Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau Hidup Tidak Boleh Menyenangkan Orang, Jangan Menyusahkan Orang

-- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> ainul nabila


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
dehearty ku KRIS 2004


ainul nabila
[251 x 188 JPG]

Dihantar olehainul_nabila
TarikhMar 21 2004
Hits10213
Undian15
Rating7.26667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum...
ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah...
Salam ukhwah buat semua...
Bersama Yanti (Hazamin) dan Mohd Afnan Al-Amin Hazamin
Keterangan: assalamualaikum... ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah... Salam ukhwah buat semua... Bersama Yanti (Hazamin) dan Mohd Afnan Al-Amin Hazamin

Komen yang telah dihantar
dehearty ku
(2004-03-22)
salam ukhwah buat ainul_nabila...Hai"
intifada
(2004-03-22)
kiut..kiut...heh.hehe..
kasih kekasih
(2004-03-22)
hi ainul...salam ukhwah dari akak.....comeynya adik akak ni..
muslimin23
(2004-03-24)
emmmm...salam ukhwah filah dari ana...
farisHaq
(2004-03-31)
salam ukhuwwah
ainul nabila
(2004-03-31)
:)salam ukhuwwah buat semua..hai dehearty_ku pekhabar?
Nazri
(2004-03-31)
Emmm...apa nak kata aaarr..??
ainul nabila
(2004-03-31)
hihi baby tu cute..mcm intifada :)
ainul nabila
(2004-03-31)
ai kak CT lm tk nmpak..sehat?hmm..nazri dok diam dah la..:)apepun salam perkenalan buat semua!!
Iman hayati
(2004-03-31)
Salam Ukhwah buat ainul nabila..Umi baby ni isteri Hazamin In-Team ke atau saya silap faham..bye
ainul nabila
(2004-03-31)
yer Iman_hayati..betul latu
Hanan
(2004-03-31)
amboi ainul.. bila nak ikut jejak kak yanti..:D
nawwal
(2004-03-31)
Assalamualaikum kak ainul!hehe...pernah gakmain ngan adik Afnan yg cute masa iftar jama'i GRIMIS dulu...(kat UIA la..)
nur indah
(2004-03-31)
Assalamu'alaikum ainul... pekabo la ni ek?? lama x jumpa... salam ukhuwwah fillah... ;-)
MeowHidayah
(2004-04-01)
nak mengiau sat... meeoowwww... tehehe..
Prof Muslim
(2004-04-02)
yg kecik tu (Baby) dah masuk ukhwah ke? hehe
izdham
(2004-04-02)
a'kum lama tak dgr citer... dah ada anak plak ke?? ;
pena sufi
(2004-04-03)
comelnya...
ainul nabila
(2004-04-03)
waalaikumussalam...k.Hanan,ke situ plak dia..:)
ainul nabila
(2004-04-03)
waalaikumussalam semua..terima kasih..hmm...lama tak dgr berita??abis org tu dah lupa kat kita..:)
ainul nabila
(2004-04-03)
kak nur_indah..ana mcm biasa,skrg tgh cuti..tu la lama tk jumpa..bila dpt jumpa lgi yer..thanks
irda82
(2004-04-03)
hehe ainul.siapa yg lupa tu?cian dia. cheq dok ingat lagi tau
littlemuslimah
(2004-04-03)
aiii kak as
littlemuslimah
(2004-04-03)
tatau pon yg kak antaq gambar kat galeri ni.. ok lah kak. ada rezeki kita ketemu masa JK nanti ek :-)
matt fairudz
(2004-04-04)
aik...berapa kali masuk daaa gambar ainul_nabila..???
farisHaq
(2004-04-05)
kalo camni jom la kita hantar gambar byk kali
dehearty ku
(2004-04-05)
hai ainul_nabila ..apakabar.? ;)"senyum seindah suria.."
ainul nabila
(2004-04-05)
mekasih irda82..yer wani jumpa nati...insyaAllah..
ainul nabila
(2004-04-05)
matt_fairudz dan farisHaq..jgn jeles..hehehe..sebenarnya nak kenalkan cucu kang ni..tu yg kecik tu.hikhik..kan kang kan..alamak silap la..anak sedara
ainul nabila
(2004-04-05)
alhamdulillah ana sihat dehearty_Ku..:)..mekasih-HIDUP INDAH JIKA SEGALANYA KRN ALLAH!!!
rutab
(2004-04-14)
akm. pe khaba ? leh saya kenal yang bertudung merah.... [email protected]
muslimahsejati
(2004-04-14)
assalamualaikum...cutenya anak abg hazamin..macam ayah ngan ibunya jgk.....hii ainul nak dpt berkat ke
irda82
(2004-04-15)
rutab,ada org kata tak boleh
irda82
(2004-04-16)
hehe...lawak ja eh
Daeng Jati
(2004-04-16)
seronok rasanya bila melihat seorg ibu membelai anaknye..rasa2 nak berumahtangga rasanye
muslimah ungu
(2004-04-17)
wahhhh....daeng...ada bakat dah nak jadik mak orang nie....hikhik...macam kak hanan jugak...
Xgen 06
(2004-04-20)
salam alaik
ainul nabila
(2004-04-20)
muslimah sejati..muslimah_ungu..macm2 muslimah...salam ukhuwwah buat semua...irda82:):):)buleh ke tidak buleh?hehehe
Daeng Jati
(2004-04-23)
muslimah ungu...saya ni lelaki la...he he..name saya macam wanita ke?
Daeng Jati
(2004-04-24)
wahai Ainul Nabila,Izinkan hamba menyunting bunga di taman,untuk menyemai kasih dan sayang...
Daeng Jati
(2004-04-24)
he he....
irda82
(2004-04-26)
waduh sih...ni dah lebih ni.takpe,takpe,meh ana tunjukkan kedai bunga,tak pun pi taman bunga masa mega jk
Prof Muslim
(2004-04-26)
wah..madah pujangga ..betul irda82 masa MegaJK bawa ke taman bunga..maka kutiplah berapa byk bunga..hehe
ainul nabila
(2004-04-27)
irda82 nak bawak daeng ke?nak ikut gak leh?:)..irda :)hehe..prof bawak bakul nnti kita kutip ramai..heheh
Daeng Jati
(2004-04-27)
anatara banyak2 bunga,bunga Tulip je saye belum jumpe lagi,tapi saye nak bunga di Taman Solehah
Daeng Jati
(2004-04-27)
Bunga yang disirami air ketakwaan,dibajai dgn kemanisan Iman....
Daeng Jati
(2004-04-27)
nak ikut gi JK Mega tu..tapi..saye ni sibuk sangat...
ainul nabila
(2004-04-30)
semoga daeng erjumpa bunga tu yer!!:)..jumpa di megaJK nanti!!!
dehearty ku
(2004-05-03)
lama tak dengar berita ainul_nabila..sihat ker?
ainul nabila
(2004-05-04)
alhamdulillah ana sihat dehearty_Ku..:)...baru balik dari megaJK..
BrotherMon
(2004-05-04)
hehehe.... :P
Prof Muslim
(2004-05-04)
lain tengok ainul...dlm gambar ngan jumpa sebenar masa Mega JK baru2 nie...
irda82
(2004-05-04)
hehe...tapi ana kenal
Farizuddin
(2004-05-05)
assalamua'laikum...best ke pegi JK? dengar citer demam balik dr JK, btul ke?
ainul nabila
(2004-05-06)
prof lain ke?ye la org lain pun tak sama dalam gambar!!!:)prof pun nampak lain
ainul nabila
(2004-05-06)
waalaikumussalam farizuddin!!!sapa lak kata ana demam..:)
ainul nabila
(2004-05-06)
waalaikumussalam farizuddin!!!sapa lak kata ana demam..:)
irda82
(2004-05-09)
entahnya...tak demam pun,kan? Lagi sihat ada la...mega jk banyak makanan
ainul nabila
(2004-05-09)
banyak makan...acara yg ana paling tak suka ialah makan!!!hehehe..bukan macam irda makan byk..tapi kurus kering gak..hahaha..
irda82
(2004-05-14)
apa in_salf ni,pelik-pelik. Hai ainul ! apa la kata org kurus kering.
isa-VR4
(2004-05-14)
kawal mata anda!!!!!....high voltage laser beam
ainul nabila
(2004-05-14)
huk..apa kene in_salf tu..org dah ada anak tu heh!!:)..hehe
ainul nabila
(2004-05-14)
tul la irda..anta kan makan byk tapi ttp gak kurus..jgn marah!!senyum2 selalu..jgn dok mencuka je..
irda82
(2004-05-16)
tengok in salf buat page ni jadi lebar dah.huhu.cuka?cuka tetap cuka.huh.tapi...irda82 tetap irda82.kan NI kan?
Kang
(2004-05-20)
Dah buang dah komen pelik tu. Biasalah... Ainul Nabila ni kan lawa... banyaklah kumbang menggelupur.. heheheh
alyamin
(2004-05-22)
kekalkan kecantikan wajahmu dengan senyuman manis menawan
Prof Muslim
(2004-05-22)
Prof alhamdulillah tak jjadi menggelupur..rileks..jer
chy-anggerik
(2004-05-24)
assalmualaikum.....salam perkenalan dr chy.
dehearty ku
(2004-05-26)
ainul...saya tlah MUNCUL!!!!! MOSHI-MOSHI""
rebana
(2004-05-31)
hensem giler !!!
ainul nabila
(2004-06-16)
terima kasih utk semua,SEGALA PUJI HANYA BAGI ALLAH!!
achu
(2004-06-17)
emmm...comelnye anak akak....tahniah!!!!
insan kalam
(2004-06-19)
ha......macam pernah ku lihat tapi dimana ya....
irda82
(2004-07-02)
Huh ! jaga diri baik2 ainul...
HuffazGirl
(2004-07-02)
asqum wbt...ainul blajar mane skrg...ira oversea([email protected])
oneaza
(2004-07-14)
nk knl baby tu bleh?
oneaza
(2004-07-14)
nk knl baby tu bleh?
oneaza
(2004-07-14)
nk knl baby tu bleh?
al kauthar
(2004-07-27)
comelnya!!!!hargailah anugerah allah.jaga baik2 spaya mjadi umat yang sejati
MeowHidayah
(2004-07-28)
ainul bila lagi nak ade baby ni..??
riyas
(2004-07-30)
assalammualaikum...salam ukhwah dr ana....comel bayi 2,bape thn?tudung pink 2 pn bape thn?ik..ik..ik... semoga menjadi anak yg soleh dan soleha...
condemned
(2004-08-03)
lawa nyer
ainul nabila
(2004-08-04)
salam rindu buat semua ahli ukhwah...umur ana 2 thn riyas..kuikuikui:)
Nuramira
(2004-08-18)
Comelnya baby...anak yer!!Semoga murah rezeki...
sirna bintang
(2004-08-18)
manis2 smuanya dlm gmbr tu..slm ukhwah dr sy..sirna^bintang^86..mm..perasan dah ainulnabila punye posting..selamat bersahabat drsaya..a`kum..
pLatipus
(2004-09-15)
ewahhh.. control cun ke as? takpe anti mmg cute pun...
fieyza
(2004-09-16)
wah wah cute nya baby tu
aina rosyada
(2004-09-22)
jaga baik2 baby tu..emmm blaja2 laa ekk
pai
(2004-09-28)
hm....
ansarallah
(2004-09-29)
A'kum..Alhamdulillah..ikhlaskan niat..lillahi ta'ala...salam ta'aruf drp ana...
martyr
(2004-10-13)
hi
ummuhabibah
(2004-10-20)
hi gakla
riyas
(2004-10-26)
fuhh...keningnye tebal....
HuffazGirl
(2004-10-29)
asqum wbt...sejuk mate memandang........salam ukhwah dari sahabt d perantauan-ira syariah
ainnursolehah
(2004-11-02)
comelnya adik kecil tu....
ainul nabila
(2004-11-03)
salam persahabatan untuk semua...hi gak untuk semua!!:)erm..lama dah tak jumpa dgn adik comel tu!!!
al besouty
(2004-11-06)
ainul nabila........
ibnukhaldun04
(2004-11-06)
uiii...comelnye botol susu tu....
pai
(2004-11-06)
hm.. jelesla ana ngan baby tu...
irda82
(2004-11-08)
pinky... pinky gurl
sesejuksalju
(2004-11-27)
assalamualaikum..salam ukhuwah..selamat hari raya
epi
(2004-12-03)
:)
hamidians
(2004-12-10)
hiiiii
ABg IMaM
(2004-12-20)
a'kum...mudahan cahaya mata hazamin nie jadi penyejuk mata buat ibu bapanya....ainul biler nak berumahtangga?
chor
(2004-12-25)
askum....saya pelajar yaman...saya suka kalau seorg wanita pengang seorg bayi......satu latihan untuk masa depan...semoga berjaya...askum
aliff
(2005-01-19)
yang awak pegang tu anak sendiri ker atau anak orang...awak nampak manis and ade ciri-ciri ibu mithali
MIRASAFIAH
(2005-02-18)
EHM...
NurulJihad85
(2005-03-07)
Afnan Al Amin msti dh besar kan skrg??comelnye...
fiRs
(2005-03-24)
comel anak tu..moge2 besar nanti jadi macam org kt belakang tu...amin ya rabbal alamin
otai
(2005-03-25)
askmm..hi tu anak sendiri ke..hihi..., yg tudung ping tu siapa...leh berkenalann...:-)
ummuhabibah
(2005-03-28)
berkenaln ngn tudung pink je lah koo
zatie
(2005-07-23)
so........pretty
anuar09
(2005-08-02)
salam ukhwah
aisyahhumaira
(2005-08-06)
assalamualaikum kak ainul nabilah...comelnyer akak..semoga perhiasan ini sentiasa dipelihara...may the blessing of Allah be upon u akak:)
Imam Baihaqi
(2005-09-09)
anak kee,,yang sebelah tuu tak teringin kee
princesshanna
(2005-09-11)
salaam...sapa dia dlam gambar atas....cute lah...peliharalah kecantikan anda..
annamuslimah
(2005-09-17)
hai kak yanti.....ingat lagi tak kat saya?kita ni satu sekolah menengah dulu. semoga berbahagia dengan anak dan suami tersayang
narutomaster
(2005-09-28)
Assalamualaikum,salam perkenalan dari saya...........
buDaak baik
(2005-10-06)
comellnyer...
akuzakie
(2005-11-04)
hai!.. assalammualaikum... :di lama tak dengar cerita...
achik solehah
(2005-11-12)
apa kabar ainul? kalau nak kawin nanti jangan lupa jemput saya. rasanya daj tak lama dah tu...kan? kan? (^_^)
achik solehah
(2005-11-12)
apa kabar ainul? kalau nak kawin nanti jangan lupa jemput saya. rasanya dah tak lama dah tu...kan? kan? (^_^)
jutawanmuslimah
(2005-12-10)
nak kata apa ek..semua orang dah cakap...
samudra
(2005-12-13)
teringat kat botol susu kita dulu..masih ku simpan
Addey
(2005-12-20)
cantiknyaaaaa botol susu...
mihar123
(2006-01-12)
apa khabar baby tu? salam ukhwah
ainul nabila
(2006-02-05)
Aiiii..assalamualaikum..ainul sibuk study lm tak jengok..thank you semua...Semoga kita semua Dirahmati Allah..
ainul nabila
(2006-02-05)
achik solehah..hehehe..mana ada ainul nak kawin lagi...ainul nak sambung belajar lagi la..belum puas lagi..doa2kan ainul berjaya la...lama tak dengar berita sahabt2 semua..rin
ainul nabila
(2006-02-05)
Mihar..ainul pun tak tau apa cerita baby tu..dah lama tak jumpa...sibuk la..tatau cerita apedaaa...
mihar123
(2006-02-07)
ohh begitu...ingatkan dah kawin.....nak ambik master ke....saya doakan agar ainul_nabila berjaya dunia akhirat...
ainul nabila
(2006-02-07)
thanks..mihar..doakan kejayaanku semua ye...
mihar123
(2006-02-10)
ok....insya-Allah..... study elok2....sebab ianya amanh Allah & ibu bapa
zulmi
(2006-03-13)
macam-macam komen ye, tersenyum bila mbacanya, tringin nak ada anak, ctapi mslhny calon tak ada lagi:-(
ainul nabila
(2006-04-03)
hehe....tak ada cari la..
nabilpoyo
(2006-06-22)
adik pandang2...hihihi
rafieq
(2006-07-06)
macam pernah nak kat friendster saja,hehe ;p
ad-din
(2006-07-29)
salam ukhwah ainul nabila..
ad-din
(2006-07-29)
tengah susu kan siapa tu
broshahir
(2006-09-03)
ramai nya yang komen...
muhamad azrul86
(2006-10-13)
::COMEY nya AKAK2 ini ::
ad-din
(2006-11-22)
subahanallah.. indah sungguh makhluk ciptaan allah ni..
saffar
(2007-01-10)
nanti saya bagi duit raya kat baby tu ek...
mohamad
(2007-04-22)
salam ukhwah dari ana.
marul
(2008-08-18)
wajah anti macam kakak ana...huhu...cnfuse saja mula-mula tengok..
Addey
(2008-11-12)
kenapa muka baby tu merah?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093104 saat. Lajunya....