Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada yang perlu kita takuti, kecuali ketakutan itu sendiri.
-- Franklin di. Roosevelt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Program Anak yatim


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Program Anak Yatim poqya


Program Anak yatim
[338 x 208 jpg]

Dihantar olehNawwal
TarikhApr 03 2004
Hits3345
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bersama kumpulan Durrani…..
Keterangan: Bersama kumpulan Durrani…..

Komen yang telah dihantar
irda82
(2004-04-03)
Assalamualaikum.eh,durrani.ni thn ni ke
Prof Muslim
(2004-04-04)
wah seronoknya.....
farisHaq
(2004-04-05)
erm prgm gapo plak nie?
MuTTaQiN
(2004-04-05)
eh yang kat tepi tu pakai pink cam kak nawal jerh?
kaze
(2004-04-06)
program bsama anak yatim ek, kat ner
nawwal
(2004-04-08)
akhi irda...a'a...ni tahun ni la...masa cuti raye cina ari tuh...22/1/2004..hehe..
nawwal
(2004-04-08)
ni program lawatan muhibbah ke rumah anak2 yatim..kat Kelang...MuTTaQiN...kak nawwal??mana?mana?:-P :-P
permaisuri hati
(2004-04-09)
ehehe..nawwal takkan boleh nyorok...muka femess..!! :P
nawwal
(2004-04-09)
eh!tu kembar ana tu.....mana ada ana...hehe...nak nyorok gak!!
mencarisinar
(2004-04-13)
sinar
muslimahsejati
(2004-04-14)
seronoknya
rutab
(2004-04-14)
akm.... salam ukhwah... [email protected]
nawwal
(2004-04-15)
memang seronok...especially masa makan...hehe..:P
dila
(2004-04-16)
salam ukhwah....
maddah
(2004-04-17)
emmmmm....eratkan hubungan kekalkan persefahaman.....
maddah
(2004-04-17)
emmmmm....eratkan hubungan kekalkan persefahaman.....
nawwal
(2004-04-21)
salam ukhuwwah fillah buat sume...:-)
mubtasimah
(2004-04-22)
salam...nawwal...gambar akak tak der ke?..
nawwal
(2004-04-23)
hehe..akak....gambar akak ada la..kat ramai2 tu..heheh..sorry la kak..:p
pena sufi
(2004-04-30)
bestnyer
alang 1701
(2004-05-12)
sayangilah anak yatim...selami perasaan mereka..yg kini hanya doa yang dapat mrk kirimkan buat orang tua mereka...
nawwal
(2004-06-30)
betul...betulllsokong kata2 kak alang_1701..
anti ieman
(2004-07-24)
baguslah buat amal di dunia
al kauthar
(2004-07-27)
eh!!!mcm kenal je,ohh..rupa2nya shbt2 ana.alhamdulillah buat krana Allah.s.w.t.
sirna bintang
(2004-08-18)
akum kak nawal,yg mane 1 akak?..salam ukhwah dr sy sirna^sari^86..ceria aje smua ye,,mcmni lah yg kita nak..hehehe
nawwal
(2004-09-29)
hmm..al_kauthar ni sape ye?? adik sirna_bintang...akak yg bertudung pink tu..hehe ^_^
muallim
(2005-01-19)
hmmmm... alhamdulillah
paku
(2006-01-11)
best betul diapit muslimah hehehehe
paku
(2006-01-11)
best betul diapit muslimah hehehehe
nabilpoyo
(2006-01-19)
anak adalah permata ayah bonda
Addey
(2006-10-24)
syukur alhamdulillah...mereka sangatsuka pada kanak-kanak... kanak-kanak adalah kekasih Nabi SAW..
zueliea
(2006-11-27)
alhamdullilah masih ada lagi insan yang baik bertangungjawab sekarang.teruskan perjuangan.saya akan tetapmenyokong:)
saffar
(2007-01-10)
harap apa yang antum buat mendapat ganjaran daripada Allah Taala
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mohamad
(2007-02-06)
alhamdulillah....baguih... :-)..... best ni
uhibbu
(2008-06-05)
bagusnya..teringin nak sertai...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.134206 saat. Lajunya....