini(UIAPJ) dan committee GRIMIS(UIAPJ)

Komen yang telah dihantar
nur islami
(2004-04-03)
ramainya....rumah anak yatim kat nama ni...?
nur islami
(2004-04-03)
maaf silap taip...kat mana ni?
Maryam
(2004-04-05)
gambar ni ke
Maryam
(2004-04-05)
alamak! tsilap send dulu...pegi sana mase cuti raya cina..rumah anak yatim sg pinang kalo tak silap...
kaze
(2004-04-06)
oooo
fardina
(2004-04-07)
wah....meriah nyer... nak join boleh
nawwal
(2004-04-08)
Assalamualaikum....ni kat umah anak-anak yatim kat Kelang...ana lupa la nama penuh dia...pasni ana bagi tau...OK?
muslimahsejati
(2004-04-14)
ramainya nampak seronok je kan
nawwal
(2004-04-15)
Ok....nama tempat ni...Rumah Anak2 Yatim Al-Khairiah kat Klang...seronok dapat jumpa adik2 kat situ...nakal mmg nakal..tapi baik2 sumenye..:-)
dila
(2004-04-16)
salam ukhwah utk semua.....all da best!
Feeza
(2004-04-16)
waaah..ramainyer..GRIMIS.UIA PJ?
ain waheeda
(2004-04-17)
grimis semoga bertambah maju pd masa hadapan.all da best.asta lavista.adios
nawwal
(2004-04-18)
a'a...G'RIMIS UIAPJ..ain_waheeda...anti ni comm G'RIMIS jugak ke?
Azizie
(2004-04-29)
Assalamualaikum....salam ukhwah utk semua.
syanazrina
(2004-04-30)
brother yg pakai baju b'kolar putih tu selalu je duk kt depan klu b'gmbar..... nape ye??
nawwal
(2004-05-01)
aik?naper plaksyanazrina?kenal ke brother yg b'kolar putih tu?tu senior ana la tu..
murnirah
(2004-05-07)
a'kum..salam ukhwah dari ana buat nawwal dan semua..hmm..brader kolar putih tu senior ke..tapi nape cam sekepale je ngan adik2 kat sebelah die tu?
nawwal
(2004-05-11)
W'salam murnirah..erm...senior ana tu memang camtu..dia tu ceria sentiasa..so, boleh kata sekepala la ngan adik2 tu.. =)
alang 1701
(2004-05-12)
bilalah dapat jumpa adi2 ni lagi....
alang 1701
(2004-05-12)
eh,adik2...
nawwal
(2004-06-17)
eh kak alang!!eheheh...igt tak kat adik nawwal ni..hihihi..
nuraini
(2004-06-18)
emmmm...cantiklah photo ni....elok besarkan and letak dalam frame...ok.....
nawwal
(2004-06-30)
actually foto ni mmh besor pon, tp dah masuk dlm ni, jd kecik la...=)
ZuBaiDaH
(2004-10-03)
assalamualaikum..........DURRANI..nak puasa dah ni...semoga panjang umur,murah rezeki...
prince diaries
(2004-10-07)
alhamdulillah biklah juga
qamarie
(2004-12-07)
eh!ramainya..ada aktiviti ape?
mariamdurani
(2007-03-26)
Alhamdulillah seronok tengok...........
mohamad
(2007-04-21)
alhamdulillah....kerja yang mulia. (^_^)
ct umairah
(2007-10-04)
semoga usaha yang murni ini diberkati

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151503 saat. Lajunya....