Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Prof Muslim


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
johan johari dehearty ku


Prof Muslim
[188 x 252 jpg]

Dihantar olehProf_Muslim
TarikhMar 20 2004
Hits8319
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum..... Kepada ahli ukhwah...erhem....I`m the Prof_Muslim....hehe
Keterangan: Assalamualaikum..... Kepada ahli ukhwah...erhem....I`m the Prof_Muslim....hehe

Komen yang telah dihantar
MuTTaQiN
(2004-03-20)
tabik....
pena sufi
(2004-03-20)
assalamualaikum...takkan tak kenal ana?
nawwal
(2004-03-20)
Assalamualaikum...hehe...akhi senegeri..ape kabo??ana rindu kat kepok lekor ni...hehe...
Hanan
(2004-03-21)
wajah prof yangkomited... kepok leko.. nak jugakkk
raudhahasanah
(2004-03-21)
oo ini prof_muslim.. assalamualaikum..
cahya ilham
(2004-03-22)
hmmmmm...muka cam profesor la....dh amik ph.d ke ???
Engku Salina
(2004-03-23)
amboi prof... bkn main lg control...
Iman hayati
(2004-03-31)
Ni ke Prof.Muslim..ok,senyum.
alfaqierah
(2004-03-31)
A'kum..mmg mcm profesor..sesuai.. :)
kaze
(2004-04-02)
:-)
Prof Muslim
(2004-04-02)
tabik juga untuk MuTTaQin!!
Prof Muslim
(2004-04-02)
la Heris..anta jangan buat dok kenal...yer...Lihat betul2..
Prof Muslim
(2004-04-02)
pena...enti Prof kenal cuma muka belum... Eh Nawwal nak kepok lekor..apa muka Prof mcm kepok ke ? hehe
Prof Muslim
(2004-04-02)
Hanan nok gok kepok lekor ? nok berape riyal ? Hok goreng ke hok rebus? Dan terima kasih pujian Kak Sal ...hehe
Prof Muslim
(2004-04-02)
Salam ukhwah semua....Prof baru abis belajar di Universiti al-Ukhwah...hehe
pena sufi
(2004-04-03)
Prof dah kembali membawa phD dari Universiti al-Ukhwah...yelah tue
pena sufi
(2004-04-03)
dok kenal muka?? tunggu ana besar sikit...boleh aktif dalam aktiviti ukhwah cam JK tue ke...mana tau leh terserempak...hehehe
Prof Muslim
(2004-04-03)
kenapa tak percaya ke? Eh..nak tunggu pena besar ..?
darul numan81
(2004-04-04)
salam ukhuwwah prof.. masyaAllah.. bercahaya wajah tu.. may Allah bless u.
Prof Muslim
(2004-04-04)
salam ukhwah..kak lin... terima kasih...bercahaya sebab gambar dah terang asala hitam muka hehehe
pena sufi
(2004-04-04)
yela...kena tunggu besar sikit.tue pun kalau panjang umur
Prof Muslim
(2004-04-04)
Oklah Prof tunggu aiman besar cam HULK...ok? hehehe
khaulah alazwar
(2004-04-04)
ha..Prof apa kabo?....
Prof Muslim
(2004-04-04)
khabar abik..
Prof Muslim
(2004-04-04)
eh khabar baikla...maaf silap lama tak jumpa khaulah selepas meeting Bowling 1 ..pastu langsung tak jumpa ..cuma call jer
shafawi78
(2004-04-06)
a'kum, salam ukhwah, asyik crita kepok lekor je, anta buat PHD kepok ke?
Prof Muslim
(2004-04-06)
Waalaikumussalam.... ntahla..Syeikh...? Prof bukannya ambik bidang Industri Kepok Lekor...cuma penggemar kepok lekor...huahuahua
Hafiz Qiee
(2004-04-12)
ape khabar prof?lame tak jumpa eh..hafiz harap suatu hari nanti ade rezeki kite jumpa lagi eh!
Prof Muslim
(2004-04-13)
yelah..lepas meeting ..pastu masa JK Bowling dah tak jumpa..
Prof Muslim
(2004-04-13)
Baru sekali atau 2 ke kita jumpa.. ..masa JK Bowl..anta takda..
siMpLe sHiDa
(2004-04-14)
aiwah.. ni prof_muslim.. em.. ade gaye la.. :)
Prof Muslim
(2004-04-14)
hehe....Terima kasih Shida...malula..
kasih kekasih
(2004-04-14)
ni lah maskot versi baru...ehehhee...jgn marah
Prof Muslim
(2004-04-14)
argh..sudah ..sorang lagi nak kena panah Prof..hehe.. HIsh maskot versi baru...?
littlemuslimah
(2004-04-22)
looorr sian kat heris sbb Prof cam dah ade tande2 nak rampas gelaran ie.. huhu sian heris.. takyah la Prof amik title maskot tu ^_^
Prof Muslim
(2004-04-23)
Ish...mana Prof nak ambil. Sebab kasihkan saudara Prof bagi jer kat Heris..hehe
Daeng Jati
(2004-04-27)
Prof. dah buat penyelidikan ape ye? ape specialist Prof? salam ukhwah dr saye
Prof Muslim
(2004-04-27)
Penyelidikan perangai/sifat ahli dlm ukhwah.com...hehe Nothing specialistnya...
kamalhisyam
(2004-04-29)
teringat masa jk aidilfitri... prof sorang je hero masa potong kek..he..he..he
pena sufi
(2004-05-01)
prof...kenapa sebut nama ana...takatlah ana nak membesar macam hulk...dengki betul
Prof Muslim
(2004-05-04)
A`ah la..Prof teringat masa sorang masa tu..jadi Hero..cewah...!!! Dekpun hero2 lain tokseh mari...
Prof Muslim
(2004-05-04)
Ala pena sufi..marah ke..?
Prof Muslim
(2004-05-04)
kan jadi mcm Hulk baru tau..lagi huduh ..hehe
irda82
(2004-05-04)
ok,dah kenal dengan prof.thanks datang mega jk tu.mula2 ana tak perasan,maklumlah tak tido, pagi2 buta.
Prof Muslim
(2004-05-05)
samalah Prof baru kenal...ngan anta...Irda82..nice to meet you too
ainul nabila
(2004-05-14)
assalamualaikum..hai prof!!sihat ke?memang best prof ni!!hehe..
nawwal
(2004-05-16)
Prof, ana nok kepok lekor hok goreng se!!:P heheh...ana kat umah doh ni, dok ayoh la wi kepok tu..hihih
Prof Muslim
(2004-05-17)
Waalaikumussalam..ainul..Prof sihat..dah ok sebab minum Power Root!!! hehehe
Prof Muslim
(2004-05-17)
Nawwal dah balik rupanya..Prof pun dah balik..hehe
al-umari
(2004-05-21)
camne prof....makin ensem ke?
Prof Muslim
(2004-05-22)
isk...camner nak jawab ? No komen...erhem...agak2 ?
pena sufi
(2004-05-30)
takpelah...hulk pun...tetap ada orang sayang...muslimah solehah (cheh!!)
Prof Muslim
(2004-05-31)
hehe..Aiman..oo..aiman......:)
nur adn
(2004-06-18)
loh dah ada gelpren ko? lambet den..hehheee
Prof Muslim
(2004-07-12)
aik.....nur_adn... jgn bersedih...hehehe
Hanan
(2004-07-27)
patut jiwang skang... kekkee
MeowHidayah
(2004-07-28)
hai... boleh berkenalan..?? ikikiki....
MeowHidayah
(2004-07-28)
tu la pasal hanan... hehe..
Prof Muslim
(2004-09-02)
aik...ngutuk Prof ek ? Cik Meow.....
aesyah
(2004-09-16)
akum......kaifa ha luka..ya ajanabi li ana..afwun..bleh brknln
MeowHidayah
(2004-09-18)
begheeehhh... buleh ajee... :D
MeowHidayah
(2004-09-18)
p/s: tolong jawab aje... hehe
riyas
(2004-09-22)
eeehhhh...x nampak pun name cik nuraini kat sini???
riyas
(2004-09-22)
Prof..jgn mare ha.... kawe jock je...
penuntut ilmu
(2004-10-07)
oo..ni ker prof muslim.ana dah terpakai nama anta utk email [email protected] tak der lagi nama nie.jgn marah...
itsjustme
(2004-10-08)
hai prof... :)
Prof Muslim
(2004-10-14)
isk..riyas sampai ke sini hangpa usik prof ...jaga hang
Prof Muslim
(2004-10-14)
takpalah penuntut_ilmu anta pakai nama yg mcm Prof tapitetap beza ..sebab Prof_Muslim is still Prof_Muslim from UKhwah ...yerhhh
Prof Muslim
(2004-10-14)
hai itjustme-kun...
relajihad
(2004-11-29)
er... ngantuk ye... :)
aliff
(2005-01-19)
so proff amek bidang ape masa pengajian anda ...boleh gak kongsi pengalaman
panarol
(2005-02-04)
salam prof...ader projek baru tak?nk join..
Prof Muslim
(2005-03-27)
Ambik bidang Pembinaan tapi sekarang menjurus kpd Consultant ..pulak..hehe
addey
(2005-05-04)
wow..hensemnyer aku...hua..hua..
ahmad azhar
(2005-05-11)
control beb
Prof Muslim
(2005-07-08)
Terima kasih...terima kasih
altamira
(2005-07-18)
salam ukhwah dari ana dah lama ana cari prof
Prof Muslim
(2005-09-25)
wah...tak sangka ada orang cari Prof....ye? Salam Ukhwah altamira....
riyas
(2005-12-02)
prof...apa cerita? di kuantan lagi ke? awatla tak mai KL hari tu? have a nice day
samudra
(2005-12-13)
sekali tengok macam dari azahari
farah hanan
(2006-02-23)
hai prof....hebat! marvellousss!! semoga impian anda menjadi kenyataan...selamat maju jaya..!!!
Prof Muslim
(2006-05-28)
Prof sekarang bekerja kat JPP kat Terengganu... sebagai Juruteknik..pulak...
marina egypt
(2007-02-10)
salam,prof!...skema saja prof ni ek..mesti tegas dengan students ni..hehe
faizbukharyy
(2007-04-02)
assalamualaikum ...Proff ...sudah ada kerjaya baru ek ...All the best-:)
mzaidi
(2007-04-16)
Assalamualaikum,cantik gambar kat sini,kalau ada masa lawatlah album digital ini http://mohdzaididesa.fotopages.com
Prof Muslim
(2007-04-24)
Makluman sekali lagi....kerja kat JKR Pahang pulak hehe
mohamad
(2007-05-02)
salam ukhwah dari ana. wah segak prof.
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-04)
memang nampak macam prof.. prof serba tahu ;)
broshahir
(2008-01-11)
prof.... :)
Prof Muslim
(2008-02-27)
yop..broshahir.....
immad
(2008-02-28)
antara gambar yang terhangat di ukhwah.com
immad
(2008-02-28)
lupa satu lagi,jangan lupa pas ni taruk gambaq kahwin,hukhuk ini merupakan antara kejadian yang paling dinantikan di ukhwah.com
aquazia1702
(2008-10-15)
salam..oo ini rupanya prof muslim..saya baru join ukhwah.com
Prof Muslim
(2008-12-25)
kejadian dinantikan? huhu..immad..immad...hehe
Prof Muslim
(2008-12-25)
oo...aqua ....gambar tahun 2003.....lama tu

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095879 saat. Lajunya....